Baca keterangan rasmi

亦博教育 sebelum ini dikenali sebagai Perikatan Strategik China China, bertujuan untuk mewujudkan matlamat menyediakan pendidikan peringkat pertama, pengalaman kerja praktikal, dan pelbagai rangkaian peribadi, supaya para pelajar Eropah dan profesional muda dapat memahami peluang-peluang yang dibawa oleh pembangunan ekonomi pesat di Greater China. Untuk tujuan ini, kami telah menjadi rakan kongsi eksklusif dengan Universiti Kewangan dan Ekonomi Shanghai, yang mempunyai reputasi berprestij dalam bidang pendidikan kewangan domestik. Pada tahun 2012, kami menukar nama kami kepada 亦博教育 . Penglihatan kami tidak lagi terhad kepada rantau Eropah.


Hari ini, misi 亦博教育 adalah untuk meningkatkan ekonomi global melalui pendidikan antarabangsa yang digabungkan dengan pembangunan kerjaya. Kami komited untuk menyediakan pendidikan dan sumber yang berkualiti tinggi untuk pembangunan kerjaya supaya semua orang dan institusi dapat memperoleh peluang dalam masyarakat yang berubah dengan cepat di mana peluang ini tidak lagi mempunyai batas geografi. Lebih-lebih lagi, keunikan kami ialah kami menghargai perkongsian kami. Sama ada pelajar kursus atau organisasi koperasi, kami bertekad untuk membuat kerjasama antara kedua-dua pihak berkekalan dan praktikal. Matlamat kami adalah untuk membina rangkaian 亦博教育 kuat yang menghubungkan pelajar, alumni, ibu bapa, dan profesional pendidikan untuk menyebarkan pengaruh kami dalam pendidikan antarabangsa dan pembangunan kerjaya. Pada masa ini, 亦博教育 mempunyai pejabat di Shanghai dan Berlin, Jerman, dan secara aktif memperluas perniagaannya di wilayah lain.

Perniagaan di Summer Program China dari ECSA Global di Vimeo.

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Shanghai University of Finance and Economics with ECSA Global

Latihan dan Kursus Perniagaan di Universiti Shanghai Kewangan dan Ekonomi. 8 minggu di Shanghai: pusat kewangan yang paling pesat berkembang di dunia. Satu peluang yang m ... [+]

2013 Perniagaan Program Summer China

Latihan dan Kursus Perniagaan di Universiti Shanghai Kewangan dan Ekonomi. 8 minggu di Shanghai: pusat yang paling pesat berkembang kewangan dunia Satu peluang musim panas yang unik..

Program Penerangan Sebagai dunia 's paling pesat berkembang ekonomi utama, pengeksport terbesar dan pengimport kedua terbesar, China semakin mempengaruhi perniagaan dunia dan politik. The Business 2013 Program Summer China akan membangunkan akademik, budaya, hubungan bahasa dan ekonomi anda dengan kuasa besar yang semakin meningkat. Perniagaan di Program Summer China akan menjadi unik kerana ia menggabungkan pengalaman pembangunan akademik dan profesional dalam Shanghai universiti elit.... [-]

China Shanghai Jerman Berlin
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
2 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Shanghai University of Finance and Economics with ECSA Global