Baca keterangan rasmi

CAMBRIDGE INTERNATIONAL COLLEGE MENYEDIAKAN BERTAULIAH, PENGAJIAN PROFESIONAL, LATIHAN DAN PENDIDIKAN DARI BRITAIN, UNTUK LELAKI DAN WANITA SELURUH DUNIA bercita-cita tinggi UNTUK KERJAYA BERJAYA

Cambridge College International ialah, berpengalaman institusi yang sangat dihormati, cekap dan profesional dalam bidang pengajian, latihan dan pendidikan. Fokus College, dan keutamaan nombor satu kami, adalah sangat mudah; ia adalah:

"Untuk menyediakan profesional, mampu milik, program-program berkualiti tinggi yang memberikan Ahli kami dengan pengetahuan, pemahaman, kebolehan dan kecekapan, dan yang akan membolehkan Ahli kami untuk mendapat pekerjaan yang baik dan mencapai kejayaan kerjaya."

Berikut adalah 10 lagi keping maklumat untuk anda tahu tentang International College Cambridge, yang kami berharap anda akan mendapati relevan, menarik dan selesa:

 • Asal-usul Kolej Antarabangsa Cambridge tarikh kembali ke 1935 (2015 merupakan ulang tahun ke-80). Pada tahun 1935 empat puan-puan - JJ keusahawanan Cleaver, ahli akademik Dr Joseph Lee, guru David Hume dan pentadbir Leslie Cowham - datang bersama-sama dalam Cambridge dan London untuk mewujudkan sebuah institusi yang positif memberi kesan kepada kehidupan berjuta-juta lelaki dan wanita di negara-negara di seluruh dunia - dan masih berbuat demikian 80 tahun kemudian.
 • aktiviti teras dan bidang kepakaran Kolej termasuk penulisan profesional, pembangunan dan pengeluaran Study & Training Materials dengan konsentrasi dalam perniagaan, pengurusan dan pentadbiran, dan pelbagai bidang pengajian yang berkaitan seperti perakaunan, pemasaran dan sumber manusia. Ini Bahan Kajian merupakan sebahagian (termasuk dalam Yuran) vokasional kerjaya pembangunan yang diluluskan, disahkan dan diiktiraf Kajian & Latihan Program dan Program tinggi ditawarkan, yang membawa kepada Diploma dan Anugerah Tinggi.
 • Kolej ini diiktiraf, disahkan, diluluskan dan diiktiraf di Britain dan di seluruh dunia termasuk oleh The British Institute for Learning and Development, EDI (Pendidikan Pembangunan Antarabangsa), Persatuan Antarabangsa bagi Pengajian Jarak Jauh (IADL), Institut Kepimpinan dan Pengurusan (ILM) , Penilaian dan Akreditasi Penyedia Pembelajaran (EALP), Lembaga Akreditasi Negara, TEVETA, dan lain-lain. Kolej ini juga telah mencapai berprestij BILD Kualiti Mark, merupakan Pembekal UK Pembelajaran berdaftar (UKRLP), dan juga berdaftar dengan badan-badan seperti Jabatan Pembangunan Antarabangsa.
 • The College kini menawarkan lebih daripada 100 tajuk kursus yang berbeza, dan kerap menambah kursus baru yang memenuhi permintaan lelaki dan wanita bercita-cita tinggi yang sedang mencari kejayaan kerjaya, dari seluruh dunia. Di samping itu, Kolej kadang-kadang boleh tawarkan - atas permintaan khas - disesuaikan dan disediakan khas tajuk tentu, dalam pelbagai pengkhususan tertentu untuk program Baccalaureate dan EBA ditawarkan.
 • Pada bila-bila masa tertentu Kolej biasanya mempunyai Ahli-ahli dari antara 100 dan 125 negara dan negara-negara di seluruh dunia, menjadikan College benar-benar sebuah institusi antarabangsa. Prospektus bercetak semasa menampilkan Ahli College dan Graduan dari lebih daripada 65 negara-negara. Pada banyak generasi masa-keluarga yang sama - bapa / ibu dan anak-anak lelaki / anak perempuan mereka - telah dikaji dengan dan mencapai anugerah mereka dari College.
 • Pengetua semasa Kolej Antarabangsa Cambridge Dr Stephen M Lawson, yang sangat dihormati, sangat berpengalaman, pendidik terkenal. Dr Stephen Lawson telah melawat setiap benua di dunia, dan bersama-sama dengan kakitangan dan eksekutif Kolej itu mempunyai pengetahuan yang luas dan pengalaman pengajian dan kerjaya yang diperlukan oleh lelaki bercita-cita tinggi dan wanita di seluruh dunia. Dr Stephen Lawson adalah anak saudara kepada salah seorang pengasas Kolej, Dr Jospeh Lee, dan telah terlibat dalam memperbaiki kehidupan ratusan ribu Ahli (pelajar dan pelajar) dan keluarga mereka di seluruh dunia.
 • Walaupun majoriti Ahli yang belajar dengan - atau yang mengkaji dengan - Kolej berbuat demikian melalui kaedah pembelajaran jarak jauh yang baik Kolej, Kolej juga mempunyai lebih 50 organisasi Affiliate di seluruh dunia yang menyediakan pelbagai perkhidmatan termasuk: membantu pemohon untuk mendaftar dengan Kolej dan menjadi titik tempatan kenalan; beberapa Affiliate juga menyediakan kuliah, kelas atau sokongan tutorial yang mungkin pada separuh masa atau sepenuh masa, atau pada waktu malam atau pada hujung minggu; dan perkhidmatan pengawasan / penyeliaan Peperiksaan.
 • Secara purata antara 30% dan 60% Keahlian Kolej - mendaftar Ahli (pelajar atau pelajar) - terdiri daripada lelaki dan wanita yang telah disyorkan atau diperkenalkan ke Kolej oleh masa lalu atau semasa Ahli, atau yang telah mendaftar semula untuk melanjutkan pelajaran dengan Kolej selepas menamatkan kursus sebelumnya dengan College.
 • Umur minimum pengajian dengan CIC 18; tiada had umur maksimum walaupun kami percaya bahawa orang yang paling lama kepada mendaftar berumur 84 tahun; ini adalah seorang budiman - doktor - dari Trinidad & Tobago di Hindia Barat, yang telah membuka perniagaan perubatan baru dan yang memerlukan untuk mengetahui bagaimana untuk menjalankannya dan berjaya. Naib Pengetua semasa Kolej Antarabangsa Cambridge, yang dalam rangka lawatan ke Hindia Barat pada masa itu, dapat hadir Doctor dengan Diploma dalam Pengurusan Perniagaan & Pentadbiran, dihadiri isteri dan rakan-rakan Doktor, dan sekumpulan lain ahli yang telah baru-baru ini menamatkan pengajian CIC mereka; ini tetap menjadi salah satu cerita kegemaran Naib Pengetua dari 20+ tahun dengan Kolej.
 • Kolej ini mengambil masa yang sangat serius statusnya bertauliah dan disahkan, kredibiliti dan kelulusannya, dan reputasinya standard dan tinggi (dan Kolej lebih senang membiarkan kejayaan Ahli membuktikan kualiti dan status College - laman web ini, tetap Newsletters dan Kolej lain penerbitan memberi contoh berita, laporan dan cerita-cerita kejayaan Ahli). Sebagai sebahagian daripada status yang diluluskan dan diiktiraf Kolej kerap diaudit oleh badan-badan profesional dan diberi kuasa, yang merangkumi audit yang ketat: proses jaminan kualiti; kandungan, struktur dan penilaian piawaian bagi penyediaan program pembelajaran; latihan yang berkualiti dan penyediaan pembelajaran; penyelenggaraan objektif yang sesuai dan syarat-syarat bagi pencapaian mereka; menyampaikan pembelajaran yang berkualiti tinggi dan pembangunan.

KISAH KEJAYAAN

"Terima kasih membantu saya untuk meningkatkan pembelajaran saya yang turut membantu saya mendapatkan kemasukan ke Institut Latihan Siswazah bagi sijil lulusan post saya dalam pengurusan projek. Dengan pengajian saya di Kolej anda syarikat baru saya telah maju saya pinjaman bagi saya untuk membayar yuran saya. "

Danial Cardinal Langton menulis dari Ghana

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Cambridge International College

Program ini memberi tumpuan kepada merancang, mengatur dan mengawal Logistik, aktiviti Pengurusan Rantaian Materials & Supply - elemen utama bagi pengurusan yang berj ... [+]

Diploma dalam Logistik, Materials & Pengurusan Rantaian Bekalan INI PROGRAM HEBAT MENYEDIAKAN TUISYEN TENTANG PELBAGAI AKTIVITI YANG TERLIBAT DALAM LOGISTICS MODERN, BAHAN PENGENDALIAN DAN BEKALAN PENGURUSAN RANTAIAN, TERMASUK: DISTRIBUTION FIZIKAL, PENGURUSAN BAHAN, PENGANGKUTAN, PEMUDAH, PERKHIDMATAN PELANGGAN, PEROLEHAN, pemprosesan pesanan, pembelian, pergudangan, KAWALAN INVENTORI, DITEMUI ORDER DAN bala, PEMBUNGKUSAN DAN HANTARAN, PENGURUSAN LOGISTICS PROJECT.

Program ini memberi tumpuan kepada merancang, mengatur dan mengawal Logistik, aktiviti Pengurusan Rantaian Materials & Supply - elemen utama bagi pengurusan yang berjaya di mana-mana perusahaan - dan ia meliputi perancangan strategik dan membuat keputusan sebagai satu bahagian penting dalam proses pengurusan. Program ini sesuai untuk pengurus dan kakitangan di semua peringkat yang terlibat dalam aktiviti logistik atau dalam memastikan produk dan perkhidmatan yang ditawarkan kepada pelanggan (atau pelanggan atau penerima yang sah) pada masa dan tempat, dan dalam keadaan dan bentuk yang dikehendaki, dengan cara yang cekap, menguntungkan dan kos efektif.... [-]

Jersey Saint Peter
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cambridge International College

Untuk berjaya di peringkat global pemilik perniagaan, kakitangan, pekerja dan pengurus mesti dilatih untuk memahami perdagangan antarabangsa - Program ini akan menghasilk ... [+]

Diploma Business & Trade International A PENGENALAN PRAKTIKAL dan DICAPAI DENGAN PERNIAGAAN ANTARABANGSA BERJAYA, mengimport dan mengeksport; PROGRAM ini juga mengenal pasti dan menerangkan faktor-faktor yang perlu ditangani UNTUK MEMBANGUNKAN YANG BERKESAN PELAN EXPORT PEMASARAN.

Untuk berjaya di peringkat global pemilik perniagaan, kakitangan, pekerja dan pengurus mesti dilatih untuk memahami perdagangan antarabangsa - Program ini akan menghasilkan pengurus dan kakitangan yang mempunyai pemahaman yang baik mengenai perdagangan antarabangsa, dilengkapi dengan pengetahuan dan kemahiran untuk membantu perniagaan untuk berjaya di peringkat antarabangsa. Mengeksport bukan satu aktiviti untuk pengurus jualan tidak terlatih; mengeksport boleh memberi ganjaran dan menguntungkan jika ia dijalankan secara profesional dan jika strategi pemasaran antarabangsa yang berkesan dibangunkan; supaya Program ini mengajar bagaimana untuk menilai eksport yang berpotensi dan 'produk patut' dan kepentingan produk memenuhi piawaian dan keperluan budaya negara-negara sasaran. Ia membincangkan dengan konsep pemasaran dan alat, dan menerangkan konsep pemasaran yang berkesan dan strategi untuk menggunakan untuk memasuki pasaran sasaran. Ia meneliti harga, pengangkutan dan logistik, mata wang, dokumentasi dan insurans, dan undang-undang mengenai kontrak antarabangsa; dan ia memberikan asas yang praktikal, berguna dan komprehensif kepada keperluan import berjaya dan eksport.... [-]

Jersey Saint Peter
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cambridge International College

A Programme popular yang menyediakan pengetahuan pakar perbankan dan pengurusan kewangan, dengan pemahaman yang kukuh atau banyak aspek penting dalam perniagaan dan pengu ... [+]

Diploma Kepujian Perbankan, Kewangan dan Pengurusan PROGRAM YANG MENYEDIAKAN PENGETAHUAN TERPERINCI DAN MENARIK DAN KEFAHAMAN TENTANG KAWASAN KERJAYA PENTING BANK, KEWANGAN, PERNIAGAAN DAN PENGURUSAN.

A Programme popular yang menyediakan pengetahuan pakar perbankan dan pengurusan kewangan, dengan pemahaman yang kukuh atau banyak aspek penting dalam perniagaan dan pengurusan maju dan pentadbiran. Pemilikan yang Kepujian Group Diploma menunjukkan pengetahuan dan keupayaan dan menunjukkan bahawa individu tersebut mempunyai kecekapan, pemahaman dan potensi untuk menjadi yang berjaya kanan pengurus, pentadbir atau eksekutif dalam nya kawasan pilihan pengajian, dan dalam industri umum, pengurusan, perniagaan , perbankan, kewangan dan kerjaya kerjaya lain.... [-]

Jersey Saint Peter
Og 2019
English
Sepenuh masa
21 - 24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cambridge International College

Program ini menerangkan mengenai pengurusan moden dan pentadbiran - bagaimana untuk merancang, menyelaras, mengawal, memberi motivasi dan plumbum - dan bagaimana untuk me ... [+]

Diploma Kepujian Pengurusan & Tempat Kerja Keselamatan INI ADALAH PROGRAM IDEAL UNTUK mangers SEMASA, PENYELIA, PEMILIK PERNIAGAAN DAN PEKERJA DENGAN AN HR DAN / ATAU KESIHATAN & KESELAMATAN PERANAN - dan sesiapa sahaja yang berkeinginan untuk MENJADI SALAH SATU DI ATAS INI. MEMBERI TUMPUAN KEPADA MENJADI PENGURUS CEMERLANG, Ia juga meliputi AREA PENTING KESIHATAN DAN KESELAMATAN DAN OBLIGASI UNDANG-UNDANG PELBAGAI ORGANISASI DENGAN PEKERJA, KAKITANGAN DAN LAIN-LAIN.

Program ini menerangkan mengenai pengurusan moden dan pentadbiran - bagaimana untuk merancang, menyelaras, mengawal, memberi motivasi dan plumbum - dan bagaimana untuk memahami dan mengawal aspek-aspek praktikal, teori dan undang-undang pengurusan kesihatan dan keselamatan. Ia menerangkan fungsi, peranan dan tanggungjawab pengurus dan pentadbir, dan mengenai pengurusan dan pentadbiran - dan bagaimana untuk menjadi seorang pengurus yang kompeten, berpengetahuan dan pro-aktif dengan pemahaman yang baik mengenai perkara-perkara kesihatan & keselamatan undang-undang dan. Pemilikan yang Kepujian Group Diploma menunjukkan pengetahuan dan keupayaan dan menunjukkan bahawa individu tersebut mempunyai kecekapan, pemahaman dan potensi untuk menjadi yang berjaya kanan pengurus, pentadbir atau eksekutif.... [-]

Jersey Saint Peter
Og 2019
English
Sepenuh masa
21 - 24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cambridge International College

Matlamat Program ini adalah untuk melahirkan eksekutif kompeten, berpengetahuan, cekap dan dihormati, ahli perniagaan, pentadbir dan pengurus. ... [+]

Pentadbiran Perniagaan Eksekutif A PROGRAM INTERNATIONAL FLEKSIBEL, MENYERONOKKAN DAN BERKUALITI TINGGI YANG DITAWARKAN UNTUK LELAKI DAN WANITA bercita-cita tinggi yang bertujuan untuk MENJADI PEMIMPIN YANG BERJAYA DAN BERKESAN, EKSEKUTIF DAN PENGURUS KANAN.

Matlamat Program ini adalah untuk melahirkan eksekutif kompeten, berpengetahuan, cekap dan dihormati, ahli perniagaan, pentadbir dan pengurus. Program ini, anda akan belajar pelbagai mata pelajaran penting, menarik, teknikal, praktikal, dan pakar, dan akan dapat belajar dengan cepat dan lebih gembira daripada kajian dan latihan bahan-bahan secara profesional dihasilkan disediakan oleh pakar-pakar terkemuka. Anda juga mempunyai peluang untuk menyediakan satu projek perniagaan untuk campuran pengetahuan praktikal dan teori mendapat, dan untuk meningkatkan keupayaan analisis anda. Program akan meningkatkan kemahiran dan kecekapan anda dan mengambil ilmu dan keyakinan anda ke tahap yang lebih tinggi. Program ini adalah jalan anda untuk kerjaya peringkat eksekutif yang berjaya, dan peluang anda untuk menjadi pakar dalam Perniagaan, Pengurusan dan Pentadbiran.... [-]

Jersey Saint Peter
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Diploma Siswazah

Cambridge International College

Program ini melihat konsep pemasaran dari sudut pandangan strategik, dan menyediakan rangka kerja untuk pemasaran dan pemikiran pengurusan; difikirkan bagaimana untuk mem ... [+]

Penguasaan Pengurusan Diploma Siswazah pada Strategi Pemasaran A PROGRAM YANG MENYEDIAKAN A PRAKTIKAL, STRATEGIK, PENDEKATAN PENGURUSAN KE MARKETING, KIRA OBJEKTIF ORGANISASI DAN SUMBER-SUMBER TERHADAP KEPERLUAN DAN PELUANG DALAM PASARAN.

Program ini melihat konsep pemasaran dari sudut pandangan strategik, dan menyediakan rangka kerja untuk pemasaran dan pemikiran pengurusan; difikirkan bagaimana untuk membuat perancangan pasaran strategik dan membangunkan strategi teras; untuk menentukan dan pasaran segmen, membina hubungan melalui kepuasan pelanggan, kualiti, nilai dan perkhidmatan; dan mencapai pertumbuhan. Marketing mempunyai peranan perniagaan yang penting - ia membantu mengenal pasti keperluan pelanggan dan mahu dan menentukan pasaran sasaran syarikat boleh berkhidmat dan cara terbaik untuk berbuat demikian; pemasaran kemudian membantu memandu reka bentuk produk yang sesuai, perkhidmatan dan program untuk berkhidmat pasaran ini. Program ini meliputi konsep-konsep utama dan bagaimana untuk memohon pemasaran strategik moden, termasuk firma dalam produk dan perkhidmatan, pasaran pengguna dan perniagaan, organisasi keuntungan dan bukan keuntungan, syarikat-syarikat tempatan dan global dan perniagaan kecil dan besar.... [-]

Jersey Saint Peter
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu