Irish College of English

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Irish College of English

Kualiti English Language School di Dublin, Ireland

Adult & Junior English Kursus dalam Beautiful Malahide pada Coastline Dublin

Irish College of English

Pembekal Kualiti Pendidikan Memenangi Anugerah, The Irish College of English Language School telah ditubuhkan pada tahun 1992.

Kami Diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan sebagai mempunyai tahun sekolah Inggeris pusingan luar biasa untuk pengajaran bahasa Inggeris sebagai bahasa asing. Kami juga adalah ahli MEI, sebuah badan menggalakkan Kualiti Pendidikan di Ireland dan Memberikan Perlindungan Pelajar.

Di barisan hadapan etos sekolah kami adalah untuk mempunyai pelajar-pelajar kita belajar bahasa inggeris dengan pengalaman pelajar yang positif. Pada tahun 2014 kita telah diberi penghormatan oleh Malahide Dewan Perniagaan dengan 'Anugerah Perkhidmatan Cemerlang' untuk demonstrasi yang jelas tentang perkhidmatan pelanggan yang cemerlang dan konsisten dan pada 2016 kami menerima 'Organisation of the Year' Anugerah. Pada tahun 2015 kami adalah yang pertama English Language School di Ireland untuk disenarai pendek untuk Anugerah Industri Star Junior Kajian Kursus Pelancongan Global. Pada 2016 kita sekali lagi disenarai pendek untuk anugerah ini dan juga Anugerah Eropah English Language School.

Kami mempunyai dua bahasa Inggeris Sekolah di Dublin. Sekolah-sekolah kita adalah di Dublin Lokasi ideal termasuk Malahide English School, yang Portmarnock English School dan English Camp kediaman musim panas di Abbey Glenstal, Limerick.

Sebagai Kecil Profesional Run Sekolah Inggeris, Kursus Kualiti Inggeris kita terkenal dengan kecemerlangan dan Fokus pada Perkembangan mereka menawarkan nilai hebat untuk wang. Kami mempunyai kursus sepenuh dan separuh masa untuk Dewasa sepanjang tahun dan Kumpulan School sambutan sepanjang tahun dan kami pakar dalam kursus Bahasa Inggeris untuk kanak-kanak dan remaja melalui Junior English Bahasa Summer Camps kami.

Mengapa memilih untuk belajar di Sekolah Bahasa Inggeris kita?

  • Pelajar Cemerlang Experience - Anugerah Memenangi English School di Dublin.
  • Kursus Kualiti Bahasa Inggeris - Diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan dan Ahli-ahli MEI.
  • Perfect Coastal Dublin Lokasi Malahide & Portmarnock - Pusat Bandar Dublin (20 minit) Lapangan Terbang Dublin (10 minit).
  • Malahide - Sesuai untuk Kanak-kanak & Remaja - Malahide adalah salah satu di Dublin paling Affluent dan Selamat Towns.
  • Positif Pengalaman Pelanggan - maklum balas cemerlang kami 'Best Junior Summer Camp Pengalaman di Ireland.
  • Berjalan ke Sekolah - Keunikan semua kami Penginapan Kualiti Keluarga Tuan Rumah terletak Berjalan Jarak School.
  • Berprestij Boarding School - Program Residential Junior baru kami di Abbey Glenstal.
Irish College of English

Sertai kami pada tahun 2017 dan mengalami School Feel Kecil dan Suasananya Mesra mana keperluan individu dapat dipenuhi. Kami memberi tumpuan Camps Junior pada bulan Jun, Julai dan Ogos 2017 tawaran kanak-kanak dan remaja peluang untuk melibatkan diri mereka dalam bahasa dan pulang ke rumah dengan kefasihan yang lebih besar dan cinta kepada bahasa Inggeris. Ini akan membantu mereka mencapai matlamat kajian mereka dan meningkatkan peluang kerjaya masa depan. Lokasi kami yang ideal di Malahide menawarkan suasana tepi pantai yang selamat dan indah bagi apa-apa penginapan pengajian. Kami berada dalam akses yang mudah dari semua tempat pelancongan di Dublin menjadikan kami tempat yang sesuai untuk sebuah Sekolah Bahasa Bahasa Inggeris di Dublin.The Irish College of English diiktiraf oleh ACELS, Khidmat Kualiti dan Kelayakan Ireland, untuk Pengajaran Bahasa Inggeris (ELT).

Irish College of English

Lokasi

Dublin

Alamat
Irish College of English,
6 Church Road,
Malahide,
Co. Dublin,
K36 KF21,
Ireland.

Dublin, County Dublin, Ireland

Limerick

Alamat
Glenstal Abbey
Co. Limerick

Limerick, County Limerick, Ireland