Istituto di Moda Burgo

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah fesyen Itali - Istituto di Moda Burgo - Milan dari Istituto di Moda Burgo pada Vimeo.

Misi

Dalam keadaan pasaran secara beransur-ansur berkembang ke negara-negara asing, Istituto di Moda Burgo menawarkan peluang untuk memperoleh dan / atau meningkatkan kemahiran teknikal, seni dan profesional, sekali gus meningkatkan profesionalisme, baik dalam sektor perniagaan dan swasta. Kaedah pengajaran yang digunakan adalah di barisan hadapan dalam pembelajaran aktif moden dan memastikan pencapaian pengetahuan yang mantap dalam industri fesyen.

Guru-guru, ketat dipilih dengan cermat dan berkemahiran tinggi, mereka dilatih dalam penggunaan metodologi dan sentiasa dikemaskini.

Kaedah pengajaran

Program kami

Kualiti dan kelajuan pembelajaran yang dijamin oleh faktor-faktor berikut:

  • Guru-guru mengikuti pelajar secara individu membina program adat.
  • sistem pendidikan eksklusif dilengkapi dengan buku-buku dan instrumen unik yang diedarkan secara percuma kepada pelajar. Buku juga dalam bahasa Inggeris.
  • Ujian bulanan untuk menilai kemajuan pelajar dan campur tangan dengan segera jika berlaku kesukaran dalam sukatan pelajaran.
  • Dinamik, cekap, dan di atas semua sentiasa terkini tenaga pengajar, kerana sentiasa dalam hubungan secara langsung dengan dunia fesyen. Walaupun bekerja dengan atelier dan dengan studio reka bentuk yang paling berprestij di Milan, guru, dipilih daripada profesional terbaik dalam industri, bersedia untuk berkongsi kepakaran dan pengalaman mereka dengan generasi muda.
  • Bilangan yang terhad pelajar bagi setiap guru sebagai jaminan yang pembelajaran pendidikan optimum ...

Buku Teks kami

Peralatan sekolah terdiri daripada buku-buku dan raja-raja, dan telah dipatenkan oleh Istituto di Moda Burgo. Ia diberi secara percuma kepada semua pelajar.

Di antara semua terdapat dua buku, Il Modellismo dan Il Figurino. Mereka sebenarnya dilahirkan terima kasih kepada pengalaman yang terkumpul sejak beberapa tahun dan beberapa edisi sebelumnya. Kesemua manual ini dianggap batu asas pengajaran dan kebanggaan Institut. Teks-teks sentiasa dikemaskini oleh pakar-pakar industri dan merupakan yang terbaik yang boleh anda dapati di pasaran. Program pengajian yang terkandung di dalamnya adalah moden, lengkap dan eksklusif. Mereka berurusan dengan semua perkara yang berkaitan dengan sektor: dari reka bentuk fesyen untuk kesedaran praktikal pakaian ..

Buku-buku tersebut dwibahasa (bahasa Itali dan Inggeris).

Il Figurino di Moda

Terima kasih kepada kualiti dan kesederhanaan ilustrasi, buku ini telah menjadi alat penting untuk Fashion Designers dari seluruh dunia yang boleh menarik maklumat penting dan cadangan untuk mewujudkan lakaran dan koleksi fesyen. Manual ini terdiri daripada 400 muka surat, yang mengandungi 210 lukisan dan 195 lakaran dan termasuk pakaian wanita, pakaian lelaki, Pakaian kanak-kanak, pakaian dalam, pakaian renang, tetapi juga kasut, barang kemas dan aksesori. Bermula dari model angka manusia untuk bergerak badan, buku ini mengkaji secara terperinci semua aspek muka dan badan. Di dalamnya kemudiannya menggariskan teknik utama mewarna dan rendering. Dalam satu bahagian terdapat lukisan teknikal, yang perlu untuk merealisasikan koleksi fesyen. teks ini diakhiri dengan sejarah fesyen awal dan kontemporari, dari tamadun Mesir purba kepada pereka yang telah ditanda abad kedua puluh. A indeks baik berstruktur membolehkan guru untuk mengikuti program pengajian semasa kursus.

Il Modellismo

Salah satu buku yang paling penting dan terkenal di dunia membuat corak, jumlah ini adalah selama lebih 20 tahun titik rujukan dalam sektor ini di peringkat antarabangsa, dan oleh itu diterjemahkan ke dalam lebih daripada 10 bahasa. Kerja-kerja guru disokong oleh buku ini bahawa terima kasih kepada perbendaharaan kata yang mudah dan jelas menjadikan pembelajaran corak membuat teknik mudah. Buku ini digunakan dalam kedua-dua jahitan dan sistem industri. 464 muka surat menggambarkan pelbagai pelbagai corak untuk pakaian wanita, pakaian lelaki, Pakaian kanak-kanak, pakaian dalam, pakaian renang, pakaian perkahwinan, premaman. Bahagian pertama adalah mengenai kajian ukuran dan patut pakaian, diikuti dengan pembinaan asas dan dart dalam pilihan pemindahan. teks ini diakhiri dengan bahagian yang khusus untuk penggredan corak dan kaedah perindustrian, dan dengan konsep-konsep utama gentian, benang, kain dan bahan-bahan.

