Cambridge International College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

CAMBRIDGE INTERNATIONAL COLLEGE MENYEDIAKAN BERTAULIAH, PENGAJIAN PROFESIONAL, LATIHAN DAN PENDIDIKAN DARI BRITAIN, UNTUK LELAKI DAN WANITA SELURUH DUNIA bercita-cita tinggi UNTUK KERJAYA BERJAYA

Cambridge College International ialah, berpengalaman institusi yang sangat dihormati, cekap dan profesional dalam bidang pengajian, latihan dan pendidikan. Fokus College, dan keutamaan nombor satu kami, adalah sangat mudah; ia adalah:

"Untuk menyediakan profesional, mampu milik, program-program berkualiti tinggi yang memberikan Ahli kami dengan pengetahuan, pemahaman, kebolehan dan kecekapan, dan yang akan membolehkan Ahli kami untuk mendapat pekerjaan yang baik dan mencapai kejayaan kerjaya."

Berikut adalah 10 lagi keping maklumat untuk anda tahu tentang International College Cambridge, yang kami berharap anda akan mendapati relevan, menarik dan selesa:

  • Asal-usul Kolej Antarabangsa Cambridge tarikh kembali ke 1935 (2015 merupakan ulang tahun ke-80). Pada tahun 1935 empat puan-puan - JJ keusahawanan Cleaver, ahli akademik Dr Joseph Lee, guru David Hume dan pentadbir Leslie Cowham - datang bersama-sama dalam Cambridge dan London untuk mewujudkan sebuah institusi yang positif memberi kesan kepada kehidupan berjuta-juta lelaki dan wanita di negara-negara di seluruh dunia - dan masih berbuat demikian 80 tahun kemudian.
  • aktiviti teras dan bidang kepakaran Kolej termasuk penulisan profesional, pembangunan dan pengeluaran Study & Training Materials dengan konsentrasi dalam perniagaan, pengurusan dan pentadbiran, dan pelbagai bidang pengajian yang berkaitan seperti perakaunan, pemasaran dan sumber manusia. Ini Bahan Kajian merupakan sebahagian (termasuk dalam Yuran) vokasional kerjaya pembangunan yang diluluskan, disahkan dan diiktiraf Kajian & Latihan Program dan Program tinggi ditawarkan, yang membawa kepada Diploma dan Anugerah Tinggi.
  • Kolej ini diiktiraf, disahkan, diluluskan dan diiktiraf di Britain dan di seluruh dunia termasuk oleh The British Institute for Learning and Development, EDI (Pendidikan Pembangunan Antarabangsa), Persatuan Antarabangsa bagi Pengajian Jarak Jauh (IADL), Institut Kepimpinan dan Pengurusan (ILM) , Penilaian dan Akreditasi Penyedia Pembelajaran (EALP), Lembaga Akreditasi Negara, TEVETA, dan lain-lain. Kolej ini juga telah mencapai berprestij BILD Kualiti Mark, merupakan Pembekal UK Pembelajaran berdaftar (UKRLP), dan juga berdaftar dengan badan-badan seperti Jabatan Pembangunan Antarabangsa.
  • The College kini menawarkan lebih daripada 100 tajuk kursus yang berbeza, dan kerap menambah kursus baru yang memenuhi permintaan lelaki dan wanita bercita-cita tinggi yang sedang mencari kejayaan kerjaya, dari seluruh dunia. Di samping itu, Kolej kadang-kadang boleh tawarkan - atas permintaan khas - disesuaikan dan disediakan khas tajuk tentu, dalam pelbagai pengkhususan tertentu untuk program Baccalaureate dan EBA ditawarkan.
  • Pada bila-bila masa tertentu Kolej biasanya mempunyai Ahli-ahli dari antara 100 dan 125 negara dan negara-negara di seluruh dunia, menjadikan College benar-benar sebuah institusi antarabangsa. Prospektus bercetak semasa menampilkan Ahli College dan Graduan dari lebih daripada 65 negara-negara. Pada banyak generasi masa-keluarga yang sama - bapa / ibu dan anak-anak lelaki / anak perempuan mereka - telah dikaji dengan dan mencapai anugerah mereka dari College.
  • Pengetua semasa Kolej Antarabangsa Cambridge Dr Stephen M Lawson, yang sangat dihormati, sangat berpengalaman, pendidik terkenal. Dr Stephen Lawson telah melawat setiap benua di dunia, dan bersama-sama dengan kakitangan dan eksekutif Kolej itu mempunyai pengetahuan yang luas dan pengalaman pengajian dan kerjaya yang diperlukan oleh lelaki bercita-cita tinggi dan wanita di seluruh dunia. Dr Stephen Lawson adalah anak saudara kepada salah seorang pengasas Kolej, Dr Jospeh Lee, dan telah terlibat dalam memperbaiki kehidupan ratusan ribu Ahli (pelajar dan pelajar) dan keluarga mereka di seluruh dunia.
  • Walaupun majoriti Ahli yang belajar dengan - atau yang mengkaji dengan - Kolej berbuat demikian melalui kaedah pembelajaran jarak jauh yang baik Kolej, Kolej juga mempunyai lebih 50 organisasi Affiliate di seluruh dunia yang menyediakan pelbagai perkhidmatan termasuk: membantu pemohon untuk mendaftar dengan Kolej dan menjadi titik tempatan kenalan; beberapa Affiliate juga menyediakan kuliah, kelas atau sokongan tutorial yang mungkin pada separuh masa atau sepenuh masa, atau pada waktu malam atau pada hujung minggu; dan perkhidmatan pengawasan / penyeliaan Peperiksaan.
  • Secara purata antara 30% dan 60% Keahlian Kolej - mendaftar Ahli (pelajar atau pelajar) - terdiri daripada lelaki dan wanita yang telah disyorkan atau diperkenalkan ke Kolej oleh masa lalu atau semasa Ahli, atau yang telah mendaftar semula untuk melanjutkan pelajaran dengan Kolej selepas menamatkan kursus sebelumnya dengan College.
  • Umur minimum pengajian dengan CIC 18; tiada had umur maksimum walaupun kami percaya bahawa orang yang paling lama kepada mendaftar berumur 84 tahun; ini adalah seorang budiman - doktor - dari Trinidad & Tobago di Hindia Barat, yang telah membuka perniagaan perubatan baru dan yang memerlukan untuk mengetahui bagaimana untuk menjalankannya dan berjaya. Naib Pengetua semasa Kolej Antarabangsa Cambridge, yang dalam rangka lawatan ke Hindia Barat pada masa itu, dapat hadir Doctor dengan Diploma dalam Pengurusan Perniagaan & Pentadbiran, dihadiri isteri dan rakan-rakan Doktor, dan sekumpulan lain ahli yang telah baru-baru ini menamatkan pengajian CIC mereka; ini tetap menjadi salah satu cerita kegemaran Naib Pengetua dari 20+ tahun dengan Kolej.
  • Kolej ini mengambil masa yang sangat serius statusnya bertauliah dan disahkan, kredibiliti dan kelulusannya, dan reputasinya standard dan tinggi (dan Kolej lebih senang membiarkan kejayaan Ahli membuktikan kualiti dan status College - laman web ini, tetap Newsletters dan Kolej lain penerbitan memberi contoh berita, laporan dan cerita-cerita kejayaan Ahli). Sebagai sebahagian daripada status yang diluluskan dan diiktiraf Kolej kerap diaudit oleh badan-badan profesional dan diberi kuasa, yang merangkumi audit yang ketat: proses jaminan kualiti; kandungan, struktur dan penilaian piawaian bagi penyediaan program pembelajaran; latihan yang berkualiti dan penyediaan pembelajaran; penyelenggaraan objektif yang sesuai dan syarat-syarat bagi pencapaian mereka; menyampaikan pembelajaran yang berkualiti tinggi dan pembangunan.

KISAH KEJAYAAN

"Terima kasih membantu saya untuk meningkatkan pembelajaran saya yang turut membantu saya mendapatkan kemasukan ke Institut Latihan Siswazah bagi sijil lulusan post saya dalam pengurusan projek. Dengan pengajian saya di Kolej anda syarikat baru saya telah maju saya pinjaman bagi saya untuk membayar yuran saya. "

Danial Cardinal Langton menulis dari Ghana

Lokasi

Saint Peter

Alamat
Heron House
JE3 7BY Saint Peter, St Peter, Jersey
Telefon
+44 534 485485