Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Academy kami!

SKIES AVIATION ACADEMY terletak di Thessaloniki dan Organisasi Latihan Yang Diluluskan pertama di bawah peraturan-peraturan EASA di Greece, GR ATO-122, yang membimbing mana-mana individu dari sifar pengalaman terbang untuk Lesen Syarikat Penerbangan Transport Pilot (ATPL) melalui kakitangan kami pengetahuan, pengalaman dan latihan yang berkualiti.

Pernyataan wawasan

Untuk menjadi pemimpin yang boleh dipercayai dalam industri penerbangan di Eropah dengan menyediakan latihan profesional kualiti maksimum masa depan Juruterbang Syarikat Penerbangan dan disiplin aeronautik lain.

Kenyataan Misi

Untuk menyampaikan pendidikan yang berkualiti tinggi dengan menyediakan suasana pembelajaran yang berkualiti dan keselamatan dalam latihan penerbangan yang akan membolehkan setiap pelajar kita untuk mencapai matlamat utama mereka.

Kami menawarkan pengajaran penerbangan profesional dan kursus latihan teori daripada Lesen Juruterbang Persendirian (PPL) sehingga Syarikat Penerbangan Lesen Juruterbang Pengangkutan (ATPL) dengan Penilaian berkaitan untuk pelajar tempatan dan asing. Tidak kira jika anda memilih untuk terbang untuk keseronokan anda, atau membina kerjaya anda sebagai seorang juruterbang profesional, kami menjamin anda pengalaman latihan yang terbaik!

Kami beroperasi lebih daripada 330 hari dari keadaan terbang VFR dari Lapangan Terbang Antarabangsa Thessaloniki - lapangan terbang kedua terbesar di Greece dan terletak 10 minit jauhnya dari premis kami. Lapangan terbang ini mempunyai 2 landasan (2440m), ILS CAT II, ​​VOR / DME, pendekatan Radar dan NDB. Walaupun menjadi seorang Pilot Syarikat Penerbangan ia adalah sangat disyorkan untuk mempunyai pengalaman terbang di lapangan terbang mojor!

Pasukan kami

Kualiti pendidikan dinilai melalui kualiti pengajar pengajaran dan juga oleh kemudahan teknikal yang ada untuk latihan. Pada Skies Aviation Academy kedua-dua kriteria dipenuhi.

jurulatih penerbangan kami profesional adalah semua dengan banyak jam pengalaman mengarahkan terbukti kedua-dua di udara dan di atas tanah. Walaupun perjalanan anda mendaftar, Team Pengajar kami sentiasa bersedia untuk membantu anda dalam mencapai matlamat dan seterusnya anda.

Skies Aviation Academy terkenal dengan tradisi latihan dan untuk kakitangan yang berkelayakan di Greece dan juga di luar negara. Akademi kami adalah tempat terbaik bagi mereka yang mempunyai impian untuk menjadi seorang juruterbang dengan kecemerlangan dan pengetahuan yang lengkap profesion mereka.

Program diajar dalam:
English
Greek

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Skies Aviation Academy

Kursus EASA Bersepadu ATPL dirancang untuk pelajar dari sifar pengalaman terbang sehingga ATPL beku dalam kira-kira 12 hingga 14 bulan, dengan menghabiskan program ini, a ... [+]

Yang tentu EASA Bersepadu ATPL dirancang untuk pelajar dari sifar pengalaman terbang sehingga ATPL beku dalam kira-kira 12 hingga 14 bulan, dengan menghabiskan program ini, anda akan layak untuk bekerja sebagai Pegawai pertama dengan syarikat penerbangan. Selepas tamat pengajian pelajar akan mempunyai Lesen EASA Commercial Pilot (CPL) dengan Multi-Engine (ME), Instrument Rating (IR) dan Padang Multi Crew Kerjasama (MCC) dengan 198,5 jam penerbangan dan 800 jam teori. Syarikat Penerbangan Pengangkutan Lesen Juruterbang (ATPL) merupakan lesen juruterbang profesional dan yang paling digemari oleh syarikat penerbangan.

Syarat Kemasukan: Umur minimum 17 tahun Ijazah Sekolah Tinggi atau Setaraf Aviation Kemahiran Bahasa Inggeris (ELP) Keupayaan untuk lulus Aviation Kelas Perubatan 1 Peperiksaan kursus Termasuk Pendekatan dan Landing Yuran Semua cukai seragam Yuran HCAA (peperiksaan Teori, percubaan pertama) Skill Test (sewa kapal terbang) maklumat tambahan ... [-]
Yunani Thessaloniki
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
12 - 14 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Skies Aviation Academy

ICAO CPL / ME / Kursus Penukaran IR direka untuk menukar mana-mana lesen profesional ICAO dan penilaian kepada lesen profesional EASA. ... [+]

ICAO CPL / ME / Kursus IR Penukaran direka untuk menukar mana-mana lesen profesional ICAO dan penilaian kepada lesen profesional EASA.

keperluan pra-Entry: Umur minimum 18 tahun Pemegang ICAO CPL yang sah ME Lesen / IR EASA ATPL peperiksaan Teori lulus Aviation Kemahiran Bahasa Inggeris (ELP) Dapat lulus kelas 1 penerbangan Peperiksaan perubatan Struktur Kursus

Terbang Fasa:

6 Jam CPL / ME latihan penukaran di DA42. 15 Waktu IR / ME latihan iaitu 10 jam latihan SIM ALSIM ALX dan 5 jam ME latihan di DA42. 2.5 jam ujian Skill untuk CPL / ME / IR dengan Pemeriksa

Kursus termasuk: Pendekatan & Landing Yuran Skill Test seragam Semua cukai [-]
Yunani Thessaloniki
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Skies Aviation Academy Virtual Tour

Visit to Skies Aviation Academy