Bilik Darjah kami

Semua bilik darjah dilengkapi dengan alat-alat moden untuk membolehkan pelajar belajar untuk menggunakan peralatan yang sama, yang mendapati dirinya dalam dunia pekerjaan.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Kursus musim panas » Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Kursus Dalam Membuat Corak

Campus 5 - 12  Itali Milan

Pembuat corak adalah pemain strategik bagi syarikat yang berminat dalam pembuatan pakaian; dia berubah lukisan stylist ke dalam corak. Tugasnya terdiri daripada mewujudkan corak: dari projek untuk prototaip. Beliau mempunyai untuk mengikuti dengan tepat idea stylist, mengekalkan kadar dan gaya lukisan. Sifat-sifat asas dia perlu mempunyai adalah seperti berikut: kreativiti, teknik, organisasi dan tafsiran. Pembuat corak juga memerlukan kebiasaan dengan anatomi manusia. Beliau memastikan pakaian terima kasih patut kemahiran berkenaan dgn tukang jahit yang diperolehi melalui menjahit kain ujian, untuk melindungi ekonomi syarikat. Pembuat corak mempunyai untuk menyelia pengeluaran prototaip dan mengarahkan penciptaan menjamin pembiakan perindustrian dan kemudian untuk menyediakan kepada penggredan corak. [+]

Kursus Pembuat corak adalah pemain strategik bagi syarikat yang berminat dalam pembuatan pakaian; dia berubah lukisan stylist ke dalam corak. Tugasnya terdiri daripada mewujudkan corak: dari projek untuk prototaip. Beliau mempunyai untuk mengikuti dengan tepat idea stylist, mengekalkan kadar dan gaya lukisan. Sifat-sifat asas dia perlu mempunyai adalah seperti berikut: kreativiti, teknik, organisasi dan tafsiran. Pembuat corak juga memerlukan kebiasaan dengan anatomi manusia. Beliau memastikan pakaian terima kasih patut kemahiran berkenaan dgn tukang jahit yang diperolehi melalui menjahit kain ujian, untuk melindungi ekonomi syarikat. Pembuat corak mempunyai untuk menyelia pengeluaran prototaip dan mengarahkan penciptaan menjamin pembiakan perindustrian dan kemudian untuk menyediakan kepada penggredan corak. Program Kajian ukuran Anatomi dan Kadaran Teori Warna Fesyen Memberi Teknik Lakaran fesyen Chromatology hiasan Fesyen gaya Sketch ilustrasi Fashion Design Sejarah Photoshop dan Illustrator untuk Fesyen Proses kreatif Serat dan Yarns Kain dan Bahan Fashion Design Portfolio Kaedah Penyelidikan Sosiologi - Pemasaran Aksesori Fesyen Kemudahan Kajian elaun Corak membuat - Haute Couture Corak Layout dan Teknik corak penempatan Teknik jahit Tailor Teknik perancangan Jadual teknik Tempoh dan Bayaran CORAK MEMBUAT Jumlah jam: 600 Pelajaran jangka masa: 3 jam Pendaftaran untuk pelajar Itali dan EU 500 € Pendaftaran untuk pelajar bukan EU 1000 € Yuran Kursus: 7000 € Yuran peperiksaan akhir dengan komisen luar bagi mengeluarkan Diploma Kelayakan Profesional 300 € NORMAL Tempoh: 1 Tahun kehadiran Mingguan: 5 pelajaran Yuran: € 700 / bulan (10 bulan) Pemberian diskaun tahunan di ansuran tunggal € 6,500 INTENSIF Jangka masa: 5 bulan kehadiran mingguan: 10 pelajaran Yuran: € 1,400 / bulan (5 bulan) Pemberian diskaun dalam ansuran tunggal € 6,500 Yuran pendaftaran adalah unik dan sah untuk kemasukan ke kursus-kursus lain. Kos kursus termasuk VAT dan didaktik bahan, yang terdiri daripada buku-buku teks dan kaedah-kaedah. [-]

Kursus Dalam Membuat Corak Seluar

Campus 3 - 7  Itali Milan

Oleh kerana penyelidikan yang mendalam dan kajian ke atas elaun, saiz, membentuk coli dan kerana latar belakang yang hebat ke atas Lycra dan fabrik elasticized pelajar memerlukan, kursus ini boleh dianggap sebagai salah satu kepentingan yang paling complex.Great diberikan kepada komoditi Ekonomi, persampelan, menjalankan seluar dalam dan meletakkan pada pelajar fabrics.The akan dilatih untuk berurusan dengan semua keratan corak membuat untuk pakaian dalam dan menghadapi realiti bekerja sebaik sahaja dia selesai sekolah. [+]

Kursus Oleh kerana penyelidikan yang mendalam dan kajian ke atas elaun, saiz, membentuk coli dan kerana latar belakang yang hebat ke atas Lycra dan fabrik elasticized pelajar memerlukan, kursus ini boleh dianggap sebagai salah satu kepentingan yang paling complex.Great diberikan kepada komoditi Ekonomi, persampelan, menjalankan seluar dalam dan meletakkan pada pelajar fabrics.The akan dilatih untuk berurusan dengan semua keratan corak membuat untuk pakaian dalam dan menghadapi realiti bekerja sebaik sahaja dia selesai sekolah. Program Grading teknikal Kajian Asas Permainan Dart dalam Pindahkan Kajian Kolar Kajian Lengan Kajian Pakaian Kajian Pengukuran Kajian Elaun Keanjalan dan Lycra Lay daripada: badan Seluar Bras gaun persalinan baju tidur Membentuk daripada Bra Corak Lay Out Ekonomi komoditi Memberi warna Tech. Tech Sewing Tailor. Persampelan Teknik Industrial Corak Grading Tech. Tempoh dan Bayaran Jumlah jam: 360 Pelajaran jangka masa: 3 jam Pendaftaran untuk pelajar Itali dan EU 500 € Pendaftaran untuk pelajar bukan EU 1000 € Yuran kursus 4500 € Yuran peperiksaan akhir dengan komisen luar bagi mengeluarkan Diploma Kelayakan Profesional 300 € contoh Jadual: Tempoh: 7 bulan - Pelajaran Mingguan: 4 Jangka masa: 4 bulan - Pelajaran Mingguan: 8 Tempoh: 3 bulan - Pelajaran Mingguan: 10 Yuran pendaftaran adalah unik dan sah untuk kemasukan ke kursus-kursus lain. Kos kursus termasuk VAT dan didaktik bahan, yang terdiri daripada buku-buku teks dan kaedah-kaedah. pelan ansuran boleh didapati. Untuk maklumat lanjut sila hubungi info@imb.it [-]

Kursus Dalam Penjahitan

Campus 1 - 2  Itali Milan

Kaedah kami adalah berdasarkan kepada konsep yang mudah dan intuitif dengan hanya satu tujuan: membuat setiap jenis pakaian. Semua pangkalan adalah tangan saja tanpa menggunakan template prebuilt atau segi empat tamat pengajian. Pada akhir kursus ini, selepas banyak corak dibuat, pelajar akan dapat menghasilkan apa-apa pakaian dari baju yang mudah untuk saman yang elegan, dari skirt untuk kot, dari seluar untuk gaun perkahwinan. Kaedah Burgo adalah tradisional dan baru pada masa yang sama; rasa tradisi jahitan purba digabungkan dengan kreativiti moden, sentiasa berubah seiring dengan masa. Itulah sebabnya amalan dan carian mengenai bahan-bahan asas dan memainkan peranan penting kepada persediaan akademik dan profesional. Ia amat penting, langkah demi langkah, untuk mempunyai hubungan yang berterusan dengan guru. Setiap pelajar diikuti dan menasihati, sentiasa dengan menghormati keperibadian sendiri. Atas sebab ini tidak boleh ada lebih daripada 8 orang pelajar bagi setiap guru. [+]

Kursus Kaedah kami adalah berdasarkan kepada konsep yang mudah dan intuitif dengan hanya satu tujuan: membuat setiap jenis pakaian. Semua pangkalan adalah tangan saja tanpa menggunakan template prebuilt atau segi empat tamat pengajian. Pada akhir kursus ini, selepas banyak corak dibuat, pelajar akan dapat menghasilkan apa-apa pakaian dari baju yang mudah untuk saman yang elegan, dari skirt untuk kot, dari seluar untuk gaun perkahwinan. Kaedah Burgo adalah tradisional dan baru pada masa yang sama; rasa tradisi jahitan purba digabungkan dengan kreativiti moden, sentiasa berubah seiring dengan masa. Itulah sebabnya amalan dan carian mengenai bahan-bahan asas dan memainkan peranan penting kepada persediaan akademik dan profesional. Ia amat penting, langkah demi langkah, untuk mempunyai hubungan yang berterusan dengan guru. Setiap pelajar diikuti dan menasihati, sentiasa dengan menghormati keperibadian sendiri. Atas sebab ini tidak boleh ada lebih daripada 8 orang pelajar bagi setiap guru. Program Kajian ukuran Kemudahan Kajian elaun Corak Lay Out Haute Couture Corak Membuat Teknik memindahkan Permainan Dart Teknik Industrial corak penempatan Teknik jahit Tailor jahitan Teknik Teknik jahit industri Fashion Design Sejarah kreativiti Serat dan Yarns Kain dan Bahan Corak Grading Teknik Teknik perancangan Kawalan harga Kawalan kualiti Jadual teknik Tempoh dan Bayaran Dressmaking Jumlah jam: 900 Pelajaran jangka masa: 3 jam Pendaftaran untuk pelajar Itali dan EU 500 € Pendaftaran untuk pelajar bukan EU 1000 € Yuran kursus € 12.000 Yuran peperiksaan akhir dengan komisen luar bagi mengeluarkan Diploma Kelayakan Profesional 300 € NORMAL Jangka masa: 2 tahun kehadiran Mingguan: 4 pelajaran Yuran: € 600 / bulan (20 bulan) Yuran tahunan diskaun di ansuran tunggal € 5,600 / tahun INTENSIF Tempoh: 1 Tahun kehadiran Mingguan: 8 pelajaran Yuran: € 1,200 / bulan (10 bulan) Pemberian diskaun tahunan di ansuran tunggal € 11,200 Yuran pendaftaran adalah unik dan sah untuk kemasukan ke kursus-kursus lain. Kos kursus termasuk VAT dan didaktik bahan, yang terdiri daripada buku-buku teks dan kaedah-kaedah. [-]

Kursus Dalam Perkahwinan Pakaian Membuat Corak

Campus 4 - 10  Itali Milan

Kursus ini bertujuan untuk menyediakan profesional dalam corak Membuat untuk perkahwinan dresses.The pelan pengajian meliputi mata pelajaran yang berbeza daripada tanggapan asas, melalui dart dalam pemindahan kepada elaun dan anatomy.After pendekatan kepada asas corak, pelajar belajar corak yang Lay Out pada kain, dan mendalamkan pengetahuan mereka mengenai fabrik berharga dan yang luar biasa digunakan untuk perkahwinan dresses.The profesionalisme yang tinggi guru-guru kami membolehkan pelajar-pelajar kita untuk menghadapi realiti bekerja dengan pengetahuan yang mendalam dan berkelayakan. [+]

