Institute of Child Education and Psychology

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang Kita

ICEP Eropah adalah sumber yang dipercayai untuk pendidikan berterusan dalam talian dan pembangunan profesional bagi pendidik dan profesional bersekutu yang bekerja dengan kanak-kanak dan orang muda. Mempunyai kepakaran dalam bidang psikologi dan keperluan khas, kursus kami semua maju dan diajar oleh undang di dalam bidang masing-masing. Matlamat kami sebagai sebuah organisasi adalah untuk membantu semua kanak-kanak dalam mencapai potensi penuh mereka melalui kualiti tertinggi pembangunan profesional berterusan.

Semua kursus kami dihantar melalui mesra pengguna dan keadaan teknologi seni, meletakkan anda dalam kawalan bila dan di mana anda memilih untuk belajar. Kursus kami mempunyai fokus praktikal dan menangani masalah kehidupan sebenar yang dihadapi pendidik. Dengan menggunakan penyelidikan yang paling baru-baru ini, kita segera mengesan maklumat terkini ke dalam bilik darjah. ICEP Eropah komited untuk kecemerlangan dalam pendidikan; persekitaran pembelajaran dalam talian yang inovatif urusan perniagaan dan kami membolehkan kami untuk menyampaikan pendidikan berkualiti yang membuat perbezaan.

Kursus Universiti kami mempunyai tuisyen bertaraf dunia, akreditasi yang kuat dan kerjasama dan akan memberikan anda kelayakan kepakaran dalam Keperluan Pendidikan Khas. Membina kedalaman kepakaran anda, keyakinan dan kecekapan anda dengan salah satu daripada kursus-kursus kami dengan kerjasama Dublin City University, University of East London dan Universiti Leeds Beckett.

Mengapa memilih ICEP Eropah

Bayangkan mendaftar dalam kelas yang memenuhi apabila ia sesuai dengan jadual anda dan sesuai, gaya hidup masa tertekan sibuk anda. Bayangkan anda mempunyai peluang bukan sahaja kepada takungan besar penyelidikan semasa dan berfikir dalam kawasan subjek anda, tetapi juga mempunyai tutor untuk membimbing dan memudahkan anda kerana anda belajar apa yang anda perlu belajar pada kelajuan anda sendiri. Sekarang, bayangkan perkara ini berlaku di rumah anda, pejabat, atau mana-mana tempat yang mempunyai akses Internet.

Dialu-alukan untuk pembelajaran dalam talian. Selamat datang ke ICEP Eropah.

ICEP Eropah menawarkan penyelesaian pembelajaran dalam talian yang fleksibel yang disesuaikan untuk memenuhi pelbagai keperluan individu mereka yang sedang menghadapi cabaran bekerja dengan kanak-kanak dan anak-anak muda hari ini. kursus ICEP Eropah mitos, tetapi tetap setia, sains terkini dalam bidang ini dan menawarkan penyelesaian yang praktikal dan relevan. Mereka dibangunkan untuk sesiapa sahaja yang memerlukan untuk mempelajari kaedah yang terbukti untuk menangani keadaan individu dalam hari kerja mereka atau keadaan rumah.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Sijil »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Sijil

Sijil Profesional / Diploma Dalam Pendidikan Khas Dan Inklusif

Online Sambilan 18  September 2017 Ireland Kildare

Peserta Sijil Profesional / Diploma Khas dan Pendidikan Inklusif termasuk guru yang berkelayakan, di peringkat sekolah rendah dan pasca-sekolah rendah, dan juga graduan yang mempunyai pengalaman bekerja dalam pendidikan, latihan atau konteks profesional pendidikan yang berkaitan dan [+]

Sijil Profesional / Diploma Khas dan Pendidikan Inklusif ditawarkan melalui DCU Institut Pendidikan sempena ICEP Eropah. Kami sedang menerima permohonan bagi bulan September 2017. Peserta Sijil Profesional / Diploma Khas dan Pendidikan Inklusif termasuk guru yang berkelayakan, di peringkat sekolah rendah dan pasca-sekolah rendah, dan juga graduan yang mempunyai pengalaman bekerja dalam pendidikan, latihan atau konteks profesional pendidikan yang berkaitan dan mereka yang memegang kelayakan setaraf dengan ketara pengalaman bekerja dalam pendidikan, latihan atau konteks profesional pendidikan yang berkaitan. Melalui gabungan bacaan latar belakang dan pembelajaran dalam talian dan aktiviti interaktif, termasuk sesi bilik darjah secara langsung, program ini berusaha untuk memberi sokongan praktikal kepada profesional pendidikan dalam memenuhi keperluan pembelajaran yang pelbagai murid yang memerlukan pendidikan khas. Reka bentuk yang fleksibel dan penghantaran talian untuk program ini membolehkan peserta untuk mengimbangi komitmen kerja dan keluarga dengan kajian separuh masa. Struktur dan Penjadualan Sijil Khas dan Pendidikan Inklusif adalah program modular separuh masa yang terdiri daripada empat modul mengajar (satu Core + tiga Specialist Modul). Modul menangani topik-topik berikut: C1: Pemasukan untuk Murid dengan Keperluan Pendidikan Khas (wajib) S1: Memahami Autism: pengurusan dan pengajaran strategi yang berkesan S2: Dyslexia S3: Mild Kurang Upaya Secara Am Pembelajaran S4: Mencabar Kelakuan Modul bermula pada bulan September, Januari dan April dan setiap modul berlangsung selama lapan minggu. Terdapat fleksibiliti dibina ke dalam program ini untuk membolehkan pelajar untuk terus mengambil modul kerana mereka ditawarkan atau melangkau tempoh dan mengambil modul seterusnya pada masa yang lebih sesuai. Ia adalah mungkin untuk melengkapkan Sijil tiga... [-]

Contact
Alamat lokasi
ICEP Europe, Unit 4K

Maynooth Business Campus

Kildare, IE