MasterPrep International

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Objektif anda adalah teras segala-galanya yang kita lakukan!

MasterPrep adalah pasukan antarabangsa pengajar profesional yang perkhidmatannya yang bertujuan untuk membantu calon-calon yang mencapai skor ujian paling tinggi. MasterPrep bermaksud yakin berjalan ke arah kemasukan anda ke MBA Program atau Sarjana / ijazah Sarjana Muda atau sekolah perniagaan di seluruh dunia.

Memulakan program itu sering boleh berubah menjadi satu tugas yang mudah dan selalunya akan melibatkan mengambil ujian yang sukar, menulis karangan yang menarik dan baik berstruktur, dan yakin mengendalikan proses temuduga untuk menunjukkan bahawa anda mengikut profil dan bahawa anda adalah kanan orang untuk menjadi pada program itu.

Pendekatan peribadi MasterPrep menawarkan calon pengalaman yang terbukti dan profesionalisme yang banyak, memberi tumpuan semata-mata pada keperluan khusus setiap pelajar dan objectives.We melakukan penilaian awal bertujuan untuk mengenal pasti jalan latihan terbaik berdasarkan profil setiap calon, untuk kedua-dua ujian kemasukan penguasaan bahasa dan. Selain itu, sokongan dan ujian simulasi E-pembelajaran kami membolehkan kami untuk mereka bentuk plan.Our latihan sangat disasarkan dan sangat berkesan jurulatih berpengalaman boleh membimbing anda untuk membina pelan kajian peribadi yang mengoptimumkan masa yang anda ada dan yang mengambil kira semua anda komitmen lain yang boleh berdiri di jalan persediaan anda (komitmen kerja iaitu, masa belajar yang terhad, dan lain-lain).

E-Pembelajaran Selain daripada menyediakan program persediaan berasaskan kelas, MasterPrep telah membangunkan pelbagai penyelesaian e-pembelajaran bersepadu. Dengan program prep jarak jauh yang berjaya kami melalui platform persidangan video kami, dan melalui e-kursus dan e-buku, kita dapat mencapai pelajar di mana-mana dan menyampaikan perkhidmatan prep ujian premium kami dalam keselesaan rumah atau pejabat mereka sendiri.

Kakitangan profesional dan Merangsang Alam Sekitar Bersama-sama dengan yang pakar dalam bidang subjek, jurulatih kami adalah guru yang cemerlang. Mereka sentiasa berhubung antara satu sama lain dan kerap mengambil bahagian dalam kursus ulang kaji, untuk sentiasa mengikuti perkembangan terkini dalam dunia pengajaran dan penyediaan ujian. Inilah sebabnya mengapa MasterPrep mampu menawarkan standard pengajaran tertinggi dalam industri dan untuk memastikan bahawa calon-calon menerima service.MasterPrep terbaik mungkin telah sengaja dipilih untuk menghadkan saiz kursus kumpulan untuk dapat memberi tumpuan lebih khusus kepada setiap peserta memerlukan.

Perkhidmatan menyeluruh Pasukan MasterPrep boleh membantu anda mengenal pasti kekuatan dan kelemahan anda dan boleh membantu anda dalam mewujudkan pendekatan khusus yang akan membimbing anda melalui keseluruhan permohonan process.From penyediaan ujian, dengan pelan kajian peribadi yang akan mengoptimumkan masa yang anda ada, kemasukan kaunseling, penyuntingan esei dan bimbingan, kita boleh melengkapkan anda dengan semua key-elemen yang diperlukan untuk persembahan yang berjaya.

Lokasi

Milan

Alamat

Via V. Monti, 8

20123 Milan, Lombardy, Itali

Rom

Alamat
Piazza Marconi 15
00144 Rom, Lazio, Itali

Naples

Alamat
Via Cesario Console, 3
80132 Naples, Campania, Itali

Zürich

Alamat
Badenerstrasse 816
8049 Zürich, Zurich, Switzerland