Baca keterangan rasmi

Kami adalah CIEE

Organisasi bukan keuntungan, bukan kerajaan, CIEE adalah kajian tertua dan terbesar di negara luar dan organisasi pertukaran budaya. Sejak tahun 1947, CIEE telah membantu beribu-ribu orang memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk hidup dan bekerja di dunia yang saling bergantung dan saling beragam di dunia dengan menawarkan program pertukaran yang paling komprehensif, relevan dan berharga yang tersedia.

Apa yang kita lakukan

Di CIEE, kami mewujudkan peluang yang membantu membawa orang bersama. Kami menggalakkan pembangunan pemahaman dan saling menghormati antara masyarakat dan negara dengan menggalakkan pertukaran idea dan pengalaman. Kami membantu memberi pelajar, guru, dan profesional muda dari seluruh dunia keahlian yang menjadikan mereka warga global yang aktif dan bertanggungjawab.

Kami melakukan ini dengan:

    • Menawarkan program pertukaran dan perkhidmatan pertukaran yang paling menyeluruh yang ada.
    • Memasang sumber-sumber terbesar dan kakitangan yang paling berpengalaman, bergairah di lapangan.
    • Bekerja untuk memastikan semua orang mempunyai akses kepada peluang dan pengalaman yang memaklumkan perspektif mereka dan memperluas cakrawala mereka.

Nilai Teras CIEE

Kami percaya kepada kecemerlangan dan integriti . Kami menyediakan program dan perkhidmatan yang berkualiti tinggi, diterajui oleh contoh, dan pergi lebih jauh untuk melayani pelajar dan rakan kongsi kami.

Kami percaya dengan hormat . Kami memeluk dan meraikan kepelbagaian. Kami mengamalkan komunikasi terbuka dan jujur.

Kami percaya akses . Kami berusaha untuk membuka pintu untuk orang dari semua latar belakang ke program CIEE dan ke CIEE.

Akhirnya, di CIEE kami percaya penyelesaian masalah . Kami membangunkan penyelesaian inovatif dan praktikal untuk membantu mengembangkan akses kepada peluang pertukaran antarabangsa.

106996_rsz_adobestock_70168914.jpg

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Entrepreneur Lab by CIEE

Menjana dan membangunkan idea perniagaan yang berdaya maju, kemudian mengambilnya dari konsep untuk melengkapkan pelan perniagaan dan lapangan siap pelabur. Bawa masalah ... [+]

Kem Boot untuk Usahawan Aspiring

Menjana dan membangunkan idea perniagaan yang berdaya maju, kemudian mengambilnya dari konsep untuk melengkapkan pelan perniagaan dan lapangan siap pelabur. Bawa masalah perniagaan yang anda ingin selesaikan atau kami akan menyediakan satu daripada syarikat sebenar - kemudian selesaikan dan arahkan penyelesaian anda. Poland CV anda dan dapatkan sijil berharga semasa anda mendapat rasa budaya permulaan, mengasah kemahiran penting, dan memperoleh kelebihan antarabangsa.

The PayoffPelan perniagaan yang menarikDek padang siap pelaburSuatu sijil Elab

Struktur Program

Minggu anda akan terdiri daripada gabungan aktiviti untuk memaksimumkan pengalaman pembelajaran pengalaman anda termasuk sesi hari dan kerja kumpulan, perbincangan tetamu dan perbincangan, bimbingan dan perbualan firaside.... [-]

Jerman Berlin United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
6 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

CIEE IN ONE WORD

eLab - Start building the business of your dreams

Alamat lokasi
Gneisenaustr. 27
Berlin, Berlin, 10961 DE
Media Sosial
Alamat lokasi
46-47 Russell Square, Bloomsbury
London, England, WC1B 4JP GB