The International Hospitality Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tidak menghairankan, Chef Academy memilih Senigallia untuk ibu pejabatnya yang baru di Itali, menjadi salah satu kota di Itali yang paling mewakili daya tarikan pelancong, keindahan dan pelbagai wilayah. Di tengah-tengah pantai rantau Marche, tempat yang indah ini terkenal dengan "pantai beludru" yang merupakan tempat mercu tanda pelancong dan pusat kebudayaan yang sangat penting.

Senigallia adalah tempat yang sempurna, di mana pelajar dikelilingi dari kawasan kekayaan seni, dan di mana makanan dan seni diajar secara langsung di mana bahan mentah ditanam dan ditanam dalam tradisi. Di rantau ini, banyak produk adalah antara "Made in Italy" yang dieksport ke seluruh dunia, sebagai truffle Sant'Angelo putih, Maccaroncini Campofilone, dan ribuan kebaikan lain.

Marches berbangga dengan lebih banyak wain, minyak dan keju yang dihasilkan oleh perniagaan tempatan yang merupakan simbol kekayaan tanah dan semangat dalam menghasilkan produk-produk berkualiti tinggi '. Oleh itu, kami memutuskan untuk membawa di sini sekolah kami, dan program latihan inovatif kami terima kasih kepada banyak permintaan yang dibuat oleh kami oleh pengusaha pelancongan oleh para pelajar. Sekolah kami dengan bangga bersedia membuka pintu kepada semua pelajar yang ingin menjadi chef terbaik di dunia.

Kami menawarkan satu sistem pendidikan yang unik yang menjadikan kami terkenal di England, di Amerika dan kami mengimport di banyak negara lain, bukan sahaja di Eropah tetapi juga di Timur Tengah dan China.

Kursus yang disesuaikan, praktikal dan berkesan yang tidak hanya memberi tumpuan kepada teknik asas memasak, tetapi juga menyampaikan makna apa yang dimaksudkan sebagai koki yang bekerja di dapur profesional. Mengasimil pengetahuan mereka dan mempelajari rahsia mereka akan membolehkan pelajar melangkah ke perniagaan restoran dengan ciri-ciri dan keyakinan yang diperlukan untuk menjadi koki profesional.

The International Hospitality Academy dilahirkan dari kepercayaan bahawa cara terbaik untuk mempelajari seni ini adalah dengan diajar oleh para profesional dalam persekitaran profesional dan tidak ada cara terbaik untuk praktikal.

Tidak menghairankan, The International Hospitality Academy menawarkan sebagai restoran rakan beberapa restoran paling terkenal di kawasan tempatan.

Setelah melengkapkan bahagian pertama latihan di dapur pembangunan kami, pelajar kami akan berpeluang untuk belajar daripada koki terbaik, bahkan mereka yang berbintang, semua dalam dapur mereka, tetapi selalu mengikuti program pendidikan kami.

Kelebihan besar dibentuk dengan cara ini kemahiran praktikal yang telah diperoleh dari pengalaman itu, bahawa banyak lagi graduan yang kurang dalam ketika mencari pekerjaan.

Setelah menamatkan kursus, pelajar akan mempunyai semua alat teori dan praktikal untuk bekerja dengan segera di salah satu dapur profesional yang terbaik.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Kursus Chef Michelin Starred (300 Jam)

Campus Sepenuh masa 300  October 2019 Itali Senigallia

Program ini didedikasikan untuk semua profesional yang ingin memberikan sepakan kepada kerjaya mereka. [+]

Program ini didedikasikan untuk semua profesional yang ingin memberikan sepakan kepada kerjaya mereka. Seorang pakar dalam industri tahu betapa pentingnya untuk memperoleh pengalaman dalam dapur berbintang Michelin untuk memperoleh bukan sahaja kemahiran tetapi juga prestij. Selepas 75 jam memperkenalkan, kami menghantar pelajar ke salah satu restoran rakan kongsi Michelin yang berbintang kami. Pelajar boleh mempunyai ruang untuk imaginasi, mendapat kepakaran dan pengetahuan, dan mereka akan dapat meningkatkan keinginan kejayaan mereka dan mencapai tahap yang lebih tinggi dalam industri.

[-]

Kursus Chef Profesional - Masakan Itali (360 jam)

Campus Sepenuh masa February 2019 Itali Senigallia

Kursus ini telah direka untuk pelajar-pelajar yang ingin menjadi tukang masak profesional dalam masakan Itali. Objektif utama adalah mendidik mereka secara langsung di dapur. [+]

Kursus ini telah direka untuk pelajar-pelajar yang ingin menjadi tukang masak profesional dalam masakan Itali. Objektif utama adalah mendidik mereka secara langsung di dapur.

Semasa 120 jam pertama, pelajar akan mempelajari kemahiran baru dan memperbaikinya, bermula dari teknik asas hingga yang lebih maju. Program ini melibatkan semua aspek masakan Itali tradisional, termasuk teknik inovatif.

Bahagian 240 jam yang kedua berlaku di dapur di salah satu restoran rakan kongsi. Pelajar mereka diberi peluang untuk memperluaskan cakrawala mereka, memberi perhatian khusus kepada aspek pemakanan, rasa persepsi, dan pembentangan. Kursus ini adalah satu peluang yang hebat untuk menguatkan keinginan untuk menjadi koki masakan Itali yang berjaya.... [-]


Kursus Chef Profesional Terperinci (550 jam)

Campus Sepenuh masa January 2019 Itali Senigallia

Dengan kursus ini, pelajar menerima 150 jam di dapur pembangunan kami, di mana jurulatih tukang masak kami akan meliputi pengetahuan asas serta teknik canggih, yang akan meliputi setiap subjek program latihan kami secara mendalam. [+]

Dengan kursus ini, pelajar menerima 150 jam di dapur pembangunan kami, di mana jurulatih tukang masak kami akan meliputi pengetahuan asas serta teknik canggih, yang akan meliputi setiap subjek program latihan kami secara mendalam.

Selepas bahagian kursus ini selesai, pelajar akan pergi dengan kemahiran praktikal ahli kerja dalam dapur profesional. Ini menyediakan mereka untuk bahagian seterusnya kursus: 400 jam di dapur salah satu rakan restoran kami. Pelajar berpeluang untuk memilih dua rakan kongsi kami untuk mendapat manfaat daripada pembentukan koki yang berbeza, menawarkan gaya yang berbeza dan juga teknik memasak yang berbeza. Ini benar-benar adalah program latihan profesional yang muktamad!... [-]


Kursus Koki Profesional (360 jam)

Campus Sepenuh masa February 2019 Itali Senigallia

Pelajar akan menghabiskan 120 jam di kemudahan latihan kami, diikuti oleh Chef profesional. [+]

Pelajar akan menghabiskan 120 jam di kemudahan latihan kami, diikuti oleh Chef profesional. Kursus ini sengit kerana ia ingin melengkapkan pelajar dengan semua maklumat asas yang diperlukan yang mereka perlukan untuk memasuki dapur profesional yang sebenar. Pada ketika ini, mereka akan mempunyai latihan selama 240 jam di salah satu restoran rakan kongsi kami. Di sini pelajar, akan mempunyai keistimewaan di belakang dilatih sebagai ahli pasukan, belajar langsung dari para profesional dalam suasana yang kompeten. Program ini membolehkan pelajar memasuki persekitaran profesional dengan keperluan dan penyediaan yang diperlukan.

Syarat KemasukanAnda mestilah berusia 18 tahun ke atas pada permulaan tahun akademik.Bahasa utama kursus ini ialah bahasa Inggeris; Walau bagaimanapun, kami mengesyorkan pengetahuan asas bahasa Itali untuk pelajar-pelajar yang ingin bekerja di Itali. Ujian bahasa kemasukan akan dijalankan untuk memeriksa tahap setiap pelajar. Sekiranya anda tidak merasa yakin, kami menggalakkan anda untuk mendaftar kursus bahasa Itali yang dibuat agar anda dapat mencapai tahap pengertian yang mencukupi.Untuk pelajar bukan EEC, sila hubungi pejabat pentadbiran kami untuk mendapatkan maklumat tambahanPemilihan Calon... [-]

Makanan

Campus Sepenuh masa January 2019 Itali Senigallia

Terdapat garis yang sangat nipis antara pendapatan dan perbelanjaan semasa menguruskan sebuah restoran. Objektif utama kursus ini adalah untuk melatih F [+]

Terdapat garis yang sangat nipis antara pendapatan dan perbelanjaan semasa menguruskan sebuah restoran. Objektif utama kursus ini adalah untuk melatih F

Nampaknya mudah untuk dikatakan, namun sangat sukar untuk dicapai. Malah, perlu ada keseimbangan antara perkhidmatan, kualiti makanan, pengurusan kakitangan, pemilihan bahan mentah dan banyak lagi. Persediaan yang ketat diperlukan dari dapur dan dari bilik F

Kursus kami menawarkan pengetahuan dan kemahiran teknikal untuk mencipta tokoh profesional dan berkelayakan, dapat mengurus lebih banyak jabatan secara serentak.

Program ini merupakan kesinambungan semula jadi bagi pelajar-pelajar yang telah menghadiri program Chef Profesional, dan ingin meneruskan pendidikan mereka dengan lebih lanjut.... [-]


Pengurus Hotel di Hospitaliti dan Restoran

Campus Sepenuh masa November 2018 Itali Senigallia

The International Hospitality Academy bangga memperkenalkan anda kepada Pengurus Hotel dalam program Hospitality and Restaurant. Dua tahun menumpukan kepada angka perhotelan yang paling berprestij. Akses kepada program ini sangat selektif kerana tanggungjawab yang memerlukan kerja sedemikian banyak. [+]

The International Hospitality Academy bangga memperkenalkan anda kepada Pengurus Hotel dalam program Hospitality and Restaurant. Dua tahun menumpukan kepada angka perhotelan yang paling berprestij. Akses kepada program ini sangat selektif kerana tanggungjawab yang memerlukan kerja sedemikian banyak.

Pertama semua jabatan akan dianalisis di dalam kelas; Oleh itu, pengetahuan baru akan dipraktikkan dalam makmal, dan akhirnya mendapat pengalaman. Lebih-lebih lagi, terima kasih kepada latihan langsung yang dilakukan di syarikat berprestij, para pelajar akan berpeluang untuk mengalami suasana dan situasi yang pelbagai. Pelajar perlu menunjukkan pengurusan tekanan dan kemahiran menyelesaikan masalah yang baik. Pada akhir program, tahap pendidikan dan latihan yang diterima akan membolehkan anda berasa yakin di mana-mana rantaian yang berprestij atau tempat perhotelan, dan berjaya!... [-]


Professional Patisserie dan Confectionery Courses (840 Hours)

Campus Sepenuh masa January 2019 Itali Senigallia

Program hands-on yang penuh sepenuh masa ini memberi tumpuan kepada semua aspek pastri, penaik dan seni konfeksi. [+]

Program hands-on yang penuh sepenuh masa ini memberi tumpuan kepada semua aspek pastri, penaik dan seni konfeksi. Ia menawarkan arahan intensif, peralatan canggih, dan bahan berkualiti tinggi kepada pelajar kami. Program intensif ini direka untuk memenuhi keperluan pelajar yang ingin mendapatkan asas yang luas dan menyeluruh dalam seni pastri dan baking dari viennoiseries kepada coklat dan segala-galanya di antara. Anda akan menerima latihan dari chef pastri kami yang terkenal di makmal pastri yang serba lengkap.

Bagi penukar kerjaya, profesional dan pemula, program patisserie adalah kursus yang ideal untuk membina asas pengetahuan dan kemahiran yang kukuh untuk mencapai kerjaya yang berjaya. Adalah penting untuk didorong dengan baik, mempunyai sikap yang fokus dan motivasi tinggi untuk menyelesaikan kursus ini. Apabila berjaya disiapkan, pelajar akan bersedia untuk cemerlang dalam industri pastri.... [-]


Contact

Alamat Via Nicola Abbagnano, 12
60019 Senigallia, Marche, Itali