European Sportsmanagement Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

ESMoutside

Dari profesional untuk profesional dan setiap peminat sukan

Sejajar dengan motto ini, para pakar dari bidang pendidikan, sukan profesional dan perniagaan mendapati cara mereka dan mengasaskan European Sportsmanagement Academy . Pengasas dan pengasas kajian ini, yang khusus disesuaikan dengan keperluan khas para atlet profesional dan profesional, adalah pemain bola sepak profesional . Dipl.Kööökonom juga merupakan kepakaran akademik. Di samping itu, kedua-dua rakan kongsi, Dr. Ing. Thomas Roßberger dan Daniela Roßberger, bersama-sama mempunyai 40 tahun pengalaman dalam memimpin syarikat Jerman.

Matlamat yang diisytiharkan oleh ESM-Academy adalah untuk membantu atlet bekas dan masih aktif profesional dan kompetitif untuk membuka perspektif kerjaya baru dalam pengurusan sukan kelab atau dalam ekonomi selepas kerjaya sukan mereka . Kajian, terpisah dari masa dan tempat.

Dengan program pengajian yang dibuat selama dua semester , ESM-Academy menyediakan fleksibel, tidak rumit, kompak dan profesional semua prasyarat profesional yang diperlukan untuk kerjaya yang berjaya sebagai pengurus sukan, pengarah sukan atau pengarah urusan.

Lokasi

Nuremberg

Alamat
European Sportsmanagement Academy
Frankenstr. 150 B

90461 Nuremberg, Bavaria, Jerman