Aveda Institute Canada

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

banner

BELAJAR. GROW. MENJADI

Datang dengan mimpi. Tinggalkan dengan kerjaya.

Marilah kita mengembangkan bakat semulajadi anda ...

"Misi kami di Aveda adalah untuk menjaga dunia yang kita hidup dalam, dari produk yang kami buat kepada cara kita memberi semula kepada masyarakat. Pada Aveda, kami berusaha untuk menjadi contoh kepimpinan alam sekitar dan tanggungjawab, bukan sahaja di dalam dunia kecantikan, tetapi di seluruh dunia. " - Horst Rechelbacher, Pengasas

wt5

4 Tempat Perbezaan

The Aveda Jenama

Aveda adalah syarikat kecantikan pertama produk dengan organik, alternatif yang berasaskan tumbuhan kepada bahan kimia sintetik dan pembungkusan dengan 100% kuasa angin disahkan pembuatan.

Kurikulum Cutting Edge

Aveda adalah satu-satunya jenama kecantikan global yang mempunyai sistem pendidikan yang lengkap dengan program yang dikhususkan untuk kedua-dua profesional dan pembangunan salun untuk memastikan bahawa anda sentiasa berada di atas permainan anda dalam industri ini.

Peluang-peluang yang tidak berkesudahan

Dengan kadar 95% penempatan kerja dan rangkaian Aveda daripada lebih 7,000 salon / spa, institut dan kedai di seluruh dunia, anda boleh pergi mana-mana sahaja bakat anda berada.

Industri Innovators

Terinspirasi oleh inovator industri kecantikan yang memanggil Aveda rumah. Belajar daripada artis global yang terkenal di dunia di bengkel khas, acara industri dan kelas Aveda Academy Advanced.

Ini artis global memanggil Aveda rumah dan mengajar bengkel khas, menyampaikan kuliah tetamu dan mengambil masa daripada mendapat perhatian untuk memberi inspirasi kepada profesional masa depan kita.

wt4

Misi Green kami

Pada Aveda, kami menggalakkan pelajar untuk menjadi perubahan itu. Mereka menjadi duta dengan menjadi pemimpin dan mendidik masyarakat mengenai bagaimana untuk hidup gaya hidup yang mesra alam.

Industri salun dijangka berkembang sebanyak 31% sepanjang dekad yang akan datang, semakin menjadi antara yang paling dipercayai, kreatif dan berfaedah kerjaya antarabangsa.

Dengan nama Aveda di belakang anda kemungkinan yang tidak terhad. Aveda boleh membawa jalan kepada peluang kerjaya di dalam dan di luar Aveda Rangkaian global.

Aveda adalah salah satu rangkaian salun di seluruh dunia yang paling pesat berkembang dalam industri. Graduan kita pergi untuk menjadi sebahagian daripada pasukan kreatif yang perjalanan dunia inspirasi profesional industri kecantikan yang lain.

banner2

Lokasi

Calgary

Alamat
225 - 8TH Avenue SW

T2P 1B7 Calgary, Alberta, Kanada

Winnipeg

Alamat
80 Rorie Street

R3B 3L6 Winnipeg, Manitoba, Kanada

Toronto

Alamat
125 King Street East

M5C 1G6 Toronto, Ontario, Kanada

Vancouver

Alamat
101 - 111 Water Street

V6B 1A7 Vancouver, British Columbia, Kanada