Baca keterangan rasmi

Objektif anda adalah teras segala-galanya yang kita lakukan!

MasterPrep adalah pasukan antarabangsa pengajar profesional yang perkhidmatannya yang bertujuan untuk membantu calon-calon yang mencapai skor ujian paling tinggi. MasterPrep bermaksud yakin berjalan ke arah kemasukan anda ke MBA Program atau Sarjana / ijazah Sarjana Muda atau sekolah perniagaan di seluruh dunia.

Memulakan program itu sering boleh berubah menjadi satu tugas yang mudah dan selalunya akan melibatkan mengambil ujian yang sukar, menulis karangan yang menarik dan baik berstruktur, dan yakin mengendalikan proses temuduga untuk menunjukkan bahawa anda mengikut profil dan bahawa anda adalah kanan orang untuk menjadi pada program itu.

Pendekatan peribadi MasterPrep menawarkan calon pengalaman yang terbukti dan profesionalisme yang banyak, memberi tumpuan semata-mata pada keperluan khusus setiap pelajar dan objectives.We melakukan penilaian awal bertujuan untuk mengenal pasti jalan latihan terbaik berdasarkan profil setiap calon, untuk kedua-dua ujian kemasukan penguasaan bahasa dan. Selain itu, sokongan dan ujian simulasi E-pembelajaran kami membolehkan kami untuk mereka bentuk plan.Our latihan sangat disasarkan dan sangat berkesan jurulatih berpengalaman boleh membimbing anda untuk membina pelan kajian peribadi yang mengoptimumkan masa yang anda ada dan yang mengambil kira semua anda komitmen lain yang boleh berdiri di jalan persediaan anda (komitmen kerja iaitu, masa belajar yang terhad, dan lain-lain).

E-Pembelajaran Selain daripada menyediakan program persediaan berasaskan kelas, MasterPrep telah membangunkan pelbagai penyelesaian e-pembelajaran bersepadu. Dengan program prep jarak jauh yang berjaya kami melalui platform persidangan video kami, dan melalui e-kursus dan e-buku, kita dapat mencapai pelajar di mana-mana dan menyampaikan perkhidmatan prep ujian premium kami dalam keselesaan rumah atau pejabat mereka sendiri.

Kakitangan profesional dan Merangsang Alam Sekitar Bersama-sama dengan yang pakar dalam bidang subjek, jurulatih kami adalah guru yang cemerlang. Mereka sentiasa berhubung antara satu sama lain dan kerap mengambil bahagian dalam kursus ulang kaji, untuk sentiasa mengikuti perkembangan terkini dalam dunia pengajaran dan penyediaan ujian. Inilah sebabnya mengapa MasterPrep mampu menawarkan standard pengajaran tertinggi dalam industri dan untuk memastikan bahawa calon-calon menerima service.MasterPrep terbaik mungkin telah sengaja dipilih untuk menghadkan saiz kursus kumpulan untuk dapat memberi tumpuan lebih khusus kepada setiap peserta memerlukan.

Perkhidmatan menyeluruh Pasukan MasterPrep boleh membantu anda mengenal pasti kekuatan dan kelemahan anda dan boleh membantu anda dalam mewujudkan pendekatan khusus yang akan membimbing anda melalui keseluruhan permohonan process.From penyediaan ujian, dengan pelan kajian peribadi yang akan mengoptimumkan masa yang anda ada, kemasukan kaunseling, penyuntingan esei dan bimbingan, kita boleh melengkapkan anda dengan semua key-elemen yang diperlukan untuk persembahan yang berjaya.

Program diajar dalam:
  • English
  • Itali

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

MasterPrep International

GMAT ® (Pengurusan Siswazah Kemasukan Ujian) diperlukan untuk kemasukan ke MBA dan program lepasan ijazah lain di universiti yang paling penting dan sekolah perniagaan. ... [+]

GMAT ® (Pengurusan Siswazah Kemasukan Ujian) diperlukan untuk kemasukan ke MBA dan program lepasan ijazah lain di universiti yang paling penting dan sekolah perniagaan.

GMAT menilai yg diuji dengan 4 bahagian yang berbeza: Tugasan Penulisan Analisis, Integrated Pertimbangan, Seksyen Kuantitatif, Seksyen Lisan.

ANALISIS PENULISAN TUGASAN

Seksyen ini memerlukan penulisan esei yang kemudian diimbas dan menjaringkan untuk menilai kewajaran andaian dan kesimpulan bahawa esei ini menawarkan.

penaakulan BERSEPADU

Seksyen ini menguji keupayaan untuk menilai maklumat dan data yang datang dari sumber yang berbeza, seperti carta, jadual, e-mel, dan lain-lain

BAHAGIAN LISAN... [-]

Itali Milan Rom Naples Switzerland Zürich  + 2 Lagi
Pendaftaran Terbuka
English,Itali
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MasterPrep International

GRE (Siswazah Rekod Peperiksaan) adalah ujian yang menilai bahasa Inggeris, matematik dan kemahiran lain dan sering dianggap sebagai faktor penentu dalam proses kemasukan ... [+]

GRE (Siswazah Rekod Peperiksaan) adalah ujian yang menilai bahasa Inggeris, matematik dan kemahiran lain dan sering dianggap sebagai faktor penentu dalam proses kemasukan ke program ijazah atau bagi pemberian biasiswa.

GRE ujian umum dijalankan sama ada dalam komputer berasaskan atau mod berasaskan kertas dan dibahagikan kepada 3 elemen utama: Analytical Penulisan Tugasan, Penaakulan Kuantitatif, Soalan Lisan.

PENULISAN ANALISIS

seksyen ini menilai kemahiran komunikasi bertulis dan keupayaan untuk menganalisis secara kritikal pertengkaran. Ia terdiri daripada dua aktiviti menulis:

Jelaskan perspektif anda mengenai isu (30 minit) Menganalisis hujah (30 minit)

penaakulan LISAN... [-]

Itali Milan Rom Naples Switzerland Zürich  + 2 Lagi
Pendaftaran Terbuka
English,Itali
Sepenuh masa
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MasterPrep International

IELTS adalah Bahasa Inggeris ujian penilaian bahasa yang paling biasa digunakan dalam berbahasa Inggeris negara untuk kemasukan ke institusi pendidikan, imigresen dan bek ... [+]

IELTS adalah Bahasa Inggeris ujian penilaian bahasa yang paling biasa digunakan dalam berbahasa Inggeris negara untuk kemasukan ke institusi pendidikan, imigresen dan bekerja.

IELTS boleh didapati dalam dua format bergantung kepada sebab yang mana ujian diperlukan: Akademik, Latihan Umum.

AKADEMIK

Format ujian digunakan bagi mereka yang ingin belajar di luar negara di institusi berbahasa Inggeris pengajian tinggi. Dalam kes ini, ujian menilai pengetahuan calon bahasa akademik yang penting untuk menghadiri universiti dan program Sarjana dalam bahasa Inggeris.

LATIHAN AM

Format ujian adalah sesuai untuk mereka yang ingin pergi ke luar negara untuk pendidikan, imigresen atau bekerja. Dalam kes ini, ujian mengukur penguasaan bahasa Inggeris dalam konteks sehari-hari praktikal.... [-]

Itali Milan Rom Naples Switzerland Zürich  + 2 Lagi
Pendaftaran Terbuka
English,Itali
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MasterPrep International

Proses kemasukan adalah satu perjalanan yang kompleks dan panjang yang boleh mengambil banyak bulan sebelum keputusan pilihan muktamad. Kemasukan ke kolej dan program uni ... [+]

Kemasukan Kaunseling dan Esei Editing

Proses kemasukan adalah satu perjalanan yang kompleks dan panjang yang boleh mengambil banyak bulan sebelum keputusan pilihan muktamad. Kemasukan ke kolej dan program universiti menunjukkan semangat berdaya saing yang semakin berkembang, terutama di sekolah-sekolah terbaik Eropah dan Amerika Utara. Sekolah-sekolah ini sentiasa meningkatkan skor ujian TOEFL / IELTS GMAT / GRE dan membuat kriteria permohonan akademik dan profesional mereka semakin selektif. Pada masa yang sama, mereka sedang mencari untuk pemohon yang mempunyai profil yang tidak konvensional dan pengalaman yang luar biasa dan kemahiran. Aspek seperti kerjaya antarabangsa, keupayaan untuk bekerja dalam satu pasukan, fleksibiliti pelbagai budaya dan potensi kepimpinan yang kuat dituntut kini lebih daripada di masa lalu.... [-]

Itali Milan Rom Naples Switzerland Zürich  + 2 Lagi
Pendaftaran Terbuka
English,Itali
Sepenuh masa
10 jam
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MasterPrep International

SAT adalah ujian bakat yang diperlukan untuk kemasukan ke kolej dan universiti di Amerika Syarikat dan Kanada. Ujian ini menilai kemahiran pemikiran kritikal calon yang p ... [+]

Yang SAT adalah ujian bakat yang diperlukan untuk kemasukan ke kolej dan universiti di Amerika Syarikat dan Kanada. Ujian ini menilai kemahiran pemikiran kritikal calon yang penting apabila belajar di kolej atau universiti.

SAT mengandungi tiga bahagian: membaca Evidence-Based dan Penulisan, Matematik, Esei (pilihan).

Pilihan Prep Course SAT Individu jadual peribadi Satu-dengan-satu sesi Terdapat di tempat ini atau dalam talian

Kursus Kumpulan SAT

tuisyen dalam kelas Intensive kumpulan-kumpulan kecil Terdapat di lokasi

SAT Tutoring

program yang disesuaikan Memberi tumpuan kepada bidang-bidang tertentu Terdapat di tempat ini atau dalam talian ... [-]
Itali Milan Rom Naples Switzerland Zürich  + 2 Lagi
Pendaftaran Terbuka
English,Itali
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MasterPrep International

TOEFL adalah ujian bahasa Inggeris untuk penutur bukan asli paling diminta oleh institusi akademik di seluruh dunia. Selain itu, ia juga diperlukan oleh agensi-agensi ker ... [+]

Yang TOEFL adalah ujian bahasa Inggeris untuk penutur bukan asli paling diminta oleh institusi akademik di seluruh dunia. Selain itu, ia juga diperlukan oleh agensi-agensi kerajaan, institusi antarabangsa dan program pertukaran di negara-negara berbahasa Inggeris.

TOEFL menilai yg diuji dengan 4 bahagian yang berbeza: Membaca, Mendengar, Bercakap, Writing.

READING

3-5 petikan petikan teks akademik, setiap kira-kira 700 perkataan yang panjang; 12-14 soalan setiap laluan.

MENDENGAR

4 hingga 6 kuliah (beberapa dengan perbincangan di bilik darjah) tahan 3-5 minit setiap satu; 6 soalan setiap kuliah. 2-3 perbualan berpanjangan 3 minit setiap, 5 soalan setiap perbualan.... [-]

Itali Milan Rom Naples Switzerland Zürich  + 2 Lagi
Pendaftaran Terbuka
English,Itali
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu