Baca keterangan rasmi

1

Sekolah Bahasa Itali di Florence

  • Sekolah bahasa Itali pertama di Florence yang diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan Itali untuk mengajar bahasa dan budaya Itali kepada pelajar asing.
  • Pengajaran bahasa profesional berkualiti tinggi sejak alt = "1948.
  • Ahli Yayasan Swiss Eurocentres global yang mengajar 8 bahasa di 38 lokasi di seluruh dunia, dengan lebih daripada alt = "15 000 pelajar setiap tahun.
  • Sistem Kejayaan Inovatif yang komited untuk menyediakan latihan bahasa berkualiti tinggi di seluruh dunia.
  • Disahkan oleh EAQUALS, Persatuan Eropah untuk Perkhidmatan Bahasa Berkualitas, untuk menjamin piawaian pendidikan tinggi selama bertahun-tahun.
  • Terletak di dalam Istana Renaissance "Palazzo Guadagni" (alt = "1502), yang direka oleh arkitek Florence Cronaca yang terkenal.
  • Kedudukan tengah: Sekolah menghadap lapangan tengah yang dipanggil Piazza S. Spirito , tepat di tengah-tengah pusat bandar lama, 300 m dari Istana Pitti, 500 m dari Ponte Vecchio dan kira-kira alt = "15 minit berjalan kaki dari Katedral .
  • Mudah dijangkau dari mana-mana sahaja di bandar dan dikelilingi oleh trattorias khas, kafe dan bengkel artis tradisional.

Sekolah bahasa Itali kami terdiri daripada sebelas bilik darjah, pusat pembelajaran multimedia yang lengkap dengan pelbagai sumber pembelajaran Itali dari latihan tatabahasa tradisional ke program dalam talian, bilik persidangan besar, ruang tamu dan teres cerah yang besar.

Mengapa memilih Akademi InFlorence?

5Mempunyai peluang belajar di bangunan yang dating dari abad ke-16 ...

Pengalaman tinggal di bandar yang dikenali di seluruh dunia sebagai "Cradle of the Renaissance". InFlorence Academy boleh didapati di bahagian tertua Florence, di dataran indah Piazza S. Spirito yang dikelilingi oleh trattorias khas, kafe dan bengkel artis tradisional, di pusat bandar tetapi jauh dari kawasan pelancongan yang ramai.

Mempunyai peluang belajar di sebuah bangunan yang berasal dari abad ke-16, kaya dengan sejarah dan daya tarik Florentine. Sekolah kami terletak di Palazzo Guadagni dan mempunyai 11 bilik darjah, pusat pembelajaran multimedia, bilik persidangan, ruang santai untuk pelajar dan teres matahari yang besar.

3

Kami percaya dalam memastikan saiz kelas kecil untuk mengekalkan piawaian pengajaran berkualiti tinggi dari kakitangan akademik kami yang berpengalaman.

Guru bahasa kami yang berkelayakan mempunyai pengalaman dalam bidang pengajaran bahasa Itali. Mereka menggunakan pelbagai pendekatan inovatif untuk mereka bentuk kursus yang sesuai untuk setiap kumpulan tertentu. Sesetengah ahli kakitangan pengajar kami juga pelatih guru.

Semua kakitangan kami mempunyai pengalaman yang cukup dalam menangani pelajar dari seluruh dunia sehingga selalu ada seseorang yang dapat membantu anda menghadapi masalah, besar atau kecil!

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

In Florence Academy

Kursus ini bertujuan untuk pelajar yang berminat dalam reka bentuk dalaman dan yang mahu memahami aspek teknikal dan binaan yang ruang dalaman, metodologi menghuraikan ko ... [+]

Kursus ini bertujuan untuk pelajar-pelajar yang berminat untuk Reka Bentuk Dalaman dan yang mahu memahami aspek teknikal dan binaan yang ruang dalaman, metodologi menghuraikan konsep projek dan perwakilan yang sesuai. Pendekatan ini bukan sahaja teknikal, tetapi kreatif, artistik dan intuitif. Asas-asas kursus ini bertujuan untuk menyediakan pengetahuan tentang pelbagai gaya dalaman, kajian penyelesaian dalam perabot, bahan-bahan yang digunakan dan pelbagai kemungkinan dalam kain; corak, warna dan warna.

