Anibrain School Of Media Design

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di Anibrain School Of Media Design , kami membuat ahli silap mata yang dilatih untuk menonjolkan mustahil dan memimpin jalan di Digital Age.

PELAJARI DARIPADA PERKHIDMATAN INDUSTRI: AS!

Pengajar dan fakultas yang mahir kami membawa pengalaman bertahun-tahun ke meja bersama dengan amalan terbaik industri yang menjadikan mereka sesuai untuk mengajar dan memberikan pengetahuan. Dengan kredit di lebih daripada 65 filem Hollywood termasuk Harry Potter, Residen Evil, Race Death, dan Salt. Anibrain VFX adalah salah satu penyedia terkemuka Visual Effects India kepada industri filem Hollywood.

estd. pada tahun 2006

Ditubuhkan pada tahun 2006 oleh Jesh Krishna Murthy, Anibrain telah menjadi nama terkemuka di seluruh dunia dalam penciptaan kandungan digital termasuk Filem, TV, Apps, Mobile dan Web. Klien kami termasuk siapa yang dunia digital dan pengalaman dan kemahiran yang kami bawa ke arena pendidikan digital. Kursus dan pedagogi unik kami membolehkan kami mewujudkan industri profesional media baru yang boleh bersaing di peringkat global dalam profesion termasuk VFX , Animasi, Permainan, Aplikasi mudah alih, Manipulasi Digital Pixel, Web, Media Interaktiviti, Teknologi Video, Reka Bentuk Visual dan lain-lain.

KENAPA KITA

Sama ada minat anda dalam Animasi, Kesan Visual untuk filem, atau alat untuk mencipta Aplikasi Baru, Permainan, Video atau memulakan kerjaya dalam Pemasaran Digital, kami mempunyai pelbagai kursus yang tersedia untuk memenuhi keperluan anda dan membantu anda memulakan sesuatu yang luar biasa kerjaya. Ghost Rider, Silent Hill, Chronicles, Kucing dan Anjing John Cliff Red Cliff dan Resident Evil hanya beberapa nama dalam senarai panjang filem Hollywood di mana sihir Anibrain telah diakui dan dihargai.

Lokasi

Pune

Anibrain School Of Media Design

Alamat
Anibrain School of Media Design,
2nd floor, Sapphire Plaza,
Near Axis Bank, Sakorenagar,
Vimannagar

411014 Pune, Maharashtra, India
Telefon
+91 20 3056 0344