Baca keterangan rasmi

SEKOLAH

Istituto Italiano di Fotografia telah selama 20 tahun menjadi pemimpin sekolah dalam bidang latihan vokasional di Itali. Latihan dalam IIF dicirikan oleh kesempurnaannya dan pendekatan praktikal dan profesional yang berkisar antara sektor yang paling penting dalam dunia fotografi.

MISI KITA

Misi IIF adalah untuk menyediakan persiapan untuk fotografi yang gaya dan inovasi dalam bahasa ekspresif pepejal, lengkap dan moden. Objektif utama ialah pelajar membangun kepekaan dan wawasan kritikal yang diperlukan untuk mendekati pasaran fotografi dengan cara yang lebih ekspresif dan dinamik.

EXCLUSIVENESS

Istituto Italiano di Fotografia dibahagikan kepada tiga bahagian yang berfungsi secara sinergis untuk membuat latihan yang segera merendam pelajar secara realiti melalui pengalaman konkrit dan projek kreatif dengan kerjasama penerbit dan syarikat.

Saiz: realiti yang sesuai untuk pelajar

Istituto Italiano di Fotografia adalah realiti yang sesuai untuk pelajar, makmal fotografi di mana semua orang dibantu pendidikan, profesional dan peribadi. Tempat untuk memupuk kemahiran dan kebolehan ekspresif dan kreatif mereka, mengikuti pertumbuhan individu dan peribadi yang dibuat dengan perbandingan dengan guru dan pertukaran dengan rakan sekerja. Suasana mesra "keluarga" yang menggalakkan pemerolehan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi profesional terlatih, jurugambar dapat menyatakan kreativiti mereka melalui unik, peribadi dan asal.

Program diajar dalam:
English
Itali

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Istituto Italiano di Fotografia

Kursus unik ini menyatukan konsep utama fotografi dan fesyen untuk memberi pelajar pengetahuan dan kemahiran perkenalan dalam fotografi fesyen. Menegaskan kedua-dua kemah ... [+]

Gambaran Keseluruhan:

Kursus unik ini menyatukan konsep utama fotografi dan fesyen untuk memberi pelajar pengetahuan dan kemahiran perkenalan dalam fotografi fesyen. Menegaskan kedua-dua kemahiran fotografi teknikal dan wawasan industri fesyen, kursus ini memberi pelajar pemahaman yang baik tentang perniagaan fesyen dan peranan jurugambar fesyen dalam industri. Untuk memberi pelajar perspektif 'insider' sebenar, kursus ini juga termasuk interaksi dengan jurugambar fesyen, artis solek, dan agensi pemodelan yang mantap.

Ditawarkan oleh: Istituto Italiano di Fotografia ( IIF )

Lokasi:

Milan, Itali

• Istituto Italiano di Fotografia , melalui E.Caviglia 3, Milan www.istitutoitalianodifotografia.it... [-]

Itali Milan
Julai 2019
Sepenuh masa
60 hours
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Istituto Italiano di Fotografia

Kursus intensif yang bertujuan memberi peserta, yang sudah memiliki teknik fotografi asas, alat untuk mempelajari kaedah, teknik dan kesulitan fotografi makanan profesion ... [+]

Gambaran Keseluruhan:

Kursus intensif yang bertujuan memberi peserta, yang sudah memiliki teknik fotografi asas, alat untuk mempelajari kaedah, teknik dan kesulitan fotografi makanan profesional. Pelajar akan belajar untuk merancang dan menyusun proses kreatif mereka sendiri, bermula dari idea projek, kemudian bergerak melalui proses penyelidikan untuk topik-topik yang dicadangkan, merancang untuk fasa operasi berikut seperti menembak, pasca produksi, dan akhirnya penghuraian produk akhir. Jurugambar juga akan mempunyai keupayaan untuk berinteraksi dengan pelbagai tokoh yang bekerja di dunia makanan dan fotografi profesional.

Bahagian praktikal akan membolehkan pengalaman medium fotografi dengan teknik dan alat yang sesuai untuk jenis penangkapan dan imej yang dikehendaki. Pelajar akan belajar bagaimana untuk membina satu set, mencari penyelesaian terbaik untuk membuat dan mendapatkan imej dalam masa yang singkat dan dalam pelbagai situasi.... [-]

Itali Milan
Julai 2019
Sepenuh masa
30 hours
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Istituto Italiano di Fotografia Srl
Alamat
Istituto Italiano di Fotografia Via Enrico Caviglia 3
20139 Milan, Lombardy, Itali
Website
Telefon
+39 02 5810 5598