Olympus Aviation Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Olympus Aviation Academy ditubuhkan dan dikendalikan oleh Angkatan Udara veteran dan Penunjuk Penerbangan Penerbangan awam, berikutan piawaian AUTHORITY / EASA AVIATION AVIATION tertinggi. Olympus Aviation Academy menyediakan latihan perintis profesional, di semua peringkat, dari 0 ke ATPL (Lesen Percubaan Pengangkutan Udara). Akademi ini mengekalkan tahap disiplin yang tinggi, yang diperlukan untuk membina kemahiran dan karakter aviator masa depan. 23324_photo.jpg

Bayar seperti yang anda Terbang - Tidak ada risiko Walaupun banyak mengiklankan idea "membayar semasa anda terbang", di Olympus Aviation Academy itu benar-benar benar!

Latihan Berkualiti Tinggi Semua penerbangan latihan diselia secara peribadi oleh Ketua Latihan untuk memastikan latihan berkualiti tinggi.

E-Learning Seluruh bahan kajian boleh didapati secara dalam talian untuk pelajar kediaman dan pembelajaran jarak jauh. Anda boleh belajar dari rumah, bahkan sebelum ketibaan anda!

Lapangan terbang antarabangsa Sebagai pelajar dari Olympus Aviation Academy , anda dilatih di lapangan terbang kedua terbesar di Greece (tidak di lapangan terbang kecil atau ketenteraan, dengan banyak sekatan, yang mungkin menyebabkan latihan tertangguh).

Menjadi Pilot Profesional hanya dalam 12 bulan Masa anda adalah sangat berharga, jadi jangan membuangnya ke sekolah penerbangan dengan latihan yang perlahan.

Bangunan Jam Antarabangsa Latihan pelajar latihan dan Hour Builder berpeluang untuk melawat dan dilatih di lebih daripada 50 lapangan terbang dan lapangan terbang di sekitar tanah besar dan pulau-pulau Yunani (contohnya Mykonos, Santorini, Corfu, Crete, Rhodes, Kos, Zakynthos (Zante) , Skiathos, Mytilene dan banyak lagi lapangan terbang Eropah, sama ada untuk pendekatan VFR atau IFR.

Latihan Aerobatik Percuma Satu-satunya akademi penerbangan yang diperakui untuk latihan aerobatik di Eropah Selatan. Semasa bangunan jam anda, anda akan dilatih untuk melaksanakan gerakan aerobatik!

Kakitangan yang berpengalaman Anda diajar oleh tutor yang berkelayakan dengan pengalaman penerbangan dan latihan selama bertahun-tahun, (angkatan udara dan syarikat penerbangan) untuk menjadikan kursus anda menyeronokkan dan bermanfaat.

HARGA DIJAMIN Di Olympus Aviation Academy kami faham bahawa latihan perintis adalah mahal. Yuran tersembunyi akan menyebabkan seorang pelajar keluar dari bajetnya. Kami menjamin bahawa tiada yuran yang tersembunyi.

Armada Bersertifikat

  • Cessna 152 Aerobat
  • Cessna 172 Diesel
  • Cessna 152 Long Range Tanks
  • Seneca III / PA-34

Semua kapal terbang diperakui untuk latihan IFR dan sudah tentu, armada berkembang, untuk memenuhi keperluan pelajar.

23326_photo_3.jpg

Mengapa OAA ?

Memilih Sekolah Penerbangan yang betul: Pilihan sekolah latihan yang tepat adalah langkah pertama dalam perjalanan anda untuk menjadi Pilot Pribadi atau Profesional yang kompeten dan keputusan yang paling penting yang anda akan buat. Tidak ada pendekatan kasual untuk belajar terbang. Karier terbang yang berjaya hanya mungkin dilakukan dengan mendapatkan latihan terbaik semasa jam pembentukan latihan penerbangan. Objektif utama OAA adalah menyediakan landasan terbaik untuk juruterbang pelajar dari hari ke hari. Kami tidak membuat jalan pintas dan kami tidak meninggalkan apa-apa peluang. "Terbang adalah seni dan seni terbang diajar dan dipelajari oleh kakitangan yang tepat."

Pengalaman Pengajaran Hebat: Dengan pengalaman lebih daripada 34 tahun sebagai juruterbang Tentera Udara, juruterbang awam, Pengajar Penerbangan, Pengajar Pengajar Penerbangan, Pemeriksa Penerbangan, dengan jumlah penerbangan 13300 jam, terdiri daripada 3800 jam udara, 9250 jam awam dan 250 jam laut, dianggap sebagai salah satu Penunjuk Penerbangan terbaik di Greece. Mengajar pengajaran pepejal dan kebolehan pengajaran yang tinggi dalam persekitaran udara dan persekitaran komersil yang sangat menuntut, melalui pelaksanaan reka bentuk silabus, pengurusan, dan semakan untuk juruterbang peringkat kemasukan, sambil menyediakan kursus latihan yang berkesan, PPL, dari 0 ke ATPL (Lesen Percubaan Pengangkutan Udara) , MCC, penyeliaan dan penilaian dalam empat Organisasi Latihan Penerbangan (FTOs / ATOs) mengikut peraturan JAA / EASA. Berjaya melatih lebih daripada 280 juruterbang swasta dan profesional.

Keselamatan Penerbangan: Matlamat utama OAA adalah untuk menyediakan Latihan Profesional mengikut peraturan FCL / EASA Bahagian keselamatan penerbangan dan standard penyelenggaraan. OAA menggunakan hanya disahkan sepenuhnya oleh EASA dan HCAA dari Greece, pesawat.

Pengalaman Latihan: Olympus Aviation Academy adalah Organisasi Latihan JAA / EASA yang diluluskan ATO GR 123, di Thessaloniki / Greece, di bawah kuasa Hellenic Civil Aviation Authority (HCAA). Olympus Aviation Academy ditubuhkan oleh juruterbang Profesional dari Angkatan Udara dan Industri Penerbangan Awam dengan beribu-ribu jam terbang dan pengalaman hebat dalam proses latihan. Pengajar Tanah telah membuktikan kemahiran khusus dan pengalaman masa lalu dalam penerbangan.

Cuaca yang Cemerlang: Keadaan cuaca yang sangat baik di Thessaloniki membolehkan kita menyampaikan latihan tanpa gangguan sepanjang tahun, tanpa membazirkan masa dan wang yang berharga. Pada musim panas, suhu tinggi di sini biasanya antara 27 dan 33 darjah Celcius, walaupun kadang-kadang mereka naik lebih tinggi. Pada musim gugur dan musim sejuk, malam adalah lebih sejuk, dan suhu tinggi siang hari biasa adalah antara 21 dan 25 darjah Celcius.

Hanya dalam 12 bulan: Dalam Olympus Aviation Academy , purata masa yang diperlukan untuk menyempurnakan Zero untuk kursus ATPL adalah 12 - 14 bulan, termasuk semua Latihan dan Peperiksaan.

Hospitaliti: Di OAA anda akan dibimbing secara peribadi melalui setiap peringkat program latihan anda, dalam persekitaran yang mesra dari penerbangan pengenalan pertama hingga ke hari anda menerima penyempurnaan sijil mengenai lesen yang relatif.

Lokasi

Kalamaria Municipality

Olympus Aviation Academy

Alamat
Adrianoupoleos 1a
55133 Kalamaria Municipality, Thessaloniki, Yunani
Telefon
+30 231 047 5111