Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Galeri Bahasa menyampaikan kursus bahasa berkualiti tinggi di beberapa lokasi di seluruh dunia. Dengan sekolah-sekolah di London, Manchester, Birmingham, Berlin, Hannover, Vancouver dan Toronto, kami bangga dengan antarabangsa kami dan pendekatan interaktif kami untuk proses pembelajaran. Semua kemudahan kami terletak di tengah-tengah bandar-bandar di mana mereka berada.

Saiz kelas kecil kami meningkatkan pembelajaran individu kerana anda boleh mendapat manfaat daripada perhatian peribadi dari guru. Juga, rasa masyarakat yang kuat di setiap sekolah bermakna anda tidak akan mengalami masalah dalam, mana-mana destinasi yang anda pilih.

Kursus-kursus kami

Di Galeri Bahasa, anda boleh memilih dari pelbagai jenis kursus Bahasa Inggeris dan Jerman untuk orang dewasa, serta kem musim panas antarabangsa untuk remaja. Gabungkan kelas untuk menjadikan pembelajaran bahasa anda lebih intensif dan memanfaatkan kelonggaran kami untuk menukar dari satu jenis kursus bahasa ke bahasa lain untuk memenuhi keperluan anda tanpa sebarang kos tambahan.

Metodologi kami

Kakitangan kami berdedikasi untuk memberikan anda pengalaman pembelajaran terbaik yang mungkin, membolehkan kemahiran bahasa anda berkembang. Guru-guru kami menggalakkan interaksi positif, membantu bahasa menjadi sifat kedua kepada anda. Terdapat juga penasihat, di sana untuk membantu anda setiap langkah.

Guru-guru kami

Ghairah, disiapkan dengan baik dan dinamik - itulah cara terbaik untuk menggambarkan guru kita. Mereka semua mempunyai latihan guru CELTA atau TESOL dan ramai yang juga memiliki, atau sedang berusaha ke arah DELTA atau MA.

Program diajar dalam:
  • English
  • Jerman

Sekolah ini juga menawarkan:

Undergraduate Pathway

The Language Gallery in Germany

TLG Toronto menawarkan peluang hebat untuk menyediakan kehidupan akademik dalam persekitaran berbahasa Inggeris, untuk kedua-dua program sarjana dan pascasiswazah di univ ... [+]

Program Pathway Universiti

Program Pathway Universiti adalah kursus pra-siri yang direka untuk pelajar antarabangsa yang merancang untuk belajar untuk ijazah di sebuah universiti di UK, Kanada, atau Jerman dan perlu memenuhi syarat bahasa tawaran bersyarat mereka.

Program ini akan membantu anda untuk:

Mempelajari pengetahuan bahasa dan kemahiran yang diperlukan untuk institusi akademik yang sesuaiMembangun strategi pembelajaran yang diperlukan untuk kehidupan universitiMembangunkan kemahiran fungsian yang diperlukan untuk di dalam dan di luar bilik darjahMelayari persekitaran akademik sebelum memulakan pengajian andaKeperluan KursusTahap: A0 dan ke atas (Bergantung pada lokasi)Tempoh: 8-58 minggu **... [-]
Jerman Berlin Hanover
Pendaftaran Terbuka
English,Jerman
Sepenuh masa
8 - 58 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu