Cochin International Language Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Cochin Akademi Bahasa Antarabangsa (CILA) adalah sebuah institusi antarabangsa untuk Bahasa Inggeris Bahasa Latihan dan Pendidikan Guru. Kami mewujudkan peluang-peluang antarabangsa untuk guru-guru Bahasa Inggeris dalam Bahasa Inggeris Bukan wilayah seperti Eropah Barat, Tengah / Eropah Timur, Asia, Amerika Latin, Timur Tengah / Afrika Utara dan Sub-Sahara Afrika Bercakap. Kami juga menyediakan latihan Bahasa Inggeris kepada pelajar-pelajar yang ingin belajar atau bekerja di luar negara terutamanya di negara berbahasa Inggeris.

Cochin ANTARABANGSA BAHASA ACADEMY (CILA) dimiliki dan diuruskan oleh JS PENYELESAIAN LATIHAN PRIVATE LIMITED, suatu syarikat yang didaftarkan dan diperbadankan di bawah Akta Syarikat, 1956. CILA terletak di Angamaly, berhampiran dengan lapangan terbang Cochin Antarabangsa. Hanya 2 minit memandu ke stesen Angamaly Keretapi.

Sekolah ini diuruskan oleh penutur asli Bahasa Inggeris dari Inggeris dan Kanada dengan beberapa tahun pengalaman dalam pengajaran Bahasa Inggeris. Kami menyediakan pelbagai kursus seperti Trinity Cert. TESOL untuk Guru Bahasa Inggeris untuk menjadi seorang guru Bahasa Inggeris yang berkelayakan untuk penutur bahasa lain, IELTS bagi mereka yang ingin untuk bekerja atau belajar di luar negara, Perniagaan Bahasa Inggeris, Bahasa pertuturan Bahasa Inggeris untuk Dewasa, Bahasa pertuturan bahasa Inggeris untuk kanak-kanak dan juga 1-1 sesi Skype.

Guru-guru kami adalah berkelayakan dan terlatih untuk mengajar Bahasa Inggeris dengan menggunakan kaedah moden. Pelajar menikmati pembelajaran Bahasa Inggeris di pusat kami. Dua daripada guru-guru kami adalah bekas IELTS pemeriksa dan telah bekerja di negara-negara di seluruh dunia seperti UK, Kanada dan di Timur Tengah. Jadi, anda boleh yakin bahawa pembelajaran anda adalah 100% betul. Jadi, CILA menjadi pilihan pertama anda untuk belajar dan mengajar Bahasa Inggeris.

Lokasi

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: