Skies Aviation Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Academy kami!

SKIES AVIATION ACADEMY terletak di Thessaloniki dan Organisasi Latihan Yang Diluluskan pertama di bawah peraturan-peraturan EASA di Greece, GR ATO-122, yang membimbing mana-mana individu dari sifar pengalaman terbang untuk Lesen Syarikat Penerbangan Transport Pilot (ATPL) melalui kakitangan kami pengetahuan, pengalaman dan latihan yang berkualiti.

Pernyataan wawasan

Untuk menjadi pemimpin yang boleh dipercayai dalam industri penerbangan di Eropah dengan menyediakan latihan profesional kualiti maksimum masa depan Juruterbang Syarikat Penerbangan dan disiplin aeronautik lain.

Kenyataan Misi

Untuk menyampaikan pendidikan yang berkualiti tinggi dengan menyediakan suasana pembelajaran yang berkualiti dan keselamatan dalam latihan penerbangan yang akan membolehkan setiap pelajar kita untuk mencapai matlamat utama mereka.

Kami menawarkan pengajaran penerbangan profesional dan kursus latihan teori daripada Lesen Juruterbang Persendirian (PPL) sehingga Syarikat Penerbangan Lesen Juruterbang Pengangkutan (ATPL) dengan Penilaian berkaitan untuk pelajar tempatan dan asing. Tidak kira jika anda memilih untuk terbang untuk keseronokan anda, atau membina kerjaya anda sebagai seorang juruterbang profesional, kami menjamin anda pengalaman latihan yang terbaik!

Kami beroperasi lebih daripada 330 hari dari keadaan terbang VFR dari Lapangan Terbang Antarabangsa Thessaloniki - lapangan terbang kedua terbesar di Greece dan terletak 10 minit jauhnya dari premis kami. Lapangan terbang ini mempunyai 2 landasan (2440m), ILS CAT II, ​​VOR / DME, pendekatan Radar dan NDB. Walaupun menjadi seorang Pilot Syarikat Penerbangan ia adalah sangat disyorkan untuk mempunyai pengalaman terbang di lapangan terbang mojor!

Pasukan kami

Kualiti pendidikan dinilai melalui kualiti pengajar pengajaran dan juga oleh kemudahan teknikal yang ada untuk latihan. Pada Skies Aviation Academy kedua-dua kriteria dipenuhi.

jurulatih penerbangan kami profesional adalah semua dengan banyak jam pengalaman mengarahkan terbukti kedua-dua di udara dan di atas tanah. Walaupun perjalanan anda mendaftar, Team Pengajar kami sentiasa bersedia untuk membantu anda dalam mencapai matlamat dan seterusnya anda.

Skies Aviation Academy terkenal dengan tradisi latihan dan untuk kakitangan yang berkelayakan di Greece dan juga di luar negara. Akademi kami adalah tempat terbaik bagi mereka yang mempunyai impian untuk menjadi seorang juruterbang dengan kecemerlangan dan pengetahuan yang lengkap profesion mereka.

Lokasi

Thessaloniki

Skies Aviation Academy

Alamat
Thessalonikis 10, Perea,
57019 Thessaloniki, Thessaloniki, Yunani
Telefon
+30 2392 021100