DIEFFE Job's Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

AKADEMI DIEFFE : 30 TAHUN PENGALAMAN DI DIEFFE ANDA

Selama lebih dari 30 tahun, DIEFFE Academy telah berjaya menyediakan program pendidikan kepada syarikat dan orang dewasa muda yang mencari pekerjaan atau kepada mereka yang sudah bekerja tetapi ingin menerapkan peluang profesional baru. Kami adalah Institut Latihan bersertifikat ISO 9001 yang diiktiraf oleh Wilayah Veneto dan Kementerian Tenaga Kerja dan Pendidikan Itali. Pensijilan DIEFFE sah di seluruh Eropah dan diiktiraf di seluruh dunia mengikut EQF: Rangka Kerja Kelayakan Eropah.

Nombor kami adalah apa yang meletakkan kami di kalangan sekolah-sekolah Eropah yang teratas: lebih daripada 2,600 pelajar, 60,000 jam latihan, 2 juta jam latihan bagi setiap pelajar dan 4,500 syarikat rakan kongsi.

Tujuan utama DIEFFE Academy adalah untuk mengajar pelajar asing seni memasak dan memberi mereka pengetahuan tentang cara "otentik Itali" yang sahih. Kami percaya bahawa cara terbaik untuk mempelajari seni kulinari ialah belajar di persekitaran profesional di mana untuk berlatih dengan beberapa koki terbaik dalam perniagaan. Bagi kami, tidak ada cara yang lebih baik daripada yang praktikal.

Lokasi

Padua

DIEFFE Accademia delle Professioni - Job's Academy

Alamat
Cooperativa Sociale DIEFFE
Via Risorgimento, 29 - 35027 Noventa Padovana (PD)

35027 Padua, Veneto, Itali
Telefon
+39 049 986 5000

Verona

Alamat
Verona, Veneto, Itali