Baca keterangan rasmi

Orang Campus sekolah bahasa untuk mereka yang ingin belajar bahasa asing dan telah menyediakan di dunia yang semakin global, bahasa asing menjadi alat yang sangat kompetitif. Sekolah, sebelum ini dikenali sebagai Luca Campus Foundation, kampus Asasi lebih daripada satu dekad telah terlibat dalam penyelidikan dan pendidikan, perniagaan latihan lanjutan, pelancongan dan pengurusan bidang Universiti.

sekolah kampus guru bahasa ibunda guru adalah pengetahuan profesional yang tinggi dan pengalaman antarabangsa yang luas dalam bidang ini.

Cafe

Kedua-dua yang mesra dan hangat, tetapi juga untuk menikmati pemandangan yang indah ruang di atas bukit Lucca, di mana pelajar dan guru boleh menikmati masa rehat tambahan yang bagus. Isnin hingga Jumaat dari 14.30 am 20:30 - titik

perpustakaan

Perpustakaan ini mempunyai 48 jadual membaca dan dengan Wi-Fi, muzium ini mempunyai lebih daripada 2,500 warisan budaya berdaftar, buku-buku ini merangkumi aspek-aspek bidang sejarah, sastera, seni, ekonomi, kaya dan koleksi semakin meningkat kandungan untuk beberapa industri pelancongan pengetahuan dan penerbitan asli.

Membaca Bilik: Isnin hingga Jumaat dari jam 9.00 petang hingga 19.00 mata

bilik darjah multimedia

Kampus sekolah bahasa mempunyai bilik darjah dilengkapi dengan peralatan pengajaran moden, di mana dua komputer bilik dan bahasa makmal kelas dalam Tuscany paling inovatif. Isnin hingga Jumaat dari jam 9.00 petang hingga 19.00 mata

Traffic

Sekolah ini menawarkan servis ulang-alik percuma ke dan dari sekolah dan pusat bandar Lucca. Sekolah ini juga mempunyai tempat letak kereta yang mencukupi, dan sangat mudah untuk digunakan untuk orang kurang upaya.

Ikuti

Apartment

Sekolah perlu dikongsi sebagai pangsapuri seorang atau berpasangan menyediakan rumah pelajar, bilik mandi apartmen dan utiliti dapur; apartmen berhampiran pusat Lucca atau di sekolah.

sebut harga dan banyak melihat

Lucca Hotel San Frediano

Hotel ini terletak di pusat bandar purba Lucca, selain daripada hotel ini menawarkan bilik-bilik peribadi dengan bilik mandi berasingan (termasuk single, double, triple dan quadruple), tetapi juga menyediakan tandas awam boleh hidup dengan 6-8 individu bilik besar, yang kumpulan paling untuk keluarga juga merupakan pilihan yang sangat baik. Harga jam tangan kepada ketersediaan.

Hotel dan "Katil dan sarapan" Family Hostel

Sekolah juga mungkin perlu tinggal di dua bintang ke hotel empat bintang atau "Katil dan sarapan" asrama pelajar Keluarga bagi mereka pilihan. Mereka Hotel bintang dan "katil dan sarapan" hotel Family, ada di tengah-tengah kota kuno Lucca, dan beberapa kampung berhampiran sekolah, dengan kerjasama semua hotel dan rumah penginapan kami mempunyai standard yang tinggi Kemudahan dan kualiti yang boleh dipercayai .

Harga bermula dari € 50,00 setiap malam setiap orang, termasuk sarapan.

Sekolah sahaja memberi bantuan untuk pelajar dan tuan-tuan tanah, hubungan antara pihak-pihak tidak menanggung apa-apa tanggungjawab.

pelajar * kursus Itali untuk warga asing telah mendaftar percuma

Bandar Lucca

Luka kerana mereka mempunyai dinding 15,16 bangunan abad terkenal dengan keseluruhan pinggir 4,5 km yang dikelilingi bandar purba Lucca, dia adalah salah satu daripada empat dinding ibu negara purba Italy, untuk tiga yang lain (Ferrara , Grosseto dan Berga sihir). kehadiran dinding bandar purba juga membuat pusat bandar bersejarah hampir utuh untuk mengekalkan rupa asal, terdapat banyak bangunan yang mempunyai kepentingan seni bina, seperti lebih daripada 100 (dan bukan agama ) istana besar gereja-gereja zaman pertengahan agama, menara, menara loceng, monumen dan mempunyai gaya garis yang sangat baik dari Renaissance.

Bandar ini juga mempunyai ruang bandar yang indah, apabila bilangan persegi amfiteater yang paling terkenal, ciri-ciri beliau pasti di dunia sahaja, di plaza oleh arkitek Lorenzo Bellini Noto Roman amfiteater ditubuhkan.

Jalan utama adalah sebahagian daripada bandar purba zaman pertengahan sempit jalan Fillungo, yang membawa bersama-sama jalan terbesar kedai-kedai di bandar ini.

Kerana monumen sejarah yang kaya, yang terkini, UNESCO dicadangkan untuk Lucca "Warisan Dunia" senarai cadangan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Fondazione Campus

Kursus-kursus yang School Campus Bahasa untuk warga asing yang dicipta untuk membuat pelajar memperoleh Itali yang berguna ... [+]

Kursus-kursus yang School Campus Bahasa untuk warga asing yang dicipta untuk membuat pelajar memperoleh Itali yang berguna dalam kehidupan seharian dan dalam dunia profesional.

KAKITANGAN PENGAJARAN

Guru-guru semua graduan, mempunyai tahap profesionalisme yang tinggi dan kepakaran mengajar. Kaedah yang digunakan adalah canggih dan digabungkan dengan bantuan peribadi dan tunjuk ajar.

THE peribadi DARIPADA PROGRAM PENDIDIKAN Analisis awal kemahiran bahasa dengan tahap ujian percuma. Penciptaan iklan program hoc berdasarkan keperluan pelajar. Personalised program berdasarkan tahap penguasaan pelajar dan pengajaran memberi tumpuan kepada topik-topik tertentu yang terlibat dalam kehidupan kedua-dua setiap hari dan di tempat kerja. ... [-]
Itali Lucca
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
10 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Fondazione Campus

Kursus bahasa Campus Language School untuk pelajar asing direka untuk membolehkan pelajar menguasai bahasa Itali yang berguna dalam kehidupan dan bidang profesional. ... [+]

Kursus bahasa Campus Language School untuk pelajar asing direka untuk membolehkan pelajar menguasai bahasa Itali yang berguna dalam kehidupan dan bidang profesional.

Pasukan kelas

Semua guru mempunyai ijazah sarjana, pengetahuan profesional yang kuat dan pengalaman mengajar yang kaya. Menggunakan kaedah pengajaran yang unggul untuk menyediakan pelajar dengan kaunseling dan bantuan peribadi.

Pendekatan sekolah peribadi

Menyediakan analisis kemahiran bahasa awal percuma

Menurut yayasan pelajar, membangunkan rancangan pengajaran yang sepadan

Mengikut tahap bahasa para pelajar, program pengajaran yang dibuat khusus disediakan, dan kursus disediakan mengikut tema kehidupan dan tempat kerja pelajar.... [-]

Itali Lucca
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
1 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Fondazione Campus

Sekolah Bahasa Kampus telah menggunakan pengalaman pengajaran yang terkumpul selama bertahun-tahun untuk merancang beberapa kursus bahasa profesional dalam Yayasan bagi m ... [+]

Kursus bahasa Campus Language School untuk pelajar asing direka untuk membolehkan pelajar menguasai bahasa Itali yang berguna dalam kehidupan dan bidang profesional.

Pasukan kelas

Semua guru mempunyai ijazah sarjana, pengetahuan profesional yang kuat dan pengalaman mengajar yang kaya. Menggunakan kaedah pengajaran yang unggul untuk menyediakan pelajar dengan kaunseling dan bantuan peribadi.

Pendekatan sekolah peribadiMenyediakan analisis kemahiran bahasa awal percumaMenurut yayasan pelajar, membangunkan rancangan pengajaran yang sepadanMengikut tahap bahasa para pelajar, program pengajaran yang dibuat khusus disediakan, dan kursus disediakan mengikut tema kehidupan dan tempat kerja pelajar.... [-]
Itali Lucca
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
1 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Fondazione Campus

Kampus Itali Bahasa School menawarkan bahasa Itali dan kursus budaya umum untuk pelajar, pengurus dan warga ... [+]

Kampus Itali Bahasa School menawarkan bahasa Itali dan kursus budaya umum untuk pelajar, pengurus dan rakyat dari seluruh dunia. tenaga pengajar yang berkelayakan kami semua mempunyai pengalaman yang luas dalam pengajaran Itali kepada pelajar asing.

Kampus Sekolah Itali Bahasa di Lucca merupakan ahli gabungan University of Siena, dan bertanggungjawab untuk mengajar bahasa Itali dan budaya kepada pelajar, termasuk dari luar negara, khususnya kepada pelajar-pelajar dalam projek-projek MARCO POLO dan Turandot. Ia menyediakan mereka untuk B1 Cils yang / B2 Itali penguasaan bahasa peperiksaan peperiksaan yang diambil di sekolah, pusat peperiksaan diiktiraf dan, menurut perjanjian antara kerajaan yang ditetapkan antara Itali dan China, penguasaan di peringkat ini membolehkan pelajar Cina akses kepada universiti Itali .... [-]

Itali Lucca
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Video Scuola Lingue