Istituto Italiano di Fotografia

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SEKOLAH

Istituto Italiano di Fotografia telah, selama 20 tahun, menjadi pemimpin sekolah dalam bidang latihan vokasional di Itali. Latihan dalam IIF dicirikan oleh kesempurnaannya dan pendekatan praktikal dan profesional yang berkisar antara sektor yang paling penting dalam dunia fotografi.

MISI KITA

Misi IIF adalah untuk menyediakan persiapan untuk fotografi yang gaya dan inovasi dalam bahasa ekspresif pepejal, lengkap dan moden. Objektif utama ialah pelajar membangun kepekaan dan wawasan kritikal yang diperlukan untuk mendekati pasaran fotografi dengan cara yang lebih ekspresif dan dinamik.

EXCLUSIVENESS

Istituto Italiano di Fotografia dibahagikan kepada tiga bahagian yang berfungsi secara sinergis untuk membuat latihan yang segera merendam pelajar secara realiti melalui pengalaman konkrit dan projek kreatif dengan kerjasama penerbit dan syarikat.

Saiz: realiti yang sesuai untuk pelajar

Istituto Italiano di Fotografia adalah realiti yang sesuai untuk pelajar, makmal fotografi di mana semua orang dibantu pendidikan, profesional dan peribadi. Tempat untuk memupuk kemahiran dan kebolehan ekspresif dan kreatif mereka, mengikuti pertumbuhan individu dan peribadi yang dibuat dengan perbandingan dengan guru dan pertukaran dengan rakan sekerja. Suasana mesra "keluarga" yang menggalakkan pemerolehan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi profesional terlatih, jurugambar dapat menyatakan kreativiti mereka melalui unik, peribadi dan asal.

Lokasi

Milan

Istituto Italiano di Fotografia Srl

Alamat
Istituto Italiano di Fotografia
Via Enrico Caviglia 3

20139 Milan, Lombardy, Itali
Telefon
+39 02 5810 5598