Kursus Kursus ini bertujuan untuk menyediakan profesional dalam corak Membuat untuk perkahwinan dresses.The pelan pengajian meliputi mata pelajaran yang berbeza daripada tanggapan asas, melalui dart dalam pemindahan kepada elaun dan anatomy.After pendekatan kepada asas corak, pelajar belajar corak yang Lay Out pada kain, dan mendalamkan pengetahuan mereka mengenai fabrik berharga dan yang luar biasa digunakan untuk perkahwinan dresses.The profesionalisme yang tinggi guru-guru kami membolehkan pelajar-pelajar kita untuk menghadapi realiti bekerja dengan pengetahuan yang mendalam dan berkelayakan. Program Kajian Asas Permainan Dart dalam Pindahkan Kajian: Kolar Lengan skirt Baju pengantin Kajian ukuran Kajian Elaun Kajian Petticoats Kajian Korset Penciptaan Baju Pengantin Teknik jahit Tailor corak Layout Perancangan Patterns Ekonomi komoditi Petua Teknik Industrial Fibers & Yarns Tempoh dan Bayaran Jumlah jam: 480 Pelajaran jangka masa: 3 jam Pendaftaran untuk pelajar Itali dan EU 500 € Pendaftaran untuk pelajar bukan EU 1000 € Yuran kursus 5800 € Yuran peperiksaan akhir dengan komisen luar bagi mengeluarkan Diploma Kelayakan Profesional 300 € contoh Jadual: Jangka masa: 10 bulan - Pelajaran Mingguan: 4 Jangka masa: 5 bulan - Pelajaran Mingguan: 8 Jangka masa: 4 bulan - Pelajaran Mingguan: 10 Yuran pendaftaran adalah unik dan sah untuk kemasukan ke kursus-kursus lain. Kos kursus termasuk VAT dan didaktik bahan, yang terdiri daripada buku-buku teks dan kaedah-kaedah. pelan ansuran boleh didapati. Untuk maklumat lanjut sila hubungi info@imb.it [-]

Kursus Dalam Rekaan Fesyen

Campus 8 - 24  Itali Milan

Hubungan antara fesyen dan seni tidak dapat dinafikan semakin kuat. carian tidak henti-henti fesyen untuk ungkapan baru imej mendedahkan kebenaran terdalam ini. Dalam mematuhi dengan kepercayaan ini, pelajar di institut fesyen kami reka bentuk akan mengetahui asas lukisan melalui semua unsur-unsur dan penjelasan yang diberikan kepadanya, dan kemudian akan mempunyai kebebasan dan imaginasi perlu dalam pembangunan gaya peribadinya. Fesyen lukisan kursus reka bentuk menggambarkan semua mewarna dan fesyen lukisan teknik, membuka pintu kepada imaginasi dan seterusnya penciptaan pelbagai jenis pakaian dan aksesori. Semasa program reka bentuk fesyen pelajar akan dijangka untuk melibatkan diri dalam banyak latihan praktikal, akan sedar beratus-ratus fesyen lukisan reka bentuk dan jenis koleksi, dari musim luruh-musim sejuk ke musim bunga-musim panas, dari pakaian petang untuk gaun perkahwinan. Pada masa yang sama, kaedah kami menyediakan pengetahuan fesyen reka bentuk sejarah hingga ke zaman kontemporari, menunjukkan jenis trend dan kecenderungan, memberikan seluruh kajian fesyen sosiologi. [+]

Kursus Hubungan antara fesyen dan seni tidak dapat dinafikan semakin kuat. carian tidak henti-henti fesyen untuk ungkapan baru imej mendedahkan kebenaran terdalam ini. Dalam mematuhi dengan kepercayaan ini, pelajar di institut fesyen kami reka bentuk akan mengetahui asas lukisan melalui semua unsur-unsur dan penjelasan yang diberikan kepadanya, dan kemudian akan mempunyai kebebasan dan imaginasi perlu dalam pembangunan gaya peribadinya. Fesyen lukisan kursus reka bentuk menggambarkan semua mewarna dan fesyen lukisan teknik, membuka pintu kepada imaginasi dan seterusnya penciptaan pelbagai jenis pakaian dan aksesori. Semasa program reka bentuk fesyen pelajar akan dijangka untuk melibatkan diri dalam banyak latihan praktikal, akan sedar beratus-ratus fesyen lukisan reka bentuk dan jenis koleksi, dari musim luruh-musim sejuk ke musim bunga-musim panas, dari pakaian petang untuk gaun perkahwinan. Pada masa yang sama, kaedah kami menyediakan pengetahuan fesyen reka bentuk sejarah hingga ke zaman kontemporari, menunjukkan jenis trend dan kecenderungan, memberikan seluruh kajian fesyen sosiologi. Program Kajian ukuran Anatomi dan Kadaran Lukisan Teknik Asas Lukisan Teori Warna Teknik Mewarna Memberi Teknik Lakaran fesyen Chromatology hiasan Fesyen gaya Sketch ilustrasi Fashion Design Sejarah Photoshop dan Illustrator untuk Fesyen Proses kreatif Kaedah Penyelidikan Serat dan Yarns Kain dan Bahan Fashion Design Portfolio Sosiologi - Pemasaran Aksesori Fesyen Corak Drafting Flat Jadual teknik Tempoh dan Bayaran PEREKA FESYEN Jumlah jam: 900 Pelajaran jangka masa: 3 jam Pendaftaran untuk pelajar Itali dan EU 500 € Pendaftaran untuk pelajar bukan EU 1000 € Yuran kursus € 10.000 Yuran peperiksaan akhir dengan komisen luar bagi mengeluarkan Diploma Kelayakan Profesional 300 € NORMAL Jangka masa: 2 tahun kehadiran Mingguan: 4 pelajaran Yuran: € 500 / bulan (20 bulan) Pemberian diskaun tahunan di ansuran tunggal € 4700 / tahun INTENSIF Saya Tempoh: 1 tahun (10 bulan) kehadiran Mingguan: 8 pelajaran Yuran: € 1000 / bulan (10 bulan) Yuran tahunan diskaun di ansuran tunggal € 9400 INTENSIF II Jangka masa: 8 bulan kehadiran mingguan: 10 pelajaran Yuran: 1250 € / bulan (8 bulan) Yuran tahunan diskaun di ansuran tunggal € 9400 Yuran pendaftaran adalah unik dan sah untuk kemasukan ke kursus-kursus lain. Kos kursus termasuk VAT dan didaktik bahan, yang terdiri daripada buku-buku teks dan kaedah-kaedah. [-]

