Baca keterangan rasmi

Kami adalah eLab oleh CIEE

eLab adalah program keusahawanan 6 atau 12 minggu yang dikendalikan oleh organisasi bukan keuntungan, bukan kerajaan yang dipanggil CIEE. Sejak tahun 1947, CIEE telah membantu beribu-ribu orang memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk hidup dan bekerja di dunia yang saling bergantung dan saling beragam di dunia dengan menawarkan program pertukaran yang paling komprehensif, relevan dan berharga yang tersedia.

Apa yang kita lakukan

eLab adalah program di mana usahawan yang berminat dipandu melalui proses memulakan perniagaan mereka sendiri. Kami memupuk perkembangan fikiran keusahawanan muda yang datang kepada kami dari seluruh dunia dan memperkenalkan mereka ke tempat permulaan di London atau Berlin. Kami memberi para usahawan kemahiran praktikal, peluang rangkaian, dan bimbingan langkah demi langkah yang mereka perlukan untuk membina perniagaan mereka dari bawah ke atas.

Kami melakukan ini dengan:

  • Menawarkan program pertukaran dan perkhidmatan pertukaran yang paling menyeluruh yang ada.
  • Memasang sumber-sumber terbesar dan pensyarah yang paling berpengalaman, bersemangat dan penceramah tetamu di tempat kejadian.
  • Memastikan sesi bimbingan individu dan kumpulan mingguan serta mentor pakar tersedia untuk menilai dan memperbaiki model perniagaan.

Faedah eLab

Program 6-minggu kami akan meninggalkan anda dengan model perniagaan dan pelan hala tuju, jadi anda boleh meletakkan idea-idea anda ke dalam aksi serta dek padang untuk membentangkan kepada calon pengasas, pelabur, dan inkubator berpotensi. Kami menilai matlamat perniagaan individu anda dan keperluan untuk membantu anda mencari penyelesaian terbaik untuk masalah anda. Selain itu, kami akan menghubungkan anda secara langsung dengan pakar dan mentor dalam bidang industri anda serta beberapa minda terhebat dalam adegan permulaan. Belum lagi, bimbingan dan bimbingan yang anda terima di sini akan memberi anda keyakinan dan bersedia untuk memulakan perniagaan anda.120810_WDBD2788.jpg

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Entrepreneur Lab by CIEE

Menjana dan membangunkan idea perniagaan yang berdaya maju, kemudian mengambilnya dari konsep untuk melengkapkan pelan perniagaan dan lapangan siap pelabur. Bawa masalah ... [+]

Kem Boot untuk Usahawan Aspiring

Menjana dan membangunkan idea perniagaan yang berdaya maju, kemudian mengambilnya dari konsep untuk melengkapkan pelan perniagaan dan lapangan siap pelabur. Bawa masalah perniagaan yang anda ingin selesaikan atau kami akan menyediakan satu daripada syarikat sebenar - kemudian selesaikan dan arahkan penyelesaian anda. Poland CV anda dan dapatkan sijil berharga semasa anda mendapat rasa budaya permulaan, mengasah kemahiran penting, dan memperoleh kelebihan antarabangsa.

The PayoffPelan perniagaan yang menarikDek padang siap pelaburSuatu sijil Elab

Struktur Program

Minggu anda akan terdiri daripada gabungan aktiviti untuk memaksimumkan pengalaman pembelajaran pengalaman anda termasuk sesi hari dan kerja kumpulan, perbincangan tetamu dan perbincangan, bimbingan dan perbualan firaside.... [-]

Jerman Berlin United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
6 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Take a look inside eLab

eLab - Start building the business of your dreams

Alamat lokasi
Gneisenaustr. 27
Berlin, Berlin, 10961 DE
Media Sosial
Alamat lokasi
46-47 Russell Square, Bloomsbury
London, England, WC1B 4JP GB