Read the Official Description

DIFC menawarkan pelajar antarabangsa laluan untuk belajar di Universiti terkemuka di seluruh Ireland, UK, Eropah Timur, Australia dan Amerika Syarikat di luar.

Tetapi kelayakan ia adalah lebih daripada sekadar laluan yang.

masa anda dengan kami akan melengkapkan anda untuk Universiti dan membantu anda maju ke kursus di peringkat universiti yang tepat untuk anda. Tetapi ia akan berbuat demikian lebih daripada itu juga. Belajar dengan DIFC adalah satu pengalaman yang akan menyediakan anda untuk sepanjang hayat anda. Kami membantu anda untuk berkembang sebagai orang dan sebagai seorang ahli fikir - diperkaya dengan rangkaian rakan-rakan, kenalan dan pengalaman yang akan bersama anda melalui kerjaya anda.

Kami melakukan ini dengan pergi di luar apa yang anda akan dapati di program asas lain. Kami menyokong anda bukan sahaja dalam bidang akademik tetapi juga secara peribadi supaya anda dijaga, menikmati keseluruhan pengalaman dan boleh menyampaikan yang terbaik.

Banyak ini adalah disebabkan oleh bangsa kita dan pendekatan kita. Tetapi kita tidak boleh mengambil semua kredit - ada antaranya yang turun ke Ireland - sebuah negara yang berkembang maju dan unik yang merupakan salah satu tempat yang terbaik di dunia untuk belajar, untuk menjalankan perniagaan dan untuk bersenang-senang!

Ditubuhkan pada tahun 1999, kami mempunyai lebih 16 pengalaman years'extensive dalam membantu pelajar antarabangsa berjaya maju kepada mahasiswa dan ijazah lanjutan. Maka kami ini, Kolej Yayasan bebas terbesar di Ireland.

DIFC adalah pusat penghantaran eksklusif Ireland untuk program NCUK Tahun Yayasan Antarabangsa dan Pra-Masters. Program-program ini telah direka oleh universiti di UK terkemuka khusus untuk pelajar antarabangsa sebagai alternatif kepada A Levels dan jaminan kualiti untuk mematuhi standard akademik tertinggi.

kemerdekaan: Sebagai sebuah program Yayasan bebas, kami membantu untuk memastikan pilihan anda terbuka. Ini bermakna anda boleh mempertimbangkan rangkaian penuh kami lebih 35 40 rakan kongsi universiti untuk ijazah anda.

kejayaan: Semua pelajar yang berjaya menamatkan program Foundation kami akan mencapai tempat dengan salah satu rakan universiti kami.

kecemerlangan: Program kami adalah berdasarkan piawaian akademik tertinggi, bermakna anda akan menjadi satu langkah di hadapan pek apabila anda mula Ijazah universiti anda.

Mengapa Kaji Program Foundation?

Pelajar-pelajar dari negara-negara bukan EU banyak perlu melengkapkan 'tentu merapatkan' sebelum mereka boleh memasuki universiti terkemuka di Ireland, UK atau di tempat lain. pelajar-pelajar lain ingin menjalankan sebahagian daripada kursus ijazah antarabangsa mereka di negara asal mereka.

berjaya menyelesaikan kursus-kursus yang ditawarkan oleh NCUK DIFC menjamin pelajar mendapat tempat dalam kursus ijazah dalam pelbagai mata pelajaran. Ini bermakna bahawa 100% daripada pelajar-pelajar yang berjaya lulus program ini akan mencapai penempatan Universiti.

Laluan yang ditawarkan oleh DIFC termasuk: Sarjana: Perubatan, Sains Kesihatan, Perniagaan / Undang-undang, Kejuruteraan & Teknologi atau Sains Siswazah: Perniagaan, Sains Hayat dan Kejuruteraan

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma Siswazah

DIFC Ireland

-Masters Pre Program ini direka untuk membantu anda membangunkan bahasa Inggeris penting dan kemahiran akademik yang diperlukan untuk berjaya dalam pengajian siswazah and ... [+]

-Masters Pre Program ini direka untuk membantu anda membangunkan bahasa Inggeris penting dan kemahiran akademik yang diperlukan untuk berjaya dalam pengajian siswazah anda.

The NCUK Pra-Master (Diploma Siswazah) adalah kursus modular yang terdiri daripada unsur teras dan tema pelajaran. Elemen teras termasuk modul dalam bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik (EAP), Kemahiran Pembelajaran termasuk Information & Technologies Komunikasi (ICT) dan Kaedah Penyelidikan termasuk perancangan projek. Pelajar yang mengikuti program tempoh yang lebih lama juga menjalankan projek penyelidikan individu dan menyiapkan disertasi besar.

Dua aliran kini ditawarkan untuk modul subject: Pengurusan dan Sains Hayat - Walau bagaimanapun pelajar mencari untuk mengkaji yang Masters Kejuruteraan yang berkaitan juga boleh maju ke tahap Masters berkaitan daripada program ini. ... [-]

Ireland Dublin United Kingdom London
September 2019
Sepenuh masa
7 - 9 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

DIFC Ireland

DIFC menawarkan peluang kepada pelajar untuk meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris dan kemudian maju ke kursus asas apabila mereka telah mencapai syarat-syarat kemasuka ... [+]

Pra-asas pakej Inggeris + Foundation akademik

Siapakah pakej ini bertujuan untuk?

Pelajar yang ingin menyertai Kursus Asas di DIFC tetapi tidak mempunyai bahasa Inggeris tahap yang diperlukan - 5,0 IELTS DIFC menawarkan peluang kepada pelajar untuk meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris dan kemudian maju ke kursus asas apabila mereka telah mencapai syarat-syarat kemasukan minimum bahasa Inggeris.

Kami menawarkan program Pra-Foundation Bahasa Inggeris untuk 3 bulan atau 6 bulan, bergantung kepada tahap Bahasa Inggeris semasa anda.

Peperiksaan Akhir-of-Course

Apabila anda diberikan visa anda untuk belajar bersama kami di Ireland, terdapat syarat-syarat tertentu yang kedua-dua anda dan DIFC mesti memenuhi. Jika anda menyertai program English Pre-Foundation, yang berikut akan dikenakan:... [-]

Ireland Dublin United Kingdom London
May 2019
Sepenuh masa
3 - 6 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Tahun Penubuhan

DIFC Ireland

Sediakan untuk kemasukan ke kursus Engineering & Technology di Universiti Rakan Kongsi kami di Ireland dan UK ... [+]

Sediakan untuk kemasukan ke kursus Engineering & Technology di Universiti Rakan Kongsi kami di Ireland, United Kingdom, Amerika Syarikat dan Australia.

universiti rakan kongsi kami menyedari bahawa perjalanan NCUK IFY memenuhi keperluan kemasukan mereka untuk pelajar antarabangsa. universiti rakan kongsi kami menyedari bahawa perjalanan NCUK IFY memenuhi keperluan kemasukan mereka untuk pelajar antarabangsa. Oleh itu, 100% daripada pelajar-pelajar yang berjaya lulus program Tahun Foundation akan mencapai tempat di tahap yang berkaitan dengan salah satu daripada universiti rakan kongsi kami.

Apakah mata pelajaran yang akan saya belajar?

Bahasa Inggeris untuk tujuan akademik ESAP untuk Sains dan Kejuruteraan Pengajian Matematik Kejuruteraan Sains - dua mata pelajaran: Kimia dan Fizik di 4 jam / minggu setiap kelas ICT penjagaan Pastoral / kaunseling perkembangan ... [-]
Ireland Dublin Cork United Kingdom London  + 1 Lagi
September 2019
Sepenuh masa
7 - 9 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
DIFC Ireland

Selepas berjaya menamatkan kursus ini anda akan dijamin masuk ke pelbagai program Pengajian Perniagaan & Undang-undang ijazah dalam Ireland, UK dan seterusnya. ... [+]

Selepas berjaya menamatkan kursus ini anda akan dijamin masuk ke pelbagai Pengajian Perniagaan & program ijazah Undang-undang di salah satu universiti rakan kongsi kami. DIFC mempunyai lebih 40 rakan kongsi universiti yang terletak di Ireland, UK, tanah besar Eropah, Amerika Syarikat dan Australia.

universiti rakan kongsi kami menyedari bahawa perjalanan NCUK IFY memenuhi keperluan kemasukan mereka untuk pelajar antarabangsa. Oleh itu, 100% daripada pelajar-pelajar yang berjaya lulus program Tahun Foundation akan mencapai tempat di tahap yang berkaitan dengan salah satu daripada universiti rakan kongsi kami.

Program Perniagaan & Pengurusan Yayasan menyediakan perkembangan untuk pengajian ijazah pertama dalam darjah berkaitan Perniagaan, Perakaunan, Pengurusan, Undang-undang dan Kemanusiaan.... [-]

Ireland Dublin Cork United Kingdom London  + 1 Lagi
September 2019
Sepenuh masa
7 - 9 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
DIFC Ireland

Kursus persediaan sempurna untuk pelajar antarabangsa berharap dapat menyelesaikan pelbagai program ijazah sains di seluruh Ireland, United Kingdom, Amerika Syarikat dan ... [+]

Kursus persediaan sempurna untuk pelajar antarabangsa berharap dapat menyelesaikan pelbagai program ijazah sains di seluruh Ireland, United Kingdom, Amerika Syarikat dan Australia.

universiti rakan kongsi kami menyedari bahawa perjalanan NCUK IFY memenuhi keperluan kemasukan mereka untuk pelajar antarabangsa. Oleh itu, 100% daripada pelajar-pelajar yang berjaya lulus program Tahun Foundation akan mencapai tempat di tahap yang berkaitan dengan salah satu daripada universiti rakan kongsi kami.

Apakah mata pelajaran yang akan saya belajar?

Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik (Teras) ESAP untuk / Pengajian Sains Kesihatan Matematik untuk Sains Sains - dua mata pelajaran: Kimia dan Biologi 4 jam / minggu setiap Kelas ICT penjagaan Pastoral / kaunseling perkembangan ... [-]
Ireland Dublin Cork United Kingdom London  + 1 Lagi
September 2019
Sepenuh masa
7 - 9 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu