John Kaverdash Accademia di Fotografia

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Yang John Kaverdash Accademia di Fotografia mempunyai berlatih jurugambar profesional sejak tahun 1987. Selama ini ia telah mengukuhkan kedudukannya sebagai pusat kecemerlangan di Itali, reputasi berdasarkan kejayaan graduan dan penglibatan profesional dari Industri Fesyen Milan itu.

Akademi menggabungkan pendekatan praktikal dan didactical dengan teori-teori fotografi, mendalam kajian sejarah dan kajian iconographic, mengikuti perkembangan perubahan dalam teknologi, namun membuat profesional pasti menamatkan pengajian mempunyai genggam lengkap semua kemahiran dan kecekapan yang diperlukan oleh seorang profesional dalam mereka bidang masing-masing.

Fotografi adalah satu bentuk seni, kraf dengan aspek teknikal dan kreatif. Pervasiveness Imej dalam semua bentuk media di sekeliling kita hari ini, memberi keterangan kepada kepentingannya. Penyahkodan, mencipta dan berinovasi adalah elemen penting kepada kejayaan profesional, sama ada mereka terlibat dalam bidang kewartawanan, pengiklanan atau fesyen, apatah lagi berpuluh-puluh aplikasi lain. Teknologi telah membolehkan kelimpahan Imagery, namun, ia juga menjelaskan perbezaan antara profesional dan amatur.

The Academy ialah ruang yang membolehkan individu untuk menumpukan perhatian dan menyerap pengalaman profesional, meningkatkan dan meningkatkan kepakaran teknikal mereka sendiri dan pemeluwapan proses yang terlibat dalam pengalaman. Setiap kursus difahami dalam rangka pengalaman kerja yang sebenar, dengan pelajar-pelajar diajar sebagai perantis.

Lokasi Academy, di tengah-tengah bilik pameran dan bengkel dari reka bentuk dan fesyen industri, adalah hasil daripada hubungannya dengan dunia ini. Selain daripada profesional yang mengambil bahagian dan melawat, semua ahli Akademi terlibat dalam projek-projek mereka sendiri, kerana menjadi seorang jurugambar adalah satu cara hidup, satu kita memperoleh kepuasan daripada.

Akademi dengan bangganya menyediakan persekitaran studio yang luar biasa yang membolehkan pelajar belajar daripada pengalaman hands-on dengan kedua-dua peralatan tradisional dan digital. Ini memastikan setiap kursus menjadi satu proses transformasi, memandangkan para pelajar profesional muda dapat mampu memberikan hasil yang terbaik tekno-kreatif peribadi mereka.

Yang John Kaverdash Academy menawarkan pelbagai jenis kursus, meliputi konsep asas yang perlu untuk mendekati dunia fotografi profesional, untuk pengkhususan tertentu dalam bidang fesyen, Still Life dan Reportage. Ini ditambah dengan kursus melengkapkan pelajar dengan kemahiran juruteknik makmal dan editor foto digital.

Akademi menawarkan dua program khusus, Master Professional Photography dan Fesyen Master Professional. Mereka adalah unik, kaya dengan kandungan dan membawa bersama-sama tahun inovasi didaktik dan penambahbaikan. Program melahirkan profesional yang mampu masuk ke dalam dunia fotografi sebagai pengamal dengan visi lengkap dunia komunikasi imej.

Akademi adalah struktur dalam evolusi berterusan, mengemas kini dari segi teknikal dan didactically, menggunakan perubahan dalam profesion dan kecenderungan kreatif terkini dalam industri global sebagai piawaian yang boleh digunakan untuk membandingkan yang persembahan dan kaedah pengajaran sendiri.

This school offers programs in:
  • English
  • Itali

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Kursus Intensif Dalam Fotografi Fesyen Dan Retouching

Campus Sepenuh masa 530  October 2018 Itali Milan

Kursus yang ditawarkan oleh Akademi melampaui teori dan selepas masuk ke studio pencahayaan dan teknik penggambaran, mengenai asas dan peraturan, mengenai bahasa profesional, mencipta suasana profesional di dalam studio dan di luar, memberikan pelajar kemungkinan menggunakan profesional industri untuk melatih dan meningkatkan kemahiran mereka. Penubuhan ini boleh membuat perjalanan pengalaman penting yang membolehkan profesional muda mendapat keyakinan dalam menguruskan set, menggunakan peralatan berkualiti tinggi yang tidak tersedia tanpa pelaburan yang besar, mengarahkan dan berinteraksi dengan model dan mempunyai bimbingan profesional yang sudah ada dalam industri . [+]

Kursus Intensif dalam Fotografi Fesyen dan Retouching Digital

Fotografi fesyen Kursus intensif yang ditawarkan oleh sekolah fotografi John Kaverdash melampaui teori dan, selepas pengenalan mengenai pencahayaan studio dan teknik menembak, pelajar diberi peluang menggunakan profesional industri untuk melatih dan meningkatkan kemahiran mereka. Kursus intensif fotografi fesyen merangkumi topik seperti asas dan peraturan fotografi fesyen, bagaimana profesional berinteraksi antara satu sama lain seperti artis make-up dan stylists. Ini mencipta persekitaran profesional, di dalam studio dan di luar. Penubuhan ini mewujudkan perjalanan yang penting dan pengalaman dan membolehkan para profesional muda memperoleh keyakinan dalam menguruskan set, dengan menggunakan peralatan berkualiti tinggi dan dengan mengarahkan dan berinteraksi dengan model di bawah bimbingan profesional yang sudah bekerja dalam industri fesyen. Pelajar juga diperkenalkan kepada strategi pemasaran dan cara memasuki dunia fotografi fesyen.... [-]


Contact
Alamat lokasi
Via Morimondo 26 Building 11A
Milan, Lombardy, 20143 IT