Baca keterangan rasmi

Setiap musim panas sejak 2012, kami telah membuka pintu kami untuk bengkel merentas pelbagai disiplin: Fine and Performing Arts, Reka Bentuk, Muzik, Keusahawanan Kreatif, Pengurusan Seni, dan Self-Marketing. Semua yang di tengah-tengah bandar terbesar dan paling mengilhamkan di Jerman.

Satu pasukan guru dan jurulatih yang bersemangat menawarkan persekitaran yang menyokong di mana anda boleh mencabar diri anda dalam ekspresi kreatif dan pemikiran kritis, mencari suara suara dan bahasa visual anda, merealisasikan idea anda, berkongsi dengan orang yang berfikiran dan membina rangkaian yang akan relevan untuk kerjaya anda.

Sertai kami untuk belajar di Berlin dan berjumpa dengan artis dan kreatif dari seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari suasana yang unik, meneroka minat anda dan menyelam ke metropolis kreativiti di salah satu universiti seni terbesar di dunia.

Daftar untuk newsletter kami untuk dikemas kini .

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:


Berlin Summer University of the Arts

Setiap musim panas sejak 2012, kami telah membuka pintu kami untuk bengkel merentas pelbagai disiplin: Fine and Performing Arts, Reka Bentuk, Muzik, Keusahawanan Kreatif, ... [+]

Diskaun Alumni dan Tempahan Pelbagai: Kami dengan senang hati melihat anda sekali lagi dan ingin memberi ganjaran kepada anda dengan 100 EUR Alumni diskaun yuran kursus anda (atau yuran akhir jika anda mendaftar untuk lebih daripada satu kursus). Para peserta yang mendaftar untuk beberapa kursus kami akan mendapat diskaun 50 EUR dari harga akhir.

Maklumat dan pendaftaran: www.summer-university.udk-berlin.de

Seni yang bagus

01.07-05.07 Peralihan - Lukisan dan Ruang

Bengkel lukisan ini akan meneroka ruang peralihan di bandar Berlin dan bereksperimen dengan melukis secara terbuka dan menafsirkan. Penekanan akan diberikan kepada karya seni praktikal dalam kombinasi dengan wacana kritis. Lebih banyak: href = "https://summer-university.udk-berlin.de/?id=352... [-]

Jerman Berlin
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
3 - 14 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Berlin Summer University of the Arts