English Language Ireland

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Bahasa Inggeris Ireland - sebuah sekolah akreditasi MEI di cerah Tenggara Ireland. Kami bersedia untuk berkongsi kualiti kami kelas bahasa Inggeris, Budaya kita, dan penjagaan dan perhatian kita dalam suasana luar bandar yang indah dengan beberapa gangguan seperti bandar - jika anda mencari beberapa!

Dengan pergunungan, kawasan luar bandar yang gemilang dan lembah sungai hampir sama, County Carlow Adalah bernilai menemui dan meneroka. Terhadap pengunjung landskap yang indah ke Carlow di timur laut yang cerah di Ireland akan mendedahkan pengalaman percutian yang hebat yang menggembirakan pengembaraan luar, kehidupan pedesaan tradisional, belanja yang bertenaga dan warisan budaya yang kaya.

Ditubuhkan pada tahun 2000 oleh guru dan ibu bapa, Ruth & Terry Coffey; Bahasa Inggeris Ireland (ELI) ialah Kemudahan pembelajaran bahasa kelas dunia Dilengkapi dengan 300 ratus keluarga tuan rumah tempatan Didedikasikan untuk membantu setiap pelajar mencapai potensi penuh mereka melalui pembelajaran mendalam dan laluan memandu ke institusi pengajian tinggi.

Universiti ELI Pengajar siswazah mencipta pengalaman pembelajaran peribadi yang melibatkan pelajar dalam kaedah pembelajaran aktif yang meningkatkan harga diri mereka, keyakinan diri, keupayaan untuk berfikir secara kritis dan menyatakan diri mereka secara kreatif.

Semangat kami adalah untuk menyampaikan pengalaman pembelajaran dan budaya yang lebih baik untuk seumur hidup dengan rasa kehangatan Irish, keramahan dan kesenangan.

Semua guru adalah lulusan universiti yang layak mengajar Bahasa Inggeris sebagai bahasa asing. Ramai yang telah mengajar di luar negara dan membawa pelbagai pengalaman akademik dan kehidupan ke bilik darjah. Fokus mereka adalah pembelajaran berkualiti dalam suasana peribadi, santai dan mesra.

Kaedah Pengajaran

Latihan ELI memberi tumpuan kepada keperluan pelajar dan kursus tertentu dibina khas. Kelas direka untuk membangunkan kemahiran komunikasi yang baik melalui gabungan pendekatan interaktif dan struktur. Kami bangga dengan kaedah pengajaran komunikatif kami.

Lokasi

Carlow

Alamat
The Schoolhouse,
46 Idrone Park,
O'Brien Road

Carlow, County Carlow, Ireland