Baca keterangan rasmi

Irish College of English

Kualiti English Language School di Dublin, Ireland

Adult & Junior English Kursus dalam Beautiful Malahide pada Coastline Dublin

Irish College of English

Pembekal Kualiti Pendidikan Memenangi Anugerah, The Irish College of English Language School telah ditubuhkan pada tahun 1992.

Kami Diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan sebagai mempunyai tahun sekolah Inggeris pusingan luar biasa untuk pengajaran bahasa Inggeris sebagai bahasa asing. Kami juga adalah ahli MEI, sebuah badan menggalakkan Kualiti Pendidikan di Ireland dan Memberikan Perlindungan Pelajar.

Di barisan hadapan etos sekolah kami adalah untuk mempunyai pelajar-pelajar kita belajar bahasa inggeris dengan pengalaman pelajar yang positif. Pada tahun 2014 kita telah diberi penghormatan oleh Malahide Dewan Perniagaan dengan 'Anugerah Perkhidmatan Cemerlang' untuk demonstrasi yang jelas tentang perkhidmatan pelanggan yang cemerlang dan konsisten dan pada 2016 kami menerima 'Organisation of the Year' Anugerah. Pada tahun 2015 kami adalah yang pertama English Language School di Ireland untuk disenarai pendek untuk Anugerah Industri Star Junior Kajian Kursus Pelancongan Global. Pada 2016 kita sekali lagi disenarai pendek untuk anugerah ini dan juga Anugerah Eropah English Language School.

Kami mempunyai dua bahasa Inggeris Sekolah di Dublin. Sekolah-sekolah kita adalah di Dublin Lokasi ideal termasuk Malahide English School, yang Portmarnock English School dan English Camp kediaman musim panas di Abbey Glenstal, Limerick.

Sebagai Kecil Profesional Run Sekolah Inggeris, Kursus Kualiti Inggeris kita terkenal dengan kecemerlangan dan Fokus pada Perkembangan mereka menawarkan nilai hebat untuk wang. Kami mempunyai kursus sepenuh dan separuh masa untuk Dewasa sepanjang tahun dan Kumpulan School sambutan sepanjang tahun dan kami pakar dalam kursus Bahasa Inggeris untuk kanak-kanak dan remaja melalui Junior English Bahasa Summer Camps kami.

Mengapa memilih untuk belajar di Sekolah Bahasa Inggeris kita?

  • Pelajar Cemerlang Experience - Anugerah Memenangi English School di Dublin.
  • Kursus Kualiti Bahasa Inggeris - Diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan dan Ahli-ahli MEI.
  • Perfect Coastal Dublin Lokasi Malahide & Portmarnock - Pusat Bandar Dublin (20 minit) Lapangan Terbang Dublin (10 minit).
  • Malahide - Sesuai untuk Kanak-kanak & Remaja - Malahide adalah salah satu di Dublin paling Affluent dan Selamat Towns.
  • Positif Pengalaman Pelanggan - maklum balas cemerlang kami 'Best Junior Summer Camp Pengalaman di Ireland.
  • Berjalan ke Sekolah - Keunikan semua kami Penginapan Kualiti Keluarga Tuan Rumah terletak Berjalan Jarak School.
  • Berprestij Boarding School - Program Residential Junior baru kami di Abbey Glenstal.
Irish College of English

Sertai kami pada tahun 2017 dan mengalami School Feel Kecil dan Suasananya Mesra mana keperluan individu dapat dipenuhi. Kami memberi tumpuan Camps Junior pada bulan Jun, Julai dan Ogos 2017 tawaran kanak-kanak dan remaja peluang untuk melibatkan diri mereka dalam bahasa dan pulang ke rumah dengan kefasihan yang lebih besar dan cinta kepada bahasa Inggeris. Ini akan membantu mereka mencapai matlamat kajian mereka dan meningkatkan peluang kerjaya masa depan. Lokasi kami yang ideal di Malahide menawarkan suasana tepi pantai yang selamat dan indah bagi apa-apa penginapan pengajian. Kami berada dalam akses yang mudah dari semua tempat pelancongan di Dublin menjadikan kami tempat yang sesuai untuk sebuah Sekolah Bahasa Bahasa Inggeris di Dublin.The Irish College of English diiktiraf oleh ACELS, Khidmat Kualiti dan Kelayakan Ireland, untuk Pengajaran Bahasa Inggeris (ELT).

Irish College of English
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Irish College of English

11 - 17 kanak berusia tahun Julai 2017 ... [+]

Glenstal Abbey adalah salah satu yang paling berprestij Schools Boarding Swasta Ireland dan telah menyediakan kecemerlangan dalam bidang pendidikan selama hampir 100 tahun. Sekolah ini mempunyai reputasi akademik dan sukan yang sangat baik dan menarik pelajar di peringkat kebangsaan dan antarabangsa. The Irish College of English bernasib baik untuk bekerjasama dengan Abbey Glenstal dan mempunyai akses eksklusif ke kampus dan harta.

[-]
Ireland Dublin
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 - 6 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Irish College of English

Sepenuh Masa & Separuh Masa Kursus ... [+]

Kami menawarkan sepanjang tahun Kursus Dewasa Bahasa Inggeris di Sekolah Malahide kami di Dublin, Ireland. Bahasa Inggeris kami Bahasa Kolej sedang Diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan dan Kemahiran untuk Pengajaran Bahasa Inggeris (ELT) dan kita adalah ahli MEI persembahan ditambah Perlindungan Pelajar. Kami menawarkan Kursus Bahasa Inggeris Sepenuh Masa (15 dan 20 jam seminggu) dan Kursus Separuh Masa Petang English (5 jam seminggu). Perkembangan adalah tumpuan kami dan pelajar dinilai dengan ujian penempatan semasa ketibaan dan diletakkan ke tahap yang betul. Kami menawarkan semua peringkat dari pra-pengantara untuk maju, serta TIE & Cambridge Penyediaan Kursus. Setelah selesai tentu, semua pelajar menerima Maklumbalas Akademik Individu dan Sijil Pencapaian. Pelajar yang memerlukan visa untuk memasuki kajian Ireland boleh mendaftar untuk kursus, termasuk 1 tahun (25 minggu tuisyen) kami Sepenuh Masa Kursus Bahasa Inggeris, dan kami akan menyediakan dokumen yang diperlukan untuk permohonan visa yang diperlukan untuk Kursus Bahasa Inggeris anda di Dublin.... [-]

Ireland Dublin
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 25 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Irish College of English

Di Kolej Ireland Bahasa Inggeris, kami menawarkan sepanjang tahun Intensive Kursus Bahasa Inggeris di Dublin di Sekolah Malahide kami. Bahasa Inggeris kami Bahasa Kolej d ... [+]

Sepenuh Masa Kursus Bahasa Inggeris Dublin Kursus Tahun-Round Dewasa Bahasa Inggeris di Dublin - Malahide Enrolmen selamat dengan Perlindungan Learner 15 - 25 (60 minit) jam pelajaran per minggu. General English, One to One Tuition. Cantik dan Vibrant Dublin Coastal Lokasi - Malahide - Hanya 20 minit dari Dublin City Centre. Peringkat dari Pre-sampai mahir. Menggabungkan Kursus Bahasa Inggeris dengan Kualiti Keluarga Tuan Penginapan jarak berjalan kaki.

Di Kolej Ireland Bahasa Inggeris, kami menawarkan sepanjang tahun Intensive Kursus Bahasa Inggeris di Dublin di Sekolah Malahide kami. Bahasa Inggeris kami Bahasa Kolej diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan dan Sains untuk Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai bahasa asing. Pelajar boleh mendaftar kursus dari 1 minggu untuk 1 tahun dalam jangka masa, dan terdapat campuran yang sangat baik dari pelbagai negara dalam semua program kami. Kami juga mengendalikan Perlindungan Learner melalui keahlian kami MEI. Ramai pelajar datang ke Ireland untuk 2 - Kursus 4 Minggu Bersama Keluarga Tuan Rumah Penginapan untuk Meningkatkan Bahasa Inggeris mereka dalam Program Immersion Penuh, Yang lain datang untuk kami 1 Program Tahun merasai pengalaman belajar dan tinggal dan bekerja separuh masa di Ireland.... [-]

Ireland Dublin
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
1 - 25 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu