Limerick City College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Limerick City College

Limerick City College adalah sebuah institusi yang bebas untuk pelajar tempatan dan antarabangsa. Pelajar yang berjaya menamatkan pengajian di Limerick City College boleh maju ke pengajian tinggi di Ireland, Britain dan Amerika Syarikat Universiti atau mendapatkan kerjaya yang berjaya dalam pelbagai bidang. Serta mengekalkan piawaian akademik yang tinggi dan menyediakan tuisyen yang berkualiti, Limerick City College terkenal dengan tindak balas segera kepada perkembangan pendidikan dan latihan dalam pasaran global.

Penubuhan Kolej pada tahun lalu telah sangat menarik, dan lokasi pusat yang sesuai di dalam bandar dengan state-of-the-art, memastikan bahawa pelajar-pelajar kita mempunyai persekitaran pembelajaran yang luas dan serba boleh.

Limerick City College bertempat di dalam kemudahan moden yang menempatkan perpustakaan dan pusat pembelajaran sumber, makmal internet terminal sepuluh dan state-of-the-art bilik darjah. Terdapat beberapa kemudahan rekreasi dalam jarak berjalan kaki serta kafe dan minuman di kampus dan kemudahan bilik rehat.

Semua kursus mengikut keperluan peperiksaan Ireland dan UK yang berkaitan dan membawa kepada kelayakan yang dianugerahkan oleh badan-badan profesional atau ijazah yang dianugerahkan oleh Universiti masing-masing. Setiap kursus telah dipilih dengan teliti kerana ia relevan untuk perniagaan dan industri dan pengiktirafan antarabangsa sebagai bukti kecekapan profesional.

Tumpuan pelajar adalah salah satu yang perspektif benar-benar Ireland dan kami berharap untuk penuntut dari semua bahagian dunia memastikan persekitaran akademik yang pelbagai.

Pelajar memasuki Kolej menikmati setiap insentif praktikal untuk berjaya. Limerick City College dikendalikan oleh tutor yang berkualiti tinggi dan semua pelajar mempunyai akses kepada pelbagai mengesankan bantu mengajar pakar termasuk peralatan pandang dengar dan kemudahan komputer moden. Pensyarah yang dipilih bukan sahaja untuk kemahiran teknikal mereka tetapi juga untuk keupayaan mereka untuk menyampaikan pengetahuan mereka kepada orang lain. Mereka adalah menghiburkan dan mesra, dan sentiasa melakukan yang terbaik untuk memastikan bahawa kursus ini adalah sebagai menyeronokkan yang mungkin. Dalam persekitaran yang progresif pelajar menemui minat baru dalam pembelajaran, dan kedai-kedai baru untuk potensi semula jadi mereka.

Kolej ini dengan bangganya mempersembahkan kemudahan itu dan mengumumkan bahawa semua bilik darjah telah dikawal secara bebas Pemanas & penghawa dingin lengkap dengan papan putih dan projektor digital (yang dikaitkan dengan Kolej rangkaian komputer), bilik komputer yang dilengkapi dengan teknologi skrin rata terkini , perpustakaan yang luas dengan bilik bacaan dilengkapi dengan terminal komputer untuk pembelajaran elektronik, akses internet dan Wifi, pegawai perkhidmatan pelajar dan pelajar bilik yang sama.

Lokasi