Corkscrew Startup School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mari kita Buat Masa Depan Anda, Bersama-sama

Kami kotrek, penyedia latihan dan sebuah sekolah startup perniagaan semua digabungkan menjadi satu. Kami percaya dalam membantu orang melakukan yang lebih baik, kedua-duanya dalam kehidupan peribadi dan profesional mereka. Terus belajar, tinggal lapar.

Kotrek merupakan pembekal inovatif latihan dan program startup perniagaan yang terletak di seluruh dunia. Kami berpusat di bandar meriah Exeter, United Kingdom, dan fokus kami adalah jelas. Kami mahu mewujudkan peluang yang terbaik untuk pembangunan peribadi dan profesional di pasaran.

Latihan Keusahawanan & Pembangunan Perniagaan

Latihan kami adalah unik - kita satu-satunya penyedia latihan untuk menawarkan latihan dalam pembangunan perniagaan secara percuma di samping setiap program kita berjalan. Latihan dan sukatan pelajaran adalah unik untuk kotrek dan meliputi perkembangan terkini dalam pemasaran, perniagaan dan keusahawanan. Latihan ini akan sentiasa diajar oleh profesional industri supaya anda boleh yakin kualiti.

A Pembekal Dipercayai Of Internship Pengalaman

Kami menghantar beratus-ratus pelajar setahun ke atas penempatan internship di seluruh dunia. Sesetengah menyertai untuk mendapatkan kenalan, melanjutkan resume mereka, membangunkan kemahiran bahasa, mendapatkan kredit universiti, meneroka budaya baru, mendapatkan kejelasan atau mempunyai pengalaman yang akan tinggal bersama mereka untuk hidup. Apa sahaja yang anda sedang mencari, anda akan menemui sesuatu yang mampu dimiliki, boleh dipercayai dan yang luar biasa, pengalaman berharga.

Kita tahu program latihan kami adalah yang terbaik yang anda boleh mencari. Dan kami mahu membuktikannya kepada anda.

Memperkenalkan * Pemikiran kotrek

"Pemikiran kotrek adalah di tengah-tengah segala yang kita lakukan. Ia adalah penyelesaian masalah secara kreatif, mengajar diri sendiri kemahiran baru dan lain-lain untuk membawa perubahan terkemuka - perkara penting yang hanya tidak diajar di tempat lain. TOM Belukar / kotrek CO-FOUNDER

Lokasi

Dublin

Irish Education Partners

Alamat
Irish Education Partners
Carmody House,
Deverell Place,

Dublin 1 Dublin, County Dublin, Ireland
Telefon
+353 1 549 9561