Baca keterangan rasmi

OLYMPUS Aviation Academy ditubuhkan dan dikendalikan oleh tentera udara veteran dan penerbangan awam Pengajar Penerbangan, berikutan tertinggi standard EUROPEAN CIVIL AVIATION AUTHORITY / EASA. Olympus Aviation Academy menyediakan latihan juruterbang profesional, di semua peringkat, dari 0 hingga ATPL (Lesen Juruterbang Pengangkutan Udara). Akademi ini mengekalkan tahap disiplin yang tinggi, yang perlu bagi membina kemahiran dan watak pemandu kapal terbang masa depan '.

Membayar anda Fly - Tiada risiko

Walaupun banyak mengiklankan "bayar kerana anda terbang" idea, di Olympus Aviation Academy ia benar-benar benar!

Training berkualiti tinggi

Semua penerbangan latihan secara peribadi diselia oleh Ketua Latihan untuk memastikan latihan yang berkualiti tinggi.

E-Pembelajaran

Seluruh bahan kajian boleh didapati dalam talian untuk kedua-dua pelajar pembelajaran kediaman dan jarak. Anda boleh belajar dari rumah, walaupun sebelum ketibaan anda!

Lapangan Terbang Antarabangsa

Sebagai pelajar Olympus Aviation Academy, anda dilatih di lapangan terbang kedua terbesar di Greece (di lapangan terbang kecil atau tentera, dengan banyak sekatan, yang mungkin menyebabkan latihan lambat).

Menjadi Professional Pilot dalam hanya 12 bulan

Masa anda yang berharga, jadi jangan membazir di sekolah penerbangan dengan latihan perlahan.

Bangunan jam Antarabangsa

Advanced juruterbang pelajar latihan dan jam Builders mempunyai peluang untuk melawat dan dilatih di lebih 50 lapangan terbang dan lapangan terbang di seluruh tanah besar Yunani dan pulau-pulau (contohnya. Mykonos, Santorini, Corfu, Crete, Rhodes, Kos, Zakynthos (Zante), Skiathos, Mytilene dan dalam banyak lapangan terbang Eropah yang lain, sama ada untuk VFR atau IFR pendekatan.

Training Aerobatic Percuma

Akademi penerbangan sahaja disahkan untuk latihan aerobatik di Eropah Selatan. Dalam bangunan jam anda, anda akan dilatih untuk melaksanakan gerakan aerobatik!

Kakitangan yang berpengalaman

Anda diajar oleh tutor yang berkelayakan dengan bertahun-tahun penerbangan dan latihan pengalaman, (tentera udara dan syarikat penerbangan) untuk membuat kursus anda seronok dan memuaskan.

HARGA DIJAMIN

Dalam Olympus Aviation Academy kita faham bahawa latihan juruterbang adalah mahal. yuran tersembunyi akan menyebabkan seorang pelajar daripada belanjawan. Kami menjamin bahawa tiada yuran tersembunyi.

Certified Fleet

Cessna 152 Aerobat Cessna 172 Diesel Tangki Cessna 152 Range Long Seneca III / PA-34

Semua kapal terbang disahkan bagi latihan IFR dan sudah tentu armada sedang berkembang, untuk memenuhi keperluan pelajar.

Mengapa OAA?

Memilih Sekolah Penerbangan yang betul:

Pilihan tempat sekolah latihan yang betul adalah langkah pertama dalam perjalanan anda untuk menjadi kompeten Persendirian atau Professional Pilot dan keputusan yang paling penting anda akan membuat. Tidak ada pendekatan kasual pada belajar untuk terbang. Kerjaya terbang berjaya hanya boleh dilakukan dengan mendapatkan latihan yang terbaik pada waktu formatif latihan penerbangan. Objektif utama OAA adalah untuk menyediakan asas yang terbaik untuk juruterbang pelajar dari satu hari. Kami tidak pintasan dan kami meninggalkan apa-apa kepada peluang.

"Flying adalah seni dan seni terbang yang diajar dan dipelajari oleh kakitangan yang betul."

Great Pengajaran Pengalaman:

Dengan lebih 34 tahun pengalaman sebagai seorang juruterbang Tentera Udara, juruterbang awam, Jurulatih Penerbangan, Pengajar Penerbangan Pengajar, pemeriksa Penerbangan, dengan sejumlah 13.300 jam masa penerbangan, yang terdiri daripada 3800 jam tentera udara, 9250 jam awam dan 250 jam kapal terbang laut, dianggap sebagai salah satu yang terbaik Pengajar Penerbangan di Greece.

Dicontohkan pengajaran pepejal dan kebolehan pengajaran dalam tentera udara yang sangat mencabar dan persekitaran komersial, melalui pelaksanaan reka bentuk sukatan pelajaran, pengurusan, dan semakan untuk juruterbang peringkat kemasukan, di samping menyediakan kursus-kursus latihan yang berkesan, PPL, dari 0 hingga ATPL (Lesen Juruterbang Pengangkutan Udara), MCC, penyeliaan dan penilaian dalam empat Training Organizations Penerbangan (FTOs / Atos) mengikut peraturan JAA / EASA. Berjaya melatih lebih 280 juruterbang persendirian dan profesional.

Keselamatan Penerbangan:

Matlamat utama OAA adalah untuk menyediakan Latihan Profesional mengikut peraturan Bahagian FCL / EASA keselamatan penerbangan dan standard penyelenggaraan. OAA menggunakan disahkan hanya sepenuhnya oleh EASA dan HCAA Greece, pesawat.

Pengalaman Latihan:

Olympus Aviation Academy merupakan Diluluskan JAA / Training EASA Pertubuhan ATO GR 123, di Thessaloniki / Greece, di bawah kebenaran Hellenic Pihak Berkuasa Penerbangan Awam (HCAA). Olympus Aviation Academy ditubuhkan oleh juruterbang profesional dari industri Tentera Udara dan Penerbangan Awam dengan ribuan terbang jam dan pengalaman yang hebat dalam proses latihan. Ground Pengajar telah membuktikan kemahiran khusus dan pengalaman lama dalam penerbangan.

Cemerlang cuaca:

Keadaan cuaca yang sangat baik di Thessaloniki membolehkan kami untuk menyampaikan latihan tanpa gangguan sepanjang tahun, tanpa membuang masa dan wang. Pada musim panas, suhu yang tinggi di sini biasanya antara 27 dan 33 darjah Celsius, walaupun mereka kadang-kadang naik lebih tinggi. Pada musim gugur dan musim sejuk, malam adalah jauh lebih sejuk, dan siang normal suhu yang tinggi adalah di antara 21 dan 25 darjah Celsius.

Dalam hanya 12 bulan:

Dalam Olympus Aviation Academy masa purata yang diperlukan untuk melengkapkan Zero untuk ATPL kursus adalah 12 - 14 bulan, termasuk semua Latihan dan Peperiksaan.

Hospitality:

Pada OAA anda akan secara peribadi dibimbing melalui setiap peringkat program latihan anda, dalam persekitaran yang mesra dari penerbangan pengenalan pertama kepada semua jalan melalui hari yang anda terima siap anda sijil ke atas lesen relatif.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Olympus Aviation Academy

Sah ICAO CPL / IR / MEP ... [+]

Pelajar untuk kursus ini mesti mempunyai lesen perintis.Keperluan Pra:Sah ICAO CPL / IR / MEPSijil Perubatan EASA (kelas 1)Sekurang-kurangnya satu perjalanan X-negara 300 NM

Program latihan Latihan / e-Jarak teoritis untuk CPL / ATPL berlesen:

Program e-Pembelajaran lanjutan melalui laman web OAA13500 soalan untuk 14 mata pelajaran buku Oxford56 ujian kemajuan yang dipilih oleh program automatik mengikut peperiksaan HCAA14 Ujian akhirsatu ujian kemajuan sama dengan waktu membaca 12 jam650 jam waktu membaca minSesi persendirian dengan jurulatih kami65 jam ujian kemajuan semakan mengikut manual latihan OAASijil akhir OAAPeperiksaan HCAA

Tempoh / Kos e-DL: menurut EASA tempoh pengajian jarak minimum adalah 3 bulan / 2500 € ... [-]

Yunani Thessaloniki
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Olympus Aviation Academy

Olympus Aviation Academy telah membangunkan program latihan juruterbang bersepadu menyeluruh untuk membawa pelajar sehingga kecekapan supaya mereka beroperasi sebagai pem ... [+]

BERSEPADU '' OLYMPUS '' sifar - TO ATPL beku

OLYMPUS Aviation Academy telah membangunkan program latihan juruterbang bersepadu menyeluruh untuk membawa pelajar sehingga kecekapan supaya mereka beroperasi sebagai pembantu juruterbang pada pesawat tunggal dan / atau pelbagai enjin dalam pengangkutan udara komersial dan meneruskan karier mereka dalam penerbangan.

kursus latihan bersepadu adalah kursus sepenuh masa dari pengalaman sifar jam melalui mendapatkan EASA ATPL beku (fATPL) termasuk Kemahiran Bahasa Inggeris (ICAO) dan sijil MCC.

Apabila anda memilih untuk mendaftar untuk kursus bersepadu anda telah membuat keputusan untuk menjadi seorang juruterbang profesional yang mengikuti kursus sepenuh masa, termasuk tanah sehari-hari dan latihan penerbangan.... [-]

Yunani Thessaloniki
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
12 - 14 bulan
Kampus
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Olympus Aviation Academy
Alamat
14 km Thessalonikis – Michaniona GR-570 01 Thessaloniki Greece
57001 Thessaloniki, Thessaloniki, Yunani
Website
Telefon
+30 231 047 5111