Baca keterangan rasmi

Atlas Language School - Dublin

Atlas Language School telah ditubuhkan pada tahun 2003. Walaupun kita bermula dengan hanya satu bilik darjah dan satu pelajar kita berkembang dengan cepat untuk menjadi salah satu sekolah bahasa yang paling pesat berkembang di Ireland. Hari ini kami berada di Portobello House, sebuah bangunan mercu tanda yang indah di tengah-tengah Dublin. Sekolah baru kami adalah kemudahan terkini dengan 25 bilik darjah, kafe pelajar / restoran, perpustakaan, bilik meditasi, makmal komputer, dan kawasan rekreasi pelajar yang besar. Kami mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia dalam pelbagai kursus termasuk kursus Bahasa Inggeris Umum, Penyediaan Peperiksaan, Program Junior, dan Kursus Latihan Guru. Kami percaya kejayaan kami setakat ini adalah kerana komitmen kami terhadap kualiti dan kami berdedikasi untuk menyediakan persekitaran pembelajaran yang profesional, mesra dan menyokong. Dengan guru dan kemudahan yang sangat baik, program sosial yang komprehensif dan menyeronokkan dan lokasi pusat yang sempurna, kami percaya kami adalah sekolah terbaik untuk belajar Bahasa Inggeris di Dublin.

Kaedah Pengajaran

Pengajaran kami didasarkan pada pendekatan komunikatif dan berasaskan tugas, yang bermakna para pelajar sentiasa memberi tumpuan kepada komunikasi kehidupan yang berkesan dan cara untuk mengamalkan dan mencapai matlamatnya. Di dalam kelas, pelajar bekerja untuk membangunkan kemahiran produktif dan respons mereka sambil meningkatkan ketepatan dan kefasihan mereka. Kami telah membangunkan Laluan Pembelajaran Bahasa untuk menyediakan semua pelajar dengan penerangan yang jelas tentang objektif untuk setiap tahap kami. Sama ada pelajar dengan kami selama 2 minggu, b 8 minggu atau setahun kami akan membantu mereka merangka strategi pembelajaran yang jelas berdasarkan matlamat masing-masing.

Kemudahan

 • 25 bilik darjah
 • Kafe / restoran pelajar
 • Perpustakaan
 • Bilik meditasi
 • Makmal komputer
 • Kawasan rekreasi pelajar yang besar

Sosial

Kami percaya bahawa untuk mendapatkan yang terbaik dari masa mereka di Ireland pelajar harus didedahkan kepada bahasa Inggeris bukan hanya di dalam kelas tetapi dalam pelbagai persekitaran dan konteks. Itulah sebabnya program sosial dan budaya kita sangat penting kepada kita dan mengapa kita menghabiskan begitu banyak masa dan tenaga memastikan bahawa ia adalah seperti yang bervariasi, bersemangat dan menarik yang mungkin. Kami mempunyai penyelaras program sosial yang berdedikasi yang menganjurkan aktiviti, lawatan dan lawatan sepanjang tahun untuk pelajar kami. Aktiviti-aktiviti ini adalah sebahagian daripada hampir semua kursus dan biasanya berlaku selepas kelas pada sebelah petang dan petang. Kami juga mengatur perjalanan hari dan hujung minggu ke kawasan-kawasan yang indah di luar Dublin, seperti Connemara, Clare dan Galway.

Penginapan

 • Homestay
 • Kediaman pelajar

Selama bertahun-tahun kami telah membina hubungan yang kuat dengan beberapa keluarga tempatan yang menjadi tuan rumah pelajar kami semasa mereka di Ireland, semuanya ditemu bual oleh pegawai penginapan kami dan dipilih untuk pengalaman dan keramahan mereka.

Kami juga mempunyai beberapa pilihan kediaman layan diri yang tersedia atas permintaan.

Pentauliahan

 • ACELS / QQI
 • Ahli MEI
 • Diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan dan Sains untuk Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing
 • Pusat Ujian Cambridge yang Diluluskan
 • Pusat Ujian TOEIC yang diluluskan
 • Pusat Ujian Trinity yang diiktiraf
 • ALTO
 • BULATS
Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Atlas Language School

Kursus Bahasa Inggeris Kecergasan Umum adalah salah satu kursus Bahasa Inggeris Umum yang paling popular. Ia terdiri daripada 20 jam kelas Bahasa Inggeris Umum seminggu y ... [+]

20 jam tuisyen / minggu kumpulanKod Kursus: GE20Tahap: Elementary - Advanced

Kursus Bahasa Inggeris Kecergasan Umum adalah salah satu kursus Bahasa Inggeris Umum yang paling popular. Ia terdiri daripada 20 jam kelas bahasa Inggeris Umum seminggu yang menumpu untuk meningkatkan ketepatan, kefahaman dan keyakinan anda dalam bahasa Inggeris. Kursus Bahasa Inggeris Umum kami adalah kelas yang menyeronokkan dan mencabar yang memberi tumpuan kepada tatabahasa, kosa kata dan sebutan kehidupan sebenar supaya anda dapat berkomunikasi dengan jayanya dengan orang dari seluruh dunia.

Di dalam kelas, guru anda akan memantau kemajuan anda dan memberikan anda maklum balas yang tetap untuk membantu anda menggunakan bahasa baru dengan keyakinan dan memaksimumkan pembelajaran anda. Kursus Bahasa Inggeris Umum kami disesuaikan dengan keperluan mereka yang mengambil bahagian dalam kursus ini, dan anda juga akan mempunyai setiap peluang untuk berkomunikasi secara bermakna melalui bahasa Inggeris, membina kecekapan dan keyakinan, dan menyediakan anda untuk situasi kehidupan umum yang sama.... [-]

Ireland Dublin
Atlas Language School

Di sini di Atlas Language School Dublin, kami menawarkan kursus persediaan IELTS sepenuh masa untuk pelajar yang ingin melanjutkan kemahiran bahasa Inggeris mereka untuk ... [+]

20 jam pelajaran tuisyen (IELTS Preparation) / mingguKod Kursus: IELTS20Tahap: Upper-Intermediate

Di sini di Atlas Language School Dublin, kami menawarkan kursus persediaan IELTS sepenuh masa untuk pelajar yang ingin melanjutkan kemahiran bahasa Inggeris mereka untuk berjaya dalam peperiksaan IELTS. IELTS bermaksud saya nternational E nglish L anguage T esting S ystem. Ia mengukur tahap bahasa Inggeris pelajar dan diterima oleh universiti dan universiti berbahasa Inggeris di seluruh dunia.

Kami menawarkan kursus persediaan IELTS sepanjang tahun. Kursus ini direka untuk meningkatkan bahasa dan kemahiran yang anda perlukan untuk meningkatkan skor band IELTS anda. Kerana kursus persiapan IELTS kami berstruktur untuk memberikan anda peluang untuk membangun dan mengamalkan kemahiran ujian utama di sekitar topik akademik yang berbeza setiap minggu, anda boleh bermula pada awal setiap minggu.... [-]

Ireland Dublin
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu