Istituto Italiano di Fotografia

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dengan kempen Tempahan Awal kami, anda boleh mendapatkan diskaun 15% ke atas yuran kursus jika anda membuat bayaran penuh dengan 28 Februari 2017.

Istituto Italiano di Fotografia telah selama 20 tahun pemimpin sekolah dalam bidang latihan vokasional di Itali. Latihan dalam IIF mempunyai ciri-ciri kesempurnaannya dan pendekatan praktikal dan profesional yang antara antara sektor yang paling penting dalam dunia fotografi.

misi IIF adalah untuk menyediakan persediaan dalam fotografi yang kukuh, lengkap dan moden bahasa ekspresif gaya dan inovasi. Objektif utama ialah pelajar membangunkan kepekaan dan pandangan kritikal yang perlu untuk mendekati pasaran fotografi dengan cara yang lebih ekspresif dan dinamik yang mungkin.

eksklusif

Istituto Italiano di Fotografia dibahagikan kepada tiga bahagian yang bertindak secara sinergistik untuk membuat latihan yang segera menenggelamkan pelajar dalam realiti melalui pengalaman konkrit dan projek-projek kreatif dengan kerjasama penerbit dan syarikat.

Saiz: realiti yang sesuai untuk pelajar

Istituto Italiano di Fotografia adalah realiti yang sesuai untuk pelajar, makmal fotografi di mana semua orang dibantu pelajaran, profesional dan peribadi.

Sebuah tempat untuk memupuk kemahiran dan kebolehan ekspresif dan kreatif, mengikuti jalan individu dan peribadi pertumbuhan dibuat oleh perbandingan dengan guru-guru dan pertukaran dengan rakan sekerja.

A mesra, "keluarga" suasana yang menggalakkan pemerolehan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi profesional terlatih, jurugambar mampu untuk meluahkan kreativiti mereka melalui dan asal yang unik, peribadi.

This school offers programs in:
  • English
  • Itali

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Kursus Dalam Fotografi Dan Fesyen

Campus Sepenuh masa 60  July 2017 Itali Milan

Kursus unik membawa bersama-sama konsep-konsep utama kedua-dua fotografi dan fesyen untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan pengenalan dan kemahiran dalam fotografi fesyen. Menekankan kedua-dua kemahiran fotografi teknikal dan wawasan industri fesyen, kursus ini memberi pelajar pemahaman yang berpengetahuan luas dari perniagaan fesyen dan peranan jurugambar fesyen dalam industri. Untuk menyediakan pelajar suatu 'orang dalam' perspektif sebenar, kursus ini juga termasuk interaksi dengan jurugambar ditubuhkan fesyen, pereka fesyen, majalah fesyen dan agensi-agensi model. [+]

Dengan kempen Tempahan Awal kami, anda boleh mendapatkan diskaun 15% ke atas yuran kursus jika anda membuat bayaran penuh dengan 28 Februari 2017. Kursus unik membawa bersama-sama konsep-konsep utama kedua-dua fotografi dan fesyen untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan pengenalan dan kemahiran dalam fotografi fesyen. Menekankan kedua-dua kemahiran fotografi teknikal dan wawasan industri fesyen, kursus ini memberi pelajar pemahaman yang berpengetahuan luas dari perniagaan fesyen dan peranan jurugambar fesyen dalam industri. Untuk menyediakan pelajar suatu 'orang dalam' perspektif sebenar, kursus ini juga termasuk interaksi dengan jurugambar ditubuhkan fesyen, pereka fesyen, majalah fesyen dan agensi-agensi model. Ditawarkan oleh: Istituto Italiano di Fotografia (IIF) & Istituto di Moda Burgo (IMB) Lokasi: Milan, Italy Kekerapan: 2 minggu, 5 hari seminggu (Isnin-Jumaat) Waktu Pengantar: 60 jam dalam jumlah (setiap hari pengajaran terdiri daripada sesi pagi dan petang) Morning jam sesi: 9: 30-12: 30 Jam sesi petang: 14: 00-17: 00 Bahasa Pengantar: Bahasa Inggeris (terdapat juga akan menjadi satu berbahasa Inggeris tutor hadir semasa pelajaran) Topik: Memahami konsep-konsep utama dan gaya fesyen Photography Ketahui lampu dan pendedahan yang digunakan dalam fesyen, termasuk studio dan semula jadi (di lokasi) lampu Ketahui teknik menembak dan pengurusan menembak fesyen Menjalankan Tembak Fesyen di studio dan di lokasi Belajar tentang gaya fesyen dan trend Ketahui mengenai rambut dan make-up untuk fesyen Ketahui mengenai koleksi fesyen, penstrukturan, masa dan tema Mengetahui mengenai jenama piagam dan apa ini bermakna untuk jurugambar Ketahui tentang produk dan fabrik Ketahui tentang pemutus model untuk menembak fesyen Berinteraksi dengan ditubuhkan jurugambar fesyen, pereka dan Majalah Prasyarat:... [-]