ICOT International College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Siapa kita

ICOT College adalah Sekolah Bahasa Inggeris yang berpusat di Dublin, Ireland dengan pengalaman lapan tahun. Kami telah dapat menggabungkan proses sekolah dan pengalaman pelajar untuk memudahkan penyertaan aktif pelajar di dalam dan di luar bilik darjah.

Berdasarkan banyak penyelidikan dan pelaburan, kualiti perkhidmatan kami bertambah baik setiap hari. Kami menyesuaikan diri dengan setiap pelajar baru dan pengalaman hidup mereka. Lebih dari sekadar sekolah bahasa Inggeris, kami berada di sini untuk menjadi sebahagian daripada impian anda.

Menghadapi budaya baru boleh menjadi satu cabaran, tetapi ia adalah bagaimana dan dengan siapa anda memenuhi cabaran ini dengan, itu akan mengubah nasib anda sepenuhnya.


Visi dan pendekatan pedagogi kami

Ia adalah dasar pendidikan Kolej ICOT untuk membantu, membimbing dan menyokong semua pelajar bahasa kami terhadap pendekatan yang difokuskan untuk meningkatkan tahap keseluruhan kompetensi bahasa Inggeris.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan semua pelajar kami dengan pengalaman pendidikan berdasarkan kaedah komunikasi komunikatif, berpusatkan pelajar yang dapat menyediakan pelajar untuk pembangunan akademik dan sosial mereka. Kami menyokong para pelajar kami untuk memaksimumkan pengalaman bahasa rendaman.


Misi kita

Misi kami di ICOT adalah untuk menjamin kualiti pengajaran yang paling tinggi dengan kaedah yang moden dan cekap serta menyediakan pengalaman budaya yang terbaik untuk memimpin pelajar kami untuk pencapaian peribadi dan akademik.


Nilai kami

  • Kesejahteraan dan pengalaman unik para pelajar kami
  • Menawarkan pendidikan berkualiti tinggi
  • Inovasi


ICOT Dublin

Dublin terletak di wilayah Leinster di pantai timur Ireland. Dublin mempunyai penduduk kawasan bandar sebanyak 1,173,179. Salah satu tempat paling maju di Eropah, Dublin adalah peluang terbaik untuk melabur di masa depan anda.

ICOT terletak di tengah-tengah Dublin, di hadapan O'Connell Bridge. Itu akan menjadikan kehidupan harian anda di Dublin lebih mudah. A Luas berhenti betul-betul di hadapan sekolah. Jika anda sedang mencari perhentian bas, terdapat banyak di sekelilingnya. Hanya 5 minit berjalan kaki, anda akan mendapati diri anda di kawasan Temple Bar. Dan itu bukan semua! Lokasi ICOT yang istimewa membolehkan anda dengan cepat mencapai Bangunan Kerajaan Ireland, Muzium, Kolej dan Perpustakaan.

Bilik-bilik yang menarik mengungkapkan ruang yang menyenangkan dengan TV, pembesar suara berkualiti tinggi, kerusi yang selesa dan wi-fi. Sebagai tambahan kepada kelas bahasa Inggeris, kami mempunyai sejumlah besar pelajaran tambahan yang bebas. Di kantin kami, anda boleh membeli makanan dan duduk dengan selesa semasa anda menikmati makanan anda. Terdapat ketuhar gelombang mikro dan cerek elektrik untuk anda gunakan. Anda juga akan mencari perpustakaan dan komputer untuk kemudahan anda. Di samping itu, perpustakaan mempunyai koleksi untuk anda gunakan dan berunding.


ICOT Cork

Cork adalah sebuah bandar di selatan-barat Ireland, di wilayah Munster, yang mempunyai populasi 125,622. Cork adalah bandar kedua terbesar di Ireland, dengan suasana yang tradisional dan sangat dialu-alukan.

Semasa belajar di ICOT, Cork, anda akan berpeluang untuk meneroka bandar dan daerah Cork dengan lawatan yang dianjurkan ke pelbagai tarikan tempatan dan tentu saja ke pub-pub Ireland terkenal kami. Contoh muzik dan budaya Cork sementara pada masa yang sama mengamalkan bahasa Inggeris yang anda sedang belajar di Kolej.

Terdapat begitu banyak perkara untuk dilakukan dan lihat di Cork dan mereka semua berada dalam jarak berjalan kaki dari Kolej!

Sekiranya anda seorang foodie, anda boleh mengunjungi Pasar Bahasa Inggeris yang terkenal di dunia yang berjarak 3 minit berjalan kaki dari Kolej. Sekitar sudut dari The English Market adalah Patrick Street yang merupakan syurga pembelanja. Sekiranya anda menikmati melawat bangunan bersejarah, Elizabeth Fort, Katedral St. Finbarr dan Shandon Bells yang terkenal juga berdekatan. Sekiranya Seni dan Budaya adalah cawan teh anda, anda boleh pergi ke Galeri Crawford atau The Opera House

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Kursus: Umum Bahasa Inggeris

Campus 1 - 25  Pendaftaran Terbuka Ireland Dublin Cork

Kursus Bahasa Inggeris Umum adalah salah satu kelas yang paling biasa bagi mereka yang ingin meningkatkan kemahiran berbahasa Inggeris, menulis dan mendengar. Apabila anda tiba, anda akan mengambil ujian penempatan dan diletakkan dengan sewajarnya berdasarkan tahap CEFR anda. Kelas bermula setiap hari Isnin pada pendaftaran berterusan. Tidak ada batasan masa untuk berapa lama anda harus berada di tahap, tetapi pada amnya, apabila anda memulakan tahap, anda perlu bersedia untuk bergerak naik selepas sekitar 12 minggu. Ujian mingguan dan pemantauan dari guru akan membantu anda mengembangkan kemahiran anda. [+]

Pace (Full-Time, Part-Time atau Combo): 15hrs kelas setiap mingguTahap: Permulaan kepada MahirLokasi: Dua unit di Dublin dan satu unit di CorkKelas bermula setiap hari Isnin pada pendaftaran berterusan.Harga: Tidak tetap sebagai harga bergantung kepada berapa lama pelajar akan tinggal bersama kamiTempoh: Menurut pilihan pelajarPengajaran Bahasa: Bahasa Inggeris - Terdapat aktiviti tambahan untuk kelas bahasa Sepanyol dan kelas bahasa Itali sekali seminggu

Kursus Bahasa Inggeris Umum adalah salah satu kelas yang paling biasa bagi mereka yang ingin meningkatkan kemahiran berbahasa Inggeris, menulis dan mendengar. Apabila anda tiba, anda akan mengambil ujian penempatan dan diletakkan dengan sewajarnya berdasarkan tahap CEFR anda. Kelas bermula setiap hari Isnin pada pendaftaran berterusan. Tidak ada batasan masa untuk berapa lama anda harus berada di tahap, tetapi pada amnya, apabila anda memulakan tahap, anda perlu bersedia untuk bergerak naik selepas sekitar 12 minggu. Ujian mingguan dan pemantauan dari guru akan membantu anda mengembangkan kemahiran anda.... [-]


Contact

Alamat 28 Westmoreland Street
2 Dublin, County Dublin, Ireland

Alamat 88 Capel Street
1 Dublin, County Dublin, Ireland

Alamat The Arch, 11 Drinan Street
Cork, County Cork, Ireland