Birchwater Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kenyataan Misi kami

Birchwater Education adalah Institut Pendidikan yang mengkhususkan diri dalam program pengajian bahasa dan perniagaan.

Kami berusaha untuk mengambil keinginan pelajar kami untuk belajar dan mengubahnya menjadi peluang untuk perkembangan masa depan mereka.

Kami berusaha membantu para pelajar kami untuk menyesuaikan diri secara peribadi dan dalam persekitaran kerja dengan dilengkapi dengan pengetahuan, kemahiran dan keupayaan untuk mencapai potensi penuh dan profesional yang berjaya.

Sebagai pendidik kami berhasrat untuk menampung kecerdasan berganda menerusi strategi pengajaran yang pelbagai, teknik inovatif dan untuk meningkatkan pembelajaran pelajar melalui kaedah teknologi.

Sebagai majikan, kami menghargai kakitangan kami dan menggalakkan kreativiti dan idea mereka dan bergantung kepada mereka untuk menjadikan visi kami mungkin.

Sebagai sebuah perkhidmatan, kita menghargai penglibatan yang berkesan dengan perusahaan, masyarakat, masyarakat madani dan negara.

Visi kami

Birchwater Education peringkat dunia dan diiktiraf di peringkat antarabangsa sebagai institut yang mempunyai prospek global, komuniti pendidik yang inovatif, kreatif dan adaptif dengan penghantaran yang berpusatkan pelajar yang dinamik dan menarik yang membawa kepada reputasi kecemerlangan pendidikan. Melalui berbuat demikian, kami bertujuan meningkatkan peluang hidup para pelajar kami pada skala nasional dan global.

Nilai teras

  • Integriti melalui kejujuran, kesopanan dan keadilan. Kami meletakkan nilai tinggi untuk menjadi beretika dalam semua amalan. Ahli fakulti berusaha untuk memikat nilai ini kepada pelajar mereka.
  • Pelajar Terpusat: Kami komited untuk pendidikan, pertanyaan dan perkhidmatan untuk memenuhi keperluan pelajar yang berubah. Kami memupuk pembelajaran sepanjang hayat, tanggungjawab sivik dan sosial, kepimpinan dan pertumbuhan kerjaya
  • Kecemerlangan melalui pendidikan yang berkualiti tinggi dan berkualiti kepada semua pelajar. Kecemerlangan menuntut dalam pengajaran dan penyampaian perkhidmatan.
  • Keupayaan menyesuaikan diri: Menyediakan pelajar untuk dunia yang berubah secara global dan teknologi memerlukan fakulti dan kakitangan untuk menjadi penyesuaian dan responsif dalam membangun dan menyampaikan program dan perkhidmatan. Birchwater memberikan nilai yang tinggi terhadap kepimpinan yang ditunjukkan oleh fakulti dan kakitangannya
  • Persekitaran kolektif dengan kemudahan kontemporari, berfungsi dan menyenangkan, kolej yang selamat dan pengurusan fiskal yang bertanggungjawab

Lokasi

Limerick

Alamat
Riverstone Clock Tower, Hartstonge Gate, Henry St,
Limerick City

Limerick, County Limerick, Ireland