Kursus Dalam Reka Bentuk Aksesori

Campus 3 - 7  Itali Milan

Aksesori adalah penting untuk menekankan reka bentuk seperti bingkai melengkapkan lukisan. Aksesori fesyen kursus adalah menarik bagi mereka yang berminat untuk pengkhususan; menerima latar belakang yang mendalam dalam bidang ini. Selain daripada 80% daripada pelajaran praktikal, pelajar-pelajar kita, selepas persiapan yang mendalam kepada Sejarah Aksesori, akan juga menghadiri kursus teori untuk mengenal pasti sasaran dan strategi menjual bagi menjayakan ciptaan mereka. Selain itu, guru-guru kita sebagai profesional dalam dunia fesyen, akan dapat membantu pelajar-pelajar kita untuk berdepan dengan realiti persekitaran kerja, dan sentiasa up-to-date. [+]

Kursus Aksesori adalah penting untuk menekankan reka bentuk seperti bingkai melengkapkan lukisan. Aksesori fesyen kursus adalah menarik bagi mereka yang berminat untuk pengkhususan; menerima latar belakang yang mendalam dalam bidang ini. Selain daripada 80% daripada pelajaran praktikal, pelajar-pelajar kita, selepas persiapan yang mendalam kepada Sejarah Aksesori, akan juga menghadiri kursus teori untuk mengenal pasti sasaran dan strategi menjual bagi menjayakan ciptaan mereka. Selain itu, guru-guru kita sebagai profesional dalam dunia fesyen, akan dapat membantu pelajar-pelajar kita untuk berdepan dengan realiti persekitaran kerja, dan sentiasa up-to-date. Program: Asas anatomi Teknik perancangan Lukisan Kejuruteraan Teori Warna Lukisan geometri Lukisan Life Lukisan Teknik kreativiti ilustrasi Sketching Pantas Kulit dan fabrik bahan alternatif Jadual teknik Gaya dan Gandingan Collection - Portfolio Dalam Details: Jewels Kasut Beg Ties Sunglasses But penempatan produk ini Sosiologi & Marketing bahan alternatif penempatan produk ini Tempoh dan Bayaran Jumlah jam: 350 Pelajaran jangka masa: 3 jam Pendaftaran untuk pelajar Itali dan EU 500 € Pendaftaran untuk pelajar bukan EU 1000 € Yuran kursus 3900 € Yuran peperiksaan akhir dengan komisen luar bagi mengeluarkan Diploma Kelayakan Profesional 300 € contoh Jadual: Tempoh: 7 bulan - Pelajaran Mingguan: 4 Tempoh: 6 bulan - Pelajaran Mingguan: 5 Jangka masa: 4 bulan - Pelajaran Mingguan: 7 Tempoh: 3 bulan - Pelajaran Mingguan: 10 Yuran pendaftaran adalah unik dan sah untuk kemasukan ke kursus-kursus lain. Kos kursus termasuk VAT dan didaktik bahan, yang terdiri daripada buku-buku teks dan kaedah-kaedah. pelan ansuran boleh didapati. Untuk maklumat lanjut sila hubungi info@imb.it [-]

Kursus Dalam Reka Bentuk Kasut

Campus 3 - 7  Itali Milan

Sejak kursus ini bertujuan untuk menyediakan kasut Designers, kami mengambil kira amat penting untuk menyediakan pelajar-pelajar kita dengan tanggapan belum sempurna anatomi dan dengan pengetahuan yang pelbagai jenis bahan. Sasaran kursus ini adalah untuk membolehkan pelajar-pelajar kita untuk mempunyai sendiri Portfolio reka bentuk kasut mereka, asas untuk persembahan yang kompetitif kepada realiti bekerja fesyen. Untuk menimba ilmu pengetahuan yang mendalam dalam bidang perancangan Lines and Shape, pelajar-pelajar kita akan menerima latar belakang permulaan di atas tema asas seperti: klasik, sportive, elegan dan gaya barisan hadapan dan kemudian mereka akan memberi tumpuan kepada Kasut fesyen trend baru ( tumit tinggi kasut, kasut pendek tumit, kasut stiletto dan lain-lain), kepada bahan yang digunakan (kulit, kambing gunung-kulit, kulit buaya, dan lain-lain), pada corak kasut (boot, décolleté, sabot, sandal, but Nailed besar) . Terima kasih kepada tahap yang tinggi guru-guru kami 'pengkhususan dan pengalaman di lapangan, kita dapat menyelesaikan apa-apa keraguan dan kebingungan pelajar kita sebagai pereka calon. [+]

Kursus Sejak kursus ini bertujuan untuk menyediakan kasut Designers, kami mengambil kira amat penting untuk menyediakan pelajar-pelajar kita dengan tanggapan belum sempurna anatomi dan dengan pengetahuan yang pelbagai jenis bahan. Sasaran kursus ini adalah untuk membolehkan pelajar-pelajar kita untuk mempunyai sendiri Portfolio reka bentuk kasut mereka, asas untuk persembahan yang kompetitif kepada realiti bekerja fesyen. Untuk menimba ilmu pengetahuan yang mendalam dalam bidang perancangan Lines and Shape, pelajar-pelajar kita akan menerima latar belakang permulaan di atas tema asas seperti: klasik, sportive, elegan dan gaya barisan hadapan dan kemudian mereka akan memberi tumpuan kepada Kasut fesyen trend baru ( tumit tinggi kasut, kasut pendek tumit, kasut stiletto dan lain-lain), kepada bahan yang digunakan (kulit, kambing gunung-kulit, kulit buaya, dan lain-lain), pada corak kasut (boot, décolleté, sabot, sandal, but Nailed besar) . Terima kasih kepada tahap yang tinggi guru-guru kami 'pengkhususan dan pengalaman di lapangan, kita dapat menyelesaikan apa-apa keraguan dan kebingungan pelajar kita sebagai pereka calon. Program Rekaan Fesyen Asas anatomi Foot Morfologi Teori Warna Memberi Teknik Lukisan Kejuruteraan Lukisan grafik Sketching Pantas Collection - Portfolio Gaya dan Trend ilustrasi Gaya dan Gandingan perancangan kasut ' Line, bentuk & Colours Kulit dan fabrik bahan alternatif Sosiologi & Marketing penempatan produk ini Tempoh dan Bayaran Jumlah jam: 330 Pelajaran jangka masa: 3 jam Pendaftaran untuk pelajar Itali dan EU 500 € Pendaftaran untuk pelajar bukan EU 1000 € Yuran kursus 3700 € Yuran peperiksaan akhir dengan komisen luar bagi mengeluarkan Diploma Kelayakan Profesional 300 € contoh Jadual: Tempoh: 7 bulan - Pelajaran Mingguan: 4 Tempoh: 6 bulan - Pelajaran Mingguan: 5 Jangka masa: 4 bulan - Pelajaran Mingguan: 7 Tempoh: 3 bulan - Pelajaran Mingguan: 10 Yuran pendaftaran adalah unik dan sah untuk kemasukan ke kursus-kursus lain. Kos kursus termasuk VAT dan didaktik bahan, yang terdiri daripada buku-buku teks dan kaedah-kaedah. pelan ansuran boleh didapati. Untuk maklumat lanjut sila hubungi info@imb.it [-]

Kursus Dalam Stylist Fesyen

Campus 1 - 2  Itali Milan

Istituto di Moda Burgo telah dicipta dengan niat untuk mengubah pelajarnya ke artis fesyen sebenar. Oleh itu, setiap pelajar ditunjukkan bagaimana untuk mendamaikan imaginasi individu dengan keperluan tempat kerja profesional. Untuk menjadi stylist fesyen bermakna dapat untuk menyatakan konsep dan melaksanakannya dari segi fesyen. Sebagai sebahagian daripada proses ini, adalah perlu untuk mengetahui sesuatu tentang pakaian, teknik mewarna, pembuatan dan yang paling penting bagaimana untuk memberi bentuk (gaya) kepada idea mengetahui bahawa ia dapat direalisasikan. Atas sebab ini, stylism telah meletakkan bersama-sama kebanyakan kursus Fashion Design, Corak membuat dan mata pelajaran Dressmaking. A stylist sebenar perlu memperoleh kemahiran yang berkaitan dengan keseluruhan kitaran pengeluaran: dari proses kreatif untuk produk finisghed. [+]

