Lingoda

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Lingoda adalah sekolah bahasa dalam talian yang menawarkan Inggeris, Jerman, Perancis dan pengajaran Sepanyol. Kelas-kelas yang diadakan secara langsung di bilik darjah maya inovatif kami menggunakan Skype, dan diajar secara eksklusif oleh berkelayakan, guru berbahasa asli. Kami menawarkan kelas-kelas persendirian dan kumpulan. kelas kumpulan kami biasanya melibatkan tidak lebih daripada 5 orang pelajar dan membolehkan anda untuk bertemu pelajar bahasa lain dari seluruh dunia.

Kerana kami percaya bahawa fleksibiliti adalah penting, anda boleh menempah kelas pada bila-bila hari, 24/7. Walaupun anda adalah sangat sibuk, kita membuat ia mungkin bagi anda untuk belajar bahasa baru pada satu masa yang paling sesuai untuk anda, sama ada di 03:00 pada weeknight atau pada jam 9 malam pada hari Minggu. Anda juga boleh mengambil kelas swasta memberi tumpuan kepada topik pilihan anda bersedia untuk sesuatu yang tertentu - mesyuarat perniagaan, temu duga kerja atau apa-apa peristiwa lain yang memerlukan anda untuk mengetahui perbendaharaan kata tertentu, sebagai contoh.

Apa yang membuatkan Lingoda istimewa ialah kami menawarkan semua kelebihan sekolah bahasa yang sebenar, tetapi hakikat bahawa kami beroperasi dalam talian membolehkan kita untuk membetulkan kelemahan menghadiri sebuah sekolah bahasa tradisional. Anda tidak perlu berulang-alik ke dan dari sekolah, bilik darjah kami tidak terlalu sesak, dan walaupun anda ingin belajar dialek negeri yang jauh daripada anda, ini boleh diajar oleh penutur asli tempatan. Selain itu, anda boleh mengikuti kursus walaupun anda tiada di rumah kerana semua yang anda perlu menghadiri pengajaran adalah komputer riba yang mempunyai sambungan internet. Ini amat berguna untuk orang-orang yang banyak mengembara atau memindahkan kerap. Akhir sekali, tentu anda boleh mula bila-bila masa yang anda mahu, jadi mengapa tidak mula belajar sekarang? Setiap pelajar kita diberikan penasihat peribadi yang disediakan untuk menjawab soalan, memberikan tip-tip berguna dan mengikuti perkembangan beliau dari masa ke masa. Ini membolehkan kami untuk memastikan proses pembelajaran yang amat peribadi. Sudah tentu, anda boleh mengikuti kelas dengan guru-guru yang berbeza untuk mendapatkan digunakan untuk pelbagai gaya bercakap bahasa sasaran anda.

Kami juga mahu pelan pembelajaran anda untuk disesuaikan dengan keperluan anda sendiri, dan kami bersedia untuk memenuhi apa-apa permintaan khusus anda mungkin mempunyai - hanya berhubung!

Sebagai sekolah bahasa dalam talian, kami komited untuk menyediakan anda dengan pengalaman pembelajaran yang terbaik. Ini bermakna bahawa kita menyampaikan sijil rasmi mengikut piawaian CEFR untuk semua peringkat, dari A1 hingga C2. sijil-sijil ini diakui di seluruh dunia dan boleh digunakan untuk prosedur pentadbiran rasmi seperti permohonan visa. Kami juga boleh membantu anda membuat persediaan untuk ujian bahasa lain seperti TOEFL, DELF, DELE, TestDaF atau IELTS. Kami memberi anda akses kepada bahan pembelajaran yang banyak supaya anda boleh menyimpan di luar pelajaran anda belajar dan anda boleh menjejaki kemajuan anda sendiri dengan menggunakan akaun pelajar. Akhir sekali, kami bangga dalam menawarkan kualiti yang terbaik pengajaran. Untuk mencapai matlamat ini, anda dijemput untuk mengadar guru anda selepas setiap kelas.

Lingoda berfungsi secara langganan bulanan - apa yang anda perlu lakukan adalah memilih pakej pilihan anda bergantung kepada berapa banyak kelas anda ingin mengambil setiap bulan. Sebaik sahaja anda telah menempah kursus, anda masih boleh mendapat manfaat daripada 7 hari wang dikembalikan jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan yang kami sediakan. Itulah betapa yakin kita berada dalam produk kami! Malah, kami percaya bahawa Lingoda adalah cara terbaik untuk belajar bahasa baru. Sebenarnya, mengapa tidak anda mengambil kelas percubaan peribadi untuk hanya 99 sen dan lihat sendiri?

This school offers programs in:
  • English
  • Jerman
  • Sepanyol
  • Perancis

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Video

Learn English with Lingoda