NABA Summer school 2019

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Laureate101


Datang di Itali musim panas ini dan belajar seni dan reka bentuk! Kursus Summer NABA menawarkan pengalaman penyelidikan dan pengalaman dua minggu intensif dalam bidang Reka Bentuk, Fesyen, dan Visual

NABA juga menawarkan Kursus Summer di Budaya Itali

Tawaran NABA Summer terdiri daripada kursus pengantar, pertengahan, dan lanjutan yang diedarkan sepanjang tiga sesi musim panas. Anda boleh menggabungkan kursus-kursus untuk membuat sesi dua, empat atau enam minggu, dengan itu membuat sebahagian besar masa anda di Milan dan sepenuhnya mengalami pendekatan dan nilai pengajaran NABA.

Semua Program Musim Panas dijalankan dalam bahasa Inggeris.

KREDIT

NABA akan menganugerahkan kredit ECTS untuk Kursus Summernya, jadi lebih mudah bagi pelajar memindahkan kredit mereka ke Universiti dan Akademi lain yang menggunakan atau mengakui sistem ECTS.

Apabila berjaya menyelesaikan setiap musim panas 2 minggu (45 jam kelas), NABA akan mengeluarkan 3 kredit ECTS yang boleh dipindahkan atas pilihan universiti rumah setiap pelajar.

Pelajar yang berminat harus menghendaki sukatan pelajaran kursus NABA ke Pejabat Kursus Summer NABA di summer@naba.it dan mengemukakannya ke universiti rumah mereka untuk mengesahkan kemungkinan mempunyai kredit ECTS yang dikeluarkan oleh NABA untuk kursus musim panas yang diiktiraf dalam kurikulum pembelajaran mereka. Untuk mendapatkan kredit ECTS pelajar mestilah melebihi 18 tahun, akan menamatkan pengajian di Sekolah Tinggi dan didaftarkan di jalur pengajian universiti, memenuhi syarat kemasukan kursus dan mencapai hasil pembelajaran dan objektif kursus.

PERUMAHAN

NABA membantu pelajar antarabangsa mencari penginapan. Pelajar boleh memilih antara beberapa bilik tunggal dan berkongsi di kampus jarak jauh, di pangsapuri yang diuruskan oleh sekolah.

Tambahan pula, NABA telah membangunkan perjanjian dengan beberapa agensi hartanah yang mempunyai pemilihan pelbagai pangsapuri di kawasan yang berbeza di bandar dan, pada masa yang sama, telah membangunkan hubungan dengan tuan-tuan tanah persendirian yang menyewakan pangsapuri berdekatan dengan Kampus dan di pelbagai kawasan. NABA juga mempunyai tawaran istimewa dengan asrama, kediaman, dan hotel.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Pejabat Perumahan NABA melalui e-mel di short@milanhousing.it atau melalui telefon di 39 02 97 372 295

VISA

Sila semak dengan kedutaan atau konsulat Itali di negara asal anda untuk menentukan sama ada anda memerlukan visa untuk memasuki Itali.

Sekiranya anda memerlukan VISA, NABA akan memberikan anda sijil kemasukan (selepas bayaran tuisyen anda selesai) supaya anda boleh mendapatkan visa dari kedutaan / konsulat Itali tempatan anda.

Harap maklum bahawa permohonan visa dan proses pengeluaran mungkin mengambil masa lebih dari sebulan, jadi pertimbangkan untuk memohon visa anda dengan lebih baik terlebih dahulu. Adalah menjadi tanggungjawab anda untuk memohon visa dalam masa yang ditetapkan.

Sekiranya permohonan visa anda ditolak, NABA akan membayar balik yuran pengajian penuh anda (tolak yuran pentadbiran 150 EUR) hanya jika anda menghantar bukti penolakan visa (iaitu, surat rasmi atau e-mel yang dihantar oleh kedutaan / konsulat yang menafikan visa).

laureateSchools

This school offers programs in:
  • English

Lihat Kursus musim panas »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus musim panas

Kursus Musim Panas dalam Imej Fesyen

Campus Sepenuh masa June 2019 Itali Rome

Pelajar akan membangunkan kefahaman dan pengalaman dalam memburu gaya dan gaya imej sebagai asas fesyen dan pendekatan projek. [+]

Pelajar akan membangunkan kefahaman dan pengalaman dalam memburu gaya dan gaya imej sebagai asas fesyen dan pendekatan projek. Mereka akan diberi gambaran mengenai Sistem Fesyen Itali dan akan dirangsang untuk membangunkan idea mereka dan potensi mereka sepenuhnya.

Mereka akan belajar bagaimana untuk menggunakan kemahiran trend inovatif untuk mentafsir keperibadian pelanggan dan gaya hidupnya, mencipta gaya untuk koleksi mencari majalah fesyen dan mencadangkan imej baru melalui pakaian, aksesori, foto dan kombinasi lokasi.

Keperluan

Kursus ini bertujuan untuk pelajar yang tidak mempunyai latar belakang dalam reka bentuk fesyen dan untuk pelajar yang menghadiri atau akan menghadiri tahun pertama pengajian universiti mereka dalam seni dan reka bentuk.... [-]


Kursus Musim Panas dalam Imej Fesyen

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Milan

Pelajar akan mempunyai latihan teknikal khusus dalam bidang gaya fesyen untuk membolehkan mereka membuat imej baru untuk badan dan pakaiannya meliputi teknik make up, bentuk rambut, lokasi, cahaya, fotografi. [+]

Pelajar akan mempunyai latihan teknikal khusus dalam bidang gaya fesyen untuk membolehkan mereka membuat imej baru untuk badan dan pakaiannya yang meliputi teknik make up, bentuk rambut, lokasi, cahaya, fotografi. Pelajar akan mengalami keseronokan untuk membuat penggambaran gambar dalam persekitaran kerja yang sebenar: dengan model hidup, lokasi dan studio profesional.

Penyelidikan dan pemerhatian peribadi akan digunakan untuk menganalisis kenderaan pengiklanan kontemporari untuk mempromosikan produk fesyen untuk pengguna yang disasarkan.

Keperluan

Kursus ini sesuai untuk pelajar dengan latar belakang dalam reka bentuk fesyen dan untuk pelajar yang telah menyelesaikan satu atau dua tahun pengajian universiti dalam seni dan reka bentuk.... [-]


Kursus Musim Panas dalam Penemuan Seni Klasik di Rom

Campus Sepenuh masa June 2019 Itali Milan Rome + 1 lagi

Ketahui kenapa Rom dikenali sebagai "Kota Abadi." Dalam perjalanan penuh pernafasan ini, anda akan menerokai bandar tanpa henti ini sambil mengembangkan pengetahuan anda mengenai seni klasik. [+]

Ketahui kenapa Rom dikenali sebagai "Kota Abadi." Dalam perjalanan penuh pernafasan ini, anda akan menerokai bandar tanpa henti ini sambil mengembangkan pengetahuan anda mengenai seni klasik. Kursus ini menggantikan kuliah mengenai patung klasik, seramik, dan lukisan dengan lawatan ke monumen, muzium, dan pameran yang paling ikonik di Rom.

Apabila anda menemui sejarah menarik para seniman kuno dan inspirasi agama dan budaya mereka, anda akan dibimbing untuk membuat projek peribadi: buklet yang membentangkan visi anda Rom, yang mengandungi gambar, lukisan, artikel, dan nota yang anda ambil semasa kelas dan dalam masa lapang anda.

Milan adalah pusat bukan sahaja fesyen dan reka bentuk tetapi juga seni kontemporari. Kursus ini menggabungkan kuliah mengenai artis-artis yang paling berpengaruh hari ini dengan penerokaan aktif seni rupa kontemporari Milan. Kami akan melawat koleksi muzium, yayasan persendirian, dan galeri seni antarabangsa, termasuk tempat-tempat seperti Boschi di Stefano Collection, Museo del 900, Gallerie d'Italia, Fondazione Prada, dan Pirelli HangarBicocca (terletak di bekas kilang Pirelli).... [-]


Kursus Musim Panas dalam Reka Bentuk Dalaman I

Campus Sepenuh masa June 2019 Itali Milan

Kursus rendang penuh yang akan memberikan pelajar gambaran keseluruhan metodologi reka bentuk Itali. [+]

Kursus rendang penuh yang akan memberikan pelajar gambaran keseluruhan metodologi reka bentuk Itali. Pelajar akan diperkenalkan kepada analisis unsur-unsur ruang, dan akan mempunyai peluang untuk menumpukan perhatian khusus pada reka bentuk dalaman, dan menyelidiki kerja-kerja projek yang intensif.

Pelajar untuk membangunkan pelan ruang dalaman akan menggunakan gaya hidup, penyelidikan seni dan reka bentuk di Milan.

Keperluan

Kursus ini bertujuan untuk pelajar yang tidak mempunyai latar belakang dalam reka bentuk dalaman dan untuk pelajar yang menghadiri atau akan menghadiri tahun pertama pengajian universiti dalam seni dan reka bentuk.

[-]

Kursus Musim Panas dalam Reka Bentuk Fesyen I

Campus Sepenuh masa June 2019 Itali Milan

Pengeksplorasi saluran fesyen Itali yang memberi inspirasi dengan kuliah oleh para profesional berpengalaman dan lawatan ke zon fesyen terbaik di Milan dan bilik pameran. [+]

Pengeksplorasi saluran fesyen Itali yang memberi inspirasi dengan kuliah oleh para profesional berpengalaman dan lawatan ke zon fesyen terbaik di Milan dan bilik pameran.

Pelajar akan diberi gambaran mengenai Sistem Fesyen Itali dan akan belajar melakukan lakaran fesyen, untuk menjalankan penyelidikan dan menggunakannya untuk membangunkan koleksi fesyen.

Keperluan

Kursus ini bertujuan untuk pelajar yang tidak mempunyai latar belakang dalam fesyen dan untuk pelajar yang menghadiri atau akan menghadiri tahun pertama pengajian universiti mereka dalam seni dan reka bentuk.

[-]

Kursus Musim Panas dalam Reka Bentuk Fesyen II

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Milan

Dalam kursus ini pelajar akan membuat koleksi yang diselaraskan kecil. Konsep, perasaan dan tema akan dikandung dan dibangunkan untuk memberi inspirasi kepada pakaian, warna dan bentuk. [+]

Dalam kursus ini pelajar akan membuat koleksi yang diselaraskan kecil. Konsep, perasaan dan tema akan dikandung dan dibangunkan untuk memberi inspirasi kepada pakaian, warna dan bentuk.

Pelajar akan mencuba latihan studio dan bengkel dan berusaha untuk merealisasikan prototaip dengan kaedah jahitan tangan.

Keperluan

Kursus ini sesuai untuk pelajar dengan latar belakang dalam reka bentuk fesyen dan untuk pelajar yang telah menyelesaikan satu atau dua tahun pengajian universiti mereka dalam seni dan reka bentuk.

[-]

Kursus Musim Panas dalam Reka Bentuk Fesyen Itali: Rom dan Milan, dari Haute Couture hingga Pret_à_porter

Campus Sepenuh masa June 2019 Itali Milan Rome + 1 lagi

Kursus satu minggu ini menawarkan analisis sosial dan budaya fenomena fesyen Itali, meneroka falsafah, gaya, dan struktur perniagaan beberapa jenama fesyen Itali yang paling ikonik. [+]

(Melalui lawatan ke bilik pameran fesyen dan studio), anda akan memahami sistem perindustrian pemprosesan dan percubaan dengan merekabentuk pemprosesan preturi-porter .)

Penerangan

Kursus satu minggu ini menawarkan analisis sosial dan budaya fenomena fesyen Itali, meneroka falsafah, gaya, dan struktur perniagaan beberapa jenama fesyen Itali yang paling ikonik.

Anda akan dijemput untuk mempertimbangkan bagaimana pereka boleh menggabungkan kualiti haute couture dengan pasaran praktikal yang perlu menawarkan koleksi prêt-à-porter . Melalui lawatan ke bilik pameran fesyen dan studio Milan, anda akan memahami sistem perindustrian pemprosesan -iaitu, pakaian buatan kilang yang dijual di rak mengikut saiz standard.... [-]


Kursus Musim Panas dalam Reka Bentuk Produk I

Campus Sepenuh masa June 2019 Itali Milan

Pelajar akan diperkenalkan dan didedahkan kepada proses reka bentuk untuk memahami apa yang hidup di belakang produk. Mereka akan berpeluang untuk menyelidiki kerja-kerja projek yang intensif ke arah pemikiran kreatif dan meneroka bentuk dan fungsi. Pelajar akan bekerja dalam kumpulan kecil, dalam persekitaran perbincangan terbuka, membangunkan proses kreatif mereka dari idea itu hingga persembahan akhir. Hasil akhir akan dibentangkan, mensimulasikan pameran kecil, dengan model dan cerita pendek dalam format digital. [+]

Pelajar akan diperkenalkan dan didedahkan kepada proses reka bentuk untuk memahami apa yang hidup di belakang produk. Mereka akan berpeluang untuk menyelidiki kerja-kerja projek yang intensif ke arah pemikiran kreatif dan meneroka bentuk dan fungsi.

Pelajar akan bekerja dalam kumpulan kecil, dalam persekitaran perbincangan terbuka, membangunkan proses kreatif mereka dari idea itu hingga persembahan akhir. Hasil akhir akan dibentangkan, mensimulasikan pameran kecil, dengan model dan cerita pendek dalam format digital.

Keperluan

Kursus ini bertujuan untuk pelajar yang tidak mempunyai latar belakang dalam reka bentuk produk dan untuk pelajar yang menghadiri atau akan menghadiri tahun pertama pengajian universiti mereka dalam seni dan reka bentuk.... [-]


Kursus Musim Panas dalam Reka Bentuk Produk II

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Milan

Pelajar akan membangunkan barisan produk yang diselaraskan menggunakan lukisan tangan atau digital serta model produk prototaip. Projek ini akan dijalankan dalam kumpulan sebagai kerja studio, di bawah pengawasan perancang yang didirikan dalam perbincangan terbuka. Bengkel khusus yang memberi tumpuan kepada bahan, sejarah reka bentuk dan biografi objek akan mendedahkan pelajar kepada pelbagai pendekatan yang mungkin. [+]

Pelajar akan membangunkan barisan produk yang diselaraskan menggunakan lukisan tangan atau digital serta model produk prototaip. Projek ini akan dijalankan dalam kumpulan sebagai kerja studio, di bawah pengawasan perancang yang didirikan dalam perbincangan terbuka.

Bengkel khusus yang memberi tumpuan kepada bahan, sejarah reka bentuk dan biografi objek akan mendedahkan pelajar kepada pelbagai pendekatan yang mungkin.

Keperluan

Kursus ini sesuai untuk pelajar dengan latar belakang dalam reka bentuk produk dan untuk pelajar yang telah menyelesaikan satu atau dua tahun pengajian universiti dalam seni dan reka bentuk.

[-]

Kursus Musim Panas dalam Reka Bentuk Tekstil

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Milan

Bahagian pertama kursus ini akan ditumpukan untuk mendapatkan pengetahuan asas mengenai bahan dan struktur yang ada dan belajar membuat pilihan yang tepat dan bertanggungjawab. Setelah mengetahui apa yang diperlukan untuk membuat tekstil melakukan tugasnya dari perspektif praktikal, kursus ini akan menumpukan pada pertimbangan estetik yang meliputi bidang manipulasi, rekaan permukaan (percetakan dan sulaman) dan kain / kain seperti renda (cutwork, devoré ). Murid-murid kemudian akan memilih satu situasi khusus untuk merancang tekstil berdasarkan maklumat dan kemahiran yang diperoleh sebelum ini dan menghasilkan projek mini yang menggariskan sebab-sebab pilihan mereka dan menggambarkannya dengan sampel. [+]

(Setelah memberi pengetahuan asas tentang bahan yang ada, kursus ini akan memberi tumpuan kepada manipulasi dan reka bentuk permukaan untuk menghasilkan projek mini)

Penerangan

Bahagian pertama kursus ini akan ditumpukan untuk mendapatkan pengetahuan asas mengenai bahan dan struktur yang ada dan belajar membuat pilihan yang tepat dan bertanggungjawab. Setelah mengetahui apa yang diperlukan untuk membuat tekstil melakukan tugasnya dari perspektif praktikal, kursus ini akan menumpukan pada pertimbangan estetika yang meliputi bidang manipulasi, rekaan permukaan (percetakan dan sulaman) dan kain / kain seperti kain (kerja potong, devoré). Murid-murid kemudian akan memilih satu situasi khusus untuk merancang tekstil berdasarkan maklumat dan kemahiran yang diperoleh sebelum ini dan menghasilkan projek mini yang menggariskan sebab-sebab pilihan mereka dan menggambarkannya dengan sampel.... [-]


Kursus Musim Panas di Anda Penciptaan Kandungan Tube dan Pengurusan Saluran

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Rome

Terlepas dari tahap pengalaman anda atau jenis kamera yang anda gunakan, kursus pendek ini akan memberi anda pengetahuan yang anda perlukan untuk meningkatkan kandungan saluran YouTube anda, atau, jika anda belum mempunyai satu, untuk melancarkannya. [+]

Terlepas dari tahap pengalaman anda atau jenis kamera yang anda gunakan, kursus pendek ini akan memberi anda pengetahuan yang anda perlukan untuk meningkatkan kandungan saluran YouTube anda, atau, jika anda belum mempunyai satu, untuk melancarkannya.

Fakulti kami akan membimbing anda melalui proses membuat video yang berkesan. Anda akan belajar bagaimana untuk papan cerita, bagaimana untuk menembak video peringkat profesional menggunakan jenis kamera yang popular, bagaimana untuk merakam audio, bagaimana untuk menyalakan video dengan persediaan yang berpatutan, dan cara mengedit rakaman anda dengan cekap. Anda juga akan meneroka platform YouTube dan belajar bagaimana untuk menyiarkan video ke saluran YouTube anda menggunakan tajuk, deskripsi dan tag yang berkesan yang mesra SEO dan akan mendapat banyak pandangan.... [-]


Kursus Musim Panas di Fesyen Memburu Percuma di Rom

Campus Sepenuh masa June 2019 Itali Milan Rome + 1 lagi

Kursus ini memberi tumpuan kepada bagaimana trend fesyen baru muncul dan bagaimana bandar raya Rom memainkan peranan dalam mempengaruhi mereka. [+]

Kursus ini memberi tumpuan kepada bagaimana trend fesyen baru muncul dan bagaimana bandar-bandar di Rom