Kursus Istituto di Moda Burgo telah dicipta dengan niat untuk mengubah pelajarnya ke artis fesyen sebenar. Oleh itu, setiap pelajar ditunjukkan bagaimana untuk mendamaikan imaginasi individu dengan keperluan tempat kerja profesional. Untuk menjadi stylist fesyen bermakna dapat untuk menyatakan konsep dan melaksanakannya dari segi fesyen. Sebagai sebahagian daripada proses ini, adalah perlu untuk mengetahui sesuatu tentang pakaian, teknik mewarna, pembuatan dan yang paling penting bagaimana untuk memberi bentuk (gaya) kepada idea mengetahui bahawa ia dapat direalisasikan. Atas sebab ini, stylism telah meletakkan bersama-sama kebanyakan kursus Fashion Design, Corak membuat dan mata pelajaran Dressmaking. A stylist sebenar perlu memperoleh kemahiran yang berkaitan dengan keseluruhan kitaran pengeluaran: dari proses kreatif untuk produk finisghed. Program Kajian ukuran Anatomi dan Kadaran Teori Warna Fesyen Memberi Teknik Lakaran fesyen Chromatology hiasan Fesyen gaya Sketch ilustrasi Fashion Design Sejarah Photoshop dan Illustrator untuk Fesyen Proses kreatif Serat dan Yarns Kain dan Bahan Fashion Design Portfolio Kaedah Penyelidikan Sosiologi - Pemasaran Aksesori Fesyen Kemudahan Kajian elaun Corak membuat - Haute Couture Corak Layout dan Teknik corak penempatan Teknik jahit Tailor Teknik perancangan Jadual teknik Tempoh dan Bayaran FASHION STYLIST Jumlah jam: 1120 Pelajaran jangka masa: 3 jam Pendaftaran untuk pelajar Itali dan EU 500 € Pendaftaran untuk pelajar bukan EU 1000 € Yuran kursus € 14.000 Yuran peperiksaan akhir dengan komisen luar bagi mengeluarkan Diploma Kelayakan Profesional 300 € NORMAL Jangka masa: 2 tahun kehadiran Mingguan: 5 pelajaran Yuran: € 700 / bulan (20 bulan) Pemberian diskaun tahunan di ansuran tunggal € 6500 / tahun INTENSIF Tempoh: 1 Tahun kehadiran mingguan: 10 pelajaran Yuran: 1400 € / bulan (10 bulan) Pemberian diskaun tahunan di ansuran tunggal € 13.000 Yuran pendaftaran adalah unik dan sah untuk kemasukan ke kursus-kursus lain. Kos kursus termasuk VAT dan didaktik bahan, yang terdiri daripada buku-buku teks dan kaedah-kaedah. [-]

Kursus musim panas

Kursus Musim Panas Dalam Reka Bentuk Fesyen

Campus 50 - 100  Itali Milan

Kursus musim panas adalah peluang penting untuk meningkatkan tahap kemahiran fesyen anda sendiri. Institut telah diasaskan oleh Fernando Burgo pada tahun 1961, terima kasih kepada 50 tahun pengalaman dalam dunia fesyen, telah terbukti berjaya dan telah membawa pengalaman sebenar kepada sistem sekolah.</br> Sekolah ini menawarkan carian sistem canggih dan pada masa yang sama mengesahkan setiap tahun pengenalan pelajar siswazah untuk industri fesyen. Lebih 100,000 orang di dunia menggunakan Sistem IMB.</br> Istituto di Moda Burgo terletak di tengah-tengah Milan, pusat fesyen antarabangsa yang paling penting di Itali. Kawasan ini adalah penting untuk hiburan terlalu (terdapat banyak teater, muzium dan pertunjukan fesyen). [+]

Kursus musim panas adalah peluang penting untuk meningkatkan tahap kemahiran fesyen anda sendiri. Institut telah diasaskan oleh Fernando Burgo pada tahun 1961, terima kasih kepada 50 tahun pengalaman dalam dunia fesyen, telah terbukti berjaya dan telah membawa pengalaman sebenar kepada sistem sekolah. Sekolah ini menawarkan carian sistem canggih dan pada masa yang sama mengesahkan setiap tahun pengenalan pelajar siswazah untuk industri fesyen. Lebih 100,000 orang di dunia menggunakan Sistem IMB. Istituto di Moda Burgo terletak di tengah-tengah Milan, pusat fesyen antarabangsa yang paling penting di Itali. Kawasan ini adalah penting untuk hiburan terlalu (terdapat banyak teater, muzium dan pertunjukan fesyen). TERTAKLUK AVAILABLE LUKISAN TEKNIK: lukisan angka asas Teknik Mewarna gaya lakaran peribadi. KOLEKSI: kreativiti koleksi fesyen pada permintaan Komponen koleksi (menggabungkan kreativiti, reka bentuk, teknik, dan pasaran) Ada koleksi Mereka bentuk koleksi peribadi (berdasarkan tema individu). TAHAP AVAILABLE asas: sesuai untuk orang-orang yang bermula dari sifar Advanced: sesuai untuk orang yang telah belajar fesyen profesional: sesuai untuk orang yang telah belajar fesyen atau bekerja dalam bidang fesyen TARIKH DISEDIAKAN 03-27 JULAI 2017 (100 jam) Asas, Lanjutan atau Professional 03-27 JULAI 2017 (50 jam) Lanjutan atau Professional 03-14 Julai 2017 (50 jam) Lanjutan atau Professional 10-21 JULAI 2017 (50 jam) Lanjutan atau Professional 17-27 Julai 2017 (50 jam) Lanjutan atau Professional Harga kursus ini Bayaran Pendaftaran 500 Euro Euro 1700-100 jam kursus + 3 jam seminar Euro 1000-1050 jam seminar kursus + 3 jam Termasuk dalam harga terdapat: Buku (Itali / Bahasa Inggeris) set Squares 3 jam seminar trend 2018/19 fesyen Pada akhir kursus fesyen musim panas setiap pelajar akan mempunyai sijil penyertaan. Kehadiran tentu fesyen musim panas mempunyai dua jenis kehadiran: Kursus 100 jam + 3 jam seminar Kursus 50 jam + 3 jam seminar Satu pelajaran lepas 3 jam. Pelajaran adalah dari Isnin hingga Khamis mempunyai dua masa sekolah yang berbeza: Morning 09:00 / 12:00 Petang 13:30 / 16:30 kursus 100 jam mempunyai dua pengajaran sehari (pagi dan petang) Kursus 50 jam mempunyai satu pengajaran sehari memilih waktu pagi atau petang atau mungkin menyusun pelajaran mengikut keperluan pelajar. Hanya pelajar yang telah pun mengalami dalam bidang fesyen boleh memilih 50 jam Corak Membuat dan program reka bentuk fesyen kedua-duanya, jika tidak, ia mungkin memilih hanya satu mata pelajaran (corak Membuat atau Design Fashion) atau 100 jam kursus. [-]

Kursus Musim Panas Di Fesyen Stylist

Campus 50 - 100  Itali Milan

Kursus musim panas adalah peluang penting untuk meningkatkan tahap kemahiran fesyen anda sendiri. Institut telah diasaskan oleh Fernando Burgo pada tahun 1961, terima kasih kepada 50 tahun pengalaman dalam dunia fesyen, telah terbukti berjaya dan telah membawa pengalaman sebenar kepada sistem sekolah.</br> Sekolah ini menawarkan carian sistem canggih dan pada masa yang sama mengesahkan setiap tahun pengenalan pelajar siswazah untuk industri fesyen. Lebih 100,000 orang di dunia menggunakan Sistem IMB.</br> Istituto di Moda Burgo terletak di tengah-tengah Milan, pusat fesyen antarabangsa yang paling penting di Itali. Kawasan ini adalah penting untuk hiburan terlalu (terdapat banyak teater, muzium dan pertunjukan fesyen). [+]

Pakaian yang dibuat oleh pelajar Jenny Smith (Amerika Syarikat) Kursus musim panas adalah peluang penting untuk meningkatkan tahap kemahiran fesyen anda sendiri. Institut telah diasaskan oleh Fernando Burgo pada tahun 1961, terima kasih kepada 50 tahun pengalaman dalam dunia fesyen, telah terbukti berjaya dan telah membawa pengalaman sebenar kepada sistem sekolah. Sekolah ini menawarkan carian sistem canggih dan pada masa yang sama mengesahkan setiap tahun pengenalan pelajar siswazah untuk industri fesyen. Lebih 100,000 orang di dunia menggunakan Sistem IMB. Istituto di Moda Burgo terletak di tengah-tengah Milan, pusat fesyen antarabangsa yang paling penting di Itali. Kawasan ini adalah penting untuk hiburan terlalu (terdapat banyak teater, muzium dan pertunjukan fesyen). TERTAKLUK AVAILABLE LUKISAN TEKNIK: lukisan angka asas Teknik Mewarna gaya lakaran peribadi. KOLEKSI: kreativiti koleksi fesyen pada permintaan Komponen koleksi (menggabungkan kreativiti, reka bentuk, teknik, dan pasaran) Ada koleksi - Mereka bentuk koleksi peribadi (berdasarkan tema individu). TEKNIK: Alta Moda (Haute-Couture) Teknik jahit Tailor Kaedah jahit industri Perancangan Teknik. CORAK MEMBUAT: membuat corak Corak meletakkan keluar Touch finishing Mesin jahit. TAHAP AVAILABLE asas: sesuai untuk orang-orang yang bermula dari sifar Advanced: sesuai untuk orang yang telah belajar fesyen profesional: sesuai untuk orang yang telah belajar fesyen atau bekerja dalam bidang fesyen TARIKH DISEDIAKAN 03-27 JULAI 2017 (100 jam) Asas, Lanjutan atau Professional 03-27 JULAI 2017 (50 jam) Lanjutan atau Professional 03-14 Julai 2017 (50 jam) Lanjutan atau Professional 10-21 JULAI 2017 (50 jam) Lanjutan atau Professional 17-27 Julai 2017 (50 jam) Lanjutan atau Professional Harga kursus ini Bayaran Pendaftaran 500 Euro Euro 1700-100 jam kursus + 3 jam seminar Euro 1000-1050 jam seminar kursus + 3 jam Termasuk dalam harga terdapat: Buku (Itali / Bahasa Inggeris) set Squares 3 jam seminar trend 2018/19 fesyen Pada akhir kursus fesyen musim panas setiap pelajar akan mempunyai sijil penyertaan. Kehadiran tentu fesyen musim panas mempunyai dua jenis kehadiran: Kursus 100 jam + 3 jam seminar Kursus 50 jam + 3 jam seminar Satu pelajaran lepas 3 jam. Pelajaran adalah dari Isnin hingga Khamis mempunyai dua masa sekolah yang berbeza: Morning 09:00 / 12:00 Petang 13:30 / 16:30 kursus 100 jam mempunyai dua pengajaran sehari (pagi dan petang) Kursus 50 jam mempunyai satu pengajaran sehari memilih waktu pagi atau petang atau mungkin menyusun pelajaran mengikut keperluan pelajar. Hanya pelajar yang telah pun mengalami dalam bidang fesyen boleh memilih 50 jam Corak Membuat dan program reka bentuk fesyen kedua-duanya, jika tidak, ia mungkin memilih hanya satu mata pelajaran (corak Membuat atau Design Fashion) atau 100 jam kursus. [-]

Video

The Italian fashion school - Istituto di Moda Burgo - Milan