Jul academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Institut Pendidikan Tinggi Jul academy mengkhususkan dalam kajian Muzik Moden, adalah pusat peperiksaan eksklusif untuk Calabria LCM dan RGT, kursus nyanyian dan instrumen, tarian dan teater muzik, disahkan secara langsung oleh University of West London dan ditadbir oleh London Peperiksaan Muzik Kolej dengan isu sijil dan diploma dengan kredit latihan EQF.

Ajaran kami mengikuti metodologi inovatif, menggunakan program pendidikan yang dipinjam dari organisasi antarabangsa, juga memberikan perhatian khusus kepada kursus muzik untuk kanak-kanak dengan guru khusus. Kami berusaha untuk menyediakan peluang kerjaya dan latihan terbaik untuk profesional masa depan dalam industri muzik.

Realiti kami adalah titik rujukan yang sah bagi mereka yang ingin memperdalam kajian muzik dalam matlamat untuk memulakan kerjaya muzik dan mengajar muzik moden:

 1. Kaedah pembelajaran dan pengajaran peribadi
 2. Pemilihan guru yang teliti
 3. Kaedah pengajaran JUL4: 19
 4. Platform Elearning untuk pembelajaran jarak jauh
 5. Bekalan bahan pendidikan
 6. Double JUL dan pensijilan latihan antarabangsa yang dikeluarkan oleh University of West London dengan pemberian diploma antarabangsa
 7. Pemeriksa luar University of West London yang mengesahkan kursus latihan
 8. Kemungkinan untuk meneruskan pengajian di University of West London dengan pemberian 3000 pound
 9. Persekitaran pembelajaran kreatif dan merangsang
 10. Pengiktirafan dan perkongsian dengan University of West London dan PPA
 11. Studio rakaman profesional pada protools HD2
 12. Esei akhir tahun dengan penyediaan profesional
 13. Video promosi untuk pelajar terbaik
 14. Pengeluaran dan pengedaran rekod pada platform khusus
 15. Sarjana dalam kajian mendalam dengan kakitangan kebangsaan dan antarabangsa

Guru kami

Dengan memilih untuk menjadi ahli JulAcademy, anda boleh memastikan bahawa anda akan diikuti oleh beberapa profesor terbaik dan profesional yang memperoleh ijazah antarabangsa dari University of West London sebagai tambahan kepada pengkhususan. Kualiti pengajaran adalah asas untuk pembelajaran.

Guru-guru Jul academy mempunyai gabungan pengalaman dan pengetahuan profesional mengenai mata pelajaran yang diajar. Dengan kaedah latihan yang diperibadikan, dengan kelas kecil, latihan akan berorientasikan untuk mengembangkan kemahiran dan kompetensi sehingga ke jalur Bachelor (kursus ijazah tiga tahun).

Lokasi

Rende

Alamat
Via Sandro Botticelli 11,
87036 Rende, Calabria, Itali