Keilir Academy in Iceland

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Keilir Aviation Academy

Mengenai Keilir Aviation Academy

Selamat datang ke Keilir Aviation Academy - organisasi latihan penerbangan terkemuka di Iceland. Jika anda pernah bermimpi untuk menjadi seorang juruterbang profesional, jurutera kapal terbang, krew kabin atau trafik udara pengawal, Keilir Aviation Academy adalah di sini untuk membantu anda mencapai matlamat tersebut. Kami berhasrat untuk menyampaikan latihan berkualiti tinggi pada harga yang kompetitif - menawarkan nilai hebat untuk pelajar kita. Graduan kita datang dari seluruh dunia, dan sebagai seorang pelajar di Keilir Aviation Academy, anda akan menjadi sebahagian daripada persekitaran latihan antarabangsa. Selepas menamatkan pengajian di salah satu program kami, anda akan telah mendapat sikap, profesionalisme dan kemahiran yang diperlukan untuk kerjaya penerbangan yang berjaya.

Di bawah adalah beberapa peristiwa penting kami:

Keilir Aviation Academy
  • 2008 - Ditubuhkan.
<li>2012 - Lebih daripada 40 pelajar antarabangsa.</li> <li>2014 - sekolah penerbangan pertama di Iceland untuk menawarkan latihan juruterbang bersepadu.</li> <li>2014-7 pesawat dan 1 gerakan penuh Redbird MCX simulator.</li> <li>2016 - MCC kursus sepenuh gerakan Boeing 757 simulator.</li> <li>2016 - Fleet mengembang kepada sejumlah 10 pesawat Diamond.</li>

Keilir Aviation Academy di Iceland, ditubuhkan pada tahun 2008, menawarkan latihan juruterbang profesional dan pelbagai programes pengajiannya dalam industri penerbangan. Dengan kakitangan yang berpengalaman, persekitaran terbang yang penuh inspirasi dan pesawat state-of-the-art kami sediakan tempat yang sesuai untuk melompat-memulakan kerjaya penerbangan anda. Kami adalah ATO diluluskan mengikut peraturan EASA Eropah, dan pelajar-pelajar kita lulus dengan lesen EASA.

Pada Keilir Aviation Academy anda berada dekat dengan alam semula jadi yang belum terjamah dan Reykjavik, ibukota Iceland - bandar yang terkenal dengan tempat kejadian budaya dan sosial yang meriah. Apabila Iceland anda tidak akan jauh dari beberapa tempat yang paling menarik dan unik di dunia - tidak kira jika anda sedang terbang atau menikmati cuti sehari.

Keilir Aviation Academy

lokasi kami di Lapangan Terbang Antarabangsa Keflavik menyediakan banyak peluang untuk lawatan lapangan dan lawatan ke perniagaan yang beroperasi di kawasan berhampiran. pelajar masa lalu telah melawat Boeing dan pesawat Airbus di bawah tempoh ujian lintang serta pesawat tentera meronda ruang udara Iceland. Iceland adalah sesuai untuk pelbagai pengeluar pesawat untuk menjalankan penerbangan ujian kerana cabaran yang unik seperti halaju angin yang tinggi. Sepanjang seminar kursus diadakan - yang diketuai oleh pensyarah jemputan dari pelbagai sektor industri penerbangan.

Mengenai Akademi Kesihatan

Keilir Health Academy adalah salah satu daripada empat buah sekolah dalam Keilir. Matlamatnya adalah untuk menyediakan pendidikan yang cemerlang dalam bidang kesihatan, bimbingan dan membimbing. Nama Iceland sekolah adalah "Ithrotta Academia Keilis", singkatan IAK.

Keilir Health Academy menawarkan program-program yang luar biasa dalam latihan peribadi, kekuatan dan penyaman dan pendidikan panduan pengembaraan dengan kerjasama Thompson River University di Kanada. Ia juga menawarkan beberapa bengkel dan kursus pendidikan berterusan setiap tahun untuk profesional dalam industri sukan, kesihatan dan kecergasan.

Keilir Kumpulan

Lima program ditawarkan di Akademi Kesihatan Keilir:

  • IAK Pengajar Peribadi (IAK einkaþjálfari) - diajar dalam Bahasa
  • IAK Kekuatan dan Udara Coach (IAK styrktarþjálfari) - diajar di Iceland dan Bahasa Inggeris
  • Nordic Certification Training Personal - diajar sepenuhnya dalam talian dalam bahasa Inggeris
  • Adventure Panduan Kajian (Sijil Sukan Adventure) dengan kerjasama Thompson Rinvers University di Kanada - diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris
  • School of Podiatry
Keilir Group Health

Program Latihan Peribadi IAK direka untuk lulus pelatih peribadi dilengkapi dengan pengetahuan yang luas mengenai penjagaan pelanggan, pergerakan menganalisis, penetapan matlamat, reka bentuk program dan digunakan latihan kekuatan untuk penduduk umum.

The IAK Kekuatan dan Program Udara adalah programthat unik graduan jurulatih yang mempunyai asas kukuh dalam ujian prestasi dan pergerakan menganalisis, penetapan matlamat, reka bentuk program dan digunakan latihan kekuatan untuk kekuatan jurulatih. Kursus ini terpakai teori ke dalam amalan dan adalah sesuai untuk tenaga pengajar bercita-cita tinggi yang ingin pakar dalam prestasi manusia untuk atlet profesional.

This school offers programs in:
  • English
  • Iceland

Lihat Sijil » Lihat kursus » Lihat Online Sijil »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Kejuruteraan pesawat

Campus Sepenuh masa Sambilan August 2019 Iceland Reykjavík + 1 lagi

Agensi Keselamatan Penerbangan Eropah (EASA) mengawal selia semua aktiviti penerbangan di Eropah. Jurutera dilesenkan dengan cara yang sama seperti juruterbang dan pengawal trafik udara. [+]

Kejuruteraan pesawat

Agensi Keselamatan Penerbangan Eropah (EASA) mengawal selia semua aktiviti penerbangan di Eropah. Jurutera dilesenkan dengan cara yang sama seperti juruterbang dan pengawal trafik udara. Jurutera yang dilesenkan sepenuhnya boleh memperakukan kerja yang telah dilakukan ke atas pesawat, dan kembalikan ke langit. Air Service Training Ltd. di Perth Scotland dengan kerjasama Keilir Aviation Academy telah menubuhkan pejabat bidang tempatan di lokasi Keilir dalam Ásbrú dalam Reykjanesbær mana kursus yang disahkan Kejuruteraan Pesawat berlaku. AST diluluskan oleh UKCAA (Lembaga United Kingdom Penerbangan Awam) itu.

Ini adalah program 5 semester diiktiraf untuk Aircraft Engineering'Approved IR Part 66 Kategori B'yang kedua-dua kursus termasuk perantisan teori dan praktikal untuk Pesawat Engineers. Kursus ini berikut kedua-dua kurikulum yang diterbitkan oleh EASA mengikut penerbitan Eropah sijil dan AST, yang secara profesional bertanggungjawab bagi pelaksanaan dan kualiti setiap kursus. Mereka yang menerima ijazah daripada AST memperoleh lesen sepenuhnya bahagian 66.... [-]


Kursus Program Pilot Profesional Bersepadu (IPPP)

Campus Sepenuh masa 20 - 20  August 2019 Iceland Reykjavík

Program Pilot Profesional Bersepadu direka untuk pelajar yang tidak mempunyai atau pengalaman terhad sebelumnya. Ia adalah program yang sangat berstruktur dan komprehensif yang memfokuskan pada matlamat anda untuk menjadi Pegawai Pertama dengan syarikat penerbangan seperti Icelandair, Scandinavian Airlines, Norway atau Ryanair. [+]

Program Pilot Profesional Bersepadu (PPP)

Program Pilot Profesional Bersepadu di Keilir Aviation Academy direka untuk pelajar yang tidak mempunyai atau pengalaman terhad sebelumnya. Ia adalah program yang sangat berstruktur dan komprehensif yang memfokuskan pada matlamat anda untuk menjadi Pegawai Pertama dengan syarikat penerbangan seperti Icelandair, Scandinavian Airlines, Norway atau Ryanair.

Tempoh program adalah kira-kira 20 bulan dan memerlukan tahap disiplin dan motivasi yang tinggi. Setelah selesai, anda pasti dapat memperoleh kemahiran dan sikap yang diperlukan untuk berjaya sebagai juruterbang syarikat penerbangan masa depan.

Program Pilot Profesional Bersepadu terdiri daripada latihan teoretikal dan praktikal, yang direka untuk membantu anda mencapai profesion impian anda dalam tempoh yang singkat. Latihan penerbangan terdiri daripada lima fasa dengan latihan teoretikal yang berlaku secara serentak, dan di antara, tempoh latihan penerbangan.... [-]


Sijil

Adventure Panduan Program

Campus Sepenuh masa Sambilan 8 - 8  August 2019 Iceland Reykjavík + 1 lagi

Adventure Panduan Kajian adalah program universiti lapan bulan di Iceland tumpuan sukan pengembaraan dan industri pengembaraan dengan masa yang banyak kursus aktiviti lapangan dan mampat dan modularized pengajaran kursus bilik darjah. [+]

Adventure Panduan Program

Gambaran Keseluruhan

Thompson Rivers University di Kanada menawarkan - dengan kerjasama Akademi Kesihatan Keilir dalam Iceland - program unniversity lapan bulan untuk Guides Adventure.

Program Adventure Sijil Sukan adalah pengenalan kepada sukan pengembaraan dan industri pengembaraan dengan masa yang banyak kursus aktiviti lapangan dan mampat dan modularized pengajaran kursus bilik darjah. Ini adalah program yang sesuai untuk pelajar pengembaraan peringkat kemasukan dan pelajar yang ingin menerokai minat kerjaya mereka dalam bidang yang berkaitan pengembaraan.

The Adventure Sukan sijil adalah intensif bangunan pendidikan 60 kredit (lapan bulan) kepakaran tempatan dan antarabangsa dalam bidang ini dan menggunakan alam semula jadi yang unik dan boleh diakses di Iceland sebagai bilik kelas praktikal.... [-]


Contact
Alamat lokasi
Grænásbraut 910
IS-235 Reykjanesbær
Iceland

Reykjavík, IS