[-]
Itali Florence
Pendaftaran Terbuka
English,Itali
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 8 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
In Florence Academy

Kursus Rekaan Fesyen bertujuan untuk memberi pengenalan kepada reka bentuk fesyen Itali dan pembangunan koleksi, dengan rujukan khusus kepada Itali fesyen plat, penciptaa ... [+]

Yang Course Design Fashion bertujuan untuk memberi pengenalan kepada reka bentuk fesyen Itali dan pembangunan koleksi, dengan rujukan khusus kepada Itali fesyen plat, penciptaan praktikal dan kajian aksesori.

Fashion Design tentu bertujuan untuk memperkenalkan pelajar untuk fesyen melalui pelbagai laluan, membantu mereka bukan sahaja untuk meningkatkan kemahiran praktikal mereka untuk Fesyen Design dan ilustrasi, tetapi juga untuk memperoleh sensitiviti yang lebih khusus dan pelbagai rupa terhadap apa-apa yang melibatkan fesyen, seperti, trend baru , aspek pakaian teknikal / gaya, pengaruh sejarah pada pakaian dan pendekatan teori untuk membangunkan dan mencipta koleksi fesyen.

ciri tentu fesyen: Pelajaran (seminggu): 5 pengajaran mata pelajaran 2 aftnernoons 1 pengajaran = 50 minit Tahap Kemasukan: 3-9 Tempoh: Dari 2 hingga 12 minggu Juga boleh didapati dalam bahasa Inggeris Juga boleh didapati untuk pemula Harga kursus (setiap minggu): 100 Eur Bayaran Pendaftaran: Tiada yuran pendaftaran akan dikenakan jika seseorang pelajar mendaftar dalam kursus Itali. Jika pelajar mendaftarkan diri dalam kursus ini tanpa mengambil kursus bahasa akan ada 15 € bukan yuran pendaftaran akan dikembalikan. Ini bayaran € 15 perlu dibayar sekali sahaja perlu pelajar mendaftar dalam lebih daripada satu kursus tambahan (iaitu mendaftarkan diri di Cucina Italiana, Storia dell'arte, dan lain-lain). Kursus Bermula Tarikh & Harga ... [-]
Itali Florence
Pendaftaran Terbuka
English,Itali
Sambilan
2 - 12 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
In Florence Academy

The Itali fokus kursus memasak khususnya pada masakan Tuscan dan pada akhir setiap pelajaran terdapat sesi merasa. ... [+]

Itali Memasak - Kursus Asas

Yang Asas Itali kursus memasak terdiri dalam penyediaan menu Itali lengkap (2 hidangan Itali tipikal + 1 pencuci mulut). The Itali fokus kursus memasak di ketika yang hampir sama masakan Tuscan dan pada akhir setiap pelajaran terdapat sesi merasa.

ciri-kursus asas: Pelajaran (seminggu): 5 kelas praktikal seminggu (dua sesi memasak, setiap hari Selasa dan Khamis petang) 1 pengajaran = 50 minit Tahap kemasukan: 0-9 Tempoh: Dari 1 hingga 12 minggu Juga boleh didapati dalam bahasa Inggeris. Harga kursus (seminggu): 70 Eur Bayaran Pendaftaran: Tiada yuran pendaftaran akan dikenakan jika seseorang pelajar mendaftar dalam kursus Itali. Jika pelajar mendaftarkan diri dalam kursus ini tanpa mengambil kursus bahasa akan ada 15 € bukan yuran pendaftaran akan dikembalikan. Ini bayaran € 15 perlu dibayar sekali sahaja perlu pelajar mendaftar dalam lebih daripada satu kursus tambahan (iaitu mendaftarkan diri di Cucina Italiana, Storia dell'arte, dan lain-lain). Itali Memasak - Kursus Profesional ... [-]
Itali Florence
Pendaftaran Terbuka
English,Itali
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 20 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
In Florence Academy

Belajar bagaimana untuk menjadi seorang pelakon dengan pengalaman langkah demi langkah lakonan dan latihan dalam bidang lakonan skrin. Belajar bagaimana untuk menjadi pen ... [+]

Pemangku Course

Belajar bagaimana untuk menjadi seorang pelakon dengan pengalaman langkah demi langkah lakonan dan latihan dalam bidang lakonan skrin.

Pemangku ciri kursus: Program: Bertindak untuk filem-filem, teknik uji bakat, kraf filem, suara dan pergerakan, kajian tabir, monologues, kaedah Meisner. Pada akhir bengkel ini, setiap pelajar menerima cd-rom yang mengandungi kerja-kerja yang dilakukan, sijil penyertaan, dan peluang mengambil uji bakat di agensi yang terkenal "La Bottega degli attori" di Rom. Bahasa yang tersedia 1 pengajaran = 50 minit Harga Kursus dan jangka masa: 2 bulan Kursus:4 pelajaran, 2 hari seminggu, 150 € 6 pelajaran, 3 hari seminggu, 180 € 4 Bulan Kursus:4 pelajaran, 2 hari seminggu, 100 € 6 pelajaran, 3 hari seminggu, 180 € 6 Bulan Kursus:4 pelajaran, 2 hari seminggu 100 € 4 pelajaran, 2 hari seminggu 120 € (swasta) Filem Kursus Pengarahan ... [-]
Itali Florence
Pendaftaran Terbuka
English,Itali
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 6 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
In Florence Academy

Pengalaman tinggal di bandar yang dikenali di seluruh dunia sebagai "Cradle daripada Renaissance". InFlorence Academy boleh didapati di bahagian tertua di Flore ... [+]

Mengapa memilih InFlorence Academy?

Mempunyai peluang untuk belajar di sebuah bangunan yang dibina pada abad ke-16 ...

Pengalaman tinggal di bandar yang dikenali di seluruh dunia sebagai "Cradle daripada Renaissance". InFlorence Academy boleh didapati di bahagian tertua di Florence, di dataran yang indah Piazza S. Spirito dikelilingi oleh kedai makan biasa, kafe dan tradisional bengkel tukang ', di pusat bandar tetapi jauh dari kawasan pelancongan yang sesak.

Mempunyai peluang untuk belajar di sebuah bangunan dari abad ke-16, yang kaya dengan sejarah dan Florentine daya tarikan. sekolah kami terletak di Palazzo Guadagni dan mempunyai 11 bilik darjah, sebuah pusat pembelajaran multimedia, bilik persidangan, ruang berehat untuk pelajar dan teres matahari yang besar.... [-]

Itali Florence
Pendaftaran Terbuka
English,Itali
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
In Florence Academy

kursus Itali bahasa dan budaya untuk pelajar daripada semua peringkat umur dan bangsa. Mengetahui yang mana satu sesuai dengan yang terbaik untuk anda! masa panjang, masa ... [+]

Pengajian Bahasa Itali

kursus Itali bahasa dan budaya untuk pelajar daripada semua peringkat umur dan bangsa. Mengetahui yang mana satu sesuai dengan yang terbaik untuk anda! masa panjang, masa yang singkat, kursus kumpulan atau pelajaran individu, kursus bahasa khusus untuk perniagaan dan pelancongan, kursus persediaan peperiksaan, dan banyak lagi. Dan jika anda masih tidak mencari satu yang sepadan dengan keperluan anda, meminta kakitangan kami untuk beberapa nasihat peribadi atau program disesuaikan!

standard 20 The Standard 20 kursus Bahasa Itali terdiri dalam 20 pelajaran bahasa asas seminggu. Ini adalah teras program anda di mana kita memastikan kejayaan pembelajaran anda. guru kelas anda dengan berhati-hati merancang, bersepadu sepenuhnya program yang pelbagai, seimbang berdasarkan keperluan pembelajaran anda. 5 hingga 10 kelas seminggu diajar oleh guru kedua anda dalam melaksanakan rancangan mingguan. Setiap Jumaat, semasa pengajaran kajian semula, anda akan mempunyai peluang untuk melihat kembali lebih seminggu dan membuat cadangan untuk yang berikut. Standard 20 kursus Bahasa Itali memastikan, program pembelajaran memikat matlamat berorientasikan untuk kedua-dua pelajar panjang dan jangka pendek. Intensive 25 - Kursus Itali Intensive 25 adalah lengkap Itali intensif kursus sesuai untuk mereka yang ingin terjun diri mereka dalam bahasa dan budaya negara kita bukan sahaja belajar atau meningkatkan kemahiran bahasa mereka tetapi juga menemui dan mendalamkan pengetahuan mereka mengenai seni dan budaya Itali. Mendalamkan pengetahuan anda bahasa Itali dan membangunkan keyakinan anda. Kursus intensif akan membolehkan anda berlatih lagi kemahiran bahasa Itali anda, terutamanya bercakap dan menulis. Terdapat juga peluang untuk bekerja di mana-mana kesulitan atau isu dengan tatabahasa dan... [-]
Itali Florence
Pendaftaran Terbuka
Itali
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 52 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Brochure Interattiva Eurocentres Firenze

Just a view

Eurocentres Firenze Japanese presentation

Florence Secret

How to spell in Italian

Florence Attitude

Eurocentres Firenze
Alamat
Piazza Santo Spirito, 9
50125 Florence, Tuscany, Itali
Website
Telefon
+39 055 213030