Anda Sprachschule

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Anda Sprachschule adalah sebuah sekolah bahasa Jerman kecil dan mesra di Berlin Friedrichshain menawarkan kursus Jerman untuk orang dewasa dan syarikat.

Guru-guru kami adalah asli dan sangat berpengalaman dalam bahasa-bahasa pengajaran dan matlamat tunggal mereka adalah untuk berurusan dengan keperluan pelajar-pelajar kita. Kami berbeza dari sekolah lain kerana pengajaran komunikatif dan peribadi kami dibuat khusus untuk para pelajar kita keperluan, di lapangan Jerman kami, kami memberikan kepentingan yang besar kepada kemahiran komunikasi para pelajar kita.

Kami menawarkan perkhidmatan berikut mengenai bahasa asing dan kursus bahasa Jerman di Berlin:

kursus Jerman dalam kumpulan kecil. berkelayakan, berpengalaman dan asli guru yang tinggi. Kami memilih bahan sekolah kami sangat berhati-hati supaya para pelajar dapat mempelajari bahasa dengan cara yang lucu dan secara beransur-ansur, dan pada masa yang sama mereka boleh mengetahui lebih lanjut mengenai budaya Jerman. nasihat peribadi dalam bahasa Inggeris dan tiga bahasa lain (Jerman, Sepanyol dan Itali). harga yang sangat berpatutan sepanjang tahun. Dari tahap A2 kita mencari rakan kongsi pertukaran bahasa secara percuma, jadi anda boleh menyimpan mengamalkan Jerman di luar kelas. Setiap bulan, kami menawarkan beberapa aktiviti kebudayaan untuk pelajar kursus Jerman di Berlin, seperti perjalanan kecil, lawatan ke muzium, filem atau biasa Anda-mesyuarat kami, di mana orang-orang dari negara-negara yang berbeza datang bersama-sama dan makan tapas manakala mengamalkan bahasa asing . Kami membantu pelajar-pelajar kita untuk mencari tempat tinggal yang sesuai.

The Anda Sprachschule sudah pasti salah satu tempat yang terbaik untuk mengikuti kursus Jerman di Berlin atau belajar bahasa asing lain seperti Sepanyol, Perancis atau Itali, di Berlin-Friedrichshain. Kelas kami diadakan dari 9 hingga 21. Sekiranya anda berminat untuk bahasa antarabangsa atau dalam kursus-kursus Jerman di Berlin anda boleh memilih antara jenis-jenis kursus:

Kursus intensif: kursus Jerman yang berlaku lima kali seminggu (4 jam lective per hari) pada waktu pagi atau pada waktu petang. Kursus Semi-intensif: kursus Jerman yang berlaku dua kali seminggu (2 jam lective sehari). Kursus Petang: Kursus Jerman yang berlaku sekali seminggu (2 jam lective sehari). Pelajaran swasta: mereka menyesuaikan diri dengan keperluan sebenar pelajar dalam kedua-dua kandungan dan pada masa-masa, dan boleh berlaku pada waktu pagi, tengah hari atau petang.

Jika ia adalah kali pertama bahawa anda telah berdaftar dengan kami tetapi anda sudah mempunyai beberapa kemahiran bahasa bahasa kita juga akan gembira untuk membantu anda. Selain itu anda boleh mengambil tahap ujian kami.

Perkhidmatan lain

Dalam Anda Sprachschule kita bukan sahaja menyediakan anda dengan kursus terbaik, tetapi juga menawarkan sevices berikut:

ANDA pertukaran bahasa: kita mencari rakan kongsi bahasa ibunda untuk anda supaya anda boleh mengamalkan bahasa yang keluar dari kelas, salah satu cara yang paling berkesan, murah dan menyeronokkan untuk meningkatkan kefasihan lisan anda.

Aktiviti-aktiviti kebudayaan: kami menganjurkan aktiviti kebudayaan setiap bulan untuk pelajar-pelajar kita, seperti lawatan ke muzium yang berbeza, filem atau mesyuarat Anda terkenal kami, di mana pelajar-pelajar dari pelbagai negara bertemu, mempunyai beberapa "tapas" dan berbual dalam bahasa yang berbeza.

PENGINAPAN: kita menguruskan penginapan anda di Berlin, supaya anda mempunyai hanya bimbang tentang mempelajari bahasa dan membuat kawan-kawan baru.

Insurans perjalanan: anda boleh menyewa insurans kesihatan dan menikmati perjalanan anda ke yang paling; tidak perlu bimbang tentang apa-apa halangan akhirnya.

terjemahan: kami juga menawarkan perkhidmatan terjemahan dokumen dalam setiap bahasa yang diajar di sekolah.

This school offers programs in:
  • English
  • Jerman
  • Sepanyol

Video

You live & You learn Teaser

You live & you learn - German courses in Anda Sprachschule in Berlin