dBs Music Berlin

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Industri muzik adalah sentiasa berubah dan apabila mempertimbangkan pilihan untuk pendidikan anda, apa yang lebih penting daripada memastikan ia memberi anda kelebihan? Apabila kita menerangkan DBS Muzik Berlin sebagai "tiada sekolah biasa" kita bercakap mengenai hal itu. masyarakat, lokasi, kemudahan, kualiti pengajaran, sokongan tanpa kompromi ... ia semua datang bersama-sama untuk menjadi contoh semangat dijalankan. Ini bermakna bukan sahaja ada kegembiraan sengit dalam segala yang kita lakukan bersama-sama, tetapi juga bersama-sama kita akan menunjukkan bagaimana semangat adalah kunci kepada kejayaan.

Gambaran Keseluruhan

baru diubahsuai state-of-the-art kemudahan kami di sini di Berlin berusia beberapa tahun. Tetapi kita sedang membina off warisan institusi kami yang telah beroperasi sejak tahun 1999 di UK. Pada tahun 2013 kami membuka DBS Muzik Berlin untuk memberi pelajar-pelajar kita mengakses ke tempat kejadian muzik yang pelbagai dan ditubuhkan didapati di sini. Kepelbagaian tempat kejadian ini mungkin akan mengejutkan anda juga! Walaupun ibu negara Jerman mempunyai pertalian terkenal dengan segala sesuatu elektronik, kita juga boleh mengatakan ia adalah satu hedonis dari segi menggalakkan pelbagai pilihan genre dan tabir.

Sama ada pelajaran anda diadakan di studio kami di Funkhaus bersejarah atau di pusat pendidikan utama kami di daerah Friedrichshain pada waktu malam, anda akan mendapatkan tangan anda pada gear terkini di beberapa tempat inspirasi. Tetapi apa yang baik adalah teknologi tanpa beberapa arahan? tutor kami adalah industri mengalami profesional aktif dalam dunia seni. Mereka akan menyediakan anda dengan pandangan praktikal tentang bagaimana untuk menggunakan mesin anda dan mengembangkan kemahiran anda sendiri dengan berkesan dalam kerjaya anda.

Jika anda sedang mencari untuk pengenalan yang komprehensif kepada Music Production & Engineering Bunyi atau Pengeluaran Muzik Elektronik & Performance, program diploma selama setahun kami sempurna. Ini juga cara yang hebat untuk memberi tenaga semula misi anda sebagai seorang artis dan menghabiskan tahun yang menarik di luar negara.

Jika anda sedang mencari ijazah yang diiktiraf bernilai tinggi, pertimbangkan darjah (Kepujian) Sarjana Muda kami yang ditadbir melalui University of St Mark & ​​St John di UK. Program-program fast track 3 tahun atau 2 tahun adalah bagi mereka yang mahu untuk menyelam jauh ke dalam konsep, teori, kepakaran teknikal dan amalan.

Ketahui Lebih Lanjut

Mahu melihat apa yang kita bercakap tentang? Mendaftar untuk salah satu daripada Hari Terbuka kami di laman web kami (dbsmusic.net) dan datang berjumpa dengan kami secara peribadi.

Tiada alasan untuk datang ke Berlin sekarang? Mengetahui lebih lanjut mengenai jenis peluang, anda boleh mempunyai dengan DBS Muzik Berlin dengan meneroka profil kami di sini Pengajian Sarjana Muda. Atau mendekati kami hari ini dengan menghantar e-mel kami: admissions@dbsmusic.net Kami berharap untuk mendengar daripada anda!

Lokasi

Berlin

dBs Music Berlin

Alamat
Berlin, Berlin, Jerman
Telefon
+49 30 29009052