Eruditus Executive Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SIAPA KITA

Dunia perniagaan berubah dengan pantas. Jadi bagaimana anda tidak hanya menyesuaikan diri dengan diri sendiri, tetapi tetap berada di hadapan pertandingan?

Portfolio Pendidikan Eksekutif Eruditus yang luas mengenai program tersuai dan terbuka yang dihantar di India, Singapura, Dubai dan lokasi global lain menawarkan rangka kerja yang diperlukan untuk menghadapi cabaran hari ini dan esok. Dipimpin oleh alumni INSEAD dan Harvard, dan disokong oleh pakar program dari seluruh dunia, program ini dirancang dan dijalankan dalam persekutuan dengan sekolah perniagaan terkemuka dunia.

Kami merancang program yang membolehkan anda menggabungkan pembelajaran dengan pelaksanaan sebenar. Apabila anda mendaftar dalam salah satu program kami, anda akan mendapat kelebihan pembelajaran dalam suasana interaktif, dengan kumpulan rakan sebaya yang pelbagai. Program dirancang dalam pelbagai format, termasuk bengkel pendek yang merangkumi beberapa minggu, program dalam talian atau sesi modular yang lengkap, yang semuanya memberi tumpuan kepada membangunkan pemimpin yang bertanggungjawab dalam mana-mana senario perniagaan.

PENDEKATAN KAMI

Di Eruditus, salah satu bidang tumpuan kami ialah cara membuat dan menyediakan program yang relevan yang tidak hanya membantu anda dengan 'apa', tetapi juga mempersiapkan anda untuk 'apa yang mungkin'.

Ini merangkumi rangka kerja komprehensif yang diperlukan untuk menangani cabaran perniagaan yang sedia ada.

KAMI TAHU

Bukan hanya kandungan, kaedah juga penting

Program kami dibuat menggunakan spektrum kaedah pembelajaran dan modul yang luas, semuanya disusun untuk menyesuaikan diri dengan jadual sibuk dan komitmen kerja anda. Bersama ini, penekanan juga diberikan kepada cara anda belajar. Pembelajaran melalui interaksi kelas sebenar, sesi dalam talian, kajian kes, simulasi masa nyata dan latihan praktikal mendorong anda betul-betul menghadapi cabaran. Program kami akan mendorong anda untuk bertanya soalan-soalan yang relevan, menimbulkan pemikiran strategik dan perdebatan dengan rakan-rakan - kemahiran yang anda boleh gunakan walaupun di persekitaran pejabat anda setiap hari.

Bagaimana pengajaran memang penting

Eruditus bekerjasama dengan beberapa sekolah perniagaan terbaik dan fakulti yang menyediakan pengalaman belajar 360 darjah yang lengkap. Mereka tidak hanya mengajar inovasi terkini yang diperlukan untuk perniagaan, tetapi juga mereka bentuk kursus inovatif yang relevan dalam senario profesional semasa.

Program tersuai diperlukan

Keperluan setiap syarikat adalah unik. Setiap objektif institusi akademik berbeza. Kita bukan sahaja mengenali ini, kita memeluk ini. Membelanjakan banyak masa, pra-program, untuk memahami keperluan unik rakan kongsi kami adalah asas kepada pendekatan Eruditus. Untuk ini, kami sentiasa berusaha untuk merekabentuk dan membawa anda program dalam pelbagai format, seperti bengkel jangka pendek, kelas yang berlangsung beberapa minggu atau bulan, sesi dalam talian atau program modular yang lengkap. Semua program direka bentuk mengikut keperluan peserta dari segi kurikulum, masa yang tersedia dan kemampuan.

Hubungan jangka panjang

Kebanyakan rakan kongsi kami telah menjalankan sesi pembelajaran dengan kami. Komitmen kami kepada rakan-rakan kami melangkaui campur tangan pembelajaran. Kami mengambil minat yang tinggi dalam memenuhi objektif syarikat atau institusi pendidikan jangka panjang.

Lokasi

Mumbai

Alamat
Eruditus Executive Education
1, Trade Center, Bandra Kurla Complex

400051 Mumbai, Maharashtra, India

Gurugram

Alamat
Eruditus Executive Education
Level 4, Augusta Point,
Golf Course Road

122002 Gurugram, Haryana, India

Dubai

Alamat
Eruditus Executive Education FZ-LLC
FO5, Floor 1, Block 18, Dubai Knowledge Village

Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu

Singapura

Alamat
78 Shenton Way,
#20-02

079120 Singapura, Singapura

Berkeley

Alamat
Berkeley, California, Amerika Syarikat

Evanston

Alamat
Evanston, Illinois, Amerika Syarikat

London

Alamat
London, England, United Kingdom