Baca keterangan rasmi

Rumah baru dari Rumah

Pelajar dengan penuh kasih memanggil kampus "gelembung" - mikrokosmos bahasa Inggeris antarabangsa di tengah-tengah Eropah, di mana anda akan hidup dan belajar dengan pelajar dari lebih 100 negara. Selepas semester di Jacobs, setiap sudut kampus akan disambungkan ke memori yang indah. Sama ada kumpulan tempat duduk di sudut kawasan kajian yang tenang di mana anda menghabiskan sepanjang malam bekerja keras, ketawa dengan rakan-rakan anda dan memesan pizza pukul 3 pagi

Sama ada bukit-bukit kecil di Campus Green bahawa anda dan rakan-rakan anda menggunakan sledging pada dulang kafeteria apabila salji pertama telah jatuh pada musim sejuk. Sama ada pokok di hadapan kolej anda, di mana anda meletakkan gelang persahabatan Bulgaria pertama anda untuk nasib. Hidup dan belajar di kampus bermakna rakan-rakan anda akan berasa seperti keluarga dan kampus akan menjadi rumah baru dari rumah.

Setiap kali pengunjung datang ke kampus, mereka kagum dengan keindahan kampus 34ha yang luas dan hijau. Kampus hijau yang besar di tengah-tengah kampus dan padang bola sepak menarik pelajar duduk bersama, berjemur dan bermain sukan di luar.

Menyelam ke Kepelbagaian

Membenarkan pelajar untuk memupuk kecekapan interpersonal dan intercultural mereka adalah komponen penting dalam misi pendidikan Jacobs University. Sebagai pelajar Tahun Asas, anda boleh memanfaatkan sepenuhnya banyak peluang belajar di dalam dan di luar bilik darjah. Dapatkan tenggelam dalam persekitaran kampus antara budaya, mengambil bahagian dalam pelbagai aktiviti sukan yang ditawarkan, atau menjadi ahli salah satu daripada banyak kelab sosial, budaya, politik, akademik dan keusahawanan di kampus.

Kolej kediaman di kampus menawarkan pengalaman hidup dan pembelajaran yang selamat, interaktif dan inspirasi: Anda akan menerima bilik peribadi di apartmen dua bilik dan berkongsi kawasan umum dan bilik mandi dengan flatmate, yang biasanya mempunyai kewarganegaraan yang berbeza.

Kafe di dalam kolej menawarkan sarapan pagi, makan tengah hari dan makan malam dan ruang yang hebat untuk bertemu, berbual dan bersantai dengan rakan-rakan anda. Akses sepanjang hari ke pusat rekreasi yang canggih di kampus dan kawasan aktiviti yang dilengkapi dengan baik seperti ruang teater, gelanggang sukan, bilik tarian dan studio kertas adalah salah satu daripada manfaat hidup kami kampus yang indah. Kampus ini terletak berdekatan dengan pusat bandar Bremen, sebuah bandar multicultural dan keusahawanan maritim di utara Jerman.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Tahun Penubuhan

Jacobs University Foundation Year

Anda muda, bercita-cita tinggi dan mencari inspirasi? Anda telah menamatkan sekolah menengah, ingin menikmati kehidupan di universiti, dan ingin belajar lebih banyak tent ... [+]

Anda muda, bercita-cita tinggi dan mencari inspirasi? Anda telah menamatkan sekolah menengah, ingin menikmati kehidupan di universiti, dan ingin belajar lebih banyak tentang dunia dan budayanya? Kemudian anda akan berminat dengan Program Tahun Asas kami.

Perancangan dan persediaan untuk masa depan akademik anda adalah langkah penting. Sertai Program Yayasan Universiti Jacobs untuk meneroka pelbagai bidang pengajian dan memperoleh kemahiran belajar akademik sebelum memulakan ijazah sarjana muda anda.

Berdasarkan latar belakang akademik individu anda dan keperluan dan matlamat anda, anda boleh merancang pengalaman pembelajaran Yayasan Tahun anda sendiri. Sebagai pelajar Tahun Asas, anda boleh mengikuti kursus sarjana muda dari pelbagai bidang pengajian dan memilih antara jenis kelas persediaan untuk meningkatkan kemahiran akademik anda. Tambahan pula, anda tinggal di kampus antarabangsa kami dan dapat menikmati manfaat penuh kehidupan pelajar di kolej kediaman.... [-]

Jerman Bremen
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Jacobs University is ...

Jacobs Graduation 2016

Foundation Year - Get ready for university!