The International Hospitality Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tidak menghairankan, Chef Academy memilih Senigallia untuk ibu pejabatnya yang baru di Itali, menjadi salah satu kota di Itali yang paling mewakili daya tarikan pelancong, keindahan dan pelbagai wilayah. Di tengah-tengah pantai rantau Marche, tempat yang indah ini terkenal dengan "pantai beludru" yang merupakan tempat mercu tanda pelancong dan pusat kebudayaan yang sangat penting.

Senigallia adalah tempat yang sempurna, di mana pelajar dikelilingi dari kawasan kekayaan seni, dan di mana makanan dan seni diajar secara langsung di mana bahan mentah ditanam dan ditanam dalam tradisi. Di rantau ini, banyak produk adalah antara "Made in Italy" yang dieksport ke seluruh dunia, sebagai truffle Sant'Angelo putih, Maccaroncini Campofilone, dan ribuan kebaikan lain.

Marches berbangga dengan lebih banyak wain, minyak dan keju yang dihasilkan oleh perniagaan tempatan yang merupakan simbol kekayaan tanah dan semangat dalam menghasilkan produk-produk berkualiti tinggi '. Oleh itu, kami memutuskan untuk membawa di sini sekolah kami, dan program latihan inovatif kami terima kasih kepada banyak permintaan yang dibuat oleh kami oleh pengusaha pelancongan oleh para pelajar. Sekolah kami dengan bangga bersedia membuka pintu kepada semua pelajar yang ingin menjadi chef terbaik di dunia.

Kami menawarkan satu sistem pendidikan yang unik yang menjadikan kami terkenal di England, di Amerika dan kami mengimport di banyak negara lain, bukan sahaja di Eropah tetapi juga di Timur Tengah dan China.

Kursus yang disesuaikan, praktikal dan berkesan yang tidak hanya memberi tumpuan kepada teknik asas memasak, tetapi juga menyampaikan makna apa yang dimaksudkan sebagai koki yang bekerja di dapur profesional. Mengasimil pengetahuan mereka dan mempelajari rahsia mereka akan membolehkan pelajar melangkah ke perniagaan restoran dengan ciri-ciri dan keyakinan yang diperlukan untuk menjadi koki profesional.

The International Hospitality Academy dilahirkan dari kepercayaan bahawa cara terbaik untuk mempelajari seni ini adalah dengan diajar oleh para profesional dalam persekitaran profesional dan tidak ada cara terbaik untuk praktikal.

Tidak menghairankan, The International Hospitality Academy menawarkan sebagai restoran rakan beberapa restoran paling terkenal di kawasan tempatan.

Setelah melengkapkan bahagian pertama latihan di dapur pembangunan kami, pelajar kami akan berpeluang untuk belajar daripada koki terbaik, bahkan mereka yang berbintang, semua dalam dapur mereka, tetapi selalu mengikuti program pendidikan kami.

Kelebihan besar dibentuk dengan cara ini kemahiran praktikal yang telah diperoleh dari pengalaman itu, bahawa banyak lagi graduan yang kurang dalam ketika mencari pekerjaan.

Setelah menamatkan kursus, pelajar akan mempunyai semua alat teori dan praktikal untuk bekerja dengan segera di salah satu dapur profesional yang terbaik.

Lokasi

Senigallia

Alamat
Via Nicola Abbagnano, 12
60019 Senigallia, Marche, Itali

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: