Baca keterangan rasmi

Abbey School - Ciao Italy dilahirkan dari pengalaman multikultur dan profesionalisme kakitangan Abbey School, yang telah mewakili pusat cemerlang dalam bidang pengajaran bahasa di Turin sejak tahun 1996.

Sekolah yang mengkhususkan diri dalam mengajar bahasa dan budaya Itali kepada orang asing, menjamin para pelajarnya taraf pengajaran bahasa yang paling tinggi. Institusi ini adalah ahli ASILS, AIL dan Eduitalia, dan juga telah diiktiraf oleh CSN Lund-Sweden. Selain itu, sekolah ini juga menjadi pusat penyediaan kursus Bildungsurlaub, dan sejak 2012 ia telah menjalankan Sarjana dalam Mengajar Bahasa Itali sebagai Bahasa Asing dan sebagai Bahasa Kedua.

Keputusan sekolah untuk bekerja dengan hanya kumpulan kecil memastikan setiap peserta mempunyai peluang untuk membangun dan meningkatkan kemahiran linguistiknya. Oleh itu, akses kepada setiap kursus memerlukan ujian masuk untuk membentuk kelas tahap yang sesuai untuk semua peserta.

Pelajaran dipertanggungjawabkan kepada guru-guru asli yang berkelayakan dan dinamik yang, melalui kaedah langsung dan penggunaan pelbagai bahan didaktik (buku, akhbar, CD, rakaman filem, muzik, dll.), Membantu pelajar mereka untuk meningkatkan komunikasi mereka dan kemahiran kebudayaan. Pelbagai aktiviti rekreasi yang dianjurkan oleh sekolah, dengan kerjasama para profesional di kawasan itu, membolehkan pelajar untuk berhubung dengan penduduk setempat dan mengenali kekayaan budaya dan kesenian bandar dan wilayah. Selain itu, Abbey Cards menawarkan keistimewaan kepada pemegang mereka, membolehkan mereka menikmati pelbagai perkhidmatan diskaun (dari restoran ke gimnasium) yang ditawarkan oleh syarikat-syarikat yang mengambil bahagian.

Responsif terhadap permintaan yang semakin meningkat untuk kursus oleh pelajar Asia, abbeySCHOOL CiaoItaly telah menyediakan program berdasarkan metodologi pengajaran yang mengambil kira kepelbagaian fonetik dan sintaksis bahasa non-Eropah. Untuk membantu para pelajar, sekolah juga menyediakan kakitangan yang akrab dengan beberapa bahasa Asia utama.

Bagi pelajar yang mempunyai citarasa makanan, program khusus untuk penemuan masakan Piedmontese dan kepakaran kuliner boleh diaturkan.

Program diajar dalam:
  • Itali

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Abbey School - Ciao Italy

Kursus ini bertujuan untuk pelajar yang ingin mempelajari bahasa Itali dalam persekitaran yang menyeronokkan dan dinamik. Dalam 80 jam adalah mungkin untuk memperoleh kem ... [+]

Belajar bahasa Itali di Turin

Kursus ini bertujuan untuk pelajar yang ingin mempelajari bahasa Itali dalam persekitaran yang menyeronokkan dan dinamik. Dalam 80 jam, kemahiran linguistik sesuai dengan tahap yang dikaji, termasuk struktur tatabahasa, perkembangan perbendaharaan kata, pembelajaran dan peningkatan sebutan, perbualan, pemahaman, membaca dan menulis.

Akses ke kursus ini diramalkan melalui ujian kemasukan percuma untuk menilai tahap pengetahuan awal pelajar dan seterusnya membentuk kelas yang terdiri daripada pelajar yang mempunyai tahap yang sama.

Pelajaran diadakan setiap hari, dari Isnin hingga Jumaat, dan membentuk sejumlah 20 jam seminggu. Ujian kemajuan akan diberikan separuh melalui kursus yang diikuti dengan ujian akhir pada akhir, yang mana sijil peringkat bahasa akan dikeluarkan.... [-]

Itali Turin
Pendaftaran Terbuka
Itali
Sepenuh masa
4 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu