Baca keterangan rasmi

Sekolah undang-undang persendirian pertama Israel terletak di kampus Kolej Pengurusan, kolej swasta terbesar di negara ini, di bandar Rishon-le-Zion, 15 minit selatan Tel-Aviv.

Sekolah itu bangga dalam kurikulum yang menggabungkan piawaian akademik tertinggi dengan komponen praktikal kedua-dua negara di Israel. Pelajarnya mengambil bahagian dalam syarikat-syarikat seperti Teva, El-Al, teknologi Ness dan Deloitte, dan institusi awam seperti Knesset (Parlimen Israel) dan Pengawal Negeri.

Alumni kami termasuk Anggota Parlimen, Hakim, Pasangan di firma undang-undang tertinggi di Israel dan AS, penasihat undang-undang kepada banyak syarikat-syarikat berteknologi tinggi Israel dan pegawai kanan awam.

111877_444444444444444.png

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus musim panas

COLMAN The Haim Striks School of Law

Untuk menjadi seorang peguam perniagaan yang berjaya pada masa kini, seseorang mesti mendapat pemahaman yang mendalam tentang sektor teknologi tinggi global dan ciri-ciri ... [+]

Kajian Hi-Tech Law di Startup Nation

Untuk menjadi seorang peguam perniagaan yang berjaya pada masa kini, seseorang mesti mendapat pemahaman yang mendalam tentang sektor teknologi tinggi global dan ciri-ciri uniknya. Terdapat permintaan yang semakin meningkat untuk peguam yang menguasai teori undang-undang serta pengetahuan undang-undang praktikal yang disesuaikan dengan keperluan berteknologi tinggi, berteknologi tinggi, AI (kecerdasan buatan) dan industri sejenis.

Sekolah Musim Panas Law Hi-Tech di Sekolah Undang-undang Striks menawarkan anda hanya itu, di lokasi yang paling sesuai - Israel. Dikenali sebagai "negara StartUp" Israel baru-baru ini menduduki ranking kelima negara paling inovatif di dunia oleh Bloomberg.com, melebihi Singapura, Sweden, AS dan Jepun.... [-]

Israel Rishon LeTsiyon
Julai 2019
Sepenuh masa
2 weeks
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu