Italian Genius Academy - Made in Italy School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kenapa pilih IGA:

  • sekolah "Made di Itali"
  • memasak, fesyen dan reka bentuk sekolah di Rom

Memasak, fesyen dan reka bentuk sentiasa menjadi aplikasi perdana ekonomi Itali dan mereka juga bidang yang menawarkan lebih banyak peluang pekerjaan. kursus memasak, fesyen dan reka bentuk kami membolehkan pelajar-pelajar kita untuk segera memasuki pasaran kerja.

Sebab-sebab memilih IGA - Dibuat di Itali School, sekolah yang menganjurkan memasak, fesyen dan reka bentuk kursus di Rom, dan yang memberikan anda peluang untuk memasuki pasaran.

Pertama sekali, IGA - Dibuat di Itali School falsafah inovatif berpunca daripada perkara fakta: Kursus-kursus latihan vokasional tradisional tidak menyediakan anda berlatih dalam profesion anda! Ini adalah kerana kebanyakan kursus-kursus latihan yang ada mencadangkan banyak teori tetapi sangat sedikit hands-on, dengan hasil perasaan keseluruhan rasa tidak puas hati pada akhir kursus.

Anda boleh mendapati diri anda masih di titik permulaan dan menganggur. akademi kami berbeza menampilkan pendekatan yang praktikal dan boleh digunakan peraturan asas untuk belajar profesion: cara terbaik untuk belajar profesion adalah dengan latihan amali.

Apa yang kebanyakan sekolah tidak memberitahu anda: hanya dengan pengalaman dunia sebenar akan rahsia profesion ini dapat diperoleh hanya dengan terus mempelajari teknik mencirikan profesion itu. Ini adalah cara yang terbaik untuk memasuki pasaran.

Menurut konsep asas ini, semua IGA - Dibuat di Itali School kursus latihan vokasional dilakukan dalam syarikat-syarikat terbaik "Dibuat di Itali". Sebagai perkara fakta, soalan pertama tiap-tiap majikan bertanya adalah: di mana telah anda bekerja? Semua IGA - Buatan kursus Itali Sekolah akan mengeluarkan Diploma yang menyatakan yang telah Tutor anda dan di mana syarikat anda telah melakukan latihan anda.

Pensijilan dikeluarkan pada akhir kursus ini akan dikira sebagai satu pengalaman kerja yang sebenar! Biasanya, pada akhir kursus ini, sekolah vokasional meninggalkan pelajar sendiri dan tidak bersedia untuk memasuki pasaran. Ini juga berlaku kerana mereka tidak mempunyai mentor membimbing mereka di pasaran.

Sebaliknya, IGA - Dibuat di Itali School membantu anda memasuki pasaran terima kasih kepada PELUANG KERJAYA, pejabat, JOB perkhidmatan MENCARI benar yang boleh membantu tempat anda dalam rangkaian IGA rakan kongsi syarikat, yang terbaik dalam semua Itali.

Lokasi

Rom

Alamat
via Sistina 149
Rom, Lazio, Itali

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: