Baca keterangan rasmi

Universiti antarabangsa berdasarkan tradisi nilai-nilai manusia yang hebat, yang terlibat dalam generasi dan profesional yang akan datang. Satu pilihan yang baik untuk pendidikan etika dan budaya.112023_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Siapa kita

Universiti Itali

European University of Rome (EUR) adalah universiti swasta yang diiktiraf secara sah yang melepaskan kelayakan akademik dengan nilai undang-undang. EUR menawarkan Ijazah Sarjana Muda Ekonomi dan Pengurusan Perniagaan (L-18), Sains Psikologi dan Teknik (L-24) dan Pelancongan dan Pengurusan Tanah (L -15); Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Ekonomi dan Inovasi (LM-56) dan Psikologi (LM-51); Sarjana dalam Sarjana dalam Undang-undang (LMG-01) Sarjana dan Sains Pendidikan Rendah (LM-85 bis). Tambahan pula, ia menawarkan Ph.D. dan kursus latihan dan pengkhususan maju.

Kristian

European University of Rome , yang ditubuhkan pada tahun 2004 oleh jemaah agama Legionaries of Christ , adalah sebahagian daripada tradisi besar Gereja Katolik dan rangkaian universiti antarabangsa.

Di mana pelajar berada di tengah-tengah projek pendidikan inovatif

Tahun-tahun yang didedikasikan untuk pengajian tinggi mewakili masa hidup yang menarik dan menentukan : European University of Rome membimbing golongan muda supaya pilihan universiti mereka dipertimbangkan dengan teliti mengikut sikap dan aspirasi mereka; dengan cara ini bakat setiap pelajar secara peribadi dihargai, menjamin akses mereka kepada pelbagai pengetahuan dan, pada masa yang sama, mengurangkan risiko laluan bermasalah.

Projek European University of Rome di European University of Rome terletak di kampus moden yang teratur dan berdasarkan sentraliti pelajar . Kursus-kursus yang ditawarkan oleh European University of Rome dicirikan oleh kaedah penyertaan yang membolehkan pelajar untuk mewujudkan hubungan langsung dengan profesor , mengikut semangat komuniti akademik yang sahih. Kursus ini dicirikan oleh kandungan pembelajaran yang tinggi dan organisasi pengajaran yang cekap .

Tawaran kurikulum pelbagai kursus ijazah termasuk aktiviti tanggungjawab sosial dan pembangunan kemahiran peribadi untuk memupuk pertumbuhan peribadi, autonomi dan menghadapi positif dan komitmen kepada orang lain.

Pelbagai peluang untuk melengkapkan latihan akademik dengan tempoh pengajian di luar negara membolehkan pelajar untuk menyempurnakan kemahiran bahasa mereka , untuk memperluas ufuk budaya mereka dan menjalani pengalaman penting untuk pertumbuhan manusia dan profesional.

European University of Rome juga mengiringi graduan dalam mengakses dunia kerja , menawarkan latihan dan latihan, bersama dengan kursus persediaan untuk temubual, ujian yang layak untuk menjalankan profesion dan peperiksaan negeri.

Pada perkhidmatan masyarakat global yang baru berkembang

European University of Rome menyediakan profesional yang berupaya dan berkebolehan, melatih orang ramai dengan sistem nilai yang kukuh, menyedari peranan mereka dalam masyarakat, yang akan bertanggungjawab membina kebaikan bersama dan mempromosikan maruah orang itu.

Università Europea di Roma : Kami melatih orang ramai, kami menyediakan profesional.

Program diajar dalam:
English
Itali

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus musim panas

European University of Rome

UER Summer School bertujuan untuk memberikan pemahaman yang luas dan mendalam tentang implikasi undang-undang isu-isu perdagangan yang paling relevan di kedua-dua prospek ... [+]

UER Summer School bertujuan untuk memberikan pemahaman yang luas dan mendalam tentang implikasi undang-undang isu-isu perdagangan yang paling relevan di kedua-dua prospek yang besar dan prosedur. Program ini menggabungkan kuliah peringkat tinggi dan latihan profesional yang ditawarkan oleh profesor, peguam, pengurus dan pakar yang beroperasi di pasaran antarabangsa.

Semua kuliah diberikan dalam Bahasa Inggeris dan topik yang ditangani seperti kontrak transnasional, perjanjian kerjasama, pembiayaan projek, ekuiti dan amanah, timbang tara komersil antarabangsa dan penyelesaian pertikaian antara negara di WTO.

Kumpulan sasaran

Penuntut sarjana dan siswazah bersama-sama dengan penyelidik muda dari bidang Undang-undang. Bilangan peserta adalah terhad kepada 40 orang.... [-]

Itali Rome
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

UER-Life

Unversità Europea di Roma: UER