Direct English

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Siapa kita

Adakah anda ingin belajar bahasa inggeris di salah satu kota yang paling indah, bersemangat dan ramah di Ireland? Kemudian, selamat datang ke Direct English Ireland, yang terletak di tengah-tengah Cork City di South West Ireland. Di Direct English Ireland, anda akan menerima kelas bahasa Inggeris berkualiti tinggi dari guru bahasa Inggeris asli yang berkelayakan. Dari hari pertama anda akan ditempatkan di kelas yang sesuai dengan tahap anda dan akan memperoleh keyakinan dengan bahasa Inggeris. Kami menawarkan kelas bahasa Inggeris di sembilan peringkat yang berbeza, dari pemula hingga maju, digabungkan dengan aktiviti sosial / acara budaya yang bertujuan untuk meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris anda pada masa yang sama membolehkan anda mengalami apa yang ditawarkan oleh negara dan kota yang hebat ini.

Kami adalah cawangan pertama Bahasa Inggeris Langsung di Ireland. Direct English adalah salah satu waralaba utama dalam industri ELT, Direct English beroperasi di lebih daripada 25 negara di seluruh dunia. Kursus kami diluluskan oleh Jabatan Pendidikan & INIS untuk pelajar antarabangsa.

Apa yang kita lakukan

Bahasa Inggeris langsung membina keyakinan anda dari hari pertama dan merupakan sistem bahasa yang paling berkesan untuk sesiapa sahaja yang ingin belajar Bahasa Inggeris. Dengan sembilan tahap untuk dipilih, Direct English menawarkan lebih banyak pilihan daripada sistem latihan bahasa Inggeris yang lain. Kami akan menggalakkan anda untuk bertutur dalam bahasa Inggeris dari kelas pertama anda. Bukan kelas Bahasa Inggeris, tetapi bahasa untuk situasi kehidupan sebenar.

Kami juga akan membantu memfasilitasi pemindahan anda ke Ireland dan memastikan ia proses yang lancar dan mudah. Kami menawarkan bantuan dalam pemilihan kursus, aplikasi VISA dan pentadbiran, insurans kesihatan, pengangkutan dan penginapan. Kami berbangga dengan perkhidmatan peribadi yang kami sediakan untuk setiap pelajar kami dan akan dengan senang hati membantu anda sebaik mungkin sebelum dan semasa anda tinggal di Ireland.

Sumber Bahasa Inggeris Langsung

Dari hari ke hari, anda akan belajar dan mengamalkan kemahiran bahasa Inggeris anda melalui gabungan unik pembelajaran peribadi, tutorial dan kelas perbualan. Bahan kursus kami meliputi senario harian supaya anda belajar bahasa Inggeris sebenar untuk dunia sebenar. Setiap peringkat kursus anda merangkumi pelbagai sumber pembelajaran untuk memastikan anda berminat dan bermotivasi.

Bahan kursus untuk setiap peringkat termasuk:

  • Manual pengenalan
  • Buku kursus
  • Buku sahabat
  • Cakera video PC
  • 9 CD audio
  • CD-ROM multimedia

Misi Kita

Pembelajaran adalah dan harus bersenang-senang! Kami benar-benar percaya bahawa di sini Bahasa Inggeris Langsung. Kami menyediakan tuisyen Bahasa Inggeris yang terbaik, tetapi berbuat sedemikian rupa kerana para pelajar berseronok dalam proses tersebut. Kami komited untuk membangunkan semua empat kemahiran bahasa (membaca, menulis, bercakap dan mendengar), dan juga memperkenalkan dan mempromosikan warisan budaya dan sejarah pulau Ireland.

Lokasi

Cork

Alamat
9 St Patrick's Hill, Cork, T23 KNV9
T23 KNV9 Cork, County Cork, Ireland