Baca keterangan rasmi

THE MENTORA BAHASA SEKOLAH ADALAH SEBAHAGIAN DARIPADA RANGKAIAN GLOBAL

Mentora adalah sebuah institusi dipandang tinggi dalam sektor pendidikan antarabangsa. Kami menyediakan merangsang dan pengalaman pembelajaran akademik berorientasikan. sekolah bahasa kami terletak di pusat politik dan sejarah Berlin, berhampiran dengan kawasan yang sangat popular Friedrichshain-Kreuzberg.

Mentora menawarkan program-program yang dinamik dan intensif dalam bahasa Inggeris dan Jerman untuk pemula dan pelajar maju sama rata. Kami menyediakan individu, kursus komunikasi berorientasikan dan bahasa yang berkualiti tinggi untuk pelajar-pelajar kita yang mendapat manfaat daripada suasana yang kekeluargaan dan profesional pada masa yang sama.

Setiap satu daripada program-program kami adalah - selaras dengan konsep saintifik kami - disesuaikan dengan latar belakang dan keperluan peserta tertentu. Mentora bukan sahaja dengan mudah, tetapi ia tambahan pula dicirikan oleh kakitangan yang berpengalaman dan kemudahan yang mewah.

BAU Global The BAU Global Network terdiri daripada institusi pengajian tinggi yang tersebar di seluruh dunia. Rangkaian antarabangsa mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia dan mengakses sumber-sumber tempatan di setiap bandar, negeri dan negara untuk meningkatkan kualiti pendidikan tinggi yang disediakan. Pelajar dan graduan BAU Bualan rangkaian membentuk komuniti akademik melanjutkan lebih tujuh negara di tiga benua; Amerika Utara, Eropah dan Asia. Rangkaian BAU Global terdiri daripada 4 universiti, 2 sekolah-sekolah bahasa dan 6 kampus satelit.

universiti BAU Global menawarkan beratus-ratus ijazah, lepasan ijazah dan program kedoktoran dalam bidang seni bina, seni, pentadbiran perniagaan, reka bentuk, pendidikan, kejuruteraan, sains kesihatan, teknologi maklumat, undang-undang dan perubatan. Dengan merentasi konteks antarabangsa, BAU Global Network mengejar untuk menjamin kualiti dan pendidikan yang mampan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Mentora Sprachschule

Kami menawarkan intensif program kursus Bahasa Jerman kami untuk pelajar dari 16 tahun ke atas. Ia berlaku hari minggu 9:00-12:00 dan 18:00-09:00. Ia sejajar dengan Rangk ... [+]

Kami menawarkan intensif program kursus Bahasa Jerman kami untuk pelajar dari 16 tahun ke atas. Ia berlaku hari minggu 9:00-12:00 dan 18:00-09:00. Ia sejajar dengan Rangka Kerja Eropah Bersama Rujukan Bahasa dan oleh itu dibahagikan dalam 6 peringkat kursus.

Jerman Level A1 - Permulaan Jerman Level A2 - Pengetahuan asas Jerman Level B1 - kemahiran bahasa Elementary Jerman Level B2 - penggunaan bebas bahasa Jerman Level C1 - Penggunaan Kompeten bahasa Jerman Level C2 - kemahiran Bahasa ibunda seperti

Anda boleh mendapatkan penerangan yang tepat bagi setiap tahap bahasa pada laman utama untuk kursus.

Setiap tahap dibahagikan kepada dua bahagian - A1 / 1 dan A1 / 2, A2 / 1 dan A2 / 2, B1 / 1 dan B1 / 2 dan lain-lain - Setiap yang bahagian terakhir 4 minggu. Untuk menyelesaikan tahap yang lengkap anda perlu 8 minggu dalam jumlah.... [-]

Jerman Berlin
Oktober 2019
English
Sambilan
4 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu