NMAT by GMAC

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Untuk mendaftar untuk peperiksaan, dihantar ke Afrika Selatan, sila klik

Untuk mendaftar untuk peperiksaan, dihantar ke Filipina, sila klik

Untuk mendaftar untuk peperiksaan, dihantar ke Nigeria, sila klik

Majlis Kemasukan Pengurusan Siswazah (GMAC) adalah sebuah organisasi bukan keuntungan global yang terdiri daripada sekolah perniagaan siswazah terkemuka di seluruh dunia.

GMAC percaya bahawa perniagaan dan pengurusan adalah penting untuk kesejahteraan ekonomi dan sosial orang di seluruh dunia. Kami menganjurkan pendidikan pengurusan graduan dan nilainya kepada individu dan masyarakat. GMAC adalah pemilik dan pentadbir GMAT® dan NMAT by GMAC ujian NMAT by GMAC ™.

GMAC berusaha untuk meningkatkan akses untuk berkembang dan mempelbagaikan kolam calon; membangunkan penilaian untuk memenuhi keperluan pendidikan pengurusan global; dan melanjutkan nilai ke sekolah dengan produk, perkhidmatan, dan pengetahuan industri kami.

GMAC memenuhi keperluan sekolah pengurusan, dan pelajar semasa dan calon, menerusi pelbagai produk, perkhidmatan, dan program yang direka untuk membuka pintu untuk pelajar, profesional, dan program pengurusan siswazah di seluruh dunia. GMAC juga berfungsi sebagai sumber penyelidikan dan maklumat utama mengenai pendidikan pengurusan graduan yang berkualiti.

121167_headway-537308-unsplash.jpg

Kenapa mengambil NMAT by GMAC ™

1. Diterima oleh sekolah perniagaan terkemuka di pasaran baru muncul

NMAT by GMAC peperiksaan NMAT by GMAC ™ digunakan untuk kemasukan ke beberapa program perniagaan lepasan terkemuka di pasaran baru muncul termasuk India, Afrika Selatan, Nigeria dan Filipina. Dibawa kepada anda oleh para pembuat peperiksaan GMAT®, peperiksaan NMAT by GMAC mengukur kemahiran yang diperlukan untuk kejayaan akademik dalam program pengurusan.

NMAT by GMAC peperiksaan NMAT by GMAC direka untuk memberi keyakinan kepada anda untuk melakukan yang terbaik dari kemampuan anda. Peperiksaan ini adalah Calon yang mesra, membolehkan anda memilih urutan Seksyen dan tidak ada tanda negatif. Yang penting, bahan Penyediaan Ujian membantu anda membiasakan diri dengan format soalan dan kandungan yang diukur pada NMAT by GMAC peperiksaan NMAT by GMAC . Ingat - penyediaan meningkatkan keyakinan dan prestasi.

2. Penilaian berkualiti tinggi daripada pembuat peperiksaan GMAT

NMAT by GMAC peperiksaan NMAT by GMAC telah menjadi simbol kualiti sejak ia mula diperkenalkan di India lebih dari 20 tahun yang lalu - membolehkan pengambil ujian untuk mengakses pendidikan pengurusan siswazah dan kerjaya pilihan sambil menyediakan akses sekolah ke bakat teratas.

3. Direka untuk kemudahan dan membina keyakinan

Apabila muncul untuk sebarang ujian, saraf sentiasa menjadi faktor penyumbang dalam prestasi anda pada hari ujian. Dalam merekabentuk NMAT by GMAC peperiksaan NMAT by GMAC kami telah melihat cara-cara untuk meredakan saraf-saraf tersebut supaya anda dapat melakukan dengan yakin.

NMAT by GMAC direka untuk memberi keyakinan kepada anda untuk melaksanakan keupayaan yang terbaik:

  1. Mengambil ujian beberapa kali: Anda boleh mengambil NMAT by GMAC tiga kali dalam satu tahun ujian. Ini memberi anda keyakinan bahawa anda mempunyai lebih daripada satu peluang untuk melakukan yang terbaik.
  2. Pilih susunan bahagian: The NMAT by GMAC peperiksaan NMAT by GMAC membolehkan anda memilih urutan di mana anda bertindak balas kepada setiap bahagian pada ujian. Ini membolehkan anda bermain dengan kekuatan anda.
  3. Tiada penanda negatif: Kadang-kadang anda tidak pasti jawapan yang betul pada ujian dan kehabisan masa. Nah, anda boleh meneka pendapat tanpa rasa takut terhadap penalti untuk jawapan yang salah. Sistem tidak menandakan negatif adalah sejajar dengan amalan global.
  4. Ketersediaan bahan-bahan Amalan Rasmi: Adalah penting untuk mempersiapkan diri untuk ujian untuk melaksanakan kemampuan terbaik anda. Persediaan membantu membiasakan anda dengan format soalan dan kandungan yang diukur pada peperiksaan NMAT by GMAC peperiksaan NMAT by GMAC . Anda boleh mengakses bahan-bahan Latihan Rasmi NMAT by GMAC ™ NMAT by GMAC yang mempunyai soalan yang diambil dari peperiksaan NMAT yang sebenarnya yang telah diberikan pada masa lalu.
  5. Berlatih untuk mengasah kemahiran anda: NMAT by GMAC bahan amalan rasmi direka untuk memberikan pendedahan dan kebiasaan dengan jenis dan gaya mempersoalkan. Persediaan meningkatkan keyakinan dan prestasi.

NMAT by GMAC peperiksaan NMAT by GMAC direka untuk kemudahan anda:

  1. Ujian Tetingkap: Anda boleh memilih tarikh pilihan anda semasa tetingkap ujian.
  2. Penjadualan sendiri: Anda boleh memilih tarikh temu janji, masa dan lokasi ujian anda secara tepat masa berdasarkan ketersediaan tempat duduk di setiap pusat ujian.
  3. Daftar untuk NMAT by GMAC peperiksaan NMAT by GMAC ™ dari telefon mudah alih anda: Membenarkan anda mendaftar pada bila-bila masa dan di mana sahaja.
  4. Memohon ke sekolah perniagaan selepas mengkaji keputusan: Anda boleh menghantar skor anda ke sekolah B yang diterima selepas mengkaji keputusan anda, tertakluk kepada tarikh akhir permohonan sekolah.

Lokasi

Sektor 12

Alamat
122002 Sektor 12, Haryana, India

Cape Town

Alamat
Cape Town, Cape Barat, Afrika Selatan

Makati

Alamat
Makati, Metro Manila, Filipina

Abuja

Alamat
Abuja, Wilayah Persekutuan Persekutuan, Nigeria