Berlin Summer University of the Arts

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Artis, pereka, pemuzik dan minda kreatif di seluruh dunia - musim panas ini, untuk setiap minat dan keperluan akademik, Berlin Summer University of the Arts adalah tempat terbaik untuk menjadi. Anda dijemput untuk memilih dari pelbagai pilihan bengkel dalam semua bidang seni - Muzik, Reka bentuk, Seni Persembahan dan Seni Halus - dan semua itu di tengah-tengah kota terbesar dan paling mengilhamkan di Jerman.

Anda mempunyai peluang besar untuk meningkatkan pengetahuan anda dalam bidang Pemasaran sendiri, Pengurusan Seni dan Keusahawanan Kreatif. Di sini anda mendapatkan toolkit yang sempurna untuk membawa idea anda ke kehidupan, untuk mengembangkan konsep perniagaan kreatif anda dan memajukan kerjaya atau akademik akademik anda.

Pasukan pensyarah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa akan memperkenalkan teknik dan wacana artistik semasa dalam kedua-dua cara eksperimen dan klasik, seperti masterclasses.

Sertai kami untuk belajar di Berlin dan berjumpa dengan artis dan kreatif dari lebih daripada 55 negara yang berbeza. Dapatkan inspirasi dari suasana yang unik, meneroka minat anda dan menyelam ke metropolis kreativiti di salah satu universiti seni terbesar di dunia.

Daftar untuk newsletter kami untuk dikemas kini .

Berlin Career College

The Summer University of Arts / Summer Summer of Creative Entrepreneurship yang disampaikan oleh Kolej Kerjaya Berlin - institut yang bertanggungjawab untuk pendidikan berterusan di Universiti Seni Berlin. Kursus akreditasi, program induk dan bengkel menanti para seniman, kreatif dan peminat yang ingin memperluas wawasan mereka dan mengembangkan kemahiran mereka di salah satu akademi artis terbesar di dunia. Spektrum kursus yang luas adalah berdasarkan kajian semasa kami mengenai keperluan kemahiran dalam industri kreatif hari ini.

Laman web Kolej Berlin Career

This school offers programs in:
  • English

Lihat Kursus musim panas »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:


Berlin Summer University of the Arts

Campus Sambilan 3 - 14  June 2019 Jerman Berlin

Artis, pereka, pemuzik dan minda kreatif di seluruh dunia - musim panas ini, untuk setiap minat dan keperluan akademik, Berlin Summer University of the Arts adalah tempat terbaik untuk menjadi. Anda dijemput untuk memilih dari pelbagai pilihan bengkel dalam semua bidang seni - Muzik, Reka bentuk, Seni Persembahan dan Seni Halus - dan semua itu di tengah-tengah bandar terbesar dan paling mengilhamkan di Jerman. Anda mempunyai peluang besar untuk meningkatkan pengetahuan anda dalam bidang Pemasaran sendiri, Pengurusan Seni dan Keusahawanan Kreatif. Di sini anda mendapatkan toolkit yang sempurna untuk membawa idea anda ke kehidupan, untuk mengembangkan konsep perniagaan kreatif anda dan memajukan kerjaya atau akademik akademik anda. Pasukan pensyarah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa akan merangka teknik dan wacana artistik semasa dalam kedua-dua cara eksperimen dan klasik, seperti masterclasses. Sertai kami untuk belajar di Berlin dan berjumpa dengan artis dan kreatif dari lebih daripada 55 negara yang berbeza. Dapatkan inspirasi dari suasana yang unik, menjelajah minat anda dan menyelam ke metropolis kreativiti di salah satu universiti terbesar dan paling banyak facet seni di dunia. [+]

Diskaun Alumni dan Tempahan Pelbagai: Kami dengan senang hati melihat anda sekali lagi dan ingin memberi ganjaran kepada anda dengan 100 EUR Alumni diskaun yuran kursus anda (atau yuran akhir jika anda mendaftar untuk lebih daripada satu kursus). Para peserta yang mendaftar untuk beberapa kursus kami akan mendapat diskaun 50 EUR dari harga akhir.

Maklumat dan pendaftaran: www.summer-university.udk-berlin.de

Seni yang bagus

9.7. - 13.7. Peralihan - Lukisan dan Ruang dengan Pauline Kraneis

460 EUR

Bengkel lukisan ini akan meneroka ruang peralihan bandar Berlin dan bereksperimen dengan proses lukisan secara terbuka dan menafsirkan. Penekanan akan diberikan kepada karya seni praktikal dalam kombinasi dengan wacana kritis.... [-]


Contact

Berlin Summer University of the Arts

Website https://summer-university.udk-berlin.de