Di dalam bilik darjah, anda akan mendapat tip bagaimana untuk menjadi pemburu sejuk-bagaimana untuk menyelidik, memerhati, dan menganalisis trend fesyen semasa dan arah masa depan. Menggunakan Rom sebagai tempat memburu anda, anda akan mengamalkan teknik ini dan mempelajari apa yang diperlukan untuk menterjemahkan trend budaya, artistik, sosial, dan fesyen ke dalam idea-idea yang boleh dipasarkan. Anda akan menyiasat tren yang sedang berkembang melalui lawatan lapangan ke kedai runcit dan butik, kedai-kedai fabrik, pameran, dan tempat-tempat yang bergaya di mana orang-orang bergaya berkeliaran di sekitar bandar.... [-]


Kursus Musim Panas di Fotografi Perjalanan: Gambar Rom

Campus Sepenuh masa June 2019 Itali Milan Rome + 1 lagi

Dalam kursus ini, anda akan mempelajari asas-asas fotografi sambil menerokai salah satu bandar paling bersejarah dan indah di dunia: Rom [+]

Dalam kursus ini, anda akan mempelajari asas-asas fotografi sambil menerokai salah satu bandar paling bersejarah dan indah di dunia: Rom

Melalui latihan praktikal, anda akan mencuba dengan komposisi kreatif, kawalan kamera, pencahayaan, dan filem berwarna. Fakulti akan membimbing anda untuk menerokai aspek naratif fotografi perjalanan, dengan tumpuan untuk mewakili tempat, acara, dan tema dan menggunakan teknik bercerita sebagai alat untuk menyampaikan pengalaman dan visi anda. Anda juga akan mendapat kebiasaan dengan pelbagai teknik untuk membetulkan atau memperbaiki imej menerusi penggunaan perisian komputer.

[-]

Kursus Musim Panas di Ilustrasi Tangan

Campus Sepenuh masa June 2019 Itali Milan

Pelajar akan belajar untuk mencipta imej yang berkesan dan berkuasa, ilustrasi yang menarik, sesuai dengan bidang profesional yang berbeza. Teori dan praktikal bergantian, kursus ini akan menunjukkan teknik, proses dan pendekatan yang berbeza. [+]

Pelajar akan belajar untuk mencipta imej yang berkesan dan berkuasa, ilustrasi yang menarik, sesuai dengan bidang profesional yang berbeza. Teori dan praktikal bergantian, kursus ini akan menunjukkan teknik, proses dan pendekatan yang berbeza.

Keperluan

Kursus ini bertujuan untuk pelajar yang tidak mempunyai latar belakang dalam ilustrasi dan untuk pelajar yang menghadiri atau akan menghadiri tahun pertama pengajian universiti mereka dalam seni dan reka bentuk.

[-]

Kursus Musim Panas di Jelajah Budaya Terbaik di Fesyen di Milan

Campus Sepenuh masa June 2019 Itali Milan Rome + 1 lagi

Anda akan mendapat gambaran yang luas tentang sistem fesyen, dengan fokus pada apa yang mentakrifkan fesyen Itali, bagaimana Milan menjadi seperti kekaisaran untuk pereka fesyen; tumpuan kepada apa yang membuat fesyen Itali unik dan apa yang khusus mentakrifkan fesyen di Rom. [+]

Jika anda tertanya-tanya kenapa Milan dikenali sebagai modal fesyen dunia, sertai kami dalam perjalanan kreatif selama dua minggu ini. Kursus ini menggantikan kuliah mengenai sejarah dan prinsip reka bentuk fesyen dengan lawatan ke tempat-tempat fesyen yang paling hangat di Milan: atelier dan butik fesyen, bilik pameran, pameran, perdana dan kedai konsep, dan tempat kultus kegemaran untuk pemburu sejuk.

Sekiranya anda ingin memperdalam pemahaman dunia fesyen Itali, pengalaman kreatif ini adalah untuk anda. Kursus ini menggantikan kuliah mengenai sejarah dan prinsip reka bentuk fesyen dengan lawatan ke tempat-tempat fesyen yang paling popular di Rom: atelier dan butik fesyen, bilik pameran, pameran, kedai utama dan konsep, dan tempat kegemaran para pemburu sejuk.... [-]


Kursus Summer dalam Animasi Kartun 2D

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Milan

Kursus ini akan menangani semua aspek yang berkaitan dengan kesedaran filem pendek yang berjaya: lukisan, reka bentuk, animasi, storyboarding, bertindak, masa, penulisan skrip. Pelajar akan menjadi pengarah dan animator filem mereka sendiri, dengan itu menghadapi semua masalah dan masalah yang biasanya timbul ketika membuat filem animasi. [+]

Kursus ini akan menangani semua aspek yang berkaitan dengan kesedaran filem pendek yang berjaya: lukisan, reka bentuk, animasi, storyboarding, bertindak, masa, penulisan skrip.

Pelajar akan menjadi pengarah dan animator filem mereka sendiri, dengan itu menghadapi semua masalah dan masalah yang biasanya timbul ketika membuat filem animasi.

Keperluan

Kursus ini sesuai untuk pelajar dengan latar belakang dalam animasi dan untuk pelajar yang telah menyelesaikan satu atau dua tahun pengajian universiti dalam seni dan reka bentuk.

[-]

Kursus Summer dalam Curation and Design Design

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Milan

Kerja kurator termasuk kemunculan kemahiran dan kepelbagaian pendekatan untuk memahami masa kini, berinteraksi dengan masa lalu dan menghasilkan perspektif baru. [+]

Kerja kurator termasuk kemunculan kemahiran dan kepelbagaian pendekatan untuk memahami masa kini, berinteraksi dengan masa lalu dan menghasilkan perspektif baru. Di samping pengetahuan teoritis, kursus ini menawarkan laluan berstruktur untuk membangunkan projek kurator, dari penyelidikan dan pengeluaran konsep, kepada organisasi dan paparan. Semasa kursus ini, pelajar akan bekerja di projek peribadi atau kumpulan yang akan dibentangkan di ruang NABA dengan seketika terbuka kepada orang ramai, menggunakan pelbagai format yang mungkin, dari pemeriksaan video ke kuliah, dari pameran ke penerbitan dalam talian. Di samping pelajaran kelas, kursus ini termasuk lawatan ke pameran dan ruang seni kontemporari di Milan.... [-]


Kursus Summer dalam Fotografi I

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Milan

Sepanjang kursus intensif ini, pelajar dengan pengetahuan asas fotografi akan diperkenalkan kepada teknik dan bahan khusus. [+]

Sepanjang kursus intensif ini, pelajar dengan pengetahuan asas fotografi akan diperkenalkan kepada teknik dan bahan khusus.

Anda akan mempelajari asas-asas optik dan cahaya (aperture, kelajuan shutter, pendedahan), kaedah fotografi, dan teknik komposisi.

Pemprosesan imej dalam teknik Photoshop dan output juga akan dilindungi.

Keperluan

Kursus ini bertujuan untuk pelajar yang tidak mempunyai latar belakang dalam fotografi dan untuk pelajar yang menghadiri atau akan menghadiri tahun pertama pengajian universiti mereka dalam seni dan reka bentuk.

[-]

Kursus Summer dalam Fotografi II

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Milan

Kursus ini akan menjadi tindak lanjut dari Fotografi I dan akan membolehkan pelajar untuk memperdalam pengetahuan teknik fotografi mereka dan mengembangkan lagi kemahiran ekspresif mereka. [+]

Kursus ini akan menjadi tindak lanjut dari Fotografi I dan akan membolehkan pelajar untuk memperdalam pengetahuan teknik fotografi mereka dan mengembangkan lagi kemahiran ekspresif mereka.

Pelajar akan diberi tema tertentu dan perlu membangunkan konsep, papan mood dan projek akhir di bawah bimbingan seorang jurugambar profesional.

Keperluan

Kursus ini sesuai untuk pelajar dengan latar belakang fotografi dan pelajar yang telah menyelesaikan satu atau dua tahun pengajian universiti dalam seni dan reka bentuk.

[-]

Kursus Summer dalam Ilustrasi Digital

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Milan

Kursus ini akan mengajar bagaimana untuk membuat ilustrasi tanpa kertas yang menarik dengan menggunakan aplikasi perisian. Ia akan dibahagikan kepada dua bahagian: BAHAGIAN 1: digital sebagai alat pengeluaran lukisan tangan yang setia BAHAGIAN 2: digital sebagai bahasa ekspresif bebas. Kursus ini tidak akan memberi tumpuan kepada Photoshop atau Illustrator tetapi menggunakan alat digital yang ekspresif. Ilustrasi akan melibatkan penerbitan (majalah dan cover buku), animasi (lukisan inspirasi) dan media baru (tablet, aplikasi, dll.). [+]

Kursus ini akan mengajar bagaimana untuk membuat ilustrasi tanpa kertas yang menarik dengan menggunakan aplikasi perisian. Ia akan dibahagikan kepada dua bahagian:

BAHAGIAN 1: digital sebagai alat lukisan lukisan tangan yang setia.BAHAGIAN 2: digital sebagai bahasa ekspresif bebas.

Kursus ini tidak akan memberi tumpuan kepada Photoshop atau Illustrator, tetapi menggunakan alat digital yang ekspresif. Ilustrasi akan melibatkan penerbitan (majalah dan cover buku), animasi (lukisan inspirasi) dan media baru (tablet, aplikasi ...)

Keperluan

Kursus ini sesuai untuk pelajar yang mempunyai latar belakang dalam ilustrasi dan untuk pelajar yang telah menyelesaikan satu atau dua tahun pengajian universiti dalam seni dan reka bentuk.... [-]


Kursus Summer dalam Lukisan dan Lukisan Potret

Campus Sepenuh masa June 2019 Itali Rome

Mahu belajar bagaimana membuat potret realistik-atau membina kemahiran sedia ada anda? Dalam kursus ini, anda akan mengamalkan kedua-dua lukisan dan lukisan muka manusia, menggunakan gambar dan model hidup. Anda akan bekerja melalui pelbagai latihan untuk membangunkan teknik yang tepat dan gaya peribadi, dengan penekanan khas pada bentuk dan warna. [+]

Mahu belajar bagaimana membuat potret realistik-atau membina kemahiran sedia ada anda? Dalam kursus ini, anda akan mengamalkan kedua-dua lukisan dan lukisan muka manusia, menggunakan gambar dan model hidup. Anda akan bekerja melalui pelbagai latihan untuk membangunkan teknik yang tepat dan gaya peribadi, dengan penekanan khas pada bentuk dan warna.

Fakulti kami, yang bekerja seniman, akan membimbing anda untuk memupuk kemahiran anda dengan memerhatikan perkadaran, warna dan bayang, dan membuat lakaran cepat yang menyampaikan pelbagai emosi. Anda akan mempunyai peluang untuk bereksperimen dengan pelbagai bahan apabila anda mula membuat imej yang kuat.

Keperluan

Kursus ini sesuai untuk pemula dan mereka yang mempunyai kemahiran lukisan yang lebih maju.... [-]


Kursus Summer dalam Merchandising Visual

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Milan

Analisis strategi merchandising visual untuk bilik pameran, kedai konsep, kedai mono-jenama dan gedung-gedung akan menjadi unsur utama kursus bersama dengan pemahaman tentang alat-alat untuk membuat bahasa strategik untuk jenama fesyen. [+]

Analisis strategi merchandising visual untuk bilik pameran, kedai konsep, kedai mono-jenama dan gedung-gedung akan menjadi unsur utama kursus bersama dengan pemahaman tentang alat-alat untuk membuat bahasa strategik untuk jenama fesyen. Pelajar akan membangun pendekatan teori, analitis dan kritikal melalui lawatan berpandu ke kedai konsep yang paling relevan di Milan.

Pada akhir kursus ini mereka akan diminta untuk membangunkan satu projek individu.

Keperluan

Kursus ini direka untuk pelajar universiti tahun akhir dan bagi mereka yang mempunyai pengalaman kerja dalam reka bentuk fesyen yang ingin meneroka peluang baru yang menggabungkan strategi dan kreativiti.

[-]

Kursus Summer dalam Pemasaran Fesyen

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Rome

Kursus ini memberi tumpuan kepada industri fesyen melalui perspektif perniagaan dan pengurusan. Ia akan menyediakan pelajar alat yang diperlukan untuk memahami konteks dinamik perniagaan fesyen di Itali dan di luar negara. [+]

Kursus ini memberi tumpuan kepada industri fesyen melalui perspektif perniagaan dan pengurusan. Ia akan menyediakan pelajar alat yang diperlukan untuk memahami konteks dinamik perniagaan fesyen di Itali dan di luar negara. Pelajar akan diperkenalkan kepada asas-asas seperti sumber industri fesyen, rantaian bekalan, dan kitaran pembelian fesyen; pemilihan vendor dan kriteria keputusan pembelian fesyen; pemasaran jenama runcit dalam industri fesyen; pengantarabangsaan peruncitan fesyen; penjenamaan antarabangsa dan kedai utama.

Keperluan

Kursus ini bertujuan untuk pelajar yang tidak mempunyai latarbelakang fesyen dan yang menghadiri atau akan menghadiri tahun pertama pengajian universiti dalam seni dan reka bentuk.... [-]


Kursus Summer dalam Pembangunan Permainan

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Rome

Ketahui cara membuat permainan video menggunakan Unity 3D, enjin pembangunan permainan percuma. Anda akan berpeluang untuk membangunkan pengalaman permainan 3D dengan jalan cerita, interaksi, estetika, dan aspek teknikal yang canggih. [+]

Ketahui cara membuat permainan video menggunakan Unity 3D, enjin pembangunan permainan percuma. Anda akan berpeluang untuk membangunkan pengalaman permainan 3D dengan jalan cerita, interaksi, estetika, dan aspek teknikal yang canggih. Anda akan mengetahui bagaimana menggunakan ciri teras perisian semasa merancang permainan pertama anda-bermula dengan belajar bagaimana membuat projek baru dan menguruskan aset permainan anda. Anda akan mengamalkan unsur-unsur membina prototaip yang dapat dimainkan sepenuhnya dalam Perpaduan: pemasangan dan persediaan, laluan laluan, pencahayaan dan pemetaan cahaya, asas kecerdasan buatan, animasi kamera, animasi watak, skrip, bahan, skyboxes, kesan zarah, kesan bunyi dan muzik.... [-]


Kursus Summer dalam Pembungkusan

Campus Sepenuh masa June 2019 Itali Rome

Dalam kursus ini, anda akan meneroka proses dan bahan yang terlibat dalam reka bentuk pembungkusan, belajar bagaimana untuk melipat kadbod untuk membuat pakej mudah, dan bekerja dalam pasukan untuk mentafsir syarikat ringkas. [+]

Disiplin reka bentuk pembungkusan mungkin kelihatan, pada pandangan pertama, bergantung sepenuhnya pada kemahiran teknikal dalam reka bentuk grafik. Tetapi pada hakikatnya, reka bentuk pembungkusan juga mengambil beberapa aspek asas latihan reka bentuk visual yang lain, termasuk editorial, compositional, layering layer, dan kemahiran pasca pengeluaran. Pakej produk menceritakan kisah, menyampaikan identiti dan nilai jenama, dan menjadi pengalaman sensual dan interaktif bagi pelanggan yang melibatkan penglihatan, sentuhan, dan bunyi.

Dalam kursus ini, anda akan meneroka proses dan bahan yang terlibat dalam reka bentuk pembungkusan, belajar bagaimana untuk melipat kadbod untuk membuat pakej mudah, dan bekerja dalam pasukan untuk mentafsir syarikat ringkas. Apabila anda membangunkan konsep pembungkusan produk, anda akan mengamalkan strategi reka bentuk, membuat komposisi, dan membangunkan kemahiran rendering baru.... [-]


Kursus Summer dalam Pengamatan Trend Fesyen

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Milan Rome + 1 lagi

Pengakap trend adalah kunci kepada pembangunan koleksi fesyen peribadi yang kreatif dan inovatif. Pemburuan Cool sebagai metodologi penyelidikan berdasarkan pemerhatian terhadap apa yang sedang berlaku di jalan-jalan di dunia. Apa yang orang benar-benar lakukan, berfikir dan pakai adalah alat yang berkuasa untuk mewujudkan visi baru Fashion. Pelajar akan belajar dan melaksanakan teknik pemerhatian, penyelidikan dan analisis yang berkaitan dengan memburu sejuk yang khusus memberi tumpuan kepada Milan. [+]

Sekolah Musim Panas NABA mencadangkan sintaksis pengetahuan NABA yang luas dan terkini, memberi pandangan mengenai tren yang paling penting dalam pasaran, proses penciptaan perindustrian, ekspresi seni dan sosial bersama-sama dengan peluang untuk bereksperimen dengan tema projek topikal.

Kursus Summer NABA adalah pengalaman penyelidikan intensif selama 2 minggu dan pengalaman projek dalam 4 bidang tematik (Reka Bentuk Fesyen, Reka Bentuk, Visual

SESI PERTAMA: JUN 26 - JULAI 6

SESI KEDUA: JULAI 10 - JULAI 20

SESI KETIGA: JULAI 24 - OGOS 3

Kos dan Yuran:/>

Yuran pengajian 1,595 EUR untuk sesi 2 minggu (45 jam pengajaran selama 9 hari)Yuran pengajian 2,795 EUR untuk sesi 4 minggu (90 jam pelajaran selama 18 hari)Yuran pengajian 3,995 EUR untuk sesi 6-minggu (135 jam pelajaran selama 27 hari)... [-]

Kursus Summer dalam Pengekodan Kreatif

Campus Sepenuh masa June 2019 Itali Rome

Dalam kursus ini, anda akan mengkaji sejarah dan falsafah di belakang penggunaan seni teknologi. Anda akan mempelajari strategi pengekodan, meneroka cara memasukkan pengekodan dalam proses kreatif anda, dan mengetahui bagaimana alat pengkomputeran dapat meningkatkan kreativiti anda. [+]

Sekarang lebih daripada biasa, dunia pengkodan dan reka bentuk bertabrakan. Berlaku adalah hari-hari mengejekkan reka bentuk supaya juruteknik boleh membawa mereka hidup. Ramai perancang belajar bagaimana untuk kod supaya mereka boleh merekabentuk dengan lebih empati untuk era digital, bekerja lebih baik dengan pasukan teknikal, dan mendapatkan lebih banyak kawalan ke atas produk siap.

Dalam kursus ini, anda akan mengkaji sejarah dan falsafah di belakang penggunaan seni teknologi. Anda akan mempelajari strategi pengekodan, meneroka cara memasukkan pengekodan dalam proses kreatif anda, dan mengetahui bagaimana alat pengkomputeran dapat meningkatkan kreativiti anda. Pemimpin kursus anda akan membimbing anda untuk menerapkan konsep pengaturcaraan praktikal dalam projek tangan.... [-]


Kursus Summer dalam Realiti Maya dan Pengeluaran Video 360 °

Campus Sepenuh masa June 2019 Itali Rome

Hari-hari ini, menjadi pencipta yang mendalam adalah satu cabaran yang besar dan peluang yang hebat untuk pembuat filem dan pengeluar media. Kursus ini meneroka semua aspek menyedari video 360 ° menggunakan teknologi yang paling relevan pada hari ini. [+]

Hari-hari ini, menjadi pencipta yang mendalam adalah satu cabaran yang besar dan peluang yang hebat untuk pembuat filem dan pengeluar media. Kursus ini meneroka semua aspek menyedari video 360 ° menggunakan teknologi yang paling relevan pada hari ini.

Pertama, anda akan meneliti mengapa realiti maya moden adalah jenis media yang benar-benar baru yang berbeza dari semua bentuk terdahulu. Anda akan mendapat pemahaman yang mendalam tentang kamera 360 ° dan mengetahui alat mana yang paling berkesan di mana senario. Seterusnya, anda akan mengenal pasti cerita yang lebih baik diceritakan melalui pengalaman daripada media lain. Akhirnya, anda akan mendapat latihan praktikal dengan aliran kerja lengkap projek realiti maya, termasuk membangunkan konsep, memilih teknologi, melakukan pembentangan semula, dan menembak dalam video 360 °-diikuti dengan proses pasca produksi penyuntingan, jahitan, memuktamadkan, dan menerbitkan video 360 ° anda.... [-]


Kursus Summer dalam Reka Baju Kostum

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Rome

Adakah anda ingin belajar bagaimana untuk membuat pakaian hebat untuk pentas atau skrin? Dalam kursus ini, anda akan mendapat gambaran tentang proses reka bentuk kostum untuk industri prestasi, bersama dengan pemahaman tentang peranan penting yang bermain dalam penciptaan watak. [+]

Adakah anda ingin belajar bagaimana untuk membuat pakaian hebat untuk pentas atau skrin? Dalam kursus ini, anda akan mendapat gambaran tentang proses reka bentuk kostum untuk industri prestasi, bersama dengan pemahaman tentang peranan penting yang bermain dalam penciptaan watak.

Pada minggu pertama, anda akan menyiasat dunia kostum dengan menganalisis dan membincangkan imej, video dan pembacaan untuk mengetahui bagaimana faktor sejarah, personaliti, perkadaran, warna, bahan, dan teknik jahit memainkan proses. Kelas anda akan membuat beberapa lawatan ke kedai, teater, dan arkib pakaian tukang jahit. Pada minggu kedua, anda akan bekerjasama dengan rakan-rakan anda untuk merekabentuk portfolio pakaian untuk persembahan secara langsung atau filem. Bergantung kepada masa yang ada dan kemahiran peserta, kelas anda mungkin juga mencipta prototaip pakaian.... [-]


Kursus Summer dalam Reka Bentuk Aksesori

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Milan

Kursus ini memberi tumpuan kepada penerokaan asas-asas koleksi aksesori mewah, Made in Italy shoes and bags. [+]

Kursus ini memberi tumpuan kepada penerokaan asas-asas koleksi aksesori mewah, Made in Italy shoes and bags.

Pelajar akan memperoleh kemahiran asas yang diperlukan untuk menyelaras dan membangunkan jenama aksesori mewah baru dan akan mengenali metodologi teknikal untuk membuat kasut.

Keperluan

Kursus ini sesuai untuk pelajar dengan latar belakang dalam reka bentuk fesyen dan untuk pelajar yang telah menyelesaikan satu atau dua tahun pengajian universiti dalam seni dan reka bentuk.

[-]

Kursus Summer dalam Reka Bentuk Dalaman untuk Hotel

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Milan

Kursus ini akan membolehkan para peserta memahami kombinasi estetika, aspek fungsian dan operasi untuk mereka bentuk hotel yang berjaya. [+]

Kursus ini akan membolehkan para peserta memahami kombinasi estetika, aspek fungsian dan operasi untuk mereka bentuk hotel yang berjaya. Pelajar akan mengalami analisis mendalam terhadap tipologi hotel kontemporari, tren reka bentuk hotel terkini dan maklumat mengenai bahan, perabot, dan pencahayaan.

Kursus ini menawarkan penjelajahan yang mendalam tentang bidang Reka Bentuk Interior dalam bidang yang luas dan kompleks dalam industri perhotelan dan cara ia berubah dan berkembang.

Keperluan

Kursus ini direka untuk pelajar universiti tahun akhir dan bagi mereka yang mempunyai pengalaman bekerja dalam bidang reka bentuk dalaman yang ingin meneroka peluang baru yang menggabungkan strategi dan kreativiti.... [-]


Kursus Summer dalam Reka Bentuk Interior II

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Milan

Kursus ini bertujuan untuk pelajar yang mempunyai kefahaman dan pengalaman latar belakang dalam Reka Bentuk Dalaman. Pelajar akan mempunyai peluang untuk menganalisis ruang dalaman kontemporari melalui pemerhatian berdasarkan penyelidikan peribadi. [+]

Kursus ini bertujuan untuk pelajar yang mempunyai kefahaman dan pengalaman latar belakang dalam Reka Bentuk Dalaman. Pelajar akan mempunyai peluang untuk menganalisis ruang dalaman kontemporari melalui pemerhatian berdasarkan penyelidikan peribadi. Mereka akan mengembangkan sikap pereka profesional mencari bahan sebagai sumber inspirasi menerusi penerokaan bandar.

Kerja-kerja projek akan diasaskan ke arah penciptaan model fizikal susun atur dalaman, dengan menggunakan bahan yang diperbaharui atau dibuang.

Keperluan

Kursus ini sesuai untuk pelajar dengan latar belakang dan pengalaman dalam reka bentuk dalaman dan untuk pelajar yang telah menyelesaikan satu atau dua tahun pengajian universiti dalam seni dan reka bentuk.... [-]


Kursus Summer dalam Reka Bentuk Lampu

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Milan

Kursus ini memberikan visi keseluruhan seni pencahayaan dan fungsi yang berkaitan dari sudut pandang teknikal dan gaya. [+]

Kursus ini memberikan visi keseluruhan seni pencahayaan dan fungsi yang berkaitan dari sudut pandang teknikal dan gaya. Ia akan menyediakan pelajar dengan alat untuk melaksanakan projek pencahayaan dalam pelbagai ruang yang berbeza. Kuliah akan menangani subjek cahaya dan reka bentuk dalam teori dan secara praktikal. Para pelajar akan dijangka menghasilkan lakaran dan lukisan teknikal.

Keperluan

Kursus ini direka untuk pelajar universiti akhir tahun dan bagi mereka yang mempunyai pengalaman kerja dalam bidang reka bentuk yang ingin meneroka peluang baru yang menggabungkan strategi dan kreativiti.

[-]

Kursus Summer dalam Reka Bentuk Permainan Papan

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Rome

Permainan adalah satu bentuk hiburan interaktif yang menghubungkan orang-orang di pelbagai peringkat umur, jantina, etnik, kumpulan sosioekonomi, dan tahap kemahiran. Melalui permainan yang kita mainkan, kita bertemu dengan orang baru, meningkatkan kemahiran kita-dan, yang paling penting, kita belajar. [+]

Permainan adalah satu bentuk hiburan interaktif yang menghubungkan orang-orang di pelbagai peringkat umur, jantina, etnik, kumpulan sosioekonomi, dan tahap kemahiran. Melalui permainan yang kita mainkan, kita bertemu dengan orang baru, meningkatkan kemahiran kita-dan, yang paling penting, kita belajar. Kursus ini memberi tumpuan kepada jenis pengalaman permainan-permainan papan tertentu-yang memerlukan lebih daripada satu pemain dan dengan itu menggalakkan pembangunan kemahiran sosial seperti kerjasama, rundingan, penipuan, dan persuasi.

Berikutan ceramah yang meneroka prinsip-prinsip asas reka bentuk permainan papan, prototaip, dan bermain-main, anda akan menggunakan asas-asas ini untuk mencipta permainan asal, sama ada secara individu atau dalam kumpulan kecil. Menjelang akhir kursus, anda akan dapat mengubah idea anda ke dalam reka bentuk yang boleh diurus dan membangunkan prototaip yang cepat untuk menguji sepenuhnya pengalaman pemain yang anda berikan untuk mencapai.... [-]


Kursus Summer dalam Reka Bentuk Visual

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Milan

Sepanjang kursus intensif ini, pelajar akan mendapat pengetahuan mengenai konsep dan alat komunikasi visual yang berbeza. Peserta akan dibimbing melalui laluan yang ditandai oleh pelajaran teori dan latihan praktikal untuk mempelajari kemahiran digital dan kaedah perwakilan visual. Pada akhir kursus, setiap pelajar akan dapat mencari gaya visualnya sendiri dan akan belajar bagaimana untuk membangunkan projek sendiri. [+]

Sepanjang kursus intensif ini, pelajar akan mendapat pengetahuan tentang konsep dan alat komunikasi visual yang berbeza. Peserta akan dibimbing melalui laluan yang ditandai oleh pelajaran teori dan latihan praktikal untuk mempelajari kemahiran digital dan kaedah perwakilan visual. Pada akhir kursus setiap pelajar akan dapat mencari gaya visual sendiri dan akan belajar bagaimana membangunkan projek sendiri.

Keperluan

Kursus ini bertujuan untuk pelajar yang tidak mempunyai latar belakang dalam reka bentuk visual dan untuk pelajar yang menghadiri atau akan menghadiri tahun pertama pengajian universiti mereka dalam seni dan reka bentuk.

[-]

Kursus Summer di Sketching Around Milan

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Milan Rome + 1 lagi

Membangunkan kemahiran lukisan anda sambil menerokai bandar kuno dan kontemporari di Milan-monumen, muzium, dan tempat-tempat setiap hari di mana penduduk Milan berkumpul untuk menikmati kehidupan. [+]

Membangunkan kemahiran lukisan anda sambil menerokai bandar kuno dan kontemporari di Milan-monumen, muzium, dan tempat-tempat setiap hari di mana penduduk Milan berkumpul untuk menikmati kehidupan.

Semasa anda membuat lukisan dan lukisan lakaran cepat di luar dan dalam persekitaran yang berbeza, anda akan mengamalkan cara untuk menangkap nada, warna, cahaya, dan suasana menggunakan pelbagai teknik lukisan dan lukisan dan media.

Keperluan

Kursus ini sesuai untuk semua peringkat kemahiran.

[-]

Kursus Summer in Interaction Design with Touch Board

Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Rome

Dalam kursus ini, anda akan berpeluang menyertai idea, reka bentuk, dan pelaksanaan projek interaktif menggunakan Papan Sentuh, sebuah peranti yang bertukar menjadi bunyi dan membuat sebarang interaktif permukaan. [+]

Ingin tahu tentang dunia reka bentuk interaksi? Dalam kursus ini, anda akan berpeluang menyertai idea, reka bentuk, dan pelaksanaan projek interaktif menggunakan Papan Sentuh, sebuah peranti yang bertukar menjadi bunyi dan membuat sebarang interaktif permukaan.

Anda akan meneroka unsur-unsur projek interaktif, termasuk media, bahasa, matlamat, tingkah laku pengguna dan teknologi (perkakasan dan perisian). Anda akan mengamalkan menggunakan alat asas untuk membuat prototaip peranti interaktif, dan anda akan mempelajari asas-asas persekitaran, bahasa, dan pengaturcaraan TouchBoard / Arduino. Seperti yang anda belajar dengan melakukan, anda akan membina peranti yang mempengaruhi, dan dipengaruhi oleh, dunia fizikal.... [-]


Contact

Alamat Via Darwin 20 Tel: +39 02.97372.1
20143 Milan, Lombardy, Itali
Telefon undefined

Alamat Dessauer Str. 3-5 Tel: +49 (0) 30 338 539 500
10933 Berlin, Berlin, Jerman
Telefon undefined

Alamat Av. Dom Carlos 4 Tel. +351 210 309937
1200-649 Lisbon, Lisbon, Portugal
Telefon undefined

Alamat C/ Tajo s/n – Villaviciosa de Odòn Tel. +34 91 740 7272
28670 Madrid, Community of Madrid, Sepanyol
Telefon undefined

Alamat NABA
Rome, Lazio, Itali