In Florence Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

1

Sekolah Bahasa Itali di Florence

  • Sekolah bahasa Itali pertama di Florence yang diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan Itali untuk mengajar bahasa dan budaya Itali kepada pelajar asing.
  • Pengajaran bahasa profesional berkualiti tinggi sejak alt = "1948.
  • Sistem Kejayaan Inovatif yang komited untuk menyediakan latihan bahasa berkualiti tinggi di seluruh dunia.
  • Disahkan oleh EAQUALS, Persatuan Eropah untuk Perkhidmatan Bahasa Berkualitas, untuk menjamin piawaian pendidikan tinggi selama bertahun-tahun.
  • Terletak di dalam Istana Renaissance "Palazzo Guadagni" (alt = "1502), yang direka oleh arkitek Florence Cronaca yang terkenal.
  • Kedudukan tengah: Sekolah menghadap lapangan tengah yang dipanggil Piazza S. Spirito , tepat di tengah-tengah pusat bandar lama, 300 m dari Istana Pitti, 500 m dari Ponte Vecchio dan kira-kira alt = "15 minit berjalan kaki dari Katedral .
  • Mudah dijangkau dari mana-mana sahaja di bandar dan dikelilingi oleh trattorias khas, kafe dan bengkel artis tradisional.

Sekolah bahasa Itali kami terdiri daripada sebelas bilik darjah, pusat pembelajaran multimedia yang lengkap dengan pelbagai sumber pembelajaran Itali dari latihan tatabahasa tradisional ke program dalam talian, bilik persidangan besar, ruang tamu dan teres cerah yang besar.

Mengapa memilih Akademi InFlorence?

5Mempunyai peluang belajar di bangunan yang dating dari abad ke-16 ...

Pengalaman tinggal di bandar yang dikenali di seluruh dunia sebagai "Cradle of the Renaissance". InFlorence Academy boleh didapati di bahagian tertua Florence, di dataran indah Piazza S. Spirito yang dikelilingi oleh trattorias khas, kafe dan bengkel artis tradisional, di pusat bandar tetapi jauh dari kawasan pelancongan yang ramai.

Mempunyai peluang belajar di sebuah bangunan yang berasal dari abad ke-16, kaya dengan sejarah dan daya tarik Florentine. Sekolah kami terletak di Palazzo Guadagni dan mempunyai 11 bilik darjah, pusat pembelajaran multimedia, bilik persidangan, ruang santai untuk pelajar dan teres matahari yang besar.

3

Kami percaya dalam memastikan saiz kelas kecil untuk mengekalkan piawaian pengajaran berkualiti tinggi dari kakitangan akademik kami yang berpengalaman.

Guru bahasa kami yang berkelayakan mempunyai pengalaman dalam bidang pengajaran bahasa Itali. Mereka menggunakan pelbagai pendekatan inovatif untuk mereka bentuk kursus yang sesuai untuk setiap kumpulan tertentu. Sesetengah ahli kakitangan pengajar kami juga pelatih guru.

Semua kakitangan kami mempunyai pengalaman yang cukup dalam menangani pelajar dari seluruh dunia sehingga selalu ada seseorang yang dapat membantu anda menghadapi masalah, besar atau kecil!

Lokasi

Florence

Eurocentres Firenze

Alamat
Piazza Santo Spirito, 9
50125 Florence, Tuscany, Itali
Telefon
+39 055 213030