Baca keterangan rasmi

SIAPA KITA

Dunia perniagaan berubah dengan pantas. Jadi bagaimana anda tidak hanya menyesuaikan diri dengan diri sendiri, tetapi tetap berada di hadapan pertandingan?

Portfolio Pendidikan Eksekutif Eruditus yang luas mengenai program tersuai dan terbuka yang dihantar di India, Singapura, Dubai dan lokasi global lain menawarkan rangka kerja yang diperlukan untuk menghadapi cabaran hari ini dan esok. Dipimpin oleh alumni INSEAD dan Harvard, dan disokong oleh pakar program dari seluruh dunia, program ini dirancang dan dijalankan dalam persekutuan dengan sekolah perniagaan terkemuka dunia.

Kami merancang program yang membolehkan anda menggabungkan pembelajaran dengan pelaksanaan sebenar. Apabila anda mendaftar dalam salah satu program kami, anda akan mendapat kelebihan pembelajaran dalam suasana interaktif, dengan kumpulan rakan sebaya yang pelbagai. Program dirancang dalam pelbagai format, termasuk bengkel pendek yang merangkumi beberapa minggu, program dalam talian atau sesi modular yang lengkap, yang semuanya memberi tumpuan kepada membangunkan pemimpin yang bertanggungjawab dalam mana-mana senario perniagaan.

PENDEKATAN KAMI

Di Eruditus, salah satu bidang tumpuan kami ialah cara membuat dan menyediakan program yang relevan yang tidak hanya membantu anda dengan 'apa', tetapi juga mempersiapkan anda untuk 'apa yang mungkin'.

Ini merangkumi rangka kerja komprehensif yang diperlukan untuk menangani cabaran perniagaan yang sedia ada.

KAMI TAHU

Bukan hanya kandungan, kaedah juga penting

Program kami dibuat menggunakan spektrum kaedah pembelajaran dan modul yang luas, semuanya disusun untuk menyesuaikan diri dengan jadual sibuk dan komitmen kerja anda. Bersama ini, penekanan juga diberikan kepada cara anda belajar. Pembelajaran melalui interaksi kelas sebenar, sesi dalam talian, kajian kes, simulasi masa nyata dan latihan praktikal mendorong anda betul-betul menghadapi cabaran. Program kami akan mendorong anda untuk bertanya soalan-soalan yang relevan, menimbulkan pemikiran strategik dan perdebatan dengan rakan-rakan - kemahiran yang anda boleh gunakan walaupun di persekitaran pejabat anda setiap hari.

Bagaimana pengajaran memang penting

Eruditus bekerjasama dengan beberapa sekolah perniagaan terbaik dan fakulti yang menyediakan pengalaman belajar 360 darjah yang lengkap. Mereka tidak hanya mengajar inovasi terkini yang diperlukan untuk perniagaan, tetapi juga mereka bentuk kursus inovatif yang relevan dalam senario profesional semasa.

Program tersuai diperlukan

Keperluan setiap syarikat adalah unik. Setiap objektif institusi akademik berbeza. Kita bukan sahaja mengenali ini, kita memeluk ini. Membelanjakan banyak masa, pra-program, untuk memahami keperluan unik rakan kongsi kami adalah asas kepada pendekatan Eruditus. Untuk ini, kami sentiasa berusaha untuk merekabentuk dan membawa anda program dalam pelbagai format, seperti bengkel jangka pendek, kelas yang berlangsung beberapa minggu atau bulan, sesi dalam talian atau program modular yang lengkap. Semua program direka bentuk mengikut keperluan peserta dari segi kurikulum, masa yang tersedia dan kemampuan.

Hubungan jangka panjang

Kebanyakan rakan kongsi kami telah menjalankan sesi pembelajaran dengan kami. Komitmen kami kepada rakan-rakan kami melangkaui campur tangan pembelajaran. Kami mengambil minat yang tinggi dalam memenuhi objektif syarikat atau institusi pendidikan jangka panjang.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Eruditus Executive Education

Program CTO Berkeley direka untuk peserta berpengalaman dalam fungsi teknologi untuk melangkah ke dalam peranan pengurusan kanan dalam kerjaya mereka. Melalui gabungan te ... [+]

Program Ketua Pegawai Teknologi Berkeley (CTO)

Program CTO Berkeley direka untuk peserta berpengalaman dalam fungsi teknologi untuk melangkah ke dalam peranan pengurusan kanan dalam kerjaya mereka. Melalui gabungan teori unik, kaedah pengajaran praktikal dan interaksi pengamal, program ini menyampaikan pengalaman dan kemahiran yang diperlukan untuk membuat peralihan itu.

Program ini membolehkan para peserta mengambil pandangan yang lebih strategik tentang seni bina teknologi dan lanskap perniagaan organisasi mereka, meningkatkan ketajaman perniagaan mereka, mengembangkan inisiatif untuk memimpin transformasi teknologi dan melaksanakan pengurusan perubahan ke arah kejayaan organisasi.... [-]

Amerika Syarikat Berkeley India India Online
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
7 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Eruditus Executive Education

Program Pengurusan Kanan Cambridge adalah program yang intensif, enam bulan, pelbagai modular, pengurusan dan kepimpinan yang bertujuan untuk membantu peserta beralih ke ... [+]

Program Pengurusan Kanan Cambridge adalah program yang intensif, enam bulan, pelbagai modular, pengurusan dan kepimpinan yang bertujuan untuk membantu peserta beralih ke peranan pengurusan kanan. Peserta meneroka pelbagai topik pengurusan semasa Program Pengurusan Kanan Cambridge, melalui interaksi dengan fakulti Sekolah Hakim Perniagaan Cambridge yang terkenal di dunia, kumpulan rakan sebaya dan penerapan pembelajaran melalui kerja projek.

Kenapa anda harus mempertimbangkan program ini?Belajar dari Fakulti Sekolah Perniagaan Hakim Cambridge yang pakar dan pemimpin pemikir di dunia dalam bidang merekaSesi tatap muka di salah satu pusat pembelajaran paling terkenal di dunia, Cambridge dan salah satu pusat perniagaan yang paling dinamik, SingapuraKumpulan berpengalaman yang berpengalaman yang membawa pengalaman dan perspektif yang berbeza ke dalam kelasKenal pasti trend dan tuntutan pasaran baru dalam perniagaan dan landskap ekonomi yang sentiasa berubahPembelajaran fleksibel yang meminimumkan masa jauh dari kerjaLatihan kepimpinan untuk membantu peralihan ke dalam peranan pengurusan kananMenjadi ahli bersekutu alumni rangkaian alumni global Cambridge Judge Business SchoolKurikulum... [-]
India Mumbai Gurugram Emiriah Arab Bersatu Dubai Singapura Amerika Syarikat Berkeley India Online  + 5 Lagi
Julai 2020
English
Sambilan
6 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Eruditus Executive Education

Program Pengurusan Kanan Kellogg akan membantu anda mengkaji semula dan memperbaiki pemikiran anda tentang apa yang dimaksudkan sebagai pemimpin yang berpikiran rendah. A ... [+]

Program Pengurusan Kanan Kellogg akan membantu anda mengkaji semula dan memperbaiki pemikiran anda tentang apa yang dimaksudkan sebagai pemimpin yang berpikiran rendah. Anda akan bertanya kepada diri anda sendiri soalan-soalan yang kuat dan mendapatkan perspektif yang lebih luas untuk mencapai kejayaan di bahagian atas. Anda akan bersiap sedia untuk berkembang maju dalam ekonomi yang serba cepat dan saling berkaitan dengan alat, pandangan, dan rangka kerja yang anda perlukan untuk menyalakan pertumbuhan dan menggerakkan organisasi anda ke hadapan.

Dalam tempoh 6 bulan, para peserta akan terlibat dengan ekosistem Kellogg, yang mengetuai fakulti Kellogg dan kumpulan rakan sebaya eksekutif berpotensi tinggi untuk mempelajari kemahiran untuk menavigasi isu-isu perniagaan dan interaksi yang memotong sempadan dan budaya geografi; menginspirasi perbualan, menyalakan kerjasama dan mengintegrasikan pelbagai perspektif untuk memacu pertumbuhan dan inovasi.... [-]

India Mumbai Gurugram Emiriah Arab Bersatu Dubai Singapura Amerika Syarikat Berkeley India Online  + 5 Lagi
Julai 2020
English
Sepenuh masa
6 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil

Eruditus Executive Education

... [+]

Keputusan Keputusan dan Keputusan Kos Ekonomi berbanding Kos Perakaunan Pengoptimuman Harga dan Keuntungan Interaksi Strategik Insentif dalam Organisasi

B. Data dan Keputusan:

[-]
Singapura Amerika Syarikat Berkeley India India Online  + 1 Lagi
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
6 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu