Baca keterangan rasmi

Q LANGUAGE menyediakan pelbagai kursus bahasa Inggeris, Mandarin, Kantonis dan Korea untuk pelajar dari seluruh dunia. Kami melayani keperluan bahasa:

 • pelajar muda bersiap sedia untuk universiti
 • orang dewasa mencari peluang pendidikan tinggi
 • perniagaan yang ingin meningkatkan kerjaya mereka dengan kemahiran bahasa yang dipertingkatkan
 • sesiapa yang memerlukan, minat atau semangat untuk belajar bahasa

Kursus-kursus ini adalah sama ada 24 jam seminggu atau 15 jam seminggu untuk belajar bahasa Inggeris umum. Jadual kelas fleksibel kami membolehkan anda memilih sama ada kelas AM atau PM. Kursus Intensif adalah untuk pelajar yang ingin memaksimumkan amalan pembelajaran bahasa mereka semasa penginapan mereka. Kursus ini memberi tumpuan banyak pada kemahiran bercakap dan komunikasi di peringkat yang lebih tinggi, tetapi semua asas juga disediakan. Pelajaran ini memberi peluang untuk mempelajari budaya dan adat tempatan.

Murid-murid menengah dan maju juga mempunyai pilihan untuk belajar dalam kelas persediaan ujian dan perniagaan. Semua bahan seperti buku teks, tatabahasa, latihan perbendaharaan kata, dan persediaan untuk ujian Bahasa Inggeris rasmi seperti IELTS atau TOEFL juga disediakan.

Bagi pelajar luar negara, kami menawarkan Perkhidmatan Visa Pelajar dan boleh mengatur penginapan yang selamat, selesa dan berpatutan semasa anda belajar bersama kami di sini di Hong Kong.

Kami berbangga dengan pasukan profesional profesional bahasa yang berkelayakan. Kakitangan pengajar kami adalah semua guru bahasa asli yang mempunyai kelayakan akademik yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan pengalaman bekerja di seluruh dunia. Mereka berdedikasi untuk mengajar kemahiran bahasa untuk membimbing anda melalui matlamat anda dalam persekitaran pembelajaran yang santai.

Kursus

Kami menyediakan pelbagai kursus yang sesuai dengan tahap anda dari Beginner to Intermediate Upper

 • Intensif 15 Bahasa Inggeris Umum
 • Intensif 24 Bahasa Inggeris Umum
 • Intensif 15 Perniagaan Umum Bahasa Inggeris
 • Intensif 24 Perniagaan Umum Bahasa Inggeris
 • Semi-Intensif 9 Bahasa Inggeris Umum
 • Daytime 6 General English
 • Kursus Mandarin 15 yang intensif
 • Intensive 24 Mandarin Course
 • Intensive 15 Mandarin Cantonese Course
 • Intensive 24 Mandarin Cantonese Course

SOKONGAN VISA

Jika anda mempunyai item berikut, Pasukan Sokongan Visa kami boleh membantu mendapatkan visa belajar Hong Kong untuk belajar bahasa anda dengan kami di sini di Hong Kong termasuk khidmat terjemahan dalaman untuk dokumen yang tidak dalam Bahasa Inggeris atau Bahasa Cina

PERKHIDMATAN PENGINAPAN

Kami menawarkan pelbagai pilihan perumahan untuk semua belanjawan dan keperluan termasuk:

 • Perumahan Perkongsian
 • Studio Asas
 • Serviced Studios
 • Pangsapuri untuk pasangan atau keluarga
Program diajar dalam:
English
Cina

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Q LANGUAGE

Jika anda ingin mempelajari Bahasa Inggeris di Hong Kong, kedua-dua Intensive 24 Kursus Bahasa Inggeris Intensif dan Intensive 15 Kursus Bahasa Inggeris Umum kami menawar ... [+]

Kursus Bahasa Inggeris Intensif Di Hong KongIntensif 24

Jika anda ingin mempelajari Bahasa Inggeris di Hong Kong , kedua-dua Intensive 24 Kursus Bahasa Inggeris Intensif dan Intensive 15 Kursus Bahasa Inggeris Umum kami menawarkan pengajian sepenuh masa di luar negara di Pusat Hong Kong kami dengan penajaan visa pelajar Hong Kong.

Kursus ini adalah sama ada 24 jam seminggu atau 15 jam seminggu untuk pengajian Bahasa Inggeris umum; pilihan adalah milik anda. Terlebih lagi, jadual kelas fleksibel kami membolehkan anda memilih sama ada kelas AM atau PM.

Adakah Kursus-kursus Ini Sesuai Untuk Anda?Ya, jika anda seorang pemula, peringkat pertengahan atau lanjutanYa, jika anda menikmati kelas kecil dengan rakan sekelas yang ramah dan menyokong dari seluruh dunia!Ya, jika anda suka mempelajari persekitaran yang menyeronokkan dan santai.Ya, jika anda ingin cepat meningkatkan kefasihan anda, memahami dan menggunakan bahasa Inggeris dalam situasi kehidupan sebenar.Ya, jika anda ingin belajar Bahasa Inggeris di Hong Kong.Intensif 24 - Kursus Bahasa Inggeris Umum... [-]
Hong Kong
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
1 - 48 weeks
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Q LANGUAGE

Sekiranya anda ingin mempelajari Bahasa Inggeris Perniagaan di Hong Kong, kedua-dua Kursus Bahasa Inggeris Intensif 24 Perniagaan dan Kursus Bahasa Inggeris Intensif 15 k ... [+]

Kursus Bahasa Inggeris Perniagaan Intensif - Hong KongIntensif 24

Sekiranya anda ingin mempelajari Bahasa Inggeris Perniagaan di Hong Kong , kedua-dua Kursus Bahasa Inggeris Intensif 24 Perniagaan dan Kursus Bahasa Inggeris Intensif 15 kami menawarkan pengajian sepenuh masa di luar negara di Pusat Hong Kong kami dengan penajaan visa pelajar Hong Kong.

Kursus ini adalah sama ada 24 jam seminggu atau 15 jam seminggu untuk pengajian Bahasa Inggeris umum; pilihan adalah milik anda. Terlebih lagi, jadual kelas fleksibel kami membolehkan anda memilih sama ada kelas AM atau PM.

Adakah Kursus-kursus Ini Sesuai Untuk Anda?Ya, jika anda seorang pemula, peringkat pertengahan atau lanjutanYa, jika anda menikmati kelas kecil dengan rakan sekelas yang ramah dan menyokong dari seluruh dunia!Ya, jika anda suka mempelajari persekitaran yang menyeronokkan dan santai.Ya, jika anda ingin cepat meningkatkan kefasihan anda, memahami dan menggunakan bahasa Inggeris dalam situasi kehidupan sebenar.Ya, jika anda ingin belajar Bahasa Inggeris di Hong Kong.Intensif 24 - Kursus Bahasa Inggeris Perniagaan... [-]
Hong Kong
Januari 2020
Sepenuh masa
1 - 48 weeks
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Q LANGUAGE

Sekiranya anda ingin belajar Mandarin di Hong Kong, kedua-dua Intensive 24 Mandarin Course dan Intensive 15 Mandarin Course kami menawarkan pengajian sepenuh masa di luar ... [+]

Kursus Cina Mandarin yang IntensifIntensif 24

Sekiranya anda ingin belajar Mandarin di Hong Kong , kedua-dua Intensive 24 Mandarin Course dan Intensive 15 Mandarin Course kami menawarkan pengajian sepenuh masa di luar negeri dan luar negara di Pusat Hong Kong kami dengan penajaan visa pelajar Jabatan Imigresen Hong Kong.

Kursus ini adalah sama ada 24 jam seminggu atau 15 jam seminggu pengajian bahasa Mandarin umum; pilihan adalah milik anda. Terlebih lagi, jadual kelas fleksibel kami membolehkan anda memilih sama ada kelas AM atau PM.

Adakah Kursus-kursus Ini Sesuai Untuk Anda?Ya, jika anda seorang pemula, peringkat pertengahan atau lanjutanYa, jika anda menikmati kelas kecil dengan rakan sekelas yang ramah dan menyokong dari seluruh dunia!Ya, jika anda suka mempelajari persekitaran yang menyeronokkan dan santaiYa, jika anda ingin cepat meningkatkan kefasihan, memahami, dan menggunakan Bahasa Cina Mandarin dalam situasi kehidupan nyataYa, jika anda ingin belajar Mandarin di Hong KongIntensif 24 - Kursus Mandarin... [-]
Hong Kong
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
1 - 48 weeks
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

English Language Students ~ They Love Hong Kong and Q Language