Italian Chef Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Akademi

Itali Chef Academy terletak di Via della Camilluccia, di salah satu kawasan yang paling eksklusif dan panorama di Rom: sebuah daerah yang elegan dan perumahan yang dikelilingi oleh kawasan hijau, beberapa minit jauh dari Katedral San Peter dan monumen roman paling penting.

Akademi terletak di rizab semula jadi dan mempunyai taman dapur bio-asli dan kawasan khusus untuk herba aromatik. Terdapat tempat-tempat yang luas luaran dan bilik darjah khusus untuk kedua-dua teori dan amalan, yang boleh digunakan pelajar.

Dapur didaktik Academy mempunyai kerja-tempat moden, dilengkapi dengan peralatan paling moden dan alat-alat, untuk memberi ruang dan kebebasan bekerja kepada setiap pelajar. perpustakaan masakan kami, terdiri oleh nombor menakjubkan jumlah makanan & wain, membolehkan pelajar untuk membuat penyelidikan dan kajian mendalam topik diuruskan semasa kelas.

Misi

Itali misi Chef Academy adalah untuk memudahkan kemasukan pelajar dalam dunia pekerjaan, melalui laluan latihan yang sangat baik dan perantisan di restoran-restoran yang berprestij. Sepanjang program yang kaya dengan kursus-kursus latihan profesional, Itali Chef Academy memberikan pelajarnya kemungkinan untuk mewujudkan laluan latihan peribadi, dapat memenuhi matlamat semua orang.

Semua kursus-kursus profesional Itali Chef Academy dan Masters telah dikaji untuk memberikan persediaan profesional awal penuh untuk memasuki pesat dalam dunia pekerjaan. Kekuatan kami adalah:

 • kemasukan terpilih
 • tenaga pengajar profesional, terdiri oleh tukang masak, ahli akademik dan pakar-pakar yang berkelayakan
 • ruang yang luas dan selesa dengan semua komponen dan peralatan barisan hadapan sektor
 • taman bio-dapur dan ruang yang dikhaskan untuk herba aromatik
 • makmal dilengkapi dengan peralatan barisan hadapan
 • ujian pembelajaran mingguan
 • perantisan dalam struktur berprestij di seluruh negara
 • makmal dan seminar
 • Bahasa Inggeris dan kursus bahasa Itali (terbuka kepada semua orang)
 • pensijilan akhir diiktiraf oleh Institut Itali Pendidikan Profesional, diiktiraf oleh Kementerian Itali Pendidikan, Universiti dan Penyelidikan)

Pendidikan Bahasa

Itali Chef Academy menawarkan kemungkinan untuk mengikuti bahasa Inggeris dan Itali kursus intensif dalaman, dengan tumpuan khusus kepada istilah makanan.

Matlamat kursus bahasa kami adalah untuk membangunkan kemahiran bahasa tertentu, untuk memperoleh kefasihan dalam berbicara dan menulis dan belajar perbendaharaan kata masakan teknikal.

Pengajaran yang berdedikasi untuk tatabahasa, perbincangan dan ceramah, bagi menggalakkan penggunaan fasih dalam bahasa itu, dalam persekitaran yang mesra dan merangsang.

This school offers programs in:
 • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Kursus-kursus Profesional Chef

Campus Sambilan 280 - 530  October 2017 Itali Rome

Kursus Latihan Profesional untuk CHEFS telah menghadkan kemasukan: 8 partecipants, dipilih melalui temu bual motivasi awal. [+]

Yang Kursus Latihan Profesional untuk CHEFS telah menghadkan kemasukan: 8 partecipants, dipilih melalui temu bual motivasi awal. Jadual kursus: pengajaran dari 5 jam mulai 9.30 pagi hingga 2.30 petang, 3 hari setiap minggu, pendidikan khas dan perantisan dalam struktur yang layak. Pengajaran yang dipegang oleh terkenal Itali dan antarabangsa chef, ahli akademik dan pakar-pakar di lokasi Academy di Via della Camilluccia. Kursus Latihan profesional kami untuk CHEFS direka untuk mereka yang ingin membina dari asas-asas pendidikan profesional yang betul dan untuk menjadi profesional sektor Foos itu. Semua kelas antarabangsa diadakan di bahasa inggeris. Pada akhir kursus, perantisan dalam struktur berkelayakan terpilih di sepanjang wilayah negara seluruh membenarkan untuk memperbaiki dan mengembangkan pengetahuan yang diperolehi semasa kursus dan masuk ke dalam dunia memasak profesional. PENGAJARAN RANCANGAN: topik asas: HACCP TECHINIQUES CUTTING KUMPULAN MAKANAN KAEDAH PENJIMATAN Sos IBU DAN DERIVATIF STOK DAN kuah Kaedah memasak Beremulsi COLD sos mentega confit THE permulaan: SAYURAN, DAGING DAN IKAN STARTERS JARI MAKANAN The Bread membuat: roti tradisional FOCACCE Yis PENGGUNAAN BASE kursus pertama: PASTA FRESH DAN KERING PASTA DIISI CIRI-CIRI DAN KEGUNAAN NASI ITALIAN Sup dan broths kursus kedua: MEAT WHITE TEKNIK pembuang tulang DAGING MERAH MEAT WILD SEA FISH Crustacea kerang FILLETTING DAN IKAN RAWATAN kekacang sayur-sayuran Desserts: KEK SPAN krim kastard PASTRY CREAM PENDEK KERAK PASTRY PASTRY UNTUK Profiteroles Mousse PINGGAN DAN SWEETS SPOON inovasi dapur: Vaccum terkedap LOW SUHU MEMASAK Peperiksaan Akhir Peperiksaan Akhir terdiri dalam ujian teori dan praktikal, di hadapan suruhanjaya teknikal. Ijazah, mengesahkan juga perantisan, dikeluarkan oleh Itali Chef... [-]

Kursus-kursus Profesional Pastri

Campus Sambilan 110 - 520  October 2017 Itali Rome

Kursus Latihan profesional untuk Pastry Chef telah menghadkan kemasukan: sepuluh partecipants, dipilih melalui temu bual motivasi awal. [+]

Yang Kursus Latihan profesional untuk Pastry Chef telah menghadkan kemasukan: sepuluh partecipants, dipilih melalui temu bual motivasi awal. Pengajaran yang dipegang oleh terkenal Itali dan antarabangsa chef, ahli akademik dan pakar-pakar di lokasi Academy di Via della Camilluccia. Jadual waktu: 12 pengajaran dari 5 jam, 3:00-08:00. Kursus Latihan Profesional kami untuk Pastry Chef direka untuk mereka yang ingin membina dari asas-asas pendidikan profesional yang betul dan untuk menjadi profesional daripada sektor makanan. Semua kelas antarabangsa diadakan di bahasa inggeris. Tiga program latihan yang berbeza membolehkan pelajar untuk memilih tahap pembelajaran pilihan: Level 1: 60 jam kelas teori dan praktikal. A 50 jam perantisan ditawarkan kepada pelajar yang paling berjasa; Level 2: 80 jam kelas teori dan praktikal + 150 jam perantisan; tahap 3: 100 jam kelas teori dan praktikal + 300 jam perantisan; Tahap 4: 120 jam kelas teori dan praktikal + 400 jam perantisan. RANCANGAN PENGAJARAN sijil kelayakan HACCP Lawatan ke makmal dengan penjelasan mesin dan penggunaannya pengajaran teori pada bahan-bahan pastri dan bes 1) ASAS-ASAS PASTRY Tart dan pastri pendek: kaedah dan dos Sponge kek, Bisquit, krim disebat: kaedah, variasi, aplikasi dan pengimbangan Pate Choux yang: mengimbangi meja dan persediaan Meringue: Itali, Perancis dan jenis Swiss Pastry Tidak Stabil: penjelasan dan membuat 2) stuffings krim kastard krim Inggeris, Ganache Coulis Sos icings kesesakan memelihara 3) SWEETS BREAKFAST pengaktifan asas Yis croissant klasik dan Denmark Brioche Gambaran umum dan penyediaan beberapa jenis gula-gula sarapan klasik 4) BISCUITS TEA CLASSIC - Teknik dan penyediaan pelbagai resipi 5) DESSERTS TRADISIONAL Tinjauan... [-]