Baca keterangan rasmi

AKADEMI DIEFFE : 30 TAHUN PENGALAMAN DI DIEFFE ANDA

Selama lebih dari 30 tahun, DIEFFE Academy telah berjaya menyediakan program pendidikan kepada syarikat dan orang dewasa muda yang mencari pekerjaan atau kepada mereka yang sudah bekerja tetapi ingin menerapkan peluang profesional baru. Kami adalah Institut Latihan bersertifikat ISO 9001 yang diiktiraf oleh Wilayah Veneto dan Kementerian Tenaga Kerja dan Pendidikan Itali. Pensijilan DIEFFE sah di seluruh Eropah dan diiktiraf di seluruh dunia mengikut EQF: Rangka Kerja Kelayakan Eropah.

Nombor kami adalah apa yang meletakkan kami di kalangan sekolah-sekolah Eropah yang teratas: lebih daripada 2,600 pelajar, 60,000 jam latihan, 2 juta jam latihan bagi setiap pelajar dan 4,500 syarikat rakan kongsi.

Tujuan utama DIEFFE Academy adalah untuk mengajar pelajar asing seni memasak dan memberi mereka pengetahuan tentang cara "otentik Itali" yang sahih. Kami percaya bahawa cara terbaik untuk mempelajari seni kulinari ialah belajar di persekitaran profesional di mana untuk berlatih dengan beberapa koki terbaik dalam perniagaan. Bagi kami, tidak ada cara yang lebih baik daripada yang praktikal.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

DIEFFE Job's Academy

Pelajar Kursus Profesional dalam Masakan Itali ... [+]

Kursus ini direka untuk mereka yang ingin menjadi profesional masakan Itali di dunia.

Untuk menjadi profesional masakan Itali bermakna belajar cara menggunakan teknik memasak utama dan bagaimana mengenali kualiti bahan mentah dan produk asli Itali. Tetapi ia juga bermakna untuk menginternalisasikan "cara Itali" sebagai gaya hidup, budaya yang akan dinyatakan melalui hidangan.

Pelajar Kursus Profesional dalam Masakan Itali

Mereka akan mempelajari segala-galanya mengenai tradisi masakan Itali yang paling terkenal sambil meningkatkan pengetahuan mereka tentang kajian makanan, teknologi dan kaedah pemprosesan.

Kursus ini akan berlangsung di Akademi DIEFFE di VERONA (Itali).... [-]

Itali Verona
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu