Baca keterangan rasmi

Siapa kita

Adakah anda ingin belajar bahasa inggeris di salah satu kota yang paling indah, bersemangat dan ramah di Ireland? Kemudian, selamat datang ke Direct English Ireland, yang terletak di tengah-tengah Cork City di South West Ireland. Di Direct English Ireland, anda akan menerima kelas bahasa Inggeris berkualiti tinggi dari guru bahasa Inggeris asli yang berkelayakan. Dari hari pertama anda akan ditempatkan di kelas yang sesuai dengan tahap anda dan akan memperoleh keyakinan dengan bahasa Inggeris. Kami menawarkan kelas bahasa Inggeris di sembilan peringkat yang berbeza, dari pemula hingga maju, digabungkan dengan aktiviti sosial / acara budaya yang bertujuan untuk meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris anda pada masa yang sama membolehkan anda mengalami apa yang ditawarkan oleh negara dan kota yang hebat ini.

Kami adalah cawangan pertama Bahasa Inggeris Langsung di Ireland. Direct English adalah salah satu waralaba utama dalam industri ELT, Direct English beroperasi di lebih daripada 25 negara di seluruh dunia. Kursus kami diluluskan oleh Jabatan Pendidikan & INIS untuk pelajar antarabangsa.

Apa yang kita lakukan

Bahasa Inggeris langsung membina keyakinan anda dari hari pertama dan merupakan sistem bahasa yang paling berkesan untuk sesiapa sahaja yang ingin belajar Bahasa Inggeris. Dengan sembilan tahap untuk dipilih, Direct English menawarkan lebih banyak pilihan daripada sistem latihan bahasa Inggeris yang lain. Kami akan menggalakkan anda untuk bertutur dalam bahasa Inggeris dari kelas pertama anda. Bukan kelas Bahasa Inggeris, tetapi bahasa untuk situasi kehidupan sebenar.

Kami juga akan membantu memfasilitasi pemindahan anda ke Ireland dan memastikan ia proses yang lancar dan mudah. Kami menawarkan bantuan dalam pemilihan kursus, aplikasi VISA dan pentadbiran, insurans kesihatan, pengangkutan dan penginapan. Kami berbangga dengan perkhidmatan peribadi yang kami sediakan untuk setiap pelajar kami dan akan dengan senang hati membantu anda sebaik mungkin sebelum dan semasa anda tinggal di Ireland.

Sumber Bahasa Inggeris Langsung

Dari hari ke hari, anda akan belajar dan mengamalkan kemahiran bahasa Inggeris anda melalui gabungan unik pembelajaran peribadi, tutorial dan kelas perbualan. Bahan kursus kami meliputi senario harian supaya anda belajar bahasa Inggeris sebenar untuk dunia sebenar. Setiap peringkat kursus anda merangkumi pelbagai sumber pembelajaran untuk memastikan anda berminat dan bermotivasi.

Bahan kursus untuk setiap peringkat termasuk:

  • Manual pengenalan
  • Buku kursus
  • Buku sahabat
  • Cakera video PC
  • 9 CD audio
  • CD-ROM multimedia

Misi Kita

Pembelajaran adalah dan harus bersenang-senang! Kami benar-benar percaya bahawa di sini Bahasa Inggeris Langsung. Kami menyediakan tuisyen Bahasa Inggeris yang terbaik, tetapi berbuat sedemikian rupa kerana para pelajar berseronok dalam proses tersebut. Kami komited untuk membangunkan semua empat kemahiran bahasa (membaca, menulis, bercakap dan mendengar), dan juga memperkenalkan dan mempromosikan warisan budaya dan sejarah pulau Ireland.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Direct English

... [+]

Cambridge English Akses WiFi percuma Akses WiFi percuma [-]
Ireland Cork
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Direct English

... [+]

Kursus ini termasuk kombinasi tutorial bahasa Inggeris, kelas perbualan, dan aktiviti sosial / budaya. Semasa lulus setiap peringkat, anda akan menerima Sijil Pencapaian Bahasa Inggeris Terus.

Pada akhir tahun akademik, anda akan mengikuti peperiksaan luaran yang sesuai dengan tahap anda. Anda akan menerima sijil lain apabila berjaya menyelesaikan peperiksaan ini.

Peperiksaan : Cambridge atau Trinity College London atau TIE (atau jika seseorang ingin duduk IELTS ia boleh diatur)

hasil pembelajaran

Kursus ini direka untuk orang dewasa yang ingin menggunakan bahasa Inggeris tepat dan lancar. Tatabahasa dan perbendaharaan kata diajar dan diterangkan dengan teliti, dan keempat-empat kemahiran berbicara, mendengar, membaca dan menulis dikembangkan secara sistematik. Kursus ini menggabungkan kaedah pengajaran bahasa tradisional dengan pendekatan komunikatif.... [-]

Ireland Cork
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
25 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Direct English

Tatabahasa dan perbendaharaan kata diajar dan diterangkan dengan teliti, dan keempat-empat kemahiran berbicara, mendengar, membaca dan menulis dikembangkan secara sistema ... [+]

Pilihan 1

Tempoh Program : 25 minggu Tempoh Tuisyen : 15 jam seminggu Tarikh Mula Kursus : (Setiap minggu)

Pilihan-2

Tempoh Program : 25 Minggu Tempoh Tuisyen : 20 jam seminggu Tarikh Mula Kursus : (Setiap minggu)

Kami menawarkan kursus Bahasa Inggeris 25 minggu yang akan membawa anda melalui peringkat 7 & 8 & Bahasa Inggeris Perniagaan sistem bahasa Inggeris Terus dan persediaan peperiksaan IELTS.

Semasa lulus setiap peringkat, anda akan menerima Sijil Pencapaian Bahasa Inggeris Terus.

Pada akhir tahun akademik, anda akan duduk peperiksaan luaran. Anda akan menerima sijil lain apabila berjaya menyelesaikan peperiksaan ini.

[-]
Ireland Cork
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
25 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Direct English

Kami menawarkan Kursus Bahasa Inggeris Perniagaan intensif 2 atau 4 minggu (15-24 jam / minggu) yang merangkumi gabungan tutorial, kelas perbualan, dan acara sosial / bud ... [+]

Kursus Bahasa Inggeris Perniagaan

Kami menawarkan Kursus Bahasa Inggeris Perniagaan intensif 2 atau 4 minggu (15-24 jam / minggu) yang merangkumi gabungan tutorial, kelas perbualan, dan acara sosial / budaya.

Perniagaan Bahasa Inggeris adalah sebahagian daripada sistem Direct English yang mengajar kemahiran bahasa Inggeris yang berkesan dalam konteks perniagaan. Dengan menggabungkan bahan kursus, berdasarkan senario perniagaan sebenar, dengan dinamik kelas, pelajar membangunkan kemahiran bahasa yang mereka perlukan untuk berkomunikasi dengan yakin dalam persekitaran kerja berbahasa Inggeris.

Tempoh Program: 2 atau 4 minggu pilihanTempoh tuisyen: 15 jam seminggu atau 20 jam semingguSaiz Kelas Maksimum: 12Tarikh Mula Kursus: (Fleksibel) (Pilihan Penuh atau Paruh waktu)... [-]
Ireland Cork
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 4 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Direct English

Semasa program IELTS, anda akan diajar semua yang anda perlu tahu supaya dapat melakukan yang baik dalam ujian. Kami telah merangka kursus untuk merangkumi semua elemen u ... [+]

IELTS

Sistem Ujian Bahasa Inggeris Antarabangsa, atau IELTS, seperti yang lebih dikenali, adalah sistem ujian yang dirancang untuk menilai dengan tepat bahasa kebolehan calon yang perlu belajar atau bekerja di negara berbahasa Inggeris. IELTS sering diperlukan untuk masuk ke universiti, di negara-negara seperti Australia, Kanada, Ireland, New Zealand, UK dan Amerika Syarikat, dan juga diiktiraf oleh badan-badan profesional, untuk pekerjaan, pihak berkuasa imigresen dan agensi kerajaan lain.

Apakah format ujian IELTS?

Terdapat dua jenis ujian IELTS - Akademik, atau Umum. Di sini di Direct English , kami memberi tumpuan terutamanya pada ujian Akademik kerana ini adalah yang diperlukan untuk tujuan pendidikan. Ujian ini dibahagikan kepada empat bahagian - Mendengar (30 minit), Bercakap (15 minit), menulis (60 minit) dan membaca (60 minit), dan ia mengambil masa selama dua hari.... [-]

Ireland Cork
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Direct English

Kursus ini direka untuk orang dewasa yang ingin menggunakan bahasa Inggeris tepat dan lancar. Tatabahasa dan perbendaharaan kata diajar dan diterangkan dengan teliti, da ... [+]

Program Pemula (Program Pemula A1 & A2)

Pilihan 1

Tempoh Program : 25 minggu Tempoh Tuisyen : 15 jam seminggu Tarikh Mula Kursus : (Setiap minggu)

Pilihan-2

Tempoh Program : 25 Minggu Tempoh Tuisyen : 20 jam seminggu Tarikh Mula Kursus : (Setiap minggu)

Kami menawarkan kursus Bahasa Inggeris 25 minggu yang akan membawa anda melalui tahap 1, 2 & 3 sistem Bahasa Inggeris Langsung. Tahap 1-3 adalah fasa transaksional dan fungsional. Anda akan mempelajari bahasa asas dan struktur untuk dapat melakukan perkara-perkara yang perlu anda lakukan setiap hari secepat mungkin.

Kursus ini termasuk kombinasi tutorial bahasa Inggeris, kelas perbualan, dan aktiviti sosial / budaya. Semasa lulus setiap peringkat, anda akan menerima Sijil Pencapaian Bahasa Inggeris Terus.... [-]

Ireland Cork
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
25 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Welcome to Direct English Ireland