Baca keterangan rasmi

Mari kita Buat Masa Depan Anda, Bersama-sama

Kami kotrek, penyedia latihan dan sebuah sekolah startup perniagaan semua digabungkan menjadi satu. Kami percaya dalam membantu orang melakukan yang lebih baik, kedua-duanya dalam kehidupan peribadi dan profesional mereka. Terus belajar, tinggal lapar.

Kotrek merupakan pembekal inovatif latihan dan program startup perniagaan yang terletak di seluruh dunia. Kami berpusat di bandar meriah Exeter, United Kingdom, dan fokus kami adalah jelas. Kami mahu mewujudkan peluang yang terbaik untuk pembangunan peribadi dan profesional di pasaran.

Latihan Keusahawanan & Pembangunan Perniagaan

Latihan kami adalah unik - kita satu-satunya penyedia latihan untuk menawarkan latihan dalam pembangunan perniagaan secara percuma di samping setiap program kita berjalan. Latihan dan sukatan pelajaran adalah unik untuk kotrek dan meliputi perkembangan terkini dalam pemasaran, perniagaan dan keusahawanan. Latihan ini akan sentiasa diajar oleh profesional industri supaya anda boleh yakin kualiti.

A Pembekal Dipercayai Of Internship Pengalaman

Kami menghantar beratus-ratus pelajar setahun ke atas penempatan internship di seluruh dunia. Sesetengah menyertai untuk mendapatkan kenalan, melanjutkan resume mereka, membangunkan kemahiran bahasa, mendapatkan kredit universiti, meneroka budaya baru, mendapatkan kejelasan atau mempunyai pengalaman yang akan tinggal bersama mereka untuk hidup. Apa sahaja yang anda sedang mencari, anda akan menemui sesuatu yang mampu dimiliki, boleh dipercayai dan yang luar biasa, pengalaman berharga.

Kita tahu program latihan kami adalah yang terbaik yang anda boleh mencari. Dan kami mahu membuktikannya kepada anda.

Memperkenalkan * Pemikiran kotrek

"Pemikiran kotrek adalah di tengah-tengah segala yang kita lakukan. Ia adalah penyelesaian masalah secara kreatif, mengajar diri sendiri kemahiran baru dan lain-lain untuk membawa perubahan terkemuka - perkara penting yang hanya tidak diajar di tempat lain. TOM Belukar / kotrek CO-FOUNDER

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Corkscrew Startup School

Sertai kami untuk Praktik StartUp Hybrid 28 Hari yang unik dan kembangkan kreativiti, inisiatif dan kepimpinan anda dengan mempelajari tentang permulaan perniagaan di sal ... [+]

Sertai kami untuk Kursus 28 Hari Hibrid StartUp yang unik dan kembangkan kreativiti, inisiatif dan kemahiran kepimpinan anda dengan belajar tentang permulaan perniagaan di salah satu ruang kerja bandar yang paling inovatif di bandar ini. Melabur di Masa Depan Anda Ketahui minda keusahawanan dan menjadi sangat berkemampuan. Perjalanan ke Dublin Sertai Facebook dan Google di salah satu ibu negara yang paling banyak keusahawanan. Hibrida Hibrida Satu gabungan pengajaran di luar negeri dan pengalaman kerja dalam persekitaran permulaan.

The Hybrid 'StartUp' Internship

Kami percaya Program Latihan mestilah lebih daripada sekedar pengalaman kerja, sebab itulah kami telah mengembangkan Internship StartUp Hybrid kami yang unik untuk memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran pekerjaan utama melalui dunia StartUps. Program inovatif kami menggabungkan pengalaman kerja di salah satu ruang kerja coworker yang paling banyak di Dublin dengan latihan praktikal tentang cara membuat ide perniagaan yang layak dan membawanya ke pasaran dengan risiko dan pelaburan yang minima. Dengan bimbingan peribadi, latihan tangan dan maklum balas yang sangat baik, anda boleh mempercayai kami untuk menyampaikan program yang sesuai untuk anda.... [-]

Ireland Dublin
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
28 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu