Istituto Italiano di Fotografia

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dengan kempen Tempahan Awal kami, anda boleh mendapatkan diskaun 15% ke atas yuran kursus jika anda membuat bayaran penuh dengan 28 Februari 2017.

Istituto Italiano di Fotografia telah selama 20 tahun pemimpin sekolah dalam bidang latihan vokasional di Itali. Latihan dalam IIF mempunyai ciri-ciri kesempurnaannya dan pendekatan praktikal dan profesional yang antara antara sektor yang paling penting dalam dunia fotografi.

misi IIF adalah untuk menyediakan persediaan dalam fotografi yang kukuh, lengkap dan moden bahasa ekspresif gaya dan inovasi. Objektif utama ialah pelajar membangunkan kepekaan dan pandangan kritikal yang perlu untuk mendekati pasaran fotografi dengan cara yang lebih ekspresif dan dinamik yang mungkin.

eksklusif

Istituto Italiano di Fotografia dibahagikan kepada tiga bahagian yang bertindak secara sinergistik untuk membuat latihan yang segera menenggelamkan pelajar dalam realiti melalui pengalaman konkrit dan projek-projek kreatif dengan kerjasama penerbit dan syarikat.

Saiz: realiti yang sesuai untuk pelajar

Istituto Italiano di Fotografia adalah realiti yang sesuai untuk pelajar, makmal fotografi di mana semua orang dibantu pelajaran, profesional dan peribadi.

Sebuah tempat untuk memupuk kemahiran dan kebolehan ekspresif dan kreatif, mengikuti jalan individu dan peribadi pertumbuhan dibuat oleh perbandingan dengan guru-guru dan pertukaran dengan rakan sekerja.

A mesra, "keluarga" suasana yang menggalakkan pemerolehan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi profesional terlatih, jurugambar mampu untuk meluahkan kreativiti mereka melalui dan asal yang unik, peribadi.

This school offers programs in:
  • English
  • Itali

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Kursus fotografi dan fesyen musim panas

Campus Sepenuh masa 60  July 2019 Itali Milan

Kursus unik ini menyatukan konsep utama fotografi dan fesyen untuk memberi pelajar pengetahuan dan kemahiran perkenalan dalam fotografi fesyen. Menegaskan kedua-dua kemahiran fotografi teknikal dan wawasan industri fesyen, kursus ini memberi pelajar pemahaman yang baik tentang perniagaan fesyen dan peranan jurugambar fesyen dalam industri. Untuk memberi pelajar perspektif 'insider' yang sebenar, kursus ini juga termasuk interaksi dengan jurugambar fesyen yang mantap, membentuk agensi artis dan pemodelan. [+]

TINJAUAN:

Kursus unik ini menyatukan konsep utama fotografi dan fesyen untuk memberi pelajar pengetahuan dan kemahiran perkenalan dalam fotografi fesyen. Menegaskan kedua-dua kemahiran fotografi teknikal dan wawasan industri fesyen, kursus ini memberi pelajar pemahaman yang baik tentang perniagaan fesyen dan peranan jurugambar fesyen dalam industri. Untuk memberi pelajar perspektif 'insider' yang sebenar, kursus ini juga termasuk interaksi dengan jurugambar fesyen yang mantap, membentuk agensi artis dan pemodelan.

Ditawarkan oleh: Istituto Italiano di Fotografia (IIF) & Istituto di Moda Burgo (IMB)

Lokasi:

Milan, Itali

• Istituto Italiano di Fotografia, melalui E.Caviglia 3, Milan www.istitutoitalianodifotografia.it... [-]


Kursus musim panas fotografi asas

Campus Sepenuh masa 51  June 2019 Itali Milan

[+]

• Kamera Digital dengan mod manual, Kad Memori dan Baterai yang serasi dengan kamera digital anda

• Pengecas bateri (dan penyesuai kepada sumber kuasa Eropah jika datang dari luar Itali)

[-]

Kursus musim panas fotografi makanan

Campus Sepenuh masa 30  July 2019 Itali Milan

Kursus intensif yang bertujuan memberi peserta, yang sudah memiliki teknik fotografi asas, alat untuk mempelajari kaedah, teknik dan kesulitan fotografi makanan profesional. Pelajar akan belajar untuk merancang dan menyusun proses kreatif mereka sendiri, bermula dari idea projek, kemudian bergerak melalui proses penyelidikan untuk topik-topik yang dicadangkan, merancang untuk fasa operasi berikut seperti menembak, pasca produksi, dan akhirnya penghuraian produk akhir. Jurugambar juga akan mempunyai keupayaan untuk berinteraksi dengan pelbagai tokoh yang bekerja di dunia makanan dan fotografi profesional. [+]

Gambaran Keseluruhan

Kursus intensif yang bertujuan memberi peserta, yang sudah memiliki teknik fotografi asas, alat untuk mempelajari kaedah, teknik dan kesulitan fotografi makanan profesional. Pelajar akan belajar untuk merancang dan menyusun proses kreatif mereka sendiri, bermula dari idea projek, kemudian bergerak melalui proses penyelidikan untuk topik-topik yang dicadangkan, merancang untuk fasa operasi berikut seperti menembak, pasca produksi, dan akhirnya penghuraian produk akhir. Jurugambar juga akan mempunyai keupayaan untuk berinteraksi dengan pelbagai tokoh yang bekerja di dunia makanan dan fotografi profesional.

Bahagian praktikal akan membolehkan pengalaman medium fotografi dengan teknik dan alat yang sesuai untuk jenis penangkapan dan imej yang dikehendaki. Pelajar akan belajar bagaimana untuk membina satu set, mencari penyelesaian terbaik untuk membuat dan mendapatkan imej dalam masa yang singkat dan dalam pelbagai situasi.... [-]