Baca keterangan rasmi

Industri muzik adalah sentiasa berubah dan apabila mempertimbangkan pilihan untuk pendidikan anda, apa yang lebih penting daripada memastikan ia memberi anda kelebihan? Apabila kita menerangkan DBS Muzik Berlin sebagai "tiada sekolah biasa" kita bercakap mengenai hal itu. masyarakat, lokasi, kemudahan, kualiti pengajaran, sokongan tanpa kompromi ... ia semua datang bersama-sama untuk menjadi contoh semangat dijalankan. Ini bermakna bukan sahaja ada kegembiraan sengit dalam segala yang kita lakukan bersama-sama, tetapi juga bersama-sama kita akan menunjukkan bagaimana semangat adalah kunci kepada kejayaan.

Gambaran Keseluruhan

baru diubahsuai state-of-the-art kemudahan kami di sini di Berlin berusia beberapa tahun. Tetapi kita sedang membina off warisan institusi kami yang telah beroperasi sejak tahun 1999 di UK. Pada tahun 2013 kami membuka DBS Muzik Berlin untuk memberi pelajar-pelajar kita mengakses ke tempat kejadian muzik yang pelbagai dan ditubuhkan didapati di sini. Kepelbagaian tempat kejadian ini mungkin akan mengejutkan anda juga! Walaupun ibu negara Jerman mempunyai pertalian terkenal dengan segala sesuatu elektronik, kita juga boleh mengatakan ia adalah satu hedonis dari segi menggalakkan pelbagai pilihan genre dan tabir.

Sama ada pelajaran anda diadakan di studio kami di Funkhaus bersejarah atau di pusat pendidikan utama kami di daerah Friedrichshain pada waktu malam, anda akan mendapatkan tangan anda pada gear terkini di beberapa tempat inspirasi. Tetapi apa yang baik adalah teknologi tanpa beberapa arahan? tutor kami adalah industri mengalami profesional aktif dalam dunia seni. Mereka akan menyediakan anda dengan pandangan praktikal tentang bagaimana untuk menggunakan mesin anda dan mengembangkan kemahiran anda sendiri dengan berkesan dalam kerjaya anda.

Jika anda sedang mencari untuk pengenalan yang komprehensif kepada Music Production & Engineering Bunyi atau Pengeluaran Muzik Elektronik & Performance, program diploma selama setahun kami sempurna. Ini juga cara yang hebat untuk memberi tenaga semula misi anda sebagai seorang artis dan menghabiskan tahun yang menarik di luar negara.

Jika anda sedang mencari ijazah yang diiktiraf bernilai tinggi, pertimbangkan darjah (Kepujian) Sarjana Muda kami yang ditadbir melalui University of St Mark & ​​St John di UK. Program-program fast track 3 tahun atau 2 tahun adalah bagi mereka yang mahu untuk menyelam jauh ke dalam konsep, teori, kepakaran teknikal dan amalan.

Ketahui Lebih Lanjut

Mahu melihat apa yang kita bercakap tentang? Mendaftar untuk salah satu daripada Hari Terbuka kami di laman web kami (dbsmusic.net) dan datang berjumpa dengan kami secara peribadi.

Tiada alasan untuk datang ke Berlin sekarang? Mengetahui lebih lanjut mengenai jenis peluang, anda boleh mempunyai dengan DBS Muzik Berlin dengan meneroka profil kami di sini Pengajian Sarjana Muda. Atau mendekati kami hari ini dengan menghantar e-mel kami: admissions@dbsmusic.net Kami berharap untuk mendengar daripada anda!

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

dBs Music Berlin

Satu tahun Muzik Pengeluaran kami Diploma Kejuruteraan Bunyi akan membangunkan asas kemahiran anda untuk demystify teknik dan proses pengeluaran muzik dan kejuruteraan ya ... [+]

Satu tahun Muzik Pengeluaran kami Diploma Kejuruteraan Bunyi akan membangunkan asas kemahiran anda untuk demystify teknik dan proses pengeluaran muzik dan kejuruteraan yang baik. Bekerja pada kerjasama, projek-projek kreatif, anda akan mengkaji pelbagai aspek pengeluaran muzik daripada merekodkan & pencampuran, akustik & kemahiran mendengar bunyi untuk bergerak imej, teknologi muzik dan amalan industri, sambil belajar untuk mencari suara anda sebagai penerbit muzik kreatif.

PANJANG KURSUS: 1 Tahun (36 Minggu) KURSUS TARIKH MULA: September 2017 JANGKA MASA: September 2017 - Julai 2018 YURAN KURSUS: dari € 740 sebulan

[-]
Jerman Berlin
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
dBs Music Berlin

Menggunakan gabungan teknologi digital dan analog, satu tahun Elektronik Muzik Pengeluaran Diploma Prestasi kami akan membangunkan kemahiran anda dalam penciptaan bunyi d ... [+]

Menggunakan gabungan teknologi digital dan analog, satu tahun Elektronik Muzik Pengeluaran Diploma Prestasi kami akan membangunkan kemahiran anda dalam penciptaan bunyi dan manipulasi. Bekerja melalui projek-projek bersama dan hands-on kreativiti anda akan mempelajari banyak aspek muzik elektronik, yang terdiri daripada sintesis & persampelan, pengeluaran & mencampurkan dengan teknologi muzik dan amalan industri ketika menetapkan anda di atas jalan untuk menjadi pengeluar, pelakon dan mengamalkan artis.

PANJANG KURSUS: 1 Tahun (36 Minggu) KURSUS TARIKH MULA: September 2017 JANGKA MASA: September 2017 - Julai 2018 YURAN KURSUS: dari € 740 sebulan Kursus Diploma kami ... [-]
Jerman Berlin
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Why dBs Music Berlin? - 2016