City Colleges - Online Learning

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Kolej e-Pembelajaran di City Colleges

Di Kolej e-Learning, kami menawarkan yang sama Kolej City kursus tetapi dalam format dalam talian. Pelajar menikmati faedah bertaraf dunia sumber dalam talian, yang terbaik dan yang paling up-to-date bahan kajian, dan komitmen bersungguh-sungguh untuk perhatian peribadi. City Colleges 'College of eLearning mewakili pendekatan sepenuhnya novel ke tempat ketiga peringkat pendidikan profesional dan persediaan peperiksaan di web.

Ramai daripada pensyarah terkemuka Ireland dalam bidang Undang-Undang, Perakaunan, Media, Hiburan & Kewartawanan, Perniagaan, Komputer & IT, Seni, Kriminologi dan Psikologi telah datang bersama-sama untuk menawarkan pelajar yang berbeza dari pengalaman pendidikan, salah satu di mana keperluan pelajar adalah paling utama, dan harapan beliau sentiasa melepasi.

Bagaimana ia berfungsi

E-pembelajaran adalah terbukti sebagai kaedah yang sangat berkesan untuk pengajaran. Ia telah menyediakan berjuta-juta pelajar dengan peluang-peluang yang tidak ternilai untuk kemajuan pelajaran mereka dengan cara yang mudah, lebih murah dan cekap. Satu laporan yang ditauliahkan oleh Jabatan Pendidikan Amerika Syarikat (Penilaian Amalan Berasaskan Bukti di Online Learning (2010)) mendapati bahawa "kelas dengan pembelajaran dalam talian (sama ada diajar sepenuhnya dalam talian atau dicampur) mengeluarkan purata hasil pembelajaran pelajar lebih kuat daripada melakukan kelas dengan semata-mata muka-ke-muka arahan ", dan" .. bahawa, secara purata, pelajar dalam keadaan pembelajaran dalam talian yang dilakukan secara sederhana lebih baik daripada mereka yang menerima arahan muka-ke-muka. "Dengan mengambil kursus dengan Kolej eLearning di City Kolej tidak boleh lebih mudah. Anda akan mempunyai akses kepada pelengkap penuh kuliah (langsung atau rakaman - pilihan adalah milik anda), bahan-bahan kursus yang luar biasa dalam format yang boleh dimuat turun, dan peribadi, satu-sama-satu sokongan daripada tutor kursus anda.

Lokasi

Ireland Online

Alamat
College of e-Learning, City Colleges,
South Great George's Street,
Dublin 2

Ireland Online, Ireland

UK Online

Alamat
UK Online, United Kingdom

USA Online

Alamat
USA Online, Amerika Syarikat

Australia Online

Alamat
Australia Online, Australia

Kanada Online

Alamat
Kanada Online, Kanada

Jerman Online

Alamat
Jerman Online, Jerman

Perancis Online

Alamat
Perancis Online, Perancis

Singapura Online

Alamat
Singapura Online, Singapura

United Arab Emirates Online

Alamat
United Arab Emirates Online, Emiriah Arab Bersatu

Itali Online

Alamat
Itali Online, Itali

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: