eBSI Export Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

eBSI Eksport Academy adalah gembira untuk mengumumkan pelancaran program sijil percuma kami 'Pengenalan kepada Perdagangan Antarabangsa dan ePerniagaan' yang merupakan satu program singkat kursus yang direka untuk memberi pengetahuan asas kepada asas-asas eksport dan menyediakan peserta untuk kajian lebih lanjut dalam eBSI Eksport Akademi program yang lebih maju.

Program ini meliputi perkara berikut - Pengenalan kepada Mengeksport - Pengenalan kepada Perdagangan Antarabangsa - Kaedah Antarabangsa Pembayaran - Pengenalan kepada ePerniagaan dan Pemasaran Internet Anda boleh mendaftar untuk Pengenalan kepada program Perdagangan Antarabangsa dan ePerniagaan pada Pendaftaran eBSI Kursus Page dan program yang direka yang anda akan dapat untuk menyiapkannya pada hujung minggu jika anda mahukan.

Setelah tamat program ini, anda akan dianugerahkan dengan perakuan siap anda boleh memuat turun dan mencetak untuk rekod dan CV anda.

Keuntungan tambahan dari program sijil percuma ini adalah bahawa anda akan kemudian telah menamatkan 4 daripada 42 pengajaran mengenai ITS Program Akreditasi pun kerana kita menyimpan keputusan kursus anda untuk kegunaan masa depan dalam program ini penuh!

Jangan ragu untuk berkongsi kursus ini dengan kawan-kawan anda, maklum balas setakat ini kursus komponen telah sangat baik dengan hampir 1000 orang yang telah mendaftar untuk kursus ini percuma setakat ini! Ia adalah satu peluang besar untuk mencuba kaedah kursus sebelum melabur dalam melanjutkan pelajaran.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai eBSI Academy Eksport dan Perdagangan canggih, Pembiayaan Perdagangan dan Internet Marketing Programs Sijil berasa bebas untuk melawat http://www.ebsi.ie

Lokasi

Ireland Online

eBSI Export Academy

Alamat
eBSI Export Academy,
Partner, World Trade Centre Dublin
22-24 Newmount House, Lower Mount St.

Dublin 2 Ireland Online, Ireland

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: