ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Kami adalah guru yang berkelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan diiktiraf untuk melatih tukang urut profesional dan sesiapa yang berminat dengan Urut Urut Tradisional Thai (juga dikenali sebagai Thai Yoga Massage), seni urut pencegahan dan kuratif, yang masih tidak diketahui di barat. Untuk mencapai matlamat ini, kami mempunyai sokongan salah satu daripada sekolah yang paling berkelayakan dari kerja badan Thai tradisional di Thailand, ITM. Sekolah antarabangsa Thailand kami adalah francais ITM Chiang Mai.

Kami adalah satu-satunya sekolah Urut Tradisional Thailand yang diiktiraf, diiktiraf di peringkat antarabangsa, dengan pengajaran berbilang bahasa, di sekolah kami tidak ada halangan bahasa: semua kursus kami adalah bahasa Inggeris, Sepanyol dan Jerman!

Pusat kesihatan semula jadi tradisional kami komited untuk kesejahteraan di Berlin dan menyediakan pelbagai bengkel dan retreat serta rawatan badan Thailand di rumah, untuk memperkayakan pendidikan dan berkhidmat kepada masyarakat. ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin diiktiraf secara antarabangsa dengan pusat-pusat pendidikan di seluruh dunia dan jaminan pembelajaran kami membolehkan pelajar mengulangi kursus mereka seberapa banyak yang mereka inginkan, secara percuma.

"Cari cara kuno untuk kesihatan dan kesejahteraan"

kenapa pilih kami

Akreditasi dan Pengiktirafan

Urut Latihan Antarabangsa Tangan ITM Thai

Kaedah pengajaran kami dengan tegas mematuhi teknik yang ditetapkan oleh sekolah-sekolah yang paling berprestij dan tradisional di Thailand dan memenuhi keperluan pelajar kami untuk pendidikan berkualiti tinggi.

Setiap kursus bermula dengan asas-asasnya. Oleh itu, tiada pengalaman terdahulu diperlukan.

Sekiranya anda ingin mengenali sekolah kami dan mempelajari lebih lanjut tentang kursus kami, kami dengan senang hati mengaturkan pelantikan peribadi. Kami dengan senang hati melayani perkhidmatan anda untuk sebarang pertanyaan atau maklumat.

Kaedah pengajaran

Kursus latihan guru menggunakan kaedah pengajaran VAK (visual, auditori, kinestetik) sejagat. Pelajar-pelajar kita belajar melalui emulasi demonstrasi guru mereka untuk melakukan latihan praktikal, mengikuti pergerakan guru mereka untuk memastikan teknik yang betul.

Sijil untuk pelajar

Pelajar yang mengikuti ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin akan menerima sijil yang diluluskan dan diberi kuasa oleh ITM Chiang Mai, yang diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan dan Kementerian Pendidikan Thailand dan diiktiraf di seluruh dunia.

Ulangi kursus secara percuma seberapa banyak kali yang anda suka

ITM menganggap mengamalkan aspek yang sangat penting untuk belajar Urut Yoga Thai dan oleh itu, pelajar dapat mengulangi kursus seberapa banyak yang mereka suka tanpa kos tambahan. Selain itu, pelajar boleh mengambil peperiksaan mereka apabila mereka fikir mereka sudah bersedia. ITM hanya menyerahkan sijil kepada pelajar yang lulus peperiksaan.

World Massage Federation (WMF)

SEKOLAH KAMI ADALAH AHLI: Persekutuan Urut Dunia (WMF)

WMF ditubuhkan untuk mengembangkan urut secara global dengan menganjurkan sesi latihan, seminar pendidikan, kem, dan pertandingan.

This school offers programs in:
  • English
  • Sepanyol
  • Jerman

Lihat kursus » Lihat Kursus - HealthcareStudies »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:


Urut Urut Thai Yoga Di Pulau El Hierro

Campus September 2018 Jerman Berlin

Sambung semula dan ulangi semula diri anda menemui irama anda sendiri di tengah-tengah Atlantik! [+]

Mengenai

Sambung semula dan ulangi semula diri anda menemui irama anda sendiri di tengah-tengah Atlantik! Nikmati percutian di El Hierro -Canary Islands - sebuah pulau Rizab Biosfera Dunia UNESCO.

Buka pintu baru dalam hidup anda untuk membantu diri anda dengan membantu orang lain dan mula belajar pekerjaan lain untuk masa depan anda. Mempelajari Asas Urut Thai, diperakui oleh ITM. Hanya hidup dengan irama anda sendiri-dalam keharmonian dengan alam semula jadi.

Sun 30th September - Sun 7th October dari € 608 setiap orang di bilik double / dari € 730 dalam dua kali ganda untuk penggunaan tunggal

Mengenai ibu pejabat penginapan retret:

El Sitio terletak di antara ladang anggur di kampung kecil La Frontera. Di sini di bahagian utara pulau ini, anda dapat menikmati pemandangan gunung yang indah, lautan terbuka dan lembah Golfo terletak di kaki anda. El Sitio - "Tempat", adalah ruang terbuka yang diintegrasikan dengan persekitaran semula jadi dan komuniti El Hierro. Kami menyediakan pengunjung dengan persekitaran yang aman untuk menenangkan badan dan minda. El Sitio adalah kanvas untuk orang ramai... [-]


Program Latihan Pakar Terapi Urut Thai Yoga

Campus September 2018 Jerman Berlin

Bayangkan ... bahawa anda berasa benar-benar santai dan gembira. Kerana anda mempunyai pekerjaan yang memberi anda pemenuhan begitu banyak. Itu meningkatkan kesihatan dan tenaga anda. Itu menghilangkan stres, sakit kepala, sakit belakang, kecederaan dan Kecederaan Strain Repetitive (RSI). Menambah pendapatan yang baik, sambil bekerja sambilan, memberi inspirasi kepada orang lain, mengubah kehidupan dan membantu orang meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan mereka. Dan semua itu dalam masa yang sangat singkat. Sedia untuk transformasi yang kuat? Baca lebih lanjut. [+]

Adakah anda merasa sangat sukar untuk membuat perubahan positif dan meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan anda?

Adakah anda tertekan sepanjang masa? Adakah anda pernah berfikir: Saya berharap saya benar-benar menikmati kerja saya?

Program Terapi Urut Thailand Yoga kami yang unik adalah untuk anda jika:

Anda bekerja keras dan merasa sangat tertekanAnda kadang-kadang berfikir: jika saya terus seperti ini, saya pasti mengalami kecederaanAtau anda sudah mengalami keletihan, aduan RSI, sakit kepala atau sakit belakangAnda bekerja keras dan mempunyai sedikit masa untuk melakukan perkara-perkara yang anda sukaAnda mahu lebih banyak masa untuk melancong atau untuk hobi, keluarga dan rakan andaAnda kehilangan masa dalam trafik setiap hari kerana anda perlu berulang-alik untuk bekerja - tidakkah lebih baik untuk bekerja lebih dekat ke rumah?Anda kadang-kadang berfikir: jika saya hanya bos saya sendiri, maka saya boleh membuat jadual kerja saya sendiriAnda ingin melakukan perjalanan dan menikmati masa lapang lebih, tetapi anda tidak dibenarkan mengambil lebih banyak cutiAnda mendapat kepuasan terlalu sedikit dari pekerjaan anda sekarang dan sering bertanya kepada diri sendiri: INI ITU ITU?Anda mahu lebih bermakna kepada orang lain dan menyumbang dengan cara yang memenuhi andaAnda mahu membantu orang lainAnda ditekankan kebanyakan masa dan ingin berasa santaiAnda ingin kesakitan dan ketidakselesaan anda hilang: tidak ada lagi bahu kaku, sakit kepala, RSI, sakit belakang, dsb.Anda terlalu banyak berfikir dan ingin menenangkan fikiran dan fikiran andaAnda ingin membantu rakan / keluarga anda dengan masalah kesihatan dan tahap tekanan merekaAnda seorang ahli terapi (physio) atau guru yoga dan ingin memperluaskan perkhidmatan anda - tetapi anda tidak tahu bagaimanaAnda ingin meningkatkan sistem... [-]

[+]

[-]

Contact

ITM International Training Massage School

Website www.thai-hand-berlin.com