Baca keterangan rasmi

Matlamat SKY Flight Academy adalah untuk melatih para juruterbang dalam suasana yang sangat profesional, dengan menggunakan pesawat generasi terkini yang eksklusif, semuanya dilengkapi dengan kokpit kaca yang dimiliki oleh Akademi. Pelajaran diadakan dalam bahasa Itali dan dalam Bahasa Inggeris untuk dapat diakses oleh semua pengguna.

Penginapan disediakan melalui SKY: kadet boleh memanfaatkan kadar hotel diskaun atau bahkan rumah pangsa terpilih untuk penginapan yang lebih lama.

Belajar untuk terbang dengan kami dan anda akan menikmati SKY sepanjang tahun!

106778_005.jpg

Testimoni

"Saya memulakan latihan penerbangan dengan SkyServices pada lewat tahun 2015, dan saya tidak dapat bercakap dengan sangat tinggi tentang penubuhannya. Mereka memainkan peranan penting dalam pembangunan kerjaya penerbangan saya dan saya harus mengatakan bahawa tahun-tahun yang dibelanjakan di Capua adalah antara yang terbaik dalam hidup saya. Seluruh organisasi adalah profesionalisme yang paling tinggi, armada yang muda dan terawat dengan baik oleh mekanik yang luar biasa dan para pengajar telah menunjukkan set kemahiran yang tidak dapat ditandingi. Saya sangat mengesyorkan SkyServices kepada semua orang, sama ada matlamat anda untuk meneroka pemandangan indah Itali atau melonjakkan langit pada 39000 kaki. ", Riccardo Traetto, Pegawai Pertama di Ryanair

Programs taught in:
English
Itali

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Sky Services

Lesen ini membenarkan juruterbang untuk memimpin pesawat pelbagai enjin. ... [+]

Keperluan

PPL - 100 HRS TT, 70 PIC

Lesen ini membolehkan juruterbang untuk mengetuai pesawat pelbagai enjin.

Latihan Tanah

30 jam kuliah

Subjek:

POHWCockpit KacaPenerbangan AsymmetricalKecemasan

Latihan Penerbangan

7 jam penerbangan

6 jam penerbangan Perintah Double1 jam semak

Tempoh

1 - 3 bulan

[-]
Itali Naples
October 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil

Sky Services

Lesen perintis pengangkutan syarikat penerbangan, atau ATPL, adalah perakuan yang membenarkan pemegang bertindak sebagai PIC pada pesawat udara. ... [+]

Lesen perintis pengangkutan syarikat penerbangan, atau ATPL, adalah perakuan yang membenarkan pemegang bertindak sebagai PIC pada pesawat udara. Untuk mendapatkan lesen ATPL, perlu terlebih dahulu mencapai perkara berikut:

Lesen Percubaan Persendirian (PPL)Lesen Percubaan Komersial (CPL)Single Engine Piston (SEP): lesen untuk juruterbang pesawat omboh enjin tunggalMulti-Engine Piston (MEP): Lesen untuk kapal terbang piston multiengine juruterbangPelbagai Penyelarasan Krew (MCC): kursus mandatori untuk terbang di atas pesawat pelbagai kruPenilaian Instrumen (IR): kelayakan untuk terbang berikutan peraturan penerbangan instrumen (IFR)

Ia juga diperlukan untuk lulus ujian teoretis yang diadakan di pejabat ENAC di Rom atau Milan.... [-]

Itali Naples
October 2019
Sepenuh masa
Sambilan
6 - 18 
Campus
Online & Campus Combined
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Sky Services

Lesen Percubaan Persendirian (PPL) adalah sijil perintis pertama yang perlu diperolehi. Ia membenarkan pemegang untuk terbang sebagai Pilot In Command (PIC) pada pesawat ... [+]

Lesen Percubaan Persendirian (PPL) adalah sijil perintis pertama yang perlu diperolehi. Ia membenarkan pemegang untuk terbang sebagai Pilot In Command (PIC) pada pesawat untuk kegunaan peribadi tanpa tujuan ekonomi .

Kadet mestilah berumur sekurang-kurangnya 16 tahun dan mesti menjalani pemeriksaan perubatan terdahulu di pusat yang diluluskan oleh Institut Perubatan Undang-Undang untuk mendapatkan, sekurang-kurangnya, Sijil Perubatan Airman Kelas Kedua .

Pada enrolmen, di Akademi Penerbangan, kadet mestilah berusia sekurang-kurangnya 16 tahun dan menyelesaikan 125 jam kursus dan sekurang-kurangnya 45 jam penerbangan untuk dapat menghadiri peperiksaan rasmi dan mendapatkan lesen.... [-]

Itali Naples
October 2019
Sepenuh masa
6 - 12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Address
Via Guantai Nuovi 16, Naples, Italy
Naples, Campania, Itali